Рязко нараства притокът на бежанци в България (снимки)

Нова, по-голяма бежанска вълна се наблюдава в България, съобщи зам.-председателят на Държавната агенция за бежанците Васил Върбанов.

Обратно в новината

Коментари - Рязко нараства притокът на бежанци в България (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затворете ме бе хора!

"" Ако в началото на месеца колкото души са влизали, толкова са излизали със статут или по собствено желание, сега броят на тези, които влизат, е много по-голям, поясни шефът на Агенцията за бежанците."" Няма такива работи "таварищ"! Ако ще остава някой тук да знае задължително Български език писмено и говоримо, да знае химна, кой е президент на държавата, да има постояна работа,/не да продава със сергия или да си отваря "магазин" със съмнителна и нелегална стока... Минимум преди да подаде документи за постояно пребиваване да е работил една година и да продължава да работи.Да има квартира или собствен дом.И НЕ на последно място да представи документи с които да докаже, че в последните 5 години преди да влезе на наша територия е нямал дела и не е осъждан по никакви правни въпроси. Освен това право на постояно пребиваване/придобиване на гражданство/ могат да имат лица легално пребиваващи на територия България чрез визи могат да имат лица които посредством тези визи и се нахождат тук в продължение на минимум 5/пет/ години. Който няма пари и работа а и жилище да бъде извозван до КПП и след бариерата е свободен пълноправен Зелянин да ходи където иска но не и на наша територия.

Това не са бежанци, това имигранти. Ако не, дай Боже, в България стане конфликт, ние нямаме да бягаме в Ирак, Афганистан и т.н., а в съседни държави. Така че тези какво правят тук и какво искат от нас? От години сме свикнали да ни посочват с пръст и да ни наставляват да си оправим държавата, така че е време и ние да кажем на други - оправете си държавите, вашите проблеми трябва сами да си разрешите, не искаме да привнасяте своите чужди драми и да създавате напрежение!

България никога повече няма да е същата

Да идва по-бързо Баба зима, да зафукат преспи и минус 40 та да им пресече пътя на "бежанцие". До вчера рязали глави а днес идват със семействата си у нас да се скрият! Напалм и атом!

ХОРА , ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ ??????

За тези които ще имат достатъно мнозинство че да имат самостоятелен кабинет и ще могат да носят лична отговорност! Не ни трябват коалиции!!!!!!!!!!!! Най-малкото зло в случая е да има само един отговорен! Иначе всичките са дин дол дренки защото идват от едно и също място! И след това ни трябва много молитва за да могат тези хора да бъдат заставени да си свършат работата за която са там!

който разпространява тези глупост, за жалост -добре, че не го застреля тълпата (избяга навреме от премиерския пост). Та, как пое тогава отговорност? Сега пак толкова ли отговорност ще поеме? Мерси! Никога!

Аз няма да ГЛАСУВАМ - ще ИЗБИРАМ. На тези избори има над 3 хиляди кандидати. Все може да си изберем нещо - не е задължително да е 1 в съответната листа - това е избор. Даже е желателно да проявим малко характер и да изкажем мнение, ако не сме съгласни с подредбата на партийните ръководства. Такава възможност ни дава преференциалния вот. Трябва малко да помислим, преди да вземем бялетината...

за мене,мацка-с двете си ръце-)

Кой плаща за живота на тези неработещи хора у нас? По колко? Колко време? Докога ще има понятие "нелегален емигрант" у нас? Човек нелегално минал границата не трябва да се допуска и един ден в България! Който е дошъл легално, трябва да си осигурява живота, неговия и на семейството му, сам. И да е у нас с ограничен престой. А за бежанци и дума не може да става - ние нямаме съседни държави, които да са източник на условия за квалифициране на хора, пристигащи у нас, като бежанци!

новото правителсво трябва да има програма за инегриране на мюсулманите и циганите в бг и програма за защита на бьлгарите

България ще изчезне така или иначе, по-добре да интегрираме и заселваме тези хора. Скоро те ще ни заместят във всичко, защото българите сме мъртъв народ без бъдеще.

