Ваксинираните са на прага на втория милион, почти 500 000 имат бустерна доза

За последното денонощие с Ковид-19 са починали 40 души, 95 на сто от тях не са били имунизирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагла лъжа ! Като всички останали официални данни

Айдеее отиде ни държавицата. То жив човек няма да остане

Ей, ЗЕВЗЕК! Колко ти плащат да пишеш глупости бе ТРОЛ нещастен? Всякя сутрин сигурно сте на оперативка, ЛАЙНО миризливо!!!

Браво. А така. Само това е начинът да преборим болестта, да заживеем нормално и да продължим нашият път към светлото бъдеще озарен от светлината на евроатлантическите ценности.

забележете: НИКОГА НЕ КАЗВАТ КОЛКО ОТ ИЗЛЕКУВАНИТЕ са неваксинирани. Защо ли?

А какво казва Люк Монтание по въпроса с починалите? Пак ли са 27%? Освен всичко като извадиш групите, които засега не подлежат на ваксинация, най-вече защото болестта за тях не е голям риск, то процентът сред по-рисковите вече гони 40%. Само че няма как да се сетиш, нали?

какво ти пука колко са излекуваните и колко от тях не са или са ваксинирани? Вече са излекувани и нито са заразни, нито са интересни.

"76 на сто от новопотвърдените случаи са на неваксинирани хора." Тоест, КОЛКО СА ВАКСИНИРАНИТЕ ? - отговор - 24% А колко са ваксинирани от населението? - 27% с две дози... Демек - съотношението в новозаразените е същото като в населението, защото тези с една доза не ги борят за ваксинирани. Значи е прав нобелистът и вирусолог Люк Монтание (взел награда за откриването на вируса ХИВ) който казва: "Тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните експерименти, но и тестовете върху болните", ...

А какво казва Люк Монтание по въпроса с починалите? Пак ли са 27%? Освен всичко като извадиш групите, които засега не подлежат на ваксинация, най-вече защото болестта за тях не е голям риск, то процентът сред по-рисковите вече гони 40%. Само че няма как да се сетиш, нали?

колкото повече ваксинирани толкова повече болни

що да му преча да мре?

Не мога да повярвам колко овчици има и в България: Виждат как цяла Европа - където са най-набоцкани в момента страдат най-много, говорят им за четвърта доза (а в началото беше само една, и край) - и те въпреки всичко пак отиват да се бодат???? Тия като почнат да измират кой ще е виновен?????

Точно защото в Европа страдат най-много, тук годишната смъртност се качи с 30-40% спрямо обичайната при обичайно за Европа около 3-4%. Нали бе?

Мхм. Тук все едно някога е била ниска смъртността. Само ще ти кажа, че човек загинал в ПТП се пише КОВИД..... ей ти смъртност.

Зевзек

Г-жо асдасддас, тролке наша, 40% отгоре върху висока смъртност е още по-висока смъртност. За жалост подобен ефект ще го усетиш чак тогава, когато ти намалят с 40% заплатата, понеже никога не е била висока. И може би ще е защото става дума за твоите пари, не за човешки животи.

Въобще не е вярно, че смърността се е качила с 30%! Има статистика в интернет, всеки може да я провери. Да, ръст има, но е доста по-малък. В България смъртността винаги е била висока, но СЗО сега взеха че се разтревожиха за нас.....

Зевзек

Г-н джепето, Защо лъжеш бе? Щом всеки може да пртовери, значи си проверил и си сметнал, че са повече от 30%. Обаче продължава да е неясно с какъв мотив лъжеш? https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8 Като събереш седмичните числа, се получава брой някъде над 147 000, при това не е окончателен. При обичайни 105-110 хиляди, колко процента отгоре е това, можеш ли да смяташ? И на това ли му казваш "където са най-набоцкани в момента, страдат най-много"?

Хич не се блъскайте за ваксини ! Нямаме намерение да ви обгрижваме, а вируса ще изчезне рано или късно, но последствията от ваксините ще ви останат завинаги !

