В УМБАЛ-Бургас спасиха дете, живяло с монета в хранопровода месец и половина

2-годишната Мелиса вече е изписана, случаят й ще бъде описан в научна публикация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелиса..

Случаят е от 5.7. Минали са няколко седмици и преди 10 дни(няколко седмици от 5 до 19) Ами 2 са, не няколко.

Чух че малката принцеса с красивото българско име Мелиса била от елитния бургаски квартал "Меден рудник".

_stankow

Браво на нашите лекари !! Да е живо и здраво детето !

Родители-глупаци! Да дадат на 2 годишно дете да си играе с монети! Понеже съм детска учителка, ако, не дай си Боже, такова нещо се беше случило в детската градина, сега щеше да има телевизии, писмени обяснения, наказания, уволнения, виновни учителки и всичко, което сме гледали досега - пълна програма! Но понеже до тук се е стигнало от неглижиране от страна на родителите, пет реда са достатъчни. Сега отдел "Закрила на детето" трябва да се самосезира по случая, да наблюдават семейството дълго време, за да им бъде този случай като "обица на ухото".

Разбира се, че щеше да има - и трябва да има. Работата ви е да гледате децата, не да си клюкарите в битовата. Не и да им крещите и биете, когато не искат да си ядат десерта или да си лягат. Съжалявам, ако не Ви харесва, но когато ви плащаме заплатите, ще се държите така, че да ги заслужавате.

Трябваше на данъчни да звъннат, отдавна да са решили проблема.

''Французинът Мишел Лотито, защото той бил способен да яде всичко. Странното му поведение започнало, когато той бил на 9 години. Тогава Мишел пред очите на приятели счупил и изял чаша. Процесът на ядене на стъкло се харесал на момчето, той скоро започнал да яде стъклени бутилки. Това обаче било само началото. Станало му скучно да яде само стъкло. И решил да разнообрази менюто си. Един ден на панаира, пред удивената публика, Мишел Лотито демонстрирал как разглобява велосипед на части и го изяжда...............................''

То хубаво го изяжда ама тва стъкло и ламарините после трябва да излязат през г-а

И децата вече се борят срещу високата инфлация :))))

Обаче докторчетата си прибраха мометката, нали? Ей, значи това мафията в бяло е нещо, което наистина искам един ден завинаги просто да видя как ще се изчисти!!!!! За какво са ни тия бе????? Само увеличения на заплатите искат, а реално правят точно онова, което всеки може да види в уикипедия!!!!

То реално и апендикс може да се извади защото всеки може да го види в уикипедия, но току виж попаднеш на човек, който е виждал как се вадят сливици. Не че не е виждал и апендикса, обаче ще изпадне в дилема. Фифти-фифти. А ако е виждал и как се прави клизма, тогава вероятностите да претърпиш което и да е от изброените спада до 1/3.

Не искаш да знаеш реално, какво правят, повярвай ми. Опитай да правиш нещата, които ги пише в Уикипедия сам - изписвай си лекарства сам, оперирай се сам, отказвай си бърза помощ сам. Да те видя до къде ще стигнеш, след като ти е достатъчна Уикипедия.

"дали на детето кутийка с монети, с които да играе." Кажи честно....

Другият път да дадат кутийка с кабърчета да си играе. Сигурно български не знаят и не са влизали в магазин за детски играчки. На кутиите с дребни части си пише - забранено за деца под 3 години. Ама като не знаеш български да го прочетеш и ей го на.

бас държа, че на всеки родител му се е случвало изобретателното му дете да направи някоя простотия колкото и да го пази. Само такива като теб, които никога не са имали деца, може да напише подобна глупост.

Едно е съвсем съзнателно да дадеш кутия с монети на 2 годишо, съвсем различно е лапето само да докопа нещо, докато не гледаш.

ПО-СКОРО СА СПАСИЛИ МОНЕТАТА . ОТ МОНЕТА В КОРЕМА НЕ СЕ МРЕ.

И това го написа от висината на дипломата ти за гастроентеролог? Мре се :) От перфорация на черва или стомах. Ама как ли да го знаеш...като в кръчмата и ФБ не дискутирате подобни неща :)

Зависи каква е монетата. Ако е една стотинка, дори 10ст. например , шансът , да я изака е много по голям от вероятност за перфорация!

С това неграмотно писане не знам как си позвлояваш да пишеш становище по здравен проблем. Че и вероятност да определяш :)

Куче касичка, зарче касичка, детенце касичка ..

Детето незабавно да се даде на социалните. Безотговорни чалга родители от чалга поколениято.

От явно по-явно е, че не си родител. НЕ защитавам родителите на въпросното дете, но такива НЕЛЕПИ случаи съм имал с моето, че ще си помислиш, че съм въпросния чалгаджия, който неглижира децата си. Просто е: колкото повече пазиш детето си, толкова повече бели се случват с него.

5 юли - 29 юли = месец и половина....абе вие днес блестите със сметките

Като глътнеш монета, времето тече бързо.

moket1

Ма как така монети, направо да ѝ дадат с живак да си играе...

Ама моля ви се, не им пускайте идеи. "Родители"