Турция и Гърция посрещат бежанците с мини и стени, ние с хляб и сол. Започва да прозира договореност България да е всеобщ бежански лагер на Балканите.

всички министри са за пандиз за национално предателство,народа на бг е подложен на геноцид по жесток от фашизма кога ще го признаете бе измекяри?а пускате некакви си скакалци.

Защо България храни президент, правителство, полиция и армия? Абсолютно излишни са. За един преминал мигрант, трябва да се уволнява един храненик от изброените институции.

Kъде забрави парламента , съда и прокуратурата? Tе наи-много папкат.

Не се притеснявайте за места в центровете. Ударно ще се изградят нови, когато местата в тези се запълнени. От ЕС директно по ускорена процедура ще се отпуснат фондовете за това, важно е програмата им да тече по план(тяхната и на отвъд-океанските ни западни партньори), а именно геноцид над българския народ за постепенното му редуциране (чрез висока смъртност и емиграция) и подмяната му с друг материал на територията наречена България. Дори и квоти имаме спуснати за прием.

Добре хубаво... Но както сме го опрели, няма и за къде. Да ви питам аз.. Защо българите не раждат бре? Но пък имат телефони и други екстри?!? Тия маймуни като ги гледаш какви дрипи са иначе, имат бъдещо и настоящо поколение. Геноцид не може да има АКО БЪЛГАРИТЕ СЪЗДАВАТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ТОЕСТ, РАЗМНОЖАВАТ СЕ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ И ПРЕДЦИТЕ ИМ. Тогава геноцид или асимилация НЯМА ДА ИМА, на 100% И не ми говорете, че трудно се гледат деца. Забравете тия глупости! Нашите бащи и майки не са живели в ПАЛАТИ, но са имали челяд! Да не би България така се е пръкнала, само с изтекли в чужбина български граждани!? Не! В създаването на нова нация(демографски прираст)! Тогава нещата ще се нормализират, а за незаконните имигранти, мога само да кажа, че рано или късно, ще се изнесат защото нестабилността на България не ги влече... Иронично казано.. Както и да е, въпросът ми е БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СПАСЕНИЕ НЯМА АКО НЕ СЪЗДАВАТ ПОКОЛЕНИЕ, ЗА ДА ИМА БАЛАНС В ДЪРЖАВАТА и след време нещата да станат нормални за всички българи. Дотогава, докато ревем и се вайкаме, кой какво... Времето си минава!

ДЕЦАТА НИ СА УМНИ И ИМАТ ПРЕТЕЦИИ КЪМ ЖИВОТА КОЙТО ВОДЯТ ,ЗАТОВА ИСКАТ ПО-ДОБРО ЗА ДЕЦАТА СИ - НОРМАЛНО Е .ОТГОВОРНОСТ Е ДА ГО СЪЗДАДЕШ , ОТГЛЕДАШ И ВЪЗПИТАШ .ЗАЩО ЩЕ РАЖДАТ РОБИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСИ "ИНВЕСТИТОРИ"

Решение...... Обявява се официално колко места за бежанци има в центровете, колко още може да преме Бьлгария, и другите просто не се приемат в страната. При необходимост се пуска ток по изградената вече ограда на границата с Турция, и се доизгражда сьщата......!!!!!

Нека заповядат.И те са хора.А има толкова много обезлюдени села.

Проблемът Исмаил е, че в плановете им не влизат да се заселват в безлюдни села. Иначе до сега да са го направили.

Не ми говори за обезлюдени села,ако тия ги настанят там ще изядат и останалите тухли. Ти що не приютиш 5-6 семейства:))

не е луд,който яде баницата - луд е който му я дава.сега ,обаче не давате баница,а цяла държава-България, с безсмислено раболепие към чуждоземци,заради едната заплата.чуждоземци - от други континенти,друга раса и друга религия,били винаги непредизвикано враждебни на нас.