В България няма да се усети. Добре, че тук масата сертификати са фалшиви (смисъл - човекът е отбелязан като боцнат, но не е). Но виж, във ваксинирана Европа ще стане мазало скоро..... То вече почна де - в Израел говорят за пета доза, и пак са зле дори с 4. Испанците май ще излязат най-хитри. п.с. А какво става с ковида в Беларус? Там нали щяха да мрат, щото Лукашенко криеше? А той просто забрани ковида в Беларус :) Ами в разните африкански републики? Там как са? А в Афганистан - имат ли ковид, или там талибаните го забраниха?

Зевзек

Имаш специален поздрав от беларуския Минздрав - http://www.minzdrav.gov.by/ru/sobytiya/fleshmob-ya-vaktsynirava-sya-a-ty-startava-u-belarusi/ Там от две години БЕЛСТАТ не е обявил нито един починал по каквато и да било причина, защото Лукашенко е забранил. Умирането имам предвид, да не помислиш друго. Изтървали са няколко хиляди повече починали към ООН само през априли май 2020, но това не се брои. В Афганистан и по африканските държави един тест струва колкото месечнния доход на цяло семейство. Мислиш ли че правителствата отделят адекватни средства за доказване на ковид болни? Пък и каква нужда има, след като в тези държави над 60 години са под 2% от населението, а 80% са под 20? Средствата им са далеч по-необходими да не умрат от глад, барем доживеят до възраст за умиране от ковид.

Зевзек, това че Африка не били тествани, щото са бедни, го разправяй на някой друг. Трябва да си много сляп, ако не правиш връзка между страните, където са разпространени ковид и ваксината и теориите за налагането на нов световен ред!

Зевзек

Ало, джепето, троле наш, На когото и да разправям, властите на сума държави в Африка обявяват за тествани по 2-10% от населението от началото на епидемията досега. Обаче във фейсбука пище друго. Нали бе?

На една дума не им вярвам! След като видях човек, който получи инсулт, дори му се беше парализирала едната страна на тялото от инсулта, стабилизираха го в Пирогов и след три дни го написаха с ковид и започнаха да го лекуват по протокола, който е противопоказен за инсулти и той почина. Почина без нито един симптом за вирусно заболяване!

То понеже ковид е чиста водица и съсиреците от няго няма как да причинят подобно нещо. Нали бе?

Ми кво е? Грип като грип.

Когато кажат, че 95% от починалите не са били ваксинирани, то веднага премахнете сричката НЕ и ще добиете представа за смъртността от ковида върху "ВАКСИНИРАНИТЕ" с препарат за унищожаване на имунната система.

За по-добра представа освен сричката НЕ, трябва да се премахне и девятката. Иначе само лъжете като разпрани.

Л Ъ Ж А Т

Кой лъже?

Тия с бустерна доза ги броят два пъти. Веднъж към двата милиона, втори път към половиния милион. Хахах

Верно ли, бе? ;)

И трети път ги броят. Затова нселението на България е над 6 милиона, а не под 4,5.

Жалко ни провокация ни беда може да ни обедени. Ние нямаме бъдеще.

Края на октомври сложих първата игла, дъщеря ми по това време вече е имала ковид и при мен започнаха симптомите, 1 седмица на легло, 1 седмица възстановяване. Края на ноември бих втората доза, трябваше ми сертификат. Преди 3 дена си направих тест заради контакт с ковид. Ами пак имам. Само че никакви симптоми даже тренирам в домашни условия. Дали заради ваксината или заради това че карах ковид, ама сега просто не усещам вируса

Майната ви! Две години някакви платени от СЗО ни набиват в главите колко били загрижени за нас неваксинираните. Майната ви ! Две години никой около мен не е боледувал ! Въпреки истеричните ви заклинания, че сме „фашисти“ (ицо хазарта в НС). Дано да пукнете след като първо погребете близките ви по-младите !

Да сте живи и здрави. И по-кротко с епитетите.

Всъщност огромен брой хора още не са боледували. Въпреки приказките за колективния имунитет, какъвто вече щеше да има още в края на юни 2020 година, след това в края на есента 2020, после пролетта на 2021... и така до днес, когато все още го няма. По-добре се пазете.

