17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да го пратят на борсата за безработни.

Няма по-лоша новина от тази. Това безхаберно същество ще работи със зъби и нокти само и само да не се състои АЕЦ"Белене"! Той и след 100 години няма да се сети, че централата е жизнено важна за България! Въпрос на сиво вещество и интелигентност. У Симеонов те са кът. Там в изобилие е само злобата и простащината!

тъп,невеж и заблуден от нашите рубладжийски медии.

Малко му падна заплатата като обикновен депутат но ще го компенсират като зам.пр.

Че то същото като при Живков бре! Провали се някой партиен другар на поста който заеме, уж го уволнят, а той нашия заел друга още по-сладка службичка. Та така сега и с далаверко, викаха, цирикака "кресливите", уж сам се оттегли(едва ли някой вярва на това), и ето ти го далаверко на нов пост зам.председател по енергетиката. Ами да му честито, кво пък сега!

Защото почти 30 г. след свалянето на бай Тошо с цялата си тъпотия продължавате да гласувате за неговите последователи начело със заклетите комунисти Румен Грипена и Бойко Тиквата.Хвърлят ви прах в очите като демонстрират че уж имат някакви различия,обаче са еднакво верни на началника си Путкин и един след друг го посещават за да му се поклонят.

И зам шеф на гранична полиция. Щом хванат някои без документи при Каракачанов.

Вместо да е в затвора - нямам думи! Срам и позор за нас, че допускаме и търпим това изчадие!

Те го гонят през вратата, той влиза през прозореца. Още един продажник който се пресъединява към Иван Иванов от КЕВР.

Що за дебил трябва да си , за да избереш такъм екземпляр за управляващ и не само той, разбира се !!

Няма начин да не се намести на друго уютно местенце с хууубава заплата.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. Еххх...Ицеее - нищо не се е променило -само се казват ПатрЕоти !

нищо ново ,от едно топло местенце-на друго,тия майтап ли си правят с нас,наглеци!

Не е 1 ви април но се надявам това да е някакъв майтап

Няма как да не му се донади парата че зер послуша боко и се махна.. От толкова ''енергетици'' направо сме цъфнали и вързали с непрестанното повишаване на цената на енергоносителите...

Симеонов какво стана с краварските ТЕЦ. Нали щеше да ги затваряш с помоща на ЕС

Този още ли е в Парламента и на Енергийната комисия шеф ! Аз мислих че е умрял , понеже не се чуваше за него ! Да се маха от Парламента и да върви по Дяволите ,той отдавна загуби доверието на Българите ! ОСТАВКА !

Ха тъй! След като оправи демографията, сега ще оправи и енергетиката. И как намериха, че е подходящ за длъжността? Въз основа на какви качества, умения и познания?

Оправи всичко друго, сега е ред на енергетиката :)

Буташ бабите на границата,гавриш се с майките на деца с увреждания,крадеш от оградата на границата,частния хотел приютява граничните по цени на едностранна изгода,образователен ценз -две нули . Ииии..... ставаш зам. председател по комисията по енергетика. Чакаме да стане и в ядрената физика или хирургията. А за униката от Банкя? Земята е тяска за тези уникати.

На такива като теб трябват още 5 века турско робство!

Симеонов се изказал срещу преминаването на турски поток през България. Я да видим. Така България вече става независима от капризите на Украйна. И става транзитьор на газ, от което ще печели такси. Единствения минус е, че зависим от волята на Турция. И какво е лошото за България. Предполагам, че Симеонов се опитва да си продаде съгласието. За патриотизъм при този човек вече не може да се говори.

Тъй де. Човеко се е родил в кола с шофьор, а те обикновен депутатин ще го правят - хахаха

Вън от управлението на тези крадци.