17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще пламнем за нула време. Па много от тех са и бисексуални. Демек от дупето се фаща най-лесно.

Тошко Шебека и цирковата маймунка Балабанов в обща снимка.

По ми приличат на двамината Кокорчовци

Маймунска шарка се появява през 70те години на миналия век в САЩ (хм, защо ли точно там?!) като болест на хомосексуалните мъже!!! https://www.thegatewaypundit.com/2022/08/experts-monkeypox-spread-gay-sex-men-children-dogs-2-yr-old-get-monkeypox/

Добре подбрана статия,добре преведена и най важното - линк и информация за оригинала. Това е положителен напредък ,в представянето на такъв вид информация.За съжаление в Бг медиите това е рядкост.По темата.Ваксината против едра шарка -вариола(smallpox) е премахната отдавна,затова и възрастните гейове (от 50 год нагоре ) могат да са спокойни.Ваксината е била задължителна до към 80- те години.Има ваксина и сега (тази против едра шарка а има и модифицирана за маймунска такава.Не се знае обаче какво може да се очаква)Лечение също има както и за вариола така и за маймунският вариянт .Евтино -(Tecovirimat/Tpoxx капсули 1-2 седмици лечение излиза около 100-200лева)Има и по скъп вариант (Cidofovir )използва се за лечение на различни вирусни инфекции .Лечение 1 седмица - 2-3 бона.Маймунската шарка не е опасна.Паниката е напълно излишна .Да се разбере защо е така е достатъчно да се видят борсовите акции на определени фармацефтични компании.Офф Топик.Содомизма от древноста е бил начин на общуване,Това има и негативи затова не е чудно ,че е и една от причините Вавилон Персия Спарта Македония Древен Рим да са се затрили .При т.н варвари содомизма не е бил актуален .А и за това са по здрави и са се запазили а и завладяват Света.Епидемиите са проблем на развитите цивилизации.Най точен пример е Кортес -който според хрониките с 500 човека завладява Мексико на ацтеките.Но милионите умрели са най вече ако не и само,от непознати за тези райони инф.болести и последващи пандемии.Така са дали фира и инки и цивилизацията Наска а и по късно много от местните в Сев.Америка.Явно проблема с маймунската шарка е за гей обществата,това трябва да се каже ясно и категорично,едва ли кондомите са решение. Не мога да си представя що за идиот трябва да си да шибаш някой нищо неподозиращ индивид ,когато си цъфнал с пъпки.

На снимката са мунчо и деса

Нали искаха да я прекръщават, че да не звучи расистко. Да си я кръстят гейска шарка. Тук и първите случаи всичките дошли от вън, първите очевидно за гей прайда. Природата си се чисти от безполезни мутации. Иначе и СПИН тръгва от маймунски вирус СИВ, който пренасят с .. ваксина (май се казваше Чат срещу детски паралич). Счита се за доказано, въпреки че се опитват да припишат на ловец ял маймунско.

Добре де, от педитата някой да ми каже нещо добро да е дошло!? Нямат добавена стойност към демографията, обратно :), сриват я и със заразите които мъкнат, СПИН а сега и маймуни, утре ще скочат на други представители от животинския свят. В крайна сметка най-много мразя - расизма и педалите.....само комуни за обратните.

То и аз, достопочтена жена на 46 с потомство и всичко останало, без шарка и спин, бих могла вероятно да препоръчам лоботомия за глупаците, но на Вас сигурно няма да Ви хареса тази процедура. А имате нужда, имате!

Най-сетне науката призна, че педераслъкЪТ е болест. Сега остава да видим как ще я лекуват. ПП и ДБ да се нареждат на опашка.

98.5% от заразените с шарката на маймуните са... Хомосексуални Мъже! На български педерасти. Обяснено бе, че многобройните миниатюрни и не само.. Разкъсвания при хомосексуалните контакти между мъже, правят възможно лесното заразяване. А Маймунска та шарка става основно чрез кръвно заразяване.

А останалите 1.5% не си признават.

Моля вече се решаваше дори и на международно ниво..... Не използвайте маймунска шарка, не бъдете расисти. Аз предлагам термин като Гайшарка или кирчишарка.

ДОБРЕ ДЕ! АКО ПОСТОЯННО СИ БЪРКАТЕ-ОТЗАД,И ГО ЯДЕТЕ…Е ЩЕ ИМА-ИНФЕЦИЯ!!!

ЛИБЕРАСТИТЕ-ОРКИ,НЯМА ДА СПРАТ ДА ТОРМОЗЯТ,ОГРАБВАТ-ЧОВЕЧЕСТВОТО!!! КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА,ЧЕ:12-ИЗВРАТЕНЯКА,СА УМРЕЛИ ИТ-АНАЛНА ИНФЕКЦИЯ!!!! ШАНСЪТ ДА УМРЕШ,АКО СИ-ПЕДАЛ,Е НЯКОЛКО МИЛИОНА ПЪТИ-ПО-МАЛЪК,ОТКОЛКОТО ОТ-ГРЪМОТЕВИЦА!!! АКО НЕ СИ-ИЗВРАТЕНЯК,Е-НУЛЕВ!!! МЕДИЙНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ,ОБАЧЕ-НЕ СПИРА!!! ДАНО,НАИСТИНА СЕ ПОЯВИ-ВИРУС,КОЙТО ДА ИЗТРЕБИ ТИЯ-ИЗВРАТЕНЯЦИ!!!

