Общинари лъснаха в бизнес с дрога и проститутки

Окръжната прокуратура във Варна обедини двете досъдебни производства, по които са привлечени като обвиняеми общинските съветници Веселин Данов, синът му Христо Данов и арестуваният вчера човек на ДПС Иван Славков.

Обратно в новината

Коментари - Общинари лъснаха в бизнес с дрога и проститутки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общините и общинарите да лъснат и с бизнеса със сергиите,будките,пав и пазарите, колко гуши и джобове пълнят и до кога София ще прилича на битак заради тях.

golite g.... sa im lusnali

Като прочетох горното ми стана съвсем ясно, че в БГ МАФИЯТА е на власт. Това е класическо срастване на държавната и местната власт с престъпната дейност. Това е властта на партийте лидери, които пишат листите и реално хората нямат избор.

варна и варненци......

Как обаче медиите внимателно казват общински съветници и не казват че са от ДПС то, ако бяха от АТАКА или ГЕРБ лошо им се пишеше.

Бедният Христо Г. Данов и на оня свят би се срамувал от такъв потомък.

Нема страшно , момчета, докато сте в БГ. Тук хилядарка, там хилядарка-ще се оправите. Глейте само да ви докарат при мен , защото тия тъпи германци от рушвет не разбират.....

Hvanaha nai malkite ribi,Dogan vzema parite ot prostitutkite.

e 4e to navsiakade te vartiat dalaverata za po golemite da ima pari4ki

Надали има човек, на когото все още да не му е ясно, че политиката е удобно скривалище за съмнителни бизнесмени. Ако искаш да не те закачат, ставаш политик. Колкото по-високо си в йерархията, толкова по-сигурен и недосегаем си. Не е лошо и да се пишеш нечий спонсор.

Веско, като ти казвах да оставиш занаята докато ме няма, сякаш на стената приказвах!То не е лошо момчето ти да изкара още един университет след Варненския свободен, ама в това учебно заведение магистърската програма е скъпа.Като си искал, има и по-добри университети-Софийск Централен, Врачанския, Пазарджишкия.И в чужбина-напр. Синг-Синг.Явно не си помислил хубаво.

Uvazhaemi forutzi,Bulgari i Hristiani,sigurna sam,4e Bog 6te dade vazmezdie na nedosegaemite ot vlastta v tzyalata strana,ne samo vav Varna.Zhestoko 6te sazhalyavat za narkotitzite i svodni4estvoto.Az sam vidyala vazmezdieto,povyarva vsyaka svinya si ima koleda(tova go pro4etoh tuk v dira).

А в какъв друг бизнес да лъснат хората, бе? Ако проведем оперативно мероприятие срещу тях ше видите, че ще се окажат общинари- мафиоти под наше на МВР, прикритие. Хайде стига сте се заглеждали в това какво правят обшинарите, бизнесмените- бандити, депутатите и други наши оперативни работници. Имаме по важни разработки, работа ни чака.

какъвто общинският съвет - такива и съветниците му. гуцанов, къде трепери сега, ми е много интересно!? къде си сине на партията, а?

Бе то със случая БОП-а така се е занимавал, че ареста е извършен от полицията и тайно от БОП!!! БОП-а във Варна охранява престъпниците!!!

abe aide stiga s tez iztarkanite nomera ciala varna znae kakvo stava i kakvi dalaveri se vartiat v ob6tinata

Ще гги пуснат! Спокойно! За нашите престъпници, за да се случи нещо, трябва да се намеси друга държава, з а справки - Коце Маца. А бе за тоя вече не се чува нищо, май нашето правосъдие не знае какво да коментира?

цяла варна знае, че данов е виновен за много неща и дори ще е още по-сладко да го осъдят за нещо, за което не е виновен. иначе пак това са си поставени лица, които печелят единствено заради протекциите на по-високо стоящи от тях, и надеждата е, че това се случва заради отслабени позииции на дпс. може и да изкара малко късмет тая държава все пак.

ДАНОВИ СА НАТОПЕНИ! МАФИЯТА ВЪВ ВАРНЕНСКО СЕ КОНТРОЛИРА, ОТ ПАРТИЯТА НА ЗАСЕГА ПРИКРИВАНИЯТ УБИЕЦ!

