17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителна сган са тези англосаксонци ! Извратеният им свят се руши и те с озлобление се опитват за завлекат в ада всичко нормално, до което могат да се докопат !

Всяка държава, която не се държи агресивно към Русия и подържа приятелски отношения с нея е подложена на скалъпени атаки от гъзолизците на САЩ ! Първи са помиярите от деградиралата Британия ! Сръбският вариант на Скрипал !

Това не са педерасите католици начело с папата бе осран адвокатски разбойнико.

То че поп нормален няма едно на ръка. Но само вижте облика на тия сръбски владици. Плашещ. Разбойник до разбойник. Потърсете Василиу Качавенда и гледайте.

Добре, че са сърбите най-долния и мизерен народ на балканите пък и в Европа. Дано не ги бием по тази дисциплина

Само ,че винаги са ни побеждавали драги. Както и гърците.Лобито им в света е в пъти по-голямо от нашето. Когато политици като българските не ебават войници, се получава винаги така

И защо заради някакви извращения ще се заклеймява цялата църква???? Питам.харесвам сърбите и това не е морално..да се заклеймява църквата като цяло

Защото където е стъпил англосаксонец, жив туземец няма ! Справка - България

Горките хора! Сръбската православна църква трябва да мине на подчинение на българската

При нас, в Родопа планина, деликатесно мезе са " Калмарите по родопски"- ходжата ги лови някъде....

Не знаех, че съдът в Лондон е отговорен за Сърбия, Босна... Но пък за онези деца от хора май е отговорен, а? Там всичко много бързо мина в стадий на затишие...

Za djvakanjie 20se dinari davam

Ако момата е арна...

Битката срещу Православието не е приключвала само се включват нови и нови мерки.

Нищо не зависи от православието ти.

нали благодарение на него не си рязан бе помак скапан

Замазват се извращенията на англиканската църква през последните 200 години, нищо ново.

Явно всички световни мръсотий стартират от Лондон- не сме учудени след фантасмагорията Скрипал.

Джентълмен

Ако ще има процес за педофилският скандал в Софийската семинария през 2009г.? Тогава Светият Синод замаза случая и обяви тогавашният ректор Епископ Сионий за невинен, но не предаде случая за разледване на Прокуратурата! Все пак педофилията е престъпление наказуемо по Наказателният Кодекс!!!! Сега Епископ Сионий е игумен на Троянският м-р. Браво на нащо БПЦ!!!!

От доста време познавам отец Сионий и вярвам, че е достоен служител на БПЦ и високоморален човек! Не изключвам да съм незапознат с фактите по скандала, но споделям необвързващо лично мнение!

Политически процес! :))