Ами от какво да боледуват бе боклук??? Настинка като настинка - не всеки се посира като кихне, и не всеки ходи на доктор като вдигне 37 градуса температура. Ей, тва ковидарите сте точно като педерасите: никой не ви пита какви сте, ама вие много държите всички да знаят.... че и да бъдат като вас. Ще ти кажа едно: Обикалям цяла България, и не съм се спрял. По време на най-строгите локдауни сме правили такива "партита", че ще ти се завие свят. Събирали сме се по хижи, по вили, по заведения - мхм, да - "нелегално". И как никой не се разболя бе? Как никой не умря???? Вие, ковидарите сте мъртви души. Нищо, че още дишате. Вашият живот е приключил - вие живеете в страх. Всеки ден се страхувате. Вие сте загубена кауза, вашият живот няма значение.

Зевзек

Г-жо асдасд, Не те ли е срам бе? Омотаваш се в собствените си лъжи. Хем било настинка като настинка, хем вече две години никой не се бил раболял. В такъв случай как правиш подобна констатация? Такива ли са ти разбиранията за... хм.. настинка? Да позная ли, че още сте пишлемета на по 20-30 години? Да не би да очакваш някой от твоите съмишленици парти-зани да ти докладва гордо от какво е починала майка му, месец след някое от вашите партита?

Може да се каже ,че имунизираните с една доза преди повече от 4 месеца ,практически не са имунизирани,Същото се отнася и за тези с две дози ,поставени преди повече от 6-7 месеца.Реално имунизирани са тези, с бустерна зона,поставена в съответният срок и съответният брой антитела.Мда-а-а-,такава е реалността.

А преболедувалите преди 2 години как са?

зависи кой питаш :) ако питаш ваксър вероятно трябва да са умрели тези дето са били болни преди 2 години :)

Преболедувалия преди две години пръщи от антитела, та ще се пръсне....

Ми боди се всеки ден бе. Какъв ти е проблема??? Подарявам ти моята ваксина - на мен не ми трябва.

Зевзек

Г-жо асдасд, Проблемът с боцкането всеки ден е точно като с аспирина - за доза над предписаната от лекар или над тази в листовката не се предполага, че влияе добре. Да не би да си летяла скоро до Марс, че не знаеш как се ползват земни медицински препарати, докато в същото време демонстрираш страх от нуждите по време на наркомания?

кАКВО не ви е ясно. АКО сте комунисти либерали гейове и пр. предатели пишете минус. АКО сте за БЪЛГАРИЯ над всичко. За тази БЪЛГАРИЯ ЗА КОЯТО СА ЗАГИВАЛИ СРАЖАВАЙКИ СЕ ХИЛЯДИ ПАТРИОТИ ЗА ДА Я ИМА НАШТА ТАТКОВИНА ПИШЕТЕ ПЛЮС.ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. БЪЛГАРИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ОБЕДИНЕТЕ СЕ.

гнида

боклук

Колкото и да ми е неприятно, ще призная заслугата на обстоятелствата, че и на правителството за ускоряване на имунизацията сред страхливците.

Ваксините пречат на Естествениа подбор. За какво са ти живи идиоти, та ще ги имунизираш на сила?

Зевзек

Естественият подбор е способността за призпособяване. Включително чрез употреба на оръжия. Човекшкият вид е оцелял, защото е използвал мозъка си за да постига тази цел при нужда. По законите на естествения подбор не ходиш с нож на престрелка, нито в заразна зона без имунизация.

На прага са...ама на какво май не им е ясно

СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ. ДАЙТЕ С МИНУСИТЕ. 2022-01-16 12:41:52 Сталин (нерегистриран) Който ми напише минус значи сте патриоти и аз си добавям минус.

гнида

боклук

До 7-ма игла не ми го хвалете тоз имунитет. Без шнорхела, плавниците и каската не ви стъпвам в мола.

За сега на 2 души се пада да копаят 1. Ако нещата продължават в същия дух, скоро ще са 1:1. Знаете ли как се копае 2 метра гроб?

Който ми напише минус значи сте патриоти и аз си добавям минус.

Тебе никой не те бръсне за слива. Гнида.

Като се добавих и станахме трима патриоти. За каква държава си говорим. Само се дърлим...срам. После други са ни виновни. Ако не бях изписал тоя ник нямаше да разберете колко сме зле.

боклук Най ме кефи, че от една година, дори и не се криете.

Щом ти се водиш патриот, значи всички са патриоти.

Пребройте се .Само двама патриоти а останалите какви?

Ние си имаме ядрена тояга а вие на гол тумбак пищови.

Союзмультфилм рисува тояги всякакви. Боклук.

обезьяна с гранатой...

Ха Ха . Значи граничари не ви трябват и това с казана сигурно е вярно. Продължавайте така тъкмо ще освободите територията и ще стане бантустан.

Това значи, че си продажен трол. Безродник.

ви се иска на руските подлоги и предатели. Отдавна... Ама и това не успявате да направите толкова време. Хубава работа ама руска.

Да бяхте наша република щяхте да сте 9 милиона. А сега се самоунищовате и сте 6 милиона. След 10 години ще сте 3 милиона цигани.

Над 80 граждани на ГДР са отстреляни в гръб от българските граничари, при опит да напуснат социалистическия Рай през южната граница на България.

Ами да! Каква на майка си дирят тук? Уж дошли на почивка, пък тръгнали да създават главоболия по границата. Що не си пресичат направо в ГФР-то, ами минали половината континент да пресичат у нас?

Мислели са, че в НРБ границата на социалистическия Рай се охранява по-слабо. Поне не са я охранявали руснаци, като в ГДР. По-лошото е, че голяма част от тях са заловени живи и екзекутирани в горичката, още докато чакат Щази да дойде да си ги прибере. Интернет е пълен с исторически статии по въпроса.

Втори са руснаците по извенредна смъртност. И са расисти. Надали щяхме да сме по-добре. При положение че руснаците не са.

Над 70- 80 % от починалите са над 80 до 100 години с по няколко сериозни хронични заболявания!!! ...колко от тези хоро са безсмъртни и на по 80- 100 години не умират, а живеят до 120- 150 години ли? Колко хора познаваш на 110- 120- 150 години, че да пишете, че “ вируса на измислената сзо пландемия“ е погубил преждевременно 80- 100 годишни хора, повечето с по няколко сериозни хронични заболявания, за които един по сериозен грип би бил фатален. Колко са тестваните за тежки грипни щамове!? Нито един. Симптомите на грип ги прехвърлиха административно на кофит с нова клинична пътека- разни инспектори хигиенисти, фармацефти. Може би затова има и такиво усложнения и смъртност. Разболяваш се от едно, лекуват те от друго. И същите нологот генно модифицирани експерименталки от фарма олигарсите, да им увеличават богатствата за сметка здравето на хората. Просто бизнес.

До 70г. са 30-35 процента от хората умрели от ковид. Около 20 процента са без придружаващи болести. Но не във това е проблема. Проблема е в броя на починалите. За миналата година около 40 000 повече от нормалното.

Официалната бройка загинали българи през Втората Световна Война е 40150 души.

Нищо не е прехвърлено "административно". Има си тестове за ковид има си и за грип. А проблема с възрастните е, че често боледуват от повече болести и ковид идва в повече, въпреки че се лекуват всичките. А иначе е видно, че нито от здравеопазване разбираш, нито от бизнес. Обичайния у нас мрънкащ, некадърен комплексар с малко мозъче и дребна душица.

Хахахаа смотаняци-бели мишленца

Едно приятелче така утепа двамата си родители през 6 дни единия от другия. Само им занесе Ковида. Сега си реши проблема с жилищния кредит и даже на плюс излезе. Изглежда в лабораторията му са го третирали добре, за сметка на родителите му, които заминаха в графата допустими загуби.

Верно ли? Кое е това твое приятелче?

да ти дам и ЕГН-то му?

Караш ги да се ваксинират и им носиш грипа! И за всеки случай ги караш в болница - на тръбата! Така автоматично придобиваш тяхното имущество. Какво да се прави - криза е!

Той ги убеди да не се ваксинират. Но явно ти по-знаеш.

Ловният сезон за отстрел на ГОВЕДА продължава. Естественият подбор е безмилостен и безкомпромисен!

С всеки изминал ден значително се вдига средното IQ на страната.

