В клас без прекъсване - на какво са готови децата?

11-годишният Ники и 14-годишната Венелина разказват за любимите си места и занимания в училище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оставете децата да живея - при тях риск НЯМА.

Една година, слава Богу не цялата в България, беше достатъчна за да се разберат непоправимите щети, които това "дистанционно" обучение нанесе на децата: слабо усвояване на материала; затлъстяване и изкривявания на гръбначния стълб от обездвижване и неправилно седене десетки часове, липса на физически усилия; принудителна асоциализация. Всичко това заради много съмнително предпазване на възрастните от заболяване от вирус, който учените все още не могат да опишат как се предава и как действа.

Статията е интересно "подредена". Например, въпросът, поставен на децата "- Имаш ли любимо място там?" е уникален. Нормален човек би се запитал веднага, възможно ли е на ново място да имаш вече "любимо място"?! Ами там все още всичко е непознато! Трагедия сте.

Марин Дринов и Найден Геров, от които са се учили дори в Оксфорд !!! Но пък си имаме стройно подредена от горе до долу йерархична администрация с три еднакви "шапки" от инспекторки, отговорнички, специалистки директорки... Ето го резултатът! И това е само началото, драги родители...

Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват. Преди да продължа, ще уточня, че съм лекар. Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме. Това, което става е отвратително. Ето защо. Диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара. Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.) От това следва, че официалните ежедневни справки – толкова изследвани, толкова заразени, са Пунта Мара. Това означава, че никой не знае колко са заразени от ковид, колко от грип, колко от парагрип и т. н. (Две години няма нито един обявен с грип??). Есента, както се е случвало и случва стотици години, ще дойдат другите, сезонни, аерозоли вирусни инфекции. А те ще продължат всичко да преписват на ковид. Това не е медицина. Много пари влизат в различни джобове. Това беше едната Пунта Мара – фалшивото обявяване на ковид. Другата Пунта Мара – всеки ден обявяват – толкова починали от ковид. Уважаеми, всеки ден в България умират средно 300-400 човека. Всеки божи ден. Подготвят отново да затворят училищата. Предвид многото Пунта Мари. Предвид многото несъгласия на родители. Двете министерства да предложат в едно училище следното. Децата на родители, които не приемат тези ограничения се обособяват в един клас, за който няма да има никакви допълнителни ограничения. Но училищните власти ще осигурят базисните хигиенни изисквания – проветряване, стаята и коридорите, няколко ултравиолетови лампи в стаята, добре поддържани тоалетни с топла вода, сапун и санитарна хартия.

Ти пък.. ако ги оставят тях, родителите, бабите, дядовците... няма да са в напрежение и няма да има кой да харчи пари а ваксини, маски, мерки и т.н. Всичко се изцежда до дупка! Нали знаеп колко пари харчи цял свят за васкини, маски и т.н.? Някои направиоха по 3-4-5 гуши от тая работа

Не са готови на нищо. Питайте ги дали им се ходи на училище? 99% ще кажат не. И нормално. Въпросът е на какво са готови родителите и докога?

Че правиш тоя копи-пейст поне по 200 пъти на ден означава че не си лекар а просто поръчков коментатор. От който следва да се запитаме кой има ползата да плаща за поръчкови коментари срещу всякакви мерки и ваксини?

като дава 30% фалшиви положителни и 30% фалшиви отрицателни, не трябва ли при големи числа грешката да е нула бе лекаря ?

Панчо, кажи в коя болница работиш, да я заобикаляме, че ако си лекар, мале ужас! Пожелавам ти колата ти да я поправя някой монтьор дето механиката я разбира както ти медицината!