Европа винаги е била християнска- от 2000 години -това е християнският свят ,цивилизацията ...за съжаление някой отвъд океана се опитва да я ислямизира- за 20 години се създадоха 3 нови ислямски държави - Босна,Албания,Косово....кой и защо - отговорите оставям на вас

в Европа никога не е имало мюсюлмански държави- и хоп през 20 век благодарение на външна помощ - цели 3 ....нови новенички

Турция има европейска част все пак. Но те са се цивилизовали поне малко от близостта им с европейските държави.

Ти са майтапиш.Ами волжките българи нали са мюсюлмани,а маврите 700г в Испания,а османската империя 500г е пред портите на Виена...

Кой ти вкарва волжки българи в картата на Европа?! Останалите са били гости на Европа.

забравяте франция и германия, , масово население мюсулмани, европеиците са вече малцинство

майтап, но тези ще ни накарат да възродим фашизма.

"По-големият процент от лицата, с които сме имали директен контакт, не са мотивирани или изцяло нямат желание да започнат работа в България" И кой ще ги храни? Ние, работещите?

ами да се върнат в страните си тогава ,там има повече нужда от тях - да градят отново разрушеното- тук така или иначе нямат работа

всеки русофоб да вземе по една арабела и без това са по мургави и от тях. майтапа на страна докато мразим всички себеподобни, сърби, гърци македоници и най вече народа който даде десетки хиляди жертви за да ни освободи ще си загубим държавата, не без помоща разбира се на нашите приятели от америка и техните подлоги русофоби/българофоби, които дори немогат да покажат българия на картата а повечето не знаят че съществуваме.

Ех, изстрадал , български езико!!! Научете се да пишете грамотно, че съвсем ще ни превземат мюсюлманите терористи!

Българи, опасността е само на 900 км от нас ,събудете се,цяла година ни лъгаха за тези "бежанци" ,не излъчиха нито един материал какво представлява тази Ислямска държава ...никой няма да ни защити ,Европа ще е готова да раздаде земята ни на ислямистите само да не ходят при тях ...

не, извинявай, какво представлява ислямска държава беше ясно още преди 4 години, когато превзеха студентските протести в Сирия. Обаче тогава вие всички вярвахте на пропагандата на американските медии, препечатана от българските и ги подкрепяхте като борци за свобода срещу Асад. Тогава всички вие обвинявахте Русия, че използва вето за резолюцията.

Защо спряха строежът на граничната ограда!?

Не чу ли в събота по Нова тв? Режели я и нашите граничари само ходели да кърпят дупки.

Пускат ток и да се пържат мръсниците гнусни

Трябва нов Карл Велики или Хан Тервел.

Хер Адолф също ще свърши чудесна работа.

Абе в една друга тема казах че трябва да ги настаняваме в бежански лагери с надпис на портала"Трудът те прави свободен" и някои други аксесоари.....оплюха ме ...на мен ми е през......

...мен имаш пред вид

Той е бил майордом, ако не се лъжа, и е водил войската срещу арабите. Слага началото на нова династия, но и Карл Велики ще свърши работа - "Последният поход на Ролан".

Аз питам,кой разбута Близкия изток?Кой? Кой?...май тези които сега са миротворци и имат бази тук и ни "пазят".Май те въртят някаква дългосрочна игра на разселване на мюсюлманите към Европа и най вече на Балканите..

въртят я- преди 20 години нямаше мюсюлмански държави в Европа-Бил Клинтън създаде три нови мюсюлмански държави- Косово,Албания,Босна. Сега е ред на Македония и България да последват новия световен ред

отговорът е 26 май 1908 - тогава е открит петрола там....

Всички антибългари, които се хранят от парите даващи им евреите, че да ни внасят тази гнусна паплач не схванаха ли най-накрая с тъпите си глави, че колкото по-често споменават тази лъжлива дума"бежанци", толкова повече ни вбесяват! Антибългари, ние не искаме да четем,че още паразити идват! Искаме да четем, че са изринати до последното маймунче!Още малко ще ни разигравате и накрая ще ви горим на клади, антибългарски сороиди и НПО-та!Сами ще вземем нещата в свои ръце, защото явно от вас само лошо идва!!!

