Узбекистанският президент се оказа жив, битка за поста му

Състоянието на президента на Узбекистан Ислам Каримов остава тежко, но в страната набира сила борбата за власт, пише в. „Известия“, цитиран от агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Узбекистанският президент се оказа жив, битка за поста му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом лешоядите кръжат, значи труп има.

А дъщеря му защо е арестувана в Лондон? Да не е прала на тати парите?

А, ти май съвсем си закъсал финансово, за да караш чак толкоз през просото:-((. Дори самите англичани са казали, че при пропагандата и манипулацията трябва да се смесва истина с лъжи, за да се размие границата, а ти лъжеш без да ти мига окото. Няма да ти цитирам данни от независими източници, за да те оборвам - не заслужаваш този ми труд, спрямо теб е и безсмислено, но отдавна съществува Гугъл, а другите съфорумци имат глави на раменете си. А мнението ми за теб, най-искрено -приличаш ми на платен педал, с комплекси!!

Ей, ханче, кой те е главил и на кого си хан, че да се подписваш като такъв ти си знаеш, но ми напомни за вица: "О, преди болницата бях Наполеон, а след нея съм само един прост Иван Иванов". Но пък точно ти да ни казваш кой какво да прави и кого да целува - я стига, пий си хапчетата, че съвсем се оливаш:-((

Като изключим сипещата се злоба, произволните обвинения, обобщения и вулгарните намеци, остава ли нещо друго от коментара ти?? Няма:-((. Но пък да се подписваш к'ат хан ... ще ни светнеш поне кога ти беше инаугурацията:-)) ... Или по-скоро май, както скоро четох в един виц: "О, преди болницата бях Наполеон, а след нея само един прост Иван Иванов":-))

Рано сутринта на 11-ти или 12-ти ноември 1982 г. в Би Би Си имаха информация, че е починал Леонид Брежнев, тогавашният генерален секретар на ЦК на КПСС. Само че британците проявиха професионализъм и възпитание, и до официалното съобщение от Москва, потвърждаващо новината, говореха за слухове за смъртта на водещ член на Политбюро. Информираха, че говорителите по Централната съветска телевизия предната вечер са чели новините, облечени в черни костюми... Накратко, подготвяха слушателите си за новината, но не се поблазниха от съмнителната слава първи да съобщят за нея.

Омразата винаги е породена от страх. От какво те е страх?

рано умира Каримов. Да беше изчакал няколко месеца до половин година, за да застъпи фарът на демокрацията и свободата Хилъри Клинтън вече на служба. Щеше да им помогне да си изберат истински и качествен ислямист-демократизор за президент, да му изпратят малко помощни кадри от неговите сънародници в Сирия и Ирак, за да може да разпали истински и трайно пламъка на демокрацията в цяла Средна Азия. А ако успееше този пламък да стане направо един демократичен пожар, който да се пренесе и към демократите-уйгури ( също добре представени в борбата за демокрация и шериат в Сирия и Ирак ) в Китай или пък на север към Русия - направо цена нямаше да има ! Сирия и Ирак щяха да изглеждат направо като разправия с щипане в детската градина на фона на това, което може да стане в петте -Стана и районите в съседство - Иран, Афганистан, Пакистан, Китай, Русия, че дори и Индия е близо ! Красота щеше да се получи - няколкостотин милиона потенциално въвлечени в етническо-религиозен конфликт. Ама рано умира гадта и няма да може да ги огрее засега слънцето на демокрацията.

Стар азиатски трик: Направи се на умрел, за да видиш кои са ти враговете :)

"В понеделник бе съобщено, че Каримов е починал" Да, беше съобщено ... от dir . bg :) Все по-ниско падате. Като гледам какво е нивото на коментиращите във форумите под статиите в този сайт ...

Какво е "пахан", ханчо-самозванчо?

Жив е на хартия, тоест на медицински картон! След мозъчен кръвоизлив на 79 години , тоя си стои пред вратите на ада и чака само в кой казан да го потопят;) Ще му разтриват краката, ще му преливат кръв, до като стана мумия , след което ще му изключат системите. Гадно е, но така е понякога в живота.

FuckTheEU

Ей го на и тоя, един от анонимните тролове вчера сега се е регнал и ни лук ял ни лук мирисал :D

Факти, доказващи тезата ми, че омразата на простестърите към Русия и Путин, освен на мижавите НПО надници, се дължи и на педисолидарността им. Русия е враг, защото не толерира хомосексОализма. А САЩ са пръв приятел, защото го издигат в култ.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам какъв спам съдържа текста че сте лъжлив сайт? погледнете си хисторито от вчера

FuckTheEU

Не им стиска да напишат едно "извинете", затова крият коментари и цензурират здраво. С една дума - демокрация!

Демокрация ама само Демо версия....

Медиите (дир-а и те) да си направят сепуко сега, че пускат новини без да са проверили достоверността им!

FuckTheEU

То беше ясно само като погледнеш новините на онази "новинарска агенция", дойче веле пасти да яде пред тях.

Като се отприщи и там сега една "Узбекистанска пролет"... слаТку нящу йе туй - ВЛАСТТА!

FuckTheEU

Смяшно ми е колко козякски трола се издъниха вчера с тази "новина" пусната от "опозиционна" "новинарска агенция" :D Че и ДИР-а барабар с тях, никоя друга медия не пусна тоя фишек, само тук клъвнаха като шарани.

Значи,слуховете за смъртта на Президента на Узбекистан,се оказаха силно преувеличени. Отново Дир Бг,държи"новина"на челно място,която колко да ни касае!?

Ха ха ха! Така става като не си проверяваш информацията! Всички смешници които го погребаