Убиецът от Варна стрелял със законното си оръжие

39-годишният Петър Евтимов, който вчера застреля жената, с която живее на семейни начала и любовника й във Варна, е използвал законно притежавания си пистолет "Макаров". Със същото оръжие по-късно той се е прострелял.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Варна стрелял със законното си оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеее ама ВИЕ всичките сте били много честни хора ! След като не ги познавате хората , не знаете как стоят нещата подбирайте си малко думите . АНГЕЛЧЕТА . Дано никой не го сполети такова нещо , щото тогава едва ли ще говорите така , ама българите сме такива , трябва да ни дойде на главата , че тогава да станем ХОРА !!!

Ако за такава постъпка се полагаше олово наоколо щеше да е пълно с трупове. Не е най-лоялното поведение, но пък и не е повод за трагедии. И може да се случи на всеки. На някой се случва дори непрекъснато :)

Никога,не казвай никога!!!Утре на теб може да ти се случи нещо от сорта!

ЧУК

Един мой приятел ,го напусна жена му !Хубаво викаше на времето: Преди търсех любовника и да го убия,а сега дето го видя го черпя,че ме е отървал от нея.Де да си беше помислил така и този мъж,всичко щеяе да бъде ок.Лека им пръст на всичките!И децата им ще си носят кръста...

ЧУК

Жалко за децата...

Има доста въпроси според мен, първо това, че е ловец защо му е дало и привилегията да има пистолет Макаров? Второ, лицата от църквата с които се е познавал ясно говори, че работата му съвсем не е била чиста като бизнес, а и това, че се е сдобил с оръжие с връзки! Инача ку....я момент в историята няма какво да го коментираме, една жена дето си зарязала децата за да си вее оная работа едва ли може да спечели нечие уважение.

Оле, аз тъкмо планирах да започна връзка с една семейна жена. Но не знам дали няма да бъда убит при това положение.

Поне да изгонят този,който го е пуснал на психотеста,малко персонална отговорност,ситуацията в страната е такава,че по-добре двама невинни да бъдат наказани,отколкото един виновен да мине между капките

По тази аналоги няма да остане практикуващ психолог. Това, че някой е изкарал психотест не значи нищо. Всеки със средно ниво на интелигентност може да го искара. Да не говорим, че най-големите престъпници са с интелект над средния.

Жалко за всички в тази трагедия. Жената е родила дете, когато самата тя е била дете - какво е видяла от живота? По цял ден вкъщи с децата, социалните й контакти са били явно предимно във фейсбук. Просто да са се разделили, изневярата не е оправдание за убийство и е безумен мотив за самоубийство.

Любовта никога не трябва да свършва така, но не хвърляйте камъни, ако не я познавате.

Преди 2 години излизах с една мацка, която си имаше сериозен приятел, който я обичал, и тя уж го обичаше. но й било скучно, защото той бил в друг град и се виждали само уикенда ... добре че той не беше подобен психопат.

а ма ти хвалиш ли се ?

М-не, радвам се ...

Какво става в тази държава,бе?!Уж спокойствие,ред,липса на страх,а то- всеки ден трупове?! Днес се гръмнал един студент,друг пък/не студент/-запалил жена си?! Да Ви таковам реда и чудото,другари!

Казвах вече сто пъти и пак ще го кажа: Нищо не става в държавата, всичко си е по старому. Това което става е, че журналистите сега имат нужда от повече пари защото и те искат да ядат. Навремето още при Тодор Живков също ставаха убийства и аз познавам лично или съм чувал за някои жертви както и убийци. Само че тогава в Работническо Дело не пишеха за такива работи. Там пишеха само как заводите преизпълняват плановете си, и как комбайните ожънали повече жито отколкото е имало по нивите. На това тогава му викаха цензура, а сега му викат гласност и свобода на словото. Иначе убийства и престъпления си имаше и тогава.

И сега като пишат само за това по вестниците, по-добре ли се чувстваш?