Направо ме е страх вече!Вижте Islam : Requiem for a Nightmare

това по телевизията трябва да се излъчва всеки ден ,а не Вип брадър

Разходете се през центъра и ще започнете да говорите арабски. ПИТАМ СЕ - ТОВА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ? Сега ще ги дондуркате с нашите пари.

всички емигранти са в центъра. В Лондон-център е същото

Пет сутринта е.Имамът започва да зове за сутрешна молитва.Умрял да си, ще станеш.Тук е така.Чужденец съм и освен да си затворя прозореца, друго не мога. Нищо, че е задушно. Закусвам по никое време.Умирам за сън-пускам си телевизия.Аиша плаче, защото починал или брат й, баща или възлюбения. Може би и тримата, нищо не разбирам. Пускам друг канал - кючен. Почвам да ги редя - кючек, кючек, кючек...Я нещо различно.Индийско. Пак сериал.Главната героиня ми прилича на тази, която ме обра на летището у нас миналия месец.Само, че говори като роден политик. Разбирам, че играе отрицателната роля.Съвсем ми заприличва на родна депутатка.Тръгвам за работа.Шефът ми казва, има авария,тръгваш с този шофьор за другия град.50 минути кючек.Моля го да намали поне.Не ме чу от децибелите.Влизам в офиса.Не се старая да поздравявам.На половината едва успявам да запомня имената.Точно толкова не ги и разбирам какво говорят.Вече не се мислех, дали ме псуват.Все ми беше тая.Обяд.Пак вой от минарето.Този път моля спътника да усили кючека.Не разбирам езика,но успях да обясня, че ще мина през нас.Пред дома разкопали.Не питам за какво-работниците говорят разпалено,не разбирам говора им.Защо учих английски?Утешавам се, че тогава не съм знаел в коя държава ще работя.Съседът пак се кара с жена си.От някоя друга дума схващам,че май имат финансов проблем.Не ме интересува.През две пресечки демонстрация.Аллах акбар!Не ги виждам, но напоследък ми е все по-притеснено.Дано нещо не се вриви след малко.Някакъв на ъгъла, с брада, се въодушеви и поздрави тълпата с рев.Телевизора - по-добре кючек или арабска драма, отколкото този. Паля цигара нервно - сериалът нерви.Денят е 30 август, в Хасково съм и се прибрах за кратка обедна почивка. Чужденец съм, тоест тук съм никой - мога единствено да си затворя прозореца.Това ми е единственото право.

ужас ....

Копи-пейст. Авторът е българин, завърнал се в България след 16 години странство. Има още, но 2000 символа не стигат. Накрая се задава въпроса "Как така вече няма къде да се прибера?"

авторът на този текст пълен капут. Дори и от няколкото реда лъха на евтин драматизъм и популизъм. Бих го попитал да ми посочи една частна телевизия в света, чиято програма не е боклук. Омръзнало ми е от такива мрънкала. За коментиращите по-долу - това, че не живеем в бг не означава, че не сме свързани с родината и не работим за просперитета и. Ако питате някой от приятелите ми, който никога не е ходил в бг, какво мисли за тази страна ше ви каже, че трябва да е райът на земята тъй като неговият приятел, българин му е разказвал. Преди да обвинявате некой друг в отстъпничество, помислете вие какво правите за родината ни. А и между другуто аз си я харесвам такава каквато е - и със джамиите и със хората които преувеличават и драматизират.

Еничар

Пише се РАЯТ на земята. Онези райът са Пуси райът. Заминавай си в Сирия. И там много си обичат страната си с джамии. И пишеш пълни глупости. До третото изречение вече гледаш да изместиш темата от любимите ти мюсюлмани. Колко ти плащат, да говориш срещу нас тук?

