Прокурорка от Варна, пила в работно време, пратена във Видин

Доскорошната районна прокурорка на Варна Цветанка Гетова е изпратена да работи като редови районен прокурор във Видин.

Обратно в новината

Коментари - Прокурорка от Варна, пила в работно време, пратена във Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу тях трябваше да има наказание не защото пият в работно време, а защото са извършили престъпление по служба. Е, с такива съдии и прокурори, да не се възмущаваме, че гражданите са озверели и за един крив поглед се изтребват.

..."Прокурорка от Варна, пила в работно време, пратена във Видин"... -Ахааа....Във Видин значи прокурорите пият в работно време...Ахааа...

Така е - по времето на "социализъма" пращаха известни театрални артисти от столични театри в Северозападна БГ, сега - съдийки, съдии, прокурори !! Северозапада е като "Освиенцим" за наказание на "непослушните" !! КАТО, ЧЕ ЛИ ЗАБРАВИХА ХОРАТА, КОИТО СЕ РАЖДАТ ТАМ И СЕ ОПИТВАТ ДА ВЕГЕТИРАТ, НАБУТАНИ В КЕНЕФА НА БЪЛГАРИЯ !!

"Срещу прокурорките се води дисциплинарка" РЕДАКТОРЕ къде сте учили Български език? Какво е това дисциплинарка, да не сте на плаца на затвора да пишете така!

Същата тази я снимаха по Господари на Ефира как диктувала какви лъжливи показания да напишат полицаите срещу незаконно арестуван - за да оправят ареста да стане законен. В крайна сметка дръпнаха късата клечка, защото се оказа човек с пари и ги осъди полицаите, МВР ги уволни, обаче тази въпросната прокурорка никой не и направи нищо в стил 'дисциплинарно наказание' . Пълна гавра с правосъдието отново, пият се по 3 ракии, по 1 уиски, по 1 бира, без гасилка. Карат се хора да лъжат, други се привикват.. В Белият Свят тази щеше да е уволнена без право да работи като юрист и осъдена, тук нищо, преместили я на 300 километра голяна работа, ще си пусне 40 дена отпуска т.е. месец и половина, 20 дни болничен и през другото време ще работи до обяд. Пътните ще си ги избие още на първото дело, знаете как..

Не виждам нищо да се пише за разврат :) Двете обикновено вървят ръка за ръка - алокохол и разврат :)

Оооххх,мааллеейй, щото във Видин пък хептен не се пие... Хубавото е ,че не пият вода ,щото охлаждащите турбини на АЕЦ-а по-надоле по течението на Данава, щяха да останат ...на сухо :)))

Нема що... Тво вече се изкоментира. Да - факт е че много носят нашине и съдийки и прокурорки - носят на пиене, рушвети и клатене. Даже си го искат, като чели им се полага. Ми може и да са прави при такива "наказания" Къркан шофьор - взима му се книжката, може и здатвар, къркана прокурарка - екскурзия до Видин.... Българио???

"ГОЛЯМО" НАКАЗАНИЕ - НЯМА ЩО .

Цветанка трябва да бъде пратена домакиня в къщи!Има ли тук някой дато си мисли,че ако не си върши работата и при това пие в работно време, роботодателя му ще го държи и 10 мин. на работа?!?

Горе-долу, каквото е и нарушението.

Пием , пушим и се лющим.

До кога ще действаш подмолно. Около Съдебната палата в София колко магистрати и служители пият по обяд в кръчмите. До сега няма наказани. Колко хора уволни за да назначиш свои приближени. Сигурно и тази жена сте я следили за да я отстраните. Спри се вече. Проучи хората какво са направили за институцията и тогава решавай.

пият през работно време, други посещават офиси на известни бизнесмени. Разни хора, разни интереси, но все прокурори.

То си е така ама причината е друга, някой по-наш човек трябва да бъде назначен на техните места за това е всичко, ще видите.2133

Садисти!

Хайде стига сте писали глупости бе поръчала си една ракия ами някои си поръчат направо хотели, бизнес...хахаха...Съдебна власт...хахаха. Къде е тя в България и има ли почва у нас?!

Оооляля, за по-малко от 3 часа - шест ракии, два Джак-а, като едната е прокарвала с бира, а другата с една минерална водичка?! И това само в работно време!! Тия дами ме върнаха в първи клас! Имало нещо, с което да се похвалят и нашите прокурори, бре! Чудя се главният им Цацаров дали може да изльока кофа или направо варел, макар че той очевидно има предимството на телесната маса...

На по 150 м от новите работни места са "Нептун" - Видин и "Стив" - Монтана, работят до 23 часа.

При назе у Видин се пие яко и таа прокуррорка треба да има баая тренинг тта да се включва така у движение, иначе ппо принцип те таккива жини ни требват.....

Е па то баш затова там я командироват! Срамота да се пропилява талант като нейния, та да може да си го развива и оползотворява!

ние Диарбекира ли сме на България

Хехе, това е брилянтно! Искрено ме разсмяхте, благодаря!

Жалко, от снимката мога да кажа, че финна и красива дама, жалко че има такива тежки пороци. За съжаление след казаното, оставам с надявам се погрешното впечатление, че проуратурата е на този хал, защото в нея работят събрани от "кол и въже" прокурори.