Казват ,че някои се заразяват при близък контакт, но странно защо само тези със странните сексуални отклонения ,доколкото знам секс между мъж и жена ,пък бил и най-плътен ,не се прави със скафандър за биологична защита , а болни няма или , ако има те са пренебрежение малко

ОБВИНЕНИТЕ П С Е Т А , ЩЕ РАЗЯСНЯТ И РОЛЯТА И УЧАСТИЕТО СИ В ОСТРИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ, СРЕЩУ ДРУГАРЯ САТАНА - РАФТИНГ С АВТОБУС ПО РЕКА ЛИМ И РАЗХОДКА С ЛАЙНЕРА ИЛИНДЕН ПО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ;)

ЗАПОЧВА НА 22 АВГУСТ ОТ 10:00 В СЪДА НА СКОБЕЛЕВ. 114 СЪСТАВ ПО НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО № 2022 1110 2089 57 ДРУГАРЯ САТАНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ П С Е Т А :) ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ПОКАНЕНИ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ СРЕЩУ ОБВИНЕНИЯТА НА ДРУГАРЯ САТАНА ;)

не е зададен и няма отговор. А той е : Може ли да мъндъркаш мамуна и да се заразиш!? Сега да не се припознае някой и да ме обвинят в расизъм.

Подгрева на обществото започна... Скоро да се очаква втора стъпка - колко ежедневно гушват букета. Трета стъпка - познатите вече маски, ваксини, локдауни.... После разправяйте нещо за случайността...

Според СЗО 99 процента от заразените са мъже, 98 процента от тях хомосексуални. Таргет групата е ясна, чакам да видя имат ли смелостта да вземат мерки както беше при ковида за всички останали?

кой беше пръв..... маймуната или човека???

Ми 365 дневна карантина за ЛГБТ общността. Требва да ги опазим хората. Те са тъй ценни за човешката популация и възпроизводството и

Дирници, слепи ли сте, глухи ли сте, или сте само купени за да разпространявате тая пропаганда?

Това не ме интересува!!!

56

"Две" седмици lock-down на педалите да спрем вируса.

Подкрепям!

и аз ;)

Аз не. Народното събрание и Министерския съвет имат нужда от прочистване. Що да не оставим природата да свърши тази работа, вместо да губим време и усилия да увиваме винкели във вестници, да си правим дрянови сопи, да търсим оръжие и амуниции. Много работа...

56

:)))

И АЗ ИМАМ ВЪПРОС? ЗАЩО Е ТОЛКОВА НИСКА СМЪРТНОСТА,ОТ ТАЯ-АНАЛНА ИНФЕКЦИЯ!!! ЖАЛКО!

За да оживеят пЛандемиците, че са застрашени от предаването на болестта.

Не ни интересува, какво ще кажете. Загубихте кредит на доверие. Вече всичко, което кажате относно медицина е лъжа, до доказване на противното.

Със затаен дъх чаках да прочета има ли ваксина и други фармацевтични продукти, които могат да ме спасят от страшната болест. Имало! Дайте ги насам и ако може, направете ги задължителни за всички. С наредба! Не, със закон! Маските предпазват ли ни от невярната болест? Да, нали?

Не разбрахте ли , че от това се интересуват еврогейовете. Българите сме с нормална ориентация и не ни касае! Стига с глупостите ви!

ОСВЕН ПО ЧОВЕКА ... МАЙМУНСКАТА ШАРКА Е ЗАРАЗНА И МОЖЕ ДА СЕ ПРЕНАСЯ И ОТ 200 ВИДА МЛЕКОПИТАЕЩИ ... КРАВИ, МИШКИ , КУЧЕТА, КОТКИ, ОВЦЕ И Т.Н .... ТОВА ВЧЕРА ГО КАЗАХА ПРИ НАС

56

И да и не......вече няколко експерта казват, че само с полов контакт се пренася. Ако това излезе истина ще има "интересни" въпроси от рода на: Как 9 деца в САЩ и едно куче са заразени?!

Нещата са толкова "истински", колкото пъпките на снимката.

Педераси , сър!

А ето бе, и тука са сложили бюджет за разпространение. Ма са ни още много малко педерасите за да се притесним. Вчера беше по-протеснително с новината за домашните любимци заразени от гей двойка, ама аз съм си решил проблема - не давам на нежни мъже да ми галят кучето.

Може пък да е Божие наказание. Всяка дълбока оран в задния двор е спринт към маймунската шарка.

56

Хмм.....да си призная, И аз като чета такива неща си мисля за Содом и Гоморра.

Кокорчо е във високо рисковата група. Не препоръчваме контакти с него.

да намерите снимка на болни маймуни ? Срамота !

Моля въпроси да се задават към ПП и ДБ.