"авторът на този текст пълен капут. Дори и от няколкото реда лъха на евтин драматизъм и популизъм." Ей това нещо можеш ли да си го сложиш като визитка? Че на нас ни омръзна, ясно, обаче на себе си как не омръзна се чудя. Аз пък имам приятели в Швеция. Един ми сподели "Като чета какво става в България, сигурно трупове лежат по улиците ви". И точно твоите любими джамии са им тема за нас.

Сега ми става ясно защо назначиха Кристалина Георгиева на този голям пост- не че много уважават качествата и или България,а чрез нея да могат да държат в подчинение нашите разбойници тук - да вкарат ислямистите при нас и да ги задържат тук с цената на всичко

Не искали да работят в България,а само да лежат по центровете наготово докато не заминат за богатия запад!Направо бих се изказала за тези...,но ще ми изтрият коментара!Бясна съм!И ми писна!

да един вика как ще работя на полето- аз имах бизнес,магазини- еми сега верига магазини ли да му осигурим бе хора

Далече са от действителността!Колко хора с дипломи са принудени да започнат от нищото в други държави,но го правят за да оцелеят?!Срамен труд няма!Колелото се върти,трябва да можеш да се приспособяваш!И да уважаваш страната и законите,в която живееш!

Утре така ще влезе ебола.

да ама от ебола тях ще ги лекуват хелзинските комитетчета ,ние да му мислим

И сега лечението им ще е безплатно освен подслона и храната, а българите нагърбени да хранят роми, крадливи политици и западни монополи ще умират с ускорени темпове.

а за нашите бебета- българчета няма пари за ваксини -за тях ще има

ебола ше довърши българите ,за арабите американците ще се погрижат

Мдааааа... , ясно е ЗАЩО , И какво с случва С ТОЗИ "БЕЖАНСКИ ПРОБЛЕМ" . Не е ясно обаче за много хора - ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ??? Лично моето мнение е , че политиците умишлено създават този прблем. Нашите мили родни политици. Явно никак не ги е страх нито от ислямските фундаменталисти... Нито от евентуални терористички опасности... ОТ НИЩО. Или , по скоро ги е страхн, но пък и страха си има ЦЕНА . На всеки е ясно , че ако иска ДЪРЖАВАТА НИ /т.е. -политиците ни../ -ДА РЕШАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ- САМО ЗА 24 ЧАСА , ЩЕ Е ЗАБРАВЕНО ЗА НЕГО. Но има "голяма далавера' от съществуването му А тя е състои в следното : - 1. това си е цяла една индустрия -пълнеща бездънните многомилионни и милиардни "партийни касички"... -2. в това политическия ни елит - вижда възможност да премести негодуванието от зле уредения от тях ЖИВОТ И СЪЩЕСТВУВАНЕ В РОДИНАТА НИ... ВМЕСТО ДА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩИ И ДОКОГА ЩЕ СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА..ЩЕ ГОВОРИМ ЗА "БЕЖАНСКИ ВЪЛНИ.." -3. Създаването и изкуственото подклаждане на този проблем - носи и политически дивиденти..: ВСЕКИ СЕ ПЪЧИ , ЧЕ Е "АЛАРМИРАЛ: ЗА НЕГО-И ЧЕ ЕДНИСТВЕНО ТОЙ Е ЗАГРИЖЕН ЗА РЕШАВАНЕТО МУ.. И бедния наивен среден "мУНЧо" като моя милост например , мъчейки се мисли и да си даде отговор на НЯКОИ ВЪПРОСИ - СЕ ПОДВЕЖДА , ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ -ИМА ЗАГРИЖЕНИ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ ЗА ПРОБЛЕМА -И АКО ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ- ТЕ ЩЕ ГО "РАЗРЕШАТ"...ХЕХЕХЕХЕ - ИЗТЪРКАНО Е ОБАЧЕ ДА СЕ ВЯРВА НА ТАЗИ ТЕОРИЯ.. Защото всеки един средностатистически БГ-"мУНЧо" - е разбрал , че и да иде и да не иде до урните - ТИЯ ПАК И ПАК И ПАК ЩЕ СА СИ В ПАРЛАМЕНТА ,ПАК ЩЕ НИ КАЗВАТ ЗА РАЗНИ КРИЗИ.. ЩЕ ПОВТАРЯТ , ЧЕ ПАРИ НЯМА .. ЩЕ НИ ЛЪЖАТ , КРАДИТ И ЗАПЛАШВАТ - И ЩЕ НИ ГЛЕДАТ ОТ МАЛАТИТЕ СИ- НАДМЕННО , И ЩЕ СИ МИСЛЯТ - ОЩЕ КОЛКО ЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СА ТОЛКОВА ТЪПИ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ- ТА ЩЕ НИ ПРЕИЗБИРАТ..- ТОВА ДАЛИ БСП ИЛИ ГЕРБ ..ИЛИ ДПС И АТАКА- ЩЕ СА С ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО ИЛИ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ- САМО ОЗНАЧАВА ЩЕ ЩЕ КРАДЪТ , ПО-МАЛКО..ИЛИ ПОВЕЧЕ... НО - ИЗБОРА ДРАГИ МИ МУНЧОВЦИ- СИ Е НАШ... ЗАТОВА Е И ИЗБОР... ЗАСЕГА.. ДОКАТПО НЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПРЕИЗБИРАМЕ ..:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!! НО-И ДОТАМ ЩЕ СЕ СТИГНЕ .ИМА ВРЕМЕ ........

