Външно министерство е "за" замразяването на сметките на Руския културен център

Мария Габриел заяви, че сградата е на терен, предоставен от правителството, но няма дипломатически имунитет

Обратно в новината

Коментари - Външно министерство е "за" замразяването на сметките на Руския културен център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хибридната К.И.Ф.Л.А. да вземе да се хибридизира веднъж завинаги !

Ало тая държава да не е на баща ти?

ЕССР, Давос, ФАЩ срещу хората. Да видим как ще се развият събитията. Няма да ни вкарате в планираната си война. Нито пък ще ни объркате. Вече и слепците са наясно, че сте корпоративни масонски курви. Всичките.

не само това. трябва да се изгонят всички с руски паспорти и да им се отнемат имотите в полза на България.

Офф, аман от послушковци и хора без лично мнение.

Аман от хиперактивни натегачи. Спрете да бягате пред вятъра , толкова ли не усещате ,че пак ще ни наредите на страната на губещите.

па да не се хербаризира?

Какво иска този жираф?

С нищо росия не провокира, освен с официално изявление, че Българската АЗБУКА е македонска, че Св. Св. Кирил и Методи са гръцки шпиони а ПУ лично врътна газовия кран на България. Това не е "нищо" а обявяване на война, мурзилка.

Жирафка се е взела насериозно. Тая смотла неземна, как не разбра, че о нея нищо не зависи? Мъжът на тая дрисла, затри свинефермите в България! Абе ... до кога ще я караме с тея некадърници ненормални?

Напоследък драстично се учестиха молбите за помощ по медиите на болни лица и деца, а тия гледай с какво се занимават. Заради това хората трябва да просят вместо държавата да ги поддържа. Интересува ме каква ни е ползата от подобни действия? Унгарците как си отстояват интевресите?! Тоя културен център със сигурност не изкарва пари с които да се финансира, поради което в тая сметка която искат да блокират руснаците наливат пари които влизат в нашата икономика, а тия искат да не влизат, понеже те са гъзари и не ползват безполезните услуги на стравната каса и социалното подпомагане. Украинците транспортират руски газ през украйна и си печелят, а ние като пълни помияри ща блокираме приходи. Това което правят мутрафоните сега е както преди тоя болкук Надежда Михаилова/Неийнски се напъва докато не ни затвори половина реактори на АЕЦ Козлодуй. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Руснаците винаги идват за своето. После да няма изненадани.

Провда, блядь. България сама е мачкала росия на ДВА ФРОНТА ЕДНОВРЕМЕННО. Само споменаването на имената на ген. Колев и жлган. Вазов хвърля в ужас Кремъл.

Нещо по-тъпо не можа ли да измислисх? Какво значи тая глупост, че не захапвам? Можели 1-2 примерчета?

показвайте повече вещицата, тя носи нещастие на българите

Не търсете логика и здрав смисъл.Няма - само идеологически каламбури от които все някои печели но не сме със сигурност ние. Същата работа с т.н. "санкции". А могат... да увеличат конртола и намлят злоупотребите.Да минимизират корупцията и повишат качеството на живота на хората, но няма да го направят това са все техни неща.

Не е излъгал, Св. св. Кирил и Методий са високопоставени поданици на Византийската империя и не са Българи! Газта я спря Киро-истината, не Путин, като отказа да плаща в рубли, малко подробност. А това което каза за азбуката е политика, а не истина и самият Руски патриарх го каза в интервю, че Путин много добре знае къде е създадена кирилицата, но все пак такива илитерати като вас трябва да бъдат дразнени :-).

Може и да греша, но Гьобелс и Маккарти започват да ми се виждат като посредствени любители на цензурата в сравнение с нашите подлизурковци. Едно не мога да разбера - защо в Сърбия и Унгария, чуждестранните инвестиции са в пъти повече, отколкото при нашите евро-отличници? :)

Веднъж ходиш в руския културен център.... да гледам американски документален филм за екстрасенси и подобни... отидох за простотията... и да си припомня времената на Кашпировски.... и да се почувствам като руснак, чиято глава се пълни с какви ли не глупости. руска митология, един вид. дебили се управляват най-лесно.

Информационен и културен център.Или по скоро бях чел за проблеми с някакъв филм прожектиран там.Моята информация си я взимам от интернет докато не е забранен.Ако блокират достъпа до руски страници ще уча Китайски.Майтапя се но ще измисля нещо.