За съжаление горките деца остават сираци,само защото на тъпата им майка е писнало от мъжа й и вместо да се изнесе от него,тя му изневерила и ако наистина се беше изнесла това нямаше да се случи!Луди хора!

Ехоооо това , че е изневерила не означава , че заслужава да я убият!! Нито него нито ня...

Имах един приятел така жена му отишла след работа в заведение и се набола с някакъв непознат. А те имаха малко дете. И на всичкото отгоре като се прибрала му се похвалила. Беше я изхвърлил още веднага да си ходи при оня другия. Дивеше се с кой акъл го е направила. И най-вече как не само не е мислила че му изневерява, ами че може да пипне нещо и после не само него да зарази ами и детето.

Днешните мъже са станали големи мутри!!По-добре да се бяха разделили,а сега двете им деца остават пълни сираци!!Просто хората са полудели!!

Мъжете мутри, жените ку*ви.

Мъжете мутри?! Кой на кого е изневерявал?! А кой е издържал семейството?

Е извинявай много, ама тая нито ще е първата нито ще е последната която изневерява. Познавам много дето са изневерявали, пък са още живи!

Ей не мога да им се надивя на акъла на тези с любовниците. Това са избиване на комплекси. Като искаш да си с друг/а си прекъсни отношенията с предишният/ната. Не знам да има човек, който да не се засегне, че е лъган и мамен. А тази като чета не стига че си е седяла на готово вкъщи, а мъжът й я е издържал, но и решила да се позабавлява за негова сметка. Не случайно Ева е взела ябълката.

Сега ще си правят тройка... Абе тъпотии ама... то е така на тази територия.

Човека е побеснял,но жалко за децата!Затова по-добре да я беше изгонил проклетата курва и да си гледа децата!Хора,контролирайте си нервите!Трудно е наистина в този откачен свят,но не се убивайте!Господ да ни пази от дявола!АМИН!

В България всички сме братовчеди. Каква е връзката с Орешарски и ББ? Търсете докато намерите!

Жалко, наистина. Заради една ква (даже не е и работела) 3ма човека си отидоха и 3(поне) деца останаха без родители...

Защо винаги само жената е виновна?А мъжете които ги прелъстяват, въпреки ,е са женени и с деца са самата невинност.Една жена никога не започва първа, тя се поддава на лъжите,свалките и манипулациите на мъжът който я сваля, влюбва се и чак тогава става нещо.При жените винаги има чувства, за разлика от мъжете.За мъжете жените са бройки.

1.тя не е била жена тогава, 2. до 21 г. отговорност носят за постъпките на децата си родителите също.3. за грешките на родителите децата плащат /жалко/ 4. не винете и не съдете,че не знаете нищо, а и да знаете нямате право. Какви сте Вие, че да съдите, правосъдие или Бог?! Да почиват в мир и моите съболезнования

Да беше взел сопата и двамата любовници по главата яко бой да им дойде акъла! Сега какво спечели, невинни деца сираци!

ЯВНО ЦЯЛАТА РОДА СА ИЗВРАТЕНЯЦИ

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ С ТАЗИ НОВИНА НЯМА ДА ЧЕТЕМ ВЕЧЕ ТАЗИ ИСТОРИЯ. ЗАЩОТО САМО НЕ СТЕ КАЗАЛИ КОИ НОМЕР СУТИЕН Е НОСИЛА ТЯ И КАКВИ НОМЕРА ГАЩИ МЪЖЕТЕ.

ДОПЪЛВАМ РОДНИНИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ ЕДВА ЛИ ИНТЕРЕСУВАТ НЯКОГО.

тази жена не я оправдава факта, че е родила толкова млада. като иска да си живее живота да се беше разделила с приятелят си, вместо да прави такива простотии. аз сум момиче на 2з години и голямо суяление ще кая, че мужете са прави - жените са станали отвратителни.... не оправдавам и убиеца, това не е начина. мога да посуветвам жените да не будат толкова предизвикателни, така сами си го просят вув всяко едно отношение. имаите малко морал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако жените имаха малко акъл щяха да разберат, че те са в основата на това да направят от един мъж убиец или светец. Просто мъжете са като пластелин в ръцете на една жена. И когато тя е проста к-ва изкарва от мъжа най-лошото възможно.

не знаех, че жената трябва да бъде сложна ква за да няма убийци и то мъже. Гена за квака го доказаха научно и за убийците го има. Баба ми едно време казваше, че кин /к*ва и търговец се става по рождение, и това се доказа. До сега нямаше как да знаеш с какъв/ва ще си свържеш живота....не съдете, има кои да съди, а и вие не сте безгрешни, на никои го не пожелавам. Нека почиват във вечен мир

Човека се е бъхтил докато жена му си чеше там където я сърби и логичното се е случило.

това не е повод за убийство

А никой не помисли,че може би той не и е давал да работи!Защото има много такива случаи.

Жертвите в случая са децата на "героите" в историята. Двете деца, които остават сираци, както и децата и жената на любовника. Не ми се мисли какво преживяват в момента. Много е тъжно. Против изневерите съм, но не това е решението.

С други думи ... Божи човек, нали?

Никога не се предоверявай на жена. Никогаааа........, както и на мъж?! Който смята, че на мъжа е позволено, а на жената не, е пълен нещастник!

Много добра жена беше Живка, добра домакиня, добър човек."Аз също познавам няколко души и от двата пола които паталогично кръшкат но никой дори не би го предположил.За тези неща не пише на челото.Това ,че и мъжа и е бил добър човек също е общовалидно.Ако беше гад тя щеше да избяга или да си ходи кротка и насинена без вина.Не е коректно да свързват трагично загиналия варненски владика с този случай.Както се казва -случва се и в добрите семейства още повече ,че племенника му е жертвата а за постъпката му нека сам Бог го съди.

Свобода, не слободия.

kokobrais

ПатАлогично? Марш в първи клас!

Колко точно голям мръсник трябва да си, за да публикуваш новина с такова заглавие?

До това църковното образование и ограничения - престъпления. Педофилия, тайни контакти и такива с мирис на анус, в крайна сметка и до убийства.

Добре де тя се забавлявала докато мъжа и изкарвал прехраната(щото да отгледаш две деца си е майтап работа) , а с кого се забавлявала - с мъж,който би трябвало да е зает с изкарването на прехрана за собственото си семейство и откъде знаете , че примерно убиеца не е изневерявал или то на мъжете е простено, ще падна от смях

ти пък си една многознайка.

трябваше да дойдат в София, тук изнерверите и свалките са ежедневие. Знам само, че не е нормално да застреляш човек. Явно дядо поп има дълги сенки на грехове.....

Оставете варненския владика Кирил да почива в мир.Какво общо има той със случая?

какво общо има? само мръсното журналистическо съзнание може да ти отговори. абе дирник...

Какво да почива той е умрял.

Попа + 33 г-та Живка 33г = Христо-Вата възраст. Нека почиват във вечен мир

Май целия му род не спазват църковните канони?

Въпрос: какво общо имат десетте заповеди с църковните канони? Жокеу: НИЩО, освен ако не си злобен, но глупав селяк.

пътя към Ада е постлан с добри намерения Съболезнования към всичките починали

изводът:- не оставяй жената в къщи, защото почва да мисли глупости!

Извод: не се самоубивай. Остави на децата един, честен, родител.

В една учена книжка изводът ти беше формулиран по-разширено: Животът си е наш, но с две ограничения - докато имаме живи родители и докато имаме непълнолетни деца самоубийстените мисли следва да се игнорират. От там нататък животът си е наш ...

От собствен опит знам че 33-годишните жени са най-опасни.

Щото още не си "стигнал" до 40+ годишните :-))))

Родила на 16, забременяла на 15 от 21 годишен? Още от тогава нещата не са били много в ред.

Жената явно е сърбежна.Пък той е работел,след време в брака навлиза рутината,тя цял ден свободна .И си е намерила чесалка.Жалко за двете деца.Но майката не е мислила за нищо друго освен за сърбежа.Защото и да не я беше убил ,при развода,той работи,тя не.Всичко е било негово.Дори да и дадат децата ,как ще ги гледа.Хич не и е пукало.Просто е искала тръпки.Никой и нищо не е било важно.