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Престанете да наричате нелегалните имигранти - бежанци. Те не са бежанци. Бежанците не пътуват по няколко хиляди километра и не ползват каналджии!

Да се разположи войската по границата. Жандармерията да се разположи в под граничните раьони. Гранична полиция на входа на всеки град в близост до границата. Кметовете на малки населени места с доброволци да следят за емигранти. Нарочно в момента започнаха отново да пропускат емигранти, като дойдат новите да се вживяват на спасители. Границата е малка. Да се доизгради и оградата. Има ли воля, могат да резнат притока със строг контрол. Ресурс имаме, стига са се правили на немощни.Границата е приоритет да се охранява. Да се въведе и верен час в градовете близо до границата. Твърди мерки иначе изпускаме нещата от контроли явно е умишлено

Коя войска бе генерале,тази от скопената ни армия ли??? Започвам да се срамувам че съм служил в нея,това не е моята армия. Кметовете да следели.....къде,от кръчмата ли? С тая пасмина можеха да се справят само войниците на Добри Джуров.....то по него време нямаше и много желаещи.....първо се стреляше и после се пита кой идва.

Армията ни е професионална. Много момчета тренират в Германия където тренирахами руснаците. Друг е въпроса за морал, чест и боен дух както и най-важната част от наръчника, че служат на народа. Ако го няма всичко това в бг войника, то ние сме загубени на 100%

Дават Европа, и в частност България без бой на исляма. История учили ли сте гейове? Какво е кръстоносен поход знаете ли поне? Кристалина е гнусен предател и българоубиец.

Кои са, какви са и какво искат да направят с България "бежанците" на всеки е ясно. Въпроса е КАКВО да се направи! Проблема е, че НИКОЙ не прави НИЩО, затова ще си платим цената - съвсем скоро "бежанците" ще наскачат като един - за разлика от българите, те са единни и организирани - ще колят българите, и ще разпарчетосат България! Това е сган, неподлежащя на цивилизация и културизация. Това е голата истина, УВИ братя!

ЗА БЕЖАНЦИТЕ е ЗАБРАНЕНО да се дава УБЕЖИЩЕ И ПОДКРЕПА НА ТЕРОРИСТИ ,НА ИНДИВИДИ ,които ЗАСТРАШАВАТ СИГУРНОСТТА,ЖИВОТА И ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВО,основано на човешките закони ,които изискват образование до пълнолетие,още 2 г труд и данъци,осигуровки и чак тогава ,по човешките права възниква правото на дете и семейство ... ТРЯБВА ДА СПРАТ ДЕТСКИТЕ БРАКОВЕ ПРИ ИСЛЯМИСТИТЕ ,И ПРИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ И НАЦИОНАЛНОСТИ,КЪДЕТО ИМА ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ,което причинява тежки щети на държавите и на тях ,защото не са били част от работната сила и никога не стават работна сила,а консумират чужди ресурси и с това разраства основния конфликт от това ...