Po korumpirana strana niama v EU ot nashata!Sadebnata sistema e olicetvorenie na korupciata!Nikogo niama da osudiat!Mnogo shum za nishto.A policaite ne padat po dolu ot sadiite i prokurorite!Pozoriat stranata ni i ednite i drugite!Zatova vseki bokluk s vlast pravi prestaplenia i znae che shte ostane beznakazan!

ало, иноверецът да си ходи от българския форум!

Данов е невинен!

nema znachenie kade si i kakvo pravish: lekuvash li se,bolen li si-idva bulgarskia millicioner i te povejda :)

lusnali sa im g....

malko razcvet na znaniq kakvo se slu4ilo s BG http://www.bgsvi

След като е арестува защо мадамите са още по улиците.Или те са на Кмета.

С какво занимават народа- ???? Защо никъде не виждам информация за генералната стачка в Гърция- европа от 2 дена гърми. Днес в Гърция стачкува целият народ- обществен транспорт няма- самолети, влакове-, фериботи - нищо не върви. Утре търговският сектор сте затвори вратите на всички магазини. Стачкуват училища, банки, чиновници, много журналисти дори. Стачката е против икономическата и социалната политика на правителството. И против мерките по повод финансовата криза под мотото -Нито цент за подкрепа на капиталистите А в БГ народа спи!!!! Излизайте утре на площадите- какво чакате.

Били малки играчи, за това ги жертваха. Цялата управленческа пасмина на върха е свързана с наркотрафика и бизнеса му. Например един Р.П етков - има 5 висящи дела за наркотрафик и хулиганско държание?Известно е, че майка Партия си приватизира на свои хора фармацевтичната промишленост и там е гнездото на огромно наркопроизводство и амфетамини. От това се издържат цялата партия сега, ръководството и идеолозите й, свързани здраво с Косовската мафия. Петков се е движел 10 години с групата АРКАН и е осъществявал пласмента на тази продукция- верен на Партията, натрупал е милиони от тази престъпна дейност. Кой ще го подеме за това, имаме ли правосъдие да го обвини и съди, или с етзи игрички си правят гаргара с редовите граждани

ДАНОВИ СА НАТОПЕНИ! МАФИЯТА ВЪВ ВАРНЕНСКО СЕ КОНТРОЛИРА, ОТ ПАРТИЯТА НА ЗАСЕГА ПРИКРИВАНИЯТ УБИЕЦ!

Комунистите родината изграждат, Комсомол след тях вървят, Пионери, пионери, Славен път ви чака...

тея сигурно не са от ТИМ щом ги ловят

vse 6te se razboleete kato vi xvanat,,,ina4e pra6tite ot zdrave...i prostotii..

Брей да му се невиди, ГОЛЕМИ ВЪЛЦИ,а пък като ги натисне правосъдието - болни и се оперират без нужда !! Нищо им няма - има много да си плащат за гяволъка и чуждите сълзи, които са предизвикали !!!

то от тая партия-мафия ДПС само това може да се очаква.....тя е изтъкана изцяло от престъпници,национал предатели,боклуци и болни мозъци.....част от тях за за затвора...друга част за лудница,а така наречения им електорат турци-диваци.....нег цигани и алкохолизирани наркомани са за депортация от там от където са дошли..а от кочините им(джамии) трябва да бъдат изтръгнати полумесецте и да бъдат забити кръстове! гадна паплач

Който не е с ТИМ е против ТИМ - хващат го! ТИМ е властта!

ДАНОВИ СА НЕВИННИ! ОТБОРА Е РЪКОВОДЕН ОТ ИВАН СЛАВКОВ НАДОЛУ, И ОТ ЯНКО СТАНЕВ НАГОРЕ, ДО КАСИМ ОТ ДПС-то!

ДАНОВИ СА НЕВИННИ! ОТБОРА Е РЪКОВОДЕН ОТ ИВАН СЛАВКОВ НАДОЛУ, И ОТ ЯНКО СТАНЕВ НАГОРЕ, ДО КАСИМ ОТ ДПС-то!

Абе това е оня помияр от Биг Брадър ?! За тоя 30 - без право на обжалване.

Не ме бийте. Аз не съм общинар...

например в Пазарджик, бившия кмет , бивш прокурор си се знаеше, че върти ходела с проститутки, бившия му предизборен щам и какво? Или пък само в Пазарджик?

В управлението на тоя клуб има и спонсор на ДСБ.