2 пъти променят присъдата на ”смъртник”, убил майка си

Варненският апелативен съд потвърди замяната на доживотния затвор на осъден за жестокото убийство на майка си с наказание от 30 години "лишаване от свобода".

Обратно в новината

Коментари - 2 пъти променят присъдата на ”смъртник”, убил майка си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рискът за рецидив при него е намалял - Ами да, нали веч ее убил майка си. Няма как да я убие пак.

Лично според мен за казуси от типа на човек, убил майка си, баща си, детето си, не трябва да има смекчаване на присъдата. Е, може в много особени случаи - примерно бащата или майката тормозят детето и застрашават живота му (самозащита). Но този случай грам не е такъв.

И-Д-И-О-Т-И!!!!!!!!!!!!!!!!!

Човек, убил собствената си майка трябва сам да си надене въжето, ако наистина е осъзнал какво е направил.

А че е осъждан многократно за изнасилване на малолетни деца нищо не казват .

Цитат: "Варненският окръжен съд е дал мотивиран и положителен отговор на въпросите, свързани понижения риск от повтаряемост на противоправното поведение на осъдения." Мно-о-ого мъдро решение на родните варненски магистрати! Хвала им! Аз бих казал, че даже вероятността "да повтори противоправното си поведение" /т. е. пак да убие майка си/ клони към нула, поради простата причина, че няма подръка такава, за убиване. Че като вземат предвид и факта, че същия е и нещастно сираче - да вземат и да го пуснат направо! Боже, пази България ... от таквизи магистрати!

Че затвора НЕ превъзпитава отдавна е ясно. Ще чакаме като го пуснат кой ще заколи.Дано да е майката на някой съдия или прокурор!

"долната граница на средното ниво, поради настъпили през годините положителни промени в нагласите" демек ако убива някой няма да го мъче , ще го обмисли добре за да скрие следите

Има една приказка за вълка и козината...

"През 1998 година Кирил Ангелов убил..... Първоначално Варненският окръжен съд го осъдил на смърт ....но година по-късно апелативните магистрати изменили тази присъда... Присъдата е влязла в сила през юли 1999 г., след като Върховният касационен съд потвърдил решението." Дори и през Януари 98г да е убил майка си, това означава че година и половина по късно присъдата влиза в сила. В наши дни едно тъпо дело за изтекла давност не може да почне една година ама съдиите били много натоварени. Еми как да не са като едно дело го точат повече от 10г. Иначе за присъдата какво да говорим, по улиците има много осъдени убийци така че един горе един долу голяма работа.