Ваксините са безплатни и достъпни

Кой плаща за да са "безплатни"?

Кой, ние 30 евра за файзер, ако сиктир

Купените на кой праг са ,сигурно на 1вия от 2 млн

И на сите тролове от Велес.

Ваксините могат да ви убият. Сериозно!

Нито ваксина, нито Омрикон ще те убие. Просто си страхливец, че всичко ще те убие. Бахти мишките

и тези 32042 българи, които си заминаха за последните две години. Сухи съчки.

Статистиката на починалите рязко намаля след като започнаха да правят разграничение на починали с ковид и от ковид, та тези с ковид не се знае от какво са починали, т.е знае се - сърдечносъдови заболявания.

То ако не ти спре сърцето обикновено не те пишат умрял... Ти внимавай с тоя спрял мозък да не те пишат донор...

Забелязва се значително намаляване на починалите в България. Изглежда родните плоскоземци поизмряха.

25000 умрели за 2021, като от тях 4473 са под 60. Това на 6.9 милиона. Я кажи колко са измрели.... Защо се правите на тотално изперкали хора без 1ви клас?

А колко са над 80 до 100 години???? 20 000...колко от тези хоро са безсмъртни и на по 80- 100 години не умират, а живеят до 120- 150 години ли? Колко хора познаваш на 110- 120- 150 години, че да пишеш, че “ вируса на измислената сзо пландемия“ е погубил преждевременно 80- 100 годишни хора, повечето с по няколко сериозни хронични заболявания.

Знаете ли, защо починалите с "пълен" цикъл на "ваксинация" са около 5%? Защото се "ваксинират" под принуда чрез зеления сертификат, който отнема права и свобода, се бодат млади хора, които работят и такива, които желаят да имат възможност, да пътуват, както и прекарали болестта, но не можещи да си изкарат сертификат, защото този голям брой антитела, които естествено намаляват, но Т-клетъчния имунитет остава най-вероятно до живот, така или иначе те не са застрашени от този вирус и най-много, да го прекарат леко, въпреки това почиват 5 и нагоре процента всеки ден, тоест тия "ваксини" не работят.!

Парапитеците не ти се връзват вече на пропагандата ли?

И нали вече омикрон бил доминиращ пък на него не му действат ваксините? Еееей, прости овце значи. Ама какво съм се загрижила и аз. Проста съм била, "антиваксър", плоскоземка, заплаха за обществото .....я там да се редят на опашка за иглата, от която никва файда. После ние сме били плоскоземци

Това дали си за ваксината или против не те определя дали си проста. Ти си проста защото ваште са прости и така са те възпитали

Всички ваксинирани се изпозаразиха. Преболедувалите създадоха колективен имунитет. На циркът с настинката му остават броени дни. Само дано по-малко здрави хора се поддадат на акупунктура. Но всеки си има глава на раменете.

Американскатаздравна служба HHS обяви, че от 2 февруари болниците НЕ са длъжни повече да съобщават за починали от (или с) ковид. Нима пЛандемията свърши?!?

Наиграха се, напандемиха се... стига толкова. Все пак на 8 ноември има вътрешни избори за цялата долна камара и за 1/3 от сената. Трябва им добра статистика, май?

Оказа се леко грешно тълкувание това. Имали масивите от техните служби като нашето РЗИ и не им трябвало да се прави двойно и от болниците.

Нали не е смъртоносен не атакува белите дробове и много рядко се стига до хоспитализация. Защо продължаваме да плашим хората, оставете ги да подишат, току вижте след месец се появил някои по-смъртоносен.

... при ваксинираните. Никой не е казал че при неваксиниран омикрона протича леко.

Освен ЮАР и незнайно защо официалната статистика на топ ваксинираните, където е видно, че брой хоспитализирани и умрели ваксинирани и неваксинирани е един и същ почти нулев. Ама важното е какво казва баба Радка... Статистики и такива неща не признаваме, щото всичко извън казаното от "експертите" е лъжа.

В развитите европейски страни, като Великобритания, Германия, Франция и т. н. дори и да постигнат 100% ваксинация, пак ще си носят маски, ще изискват Зелен сертификат и ще има поредица от нови игли ваксина ! Нека всеки да си направи извод !