ми то в съдебната система винаги е така, ако някой успее да ги уличи в нещо ги местят на друго място и пак са нашите хора- преди години имаше такова в Плевен

Да де,ама всички скочихме срещу френския посланик,когато обяви на всеослушание че в съдебната система на Бг има гнили ябълки.

Фамилията на заместничката е Даскалова, не Дамянова! Редакторите на сайта да внимават с излагането на фактите.

Мъжки момичета. По-добре ли е да те работи корумпиран прокурор от прокурор веселяк с който можещ да намериш винаги добро партньорство на чашка , пардон бутилка . Всъщност Цаца ти нещо извън двете категории да можеш да предложиш?!

Четем и тръпки ме полазват по топките! Гаче става дума за войната на Боговете, а не за пръдливи и корумпирани булгаристански прокурори. Извършили доказани престъпления негодниците, ама вместо в панделата, си го преместили, пардон, ги преместили във Видин и Монтана! Е, така при булгаристанските Прокуроро-Богове!

Хайде наздраве и от Видин.

цацаров къде си учил това право? северозапада не е сибир. пращаи ги в пловдив . или ги сложи на твоето място а ти се махни завинаги ..............

Вместо да я уволнят и осигуряват друго място да поквари....Такива длъжности дето след 5 години стават застопорени за длъжността са прокурорските хрантутници дето много съдби са провалили гледайки собствения си интерес.

Полицай, прокурори и тн работят с тежък контингент, всеки ден с "жестокости, убииства и тн", може да това някаква депресия и да я давят в алхол. Може би, ще бъдат добре и консултации с психолог.

Районна прокуратура не се занимава с чак такива жестокости. Спокойно, не ги жали толкова. Издръжки, измами, кражби... все едни такива, дето не водят до особен стрес. Убийствата се поемат от окръжните прокуратури.

Ха да види сега какво е да се живее във Видин и околия. Хем нея директно са и подсигурили работа. По Видинско хората изнемогват, не е като по курортите. Ще жули шльокавица сега.

Зщао трябва да наказват видинската прокуратура с това недоразумение?

Сигурно алкохолът във Видин е по-подходящ за нея.

Със сигурност е по-евтин, отколкото във Варна!

хахах тия каки ше ду..хат на няколко човека и след три месеца ще си ги върбат по местенцата им. Така става в съдебната власт....

Много тежко наказание, 3 месеца във Видин и после като утихне пак обратно.

Ехееееее, тия двечките сериозни състезателки. Направо звезди от Висшата лига. Ама за мезетата нищо не пишете. Нещо филенца, пастармичка, луканчица и т.н. благинки не е ли имало или са действали на празен тумбак?

loyola

Във Видин ще пие вода от Дунав !

Браво на тия две женки ! Те знаят, че тичането сутрин, правилното хранене и пълният отказ от вредни навици могат само да удължат жалкото съществуване! :)) И те така .......................... !!!

Абе в Видин 100% няма да пие )))))

За да си допие ли !?

ужас...колко трябва да ти е акъла ,да се ожениш за мъж ,убил първата си жена...и тия пияндета раздават правосъдие,,,тцъ,тцъ...

Малейййй , откъде събрахте толкова .......?! Въпросът вече не е КОЙ , а има ли Нормални хора в БГ ?!

и тва ли й е наказанието...какво са виновни видинчани,да им я нартесат .вместо да я уволят дисциплинарно,.... тоя проблем го има и сред учителите,и сред докторите...въобще пиянството в бг е на висота...

Тая я пратили за наказание във Видин! Интересно, хората във Видин, по същата логика, трябва ли да се чувстват перманентно наказани? Ако ли да, то в какво провинение са уличени? Непрестанно пиянство или...? Ако ли не, къде трябва да ги пращаме за наказание при подобни "прегрешения"?

не е по-добро от видинското.

"Прокурорка от Варна, пила в работно време, пратена във Видин..." ... да си допие, горката, нали цацко:) Секнали сте ѝ глътката на момата и сега справедливостта трябва да бъде възстановена и да не се нарушават повече правата на служителката ти!

малеййй, а във видин кво поркане ще се заформи!

Тая защо още е на работа, бре?! "Срещу прокурорките се води дисциплинарка и за случай от края на миналата година, когато жена подала сигнал в МВР срещу мъжа, с когото живее, защото я заплашил с убийство. Той вече бил осъждан за убийството на първата му съпруга. Гетова и Даскалова обаче се намесили в работата на прокурор и на разследващ полицай, а след това жената била убедена да оттегли сигнала си. Заради този случай главният прокурор поиска уволнението на Гетова. "

Ич нема да й е ОК на каката.

АКО ГИ БЯХА ХВАНАЛИ НА КАЛЪП КЪДЕ ЩЯХА ДА ГИ КОМАНДИРОВАТ?

Само в Слънчака, къде другаде, няма да я пращат по магистралите, я - тя е прокурор, бе;)

Значи, Северозапада умишлено се съботира. Нито Пътища, нито НИЩО. Това ще излезе като Цирей на ДЕБЕЛАТА ТИКВА, ОБАЧЕ