Като ви гледам стила на писане и опита да кажете нещо смислено, а то човек го боли глава докато ви чете и почвам да разбирам, че всъщност дебила сте вие, а не другите :-).

Какво разбира бившата ДЕТЕГЛЕДАЧКА на РУСКИ деца от КУЛТУРА?!

Руски книги кога ще горим? Всё едно сме в реалността на 451 по Фаренхайт. Тези "демократи и интелигенти" нямат спиране.

Ама имали такъв, щото за първи път чувам за него

Или изкуствения интелект реши че не пиша…ЗА ПЪРВИ и го поправи на ЗАПЪЛВА?

Русофобия 24/7, Путин е галактическото зло 24/7, рушене на паметници, сега почнаха да се занимават с Информационни и културни центрове, скоро почват книги да горят, обаче като стигнат на етап да ни пращат да се бием срещу Руснаците, мисля, че такива като тая на снимката ще бъдат бити и ще има гонения на евроатлантици, няма да могат да си покажат главичките навън.

Давайте по бързо действайте, докато Петин не е дошъл....

МАРОоооооооооооооооооо,ще ядеш алалем ДРЪВЦЕТО,струва ми се !!!

не си дорасъл да го разбереш - това е да го четат хора, а не хламидии

Маро сериозно ли? Билет купи ли си или на колелото ще висиш

Тези ненормалници съвсем изтрещяха. Що не забранят направо говоренето на руски. Идиотите ще ни вкарат във война, преди още в ЕС да са си и помислили за такова нещо. Толкова се натискат, гнидите.

я ходете всички в купом да се помолите в синагогата. безродници

За отношението към Русия сме наясно. Питам каква е позицията на МВнР към войната в Палестина и отношението към воюващите страни?

Пропуснах да добавя ,че ДАЖЕ при Тодор Живков имаше Американски културно-информационен център към Посолството , старото в центъра . Гледахме по витрините американски събития и никой не ни гонеше .. :-)

Мара- теснолинейката пак се изака на метеното

Егати натегачите! А като се обърне палачинката ще ближете там, където сте плюли.

са за доене и стригане.

Мърсотията на Габриел е безкрайна .Господ да я накаже тая продажна курва

Да осигурим кирки и лопати В позицията се казва: “Внушенията на прокуратурата, че в Министерство на финансите е проведена някаква тайна среща, на която дружества, занимаващи се с криптовалута, са обсъждали с министър Василев как през системата "Борика" да извършват разплащания в криптовалута, не отговарят на фактите.”

за дигитални активи "Нексо" завежда иск за над 3 милиарда долара срещу България, съобщиха от компанията.

Дарт Габриел

Да затваряш сметките а да държиш отворено руското посолство

Културен център е това? В Президенството можеш по- лесно да влезеш, отколкото там! Във френския се влиза свободно.

Съдбата Гаргамелова ще да е незавида.

Фашизъм в действие. А Менделеевата таблица кога ще изхвърлим от употреба? Тя Мара-общата едва ли знае какво е това, затова още не е предложила и нея да блокираме. Дайте на простака власт и му гледайте сеира, казва българският народ. Ама ние вярно 9 месеца сеир гледаме, те и украинците го гледаха и западните им "братя" им разказаха играта.

Премиерът на България Денков оповестява на всеослушание по една медия, че няма значение дали българската икономика/народ страда, ако с това се вреди на руската икономика. Външният министър иска да замразява средства на КУЛТУРЕН център на чужда държава. Новият кмет иска първото му решение да е да подменя име на улица от РУСКО на РУСКО, но опозиция. Военния министър като първи приоритет определя финансова и военна помощ за Украйна, без значение дали можем да си го позволим и без ограничения. Даже не споменаваме, че Зеленски изпрати актуален списък на наличностите в българската армия, които според него можем да му подарим. А в същото време гоним руски шпиони, които изнасяли някакви тайни, ама военните наличности не са държавна тайна. Това не е ли застрашаване на националната сигурност? Вече не сме сигурни в коя държава живеем, съдейки по решенията на управляващите, които са свързани единствено с благоденствието на чужди държави и нищо полезно за българската държава, народ и бъдеще!

И в руския се влиза съвсем свободно.

Паметници, културни центрове... Книги ще горим ли скоро в името на демокрацията?

на тея явно им свършиха парите и сега гледат да краднат малко от руските

Нормално, все пак инсталираните на постове у нас от Галя трябва да си заработят заплатите....иначе за държавата един пирон не са забили!!!!!