...Имат и бум на хоспитализации. “ Разликата идва може би, че починалите ваксинирани ги пишат реално- инфаркт, сърдечна недостатъчност, инсулт. А неваксинираните починали от инфаркт, сърдечна недостатъчност, инсулт- ги пишат само с/ от кофит. Така се пропагандира, заради различния начин при записване причина за настъпила смърт, че при ваксинираните умират по- малко.“

Не позна за Великобритания. Излезе изказване на здравния министър. Аз го видях в Daily mail. Зелените сертификати от края на януари отпадат, защото с идването на омикрон вече не се вижда обосновка за тях. Остават само маски във влаковете и магазините. Испания официално приравнява ковид с грипа. Та в големите държави по-скоро до месец-два сертификатите и натискът за ваксини ще отпаднат. Няма как властта да удържи на въпроса "Защо там няма, а тук ни правите на луди?".

Ми тва щото са развити вероятно

ФАШИСТИТЕ СА ДЕПОРТИРАЛИ-ДЖОКОВИЧ,ПО ПОДОЗРЕНИЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ ГРИП! ОСЪЗНАВАТЕ,ЛИ С КАКВО-ИЗВРАЩЕНИЕ СВИКВАТ-ДЕБИЛИТЕ! АРЕСТИ,ДЕПОРТАЦИИ НА ЗДРАВИ ХОРА,НЕМОЖЕЩИ ПО ПРАВИЛАТА НА-ФАШИСТИТЕ,ДА ГАРАНТИРАТ,ЧЕ НЯМА ДА ИМ ПОТЕЧЕ НОСА! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ! И НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРОТЕСТ-ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА! ДА НЕ ДОПУСНЕМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И ВЪВ-БЪЛГАРИЯ!!!

Трябва нашите самолети да пръскат от нашите айрозолни ваксини. Като изтласкаме американците след това кой ще ни снабдява с домати и чушки. Турските не са хубави въобще.

Ваксинирания трябва да бъде защитен от неваксинирания, като принудим неваксинирания да си постави ваксина, която не защитава ваксинирания. ВЕРНО ЛИ НИ СМЯТАТ ЗА ТОЛКОВА ТЪПИ? Бонус въпрос - Що в Африка почти няма КОВИД?

Вие някога в Африка стъпвали ли сте?

Да. Е и?

Средната продължителност на живота е 26 години.

Средната продължителност на живота е 26 години защото болестите там наистина убиват. И защото там заради СПИН огромна част от населението е с компрометиран имунитет. И въпреки това, както казва човека, КОВИД не е фактор.

Ковид поразява основно хора с отслабена имунна система, което са по-възрастната част от населението. Като няма много хора над 50 годишна възраст в Африка, как Ковид да стане фактор? Хайде мислете малко повече с главите си.

Малоумник, това е написано. Чети. Компрометиран имунитет в млада възраст заради СПИН. Тъп си беше, тъп си останА.

Е такива-“ТРОЙНО ЗАЩИТЕНИ С ИНЖЕКЦИИ”,КАТО ТЕМЕНУЖКА,ЩЕ НИ ДОКАРАТ:НОВО ЗАТВАРЯНЕ!!! ХЕМ Е -“ТРОНО-ИНЖЕКТИРАНА,ЗАЩИТЕНА ОТ:ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ,СМЪРТ,А ПЪЛНИ БОЛНИЦИТЕ! ТАКА-“ПРЕТОВАРВА”-ЗДРАВНАТА ИМ СИСТЕМА! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ: АРЕСТИ НА ЗДРАВИ ХОРА! “ДОБРОВОЛНО”-ИНЖЕКТИРАНЕ! ПРИНУДИТЕЛНО ТЕСТВАНЕ НА ЗДРАВИ ХОРА,ЗА ХРЕМА! НАЛГАНИЯТ С-ТЕРОРИЗЪМ:СЕРТИФИКАТ,НЕУДОСТОВЕРЯВАЩ-НИЩО! ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ-ОСТАВКА! НЯМА ДА-СПРЕМ! НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ НА-ТЕРОРИСТИТЕ!

почваме 4-та доза