Външно министерство е "за" замразяването на сметките на Руския културен център

Мария Габриел заяви, че сградата е на терен, предоставен от правителството, но няма дипломатически имунитет

Обратно в новината

Коментари - Външно министерство е "за" замразяването на сметките на Руския културен център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1300 години никой не е успял да затрие България. И ето евроатлантиците ни успешно ще го направят. Демокрацията е единствения килър на вече обезкървената ни държавица.Щом Украйна им е по-важна от собствения народ, със слугинаж за собствена изгода на КОЗЯК, бог да прости България.

Русия е във война не само с Украйна но и с цяла Европа. За нас колкото и де е неприятно за някои Русия е вражеска държава и не ни мисли нищо добро. Когато се разпрвят с Украйна ще обърнат поглед към НАТО...

Нормално, все пак инсталираните на постове у нас от Галя трябва да си заработят заплатите....иначе за държавата един пирон не са забили!!!!!

на тея явно им свършиха парите и сега гледат да краднат малко от руските

Паметници, културни центрове... Книги ще горим ли скоро в името на демокрацията?

Премиерът на България Денков оповестява на всеослушание по една медия, че няма значение дали българската икономика/народ страда, ако с това се вреди на руската икономика. Външният министър иска да замразява средства на КУЛТУРЕН център на чужда държава. Новият кмет иска първото му решение да е да подменя име на улица от РУСКО на РУСКО, но опозиция. Военния министър като първи приоритет определя финансова и военна помощ за Украйна, без значение дали можем да си го позволим и без ограничения. Даже не споменаваме, че Зеленски изпрати актуален списък на наличностите в българската армия, които според него можем да му подарим. А в същото време гоним руски шпиони, които изнасяли някакви тайни, ама военните наличности не са държавна тайна. Това не е ли застрашаване на националната сигурност? Вече не сме сигурни в коя държава живеем, съдейки по решенията на управляващите, които са свързани единствено с благоденствието на чужди държави и нищо полезно за българската държава, народ и бъдеще!

Фашизъм в действие. А Менделеевата таблица кога ще изхвърлим от употреба? Тя Мара-общата едва ли знае какво е това, затова още не е предложила и нея да блокираме. Дайте на простака власт и му гледайте сеира, казва българският народ. Ама ние вярно 9 месеца сеир гледаме, те и украинците го гледаха и западните им "братя" им разказаха играта.

Съдбата Гаргамелова ще да е незавида.

Културен център е това? В Президенството можеш по- лесно да влезеш, отколкото там! Във френския се влиза свободно.

И в руския се влиза съвсем свободно.

Да затваряш сметките а да държиш отворено руското посолство

Дарт Габриел

за дигитални активи "Нексо" завежда иск за над 3 милиарда долара срещу България, съобщиха от компанията.

Да осигурим кирки и лопати В позицията се казва: “Внушенията на прокуратурата, че в Министерство на финансите е проведена някаква тайна среща, на която дружества, занимаващи се с криптовалута, са обсъждали с министър Василев как през системата "Борика" да извършват разплащания в криптовалута, не отговарят на фактите.”

Мърсотията на Габриел е безкрайна .Господ да я накаже тая продажна курва

Егати натегачите! А като се обърне палачинката ще ближете там, където сте плюли.

Мара- теснолинейката пак се изака на метеното

За отношението към Русия сме наясно. Питам каква е позицията на МВнР към войната в Палестина и отношението към воюващите страни?

я ходете всички в купом да се помолите в синагогата. безродници

Тези ненормалници съвсем изтрещяха. Що не забранят направо говоренето на руски. Идиотите ще ни вкарат във война, преди още в ЕС да са си и помислили за такова нещо. Толкова се натискат, гнидите.

Маро сериозно ли? Билет купи ли си или на колелото ще висиш

МАРОоооооооооооооооооо,ще ядеш алалем ДРЪВЦЕТО,струва ми се !!!

Давайте по бързо действайте, докато Петин не е дошъл....