"Бежанска вълна" е до Турция,след нея,са нелегални. Интересно,какво прави гранична полиция и за какво им плащат заплати от нашите данъци. Като така или иначе,в задълженията им не влиза охрана на държавната граница,айде по къщите и ще спестим някой и друг лев от държавния бюджет

В чл. 279, ал.1 от НК пише, че който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта...., се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от 100 до 300 лева. ал.5 Не се наказва онзи, койт влезе в страната, за да се ползва от правото му на убежище, съгласно Конституцията." Нещо да кажеш? Уредбата не е от вчера, не се променя и се използва като основание да наричат тия навлеци "бежанци"

Нещо лошо се задава, а политиците блеят ли блеят и си играят на "демокрация".

и пълна дезинформация на населението - пуснали му да гледа ВИп брадър и никаква информация никъде,че само на 900 километра е касапницата, какви хора има тук ,кой им плаща ,под каква угроза се намира страната ни- нищо.Само платени репортажи как да подслоняваме милите бежанци и пълно информационно затъмнение по отношение на угрозата ,която е надвиснала над нас

Малко ли са ни циганите, а сега и тези ? Докога бе , скапаняци мръсни ще ни съсипвате държавата??? Напълнихте ни с негри и араби по сто човека на денонощие влизат в България и никои не си мърда пръста!!!

И пътищата към вътрешността на страната не се охраняват? Може ли секретаря на МВР да отговори на този въпрос. Какво прави армията от 60 хил. хора от това м-во. Участъкът, който трябва да се охранява съвсем не е голям. Колко са пътните артерии, водещи към вътрешността на страната, та не можете да ги опазите. Май всичко се орави нарочно и под чужда диктовка.

В Пловдив по главната се разхождат повече кривокраки от колкото бели . До Джумаята всичко е окупирано от турци и араби и най-различни . Ядат овнешки дюнери и пият чай . Като видят жена и се опулват като извънземни. Много бързо се напълни града с такива , явно имат някакво разписание и го изпълняват. Питам : Нямаме ли спецслужби и не виждат ли , че тук става нещо необичайно ? До кога ще си затварят очите и защо си ги затварят?

явно разписанието е да напълълнят големите градове ,защото там най-лесно е да останат анонимни- по цял свят и в турция,и в ливан и в саудитска арабия ги държат в лагери ,само при нас ги влачат баш в големите градове -явно наистина си ги заселват направо

Всички служби виждат какво става, то това е целта да стане. България да се напълни с ислямисти. Това е дело на евреи и усари, с другарската взаимопомощ от толерантните членки на евр. съюз. Всички ще си затварят очите защото така им е заповядано, такава е директивата на евр. съюз. Както винаги България отнася всичко, а богатите страни се включват само в приходната част. Всички видяхме , че за наводненията в България не получихме никаква помощ от нашите равноправни партньори. И за това , че поехме почти цялата бежанска вълна, пак нищо няма да получим. Само ще ни хулят колко сме нетолерантни. Ние с най-бедния бюджет не поемаме 90 % от бежанците, а те колко са толерантни , че са приели 11 човека...:(

Ще дам залъка си за българи, но не за натрапените ни ислямски боклуци. Като не ме питате, ще спра да плащам данъци. Ясно ли ви е господа? Да видим с какво ще ги храните.

Всички бежанци/имигранти на границата да се посрещат от един поп, който да ги покръства на място, след което бежанците да изрецитират "Аз съм българче" и да изпеят "Мила Родино"! В противен случай - обратно в Турция!

Това не са бежанци, а нелегални. Бежанец си, когато минаваш само една граница, а в случая не е така.

Те, сигурно заради байряма идват?!?! Да си припомним: Всичко в името на човека, всичко за благото на човека. Благодарим на Америка, благодарим на ЕС и всички "Велики". Нека да ни е комфортно!