Задържаха контрабандни цигари, превозвани с ферибот

Служителите на Митница Варна предотвратиха опит за контрабанда на цигари, скрити в тайници на ферибот.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха контрабандни цигари, превозвани с ферибот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой, който сериозно да вярва, че за 10 грама треволяк е нормална цената от 5 кинта ? Има ли някой, който да смята, че държавата има добро отношение към дребния бизнес с надценката на дребно за цигарите от някакви жълти стотинки ? Има ли някой, който да вярва, че държавата се бори с безработицата ?

Държава ,чието население не може да произведе и една продавема машина(медицинска техника,шевна машина, струг и прочее),естествено се препитава от контрабанда,политика,и измами! Това е животът!

Най сетне-ето това е финансовото златно Елдорадо на Варна(а и не само там).Рускоукраинската контрабанда и мафия от години наред във разбира се взаимодействие със нашенският бизнес елит на (нашите момчета). Лесно и бързо забогатяване,луксозен и приличен живот ето това е мечтата на много българи!Да са ни живи и здрави нашите мафиоти, техните жени и деца! Браво българи юнаци- господ е българин!!

добре че украинските евреи направиха преврат и свалиха янукович,че то откъде щяхме да контрабандираме цигари и тиквата щеше да си умре бедняк,давайте сега с минусите и пишете колко съм прост защото не съм шибан гейбераст,бесепар,атакист,депесар и патриот и националист.

Pesh0

Остана ли нещо от пазарната икономика , за която се борихте ?

Като не се отчитат където трябва......

Вече и с цял ферибот! Не там в някакви си тирове, торби, щайги, чували, кашони и багажници.......Значи работата взе да става дебела-а. Утре ще земат да кацнат тук няколко Джъмбо-джета, па да видим кво ше праим сеа. Важно е белодробното здраве на нацията, но и умственото.

Задържаха контрабандни цигари, превозвани с ферибот. От заглавието личи, че тези не са на Бойко.

А, В.Петров Георгиев от Руси ,кога ще го дерете ?

Идва защита на бюджета. Демонстрираме как ще дигнем приходите. Само демонстрираме, не бойте се !

дали ще замести липсващата новина, че винетките скачат с 30%. И, кой знае за колко още неща ще ни одерат, милите крадци.

Егати статията ,и сега кое е вярно ? 1.тайници в ферибота 2.тайници в превозваните от ферибота коли и камиони

Нищо чудно утре синдикатите пак да изкарат милиционерите на "спонтанен" протест. Боко пак остави боклуците без пица и кебапчета.

Само ако знаеше колко много си прост... !

не знае,но на тебе ти личи като на столипиновско магаре

Като не са си платили където трябва Ало Ваньо ще ги лови.