Ама имали такъв, щото за първи път чувам за него

Руски книги кога ще горим? Всё едно сме в реалността на 451 по Фаренхайт. Тези "демократи и интелигенти" нямат спиране.

Русофобия 24/7, Путин е галактическото зло 24/7, рушене на паметници, сега почнаха да се занимават с Информационни и културни центрове, скоро почват книги да горят, обаче като стигнат на етап да ни пращат да се бием срещу Руснаците, мисля, че такива като тая на снимката ще бъдат бити и ще има гонения на евроатлантици, няма да могат да си покажат главичките навън.

Какво разбира бившата ДЕТЕГЛЕДАЧКА на РУСКИ деца от КУЛТУРА?!

Информационен и културен център.Или по скоро бях чел за проблеми с някакъв филм прожектиран там.Моята информация си я взимам от интернет докато не е забранен.Ако блокират достъпа до руски страници ще уча Китайски.Майтапя се но ще измисля нещо.

Или изкуствения интелект реши че не пиша…ЗА ПЪРВИ и го поправи на ЗАПЪЛВА?

Веднъж ходиш в руския културен център.... да гледам американски документален филм за екстрасенси и подобни... отидох за простотията... и да си припомня времената на Кашпировски.... и да се почувствам като руснак, чиято глава се пълни с какви ли не глупости. руска митология, един вид. дебили се управляват най-лесно.

Като ви гледам стила на писане и опита да кажете нещо смислено, а то човек го боли глава докато ви чете и почвам да разбирам, че всъщност дебила сте вие, а не другите :-).

Може и да греша, но Гьобелс и Маккарти започват да ми се виждат като посредствени любители на цензурата в сравнение с нашите подлизурковци. Едно не мога да разбера - защо в Сърбия и Унгария, чуждестранните инвестиции са в пъти повече, отколкото при нашите евро-отличници? :)

показвайте повече вещицата, тя носи нещастие на българите

Руснаците винаги идват за своето. После да няма изненадани.

Напоследък драстично се учестиха молбите за помощ по медиите на болни лица и деца, а тия гледай с какво се занимават. Заради това хората трябва да просят вместо държавата да ги поддържа. Интересува ме каква ни е ползата от подобни действия? Унгарците как си отстояват интевресите?! Тоя културен център със сигурност не изкарва пари с които да се финансира, поради което в тая сметка която искат да блокират руснаците наливат пари които влизат в нашата икономика, а тия искат да не влизат, понеже те са гъзари и не ползват безполезните услуги на стравната каса и социалното подпомагане. Украинците транспортират руски газ през украйна и си печелят, а ние като пълни помияри ща блокираме приходи. Това което правят мутрафоните сега е както преди тоя болкук Надежда Михаилова/Неийнски се напъва докато не ни затвори половина реактори на АЕЦ Козлодуй. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Не търсете логика и здрав смисъл.Няма - само идеологически каламбури от които все някои печели но не сме със сигурност ние. Същата работа с т.н. "санкции". А могат... да увеличат конртола и намлят злоупотребите.Да минимизират корупцията и повишат качеството на живота на хората, но няма да го направят това са все техни неща.

Жирафка се е взела насериозно. Тая смотла неземна, как не разбра, че о нея нищо не зависи? Мъжът на тая дрисла, затри свинефермите в България! Абе ... до кога ще я караме с тея некадърници ненормални?

Какво иска този жираф?

Аман от хиперактивни натегачи. Спрете да бягате пред вятъра , толкова ли не усещате ,че пак ще ни наредите на страната на губещите.

Офф, аман от послушковци и хора без лично мнение.

не само това. трябва да се изгонят всички с руски паспорти и да им се отнемат имотите в полза на България.

ЕССР, Давос, ФАЩ срещу хората. Да видим как ще се развият събитията. Няма да ни вкарате в планираната си война. Нито пък ще ни объркате. Вече и слепците са наясно, че сте корпоративни масонски курви. Всичките.

Ало тая държава да не е на баща ти?

Хибридната К.И.Ф.Л.А. да вземе да се хибридизира веднъж завинаги !

па да не се хербаризира?