И любовникът и, и той бил семеен с деца. Вие се бъзикате с анадола и неевропейците, ама вие сте тези, дето сте на изчезване. Щото нещо не ви е наред в семката.

вие-това, вие-онова.... а ти какъв си, бре-занзибарец, брунеец, ескимос или от анадола. щото пък те гледам, поназнайваш български писмено.

няма морал в тази държава всички са с морала на улична котка

Жената е родила първото дете на 16 години, какво е видяла от живота.Решила е да му се наслади и ... няма я вече! Изневерила е - изневерила, разделяте се и си гледаш живота и децата.Като ги уби какво? И той умря, само децата остават да носят тежкия кръст!

не очаквай да се разплача по нахална прелюбодейка. да му беше казала, нямаше да стане така, и щеше поне двама да са живи (тя и любовника и). но не, да не изпусне хранилката....

От къде знаеш,че ако му беше казала, нямаше да стане пак същото?Може би я е било страх от него, ако я е заплашвал.С него е от 16 годишна, за да стои толкова не е само от любов, може да е било от страх.

Още една баба Ванга !!!!!!! От къде знаеше , че щеше да я пусне да си тръгне още по-малко жива ???

"Отецът е семеен приятел на Петър и убитата от него Живка от 20 години. " а покойната Живка била на 33 години, демек им е бил семеен приятел откакто тя е била 13-годишна???(става дума за българи, доколкото разбирам, не за обичайните етно- "акселерати".) отдавна забелязвам, че някакви хора дават интурвюта и си приказват, каквото им дойде на акъла, само исамо да се видят в медиите, а медиите го препечатват и разпространяват без никакви въпроси и така...и то на гърба на наистина пострадали хора.

Ами голямата им дъщеря е на 17 години... И на мене ми изглежда странно, ама явно има места, на които думата "педофилия" е неизвестна.

теоретично, може да е приятел на семействата им. Теоретично, може мъжът да я е взел леко бременна, по няколко причини. Теоретично, ако не е било от него, тази изневяра е кошмарно жестока... за него. Толкоз за теориите.

егати коментарите, абе вие от турският Анадол ли идвате или какво , как може подобни изказвания за жената ами явно не и е било гот с мъжа й за да си има любовник, естествено не оправдавам това че тъкала на два стана, следвало е да се раздели с единия и после, ама за това се изисква силен характер, а не глупости....ще се крият, ето как е завършило за жалост...горките деца и родители...

Оправдавяш я само защото е жена. Тази трагедия си има и крушка, и опашка.

Не я оправдавам в никакъв случай, но не мисля , че това е един цивилизован изход от тази ситуация! замисли се три трупа....ами децата им, ами роднините им, родителите им...хората следва да са цичилизовани даже когато има криза на брака или в този случай съжителството! раздяла и всеки по своя път ,а не убийства и самоубийства

"Погребението на Петър Евтимов и Живка Петрова ще е утре - 8 януари." А Стефан Георгиев (любовника), кога ще го погребват!?

До колкото разбрах, и той е семеен. Та, питай жена му.

Така и така са започнали с имена, да допълнят новината. Снимки да сложат на децата ( и на двете семейства )....ако улавяш сарказъма ми ...

ПОПА Е ВИНОВЕН

това за което се говори сигурно са ''християнските ценности''

"Не съдете преди време, защото не знаете тайните на мрака"

а знаеш ли отатък босфора, че "хората" погребват дъщерите си живи......ТОВА КАКВИ ПОРЯДКИ СА....щото незнам на тая планета да има животно което живо да погребе детето си ......незнам и какъв е тоя БОГ който ще му прости такъв грях

Резняк не се изказвай за неща от които личи си, че хал хабер си нямаш.

е гати християнските ценности:)))

Оставка на цялата БПЦ! Чашата преля!

Ех, този папаз не си гледа стадото, а само келепира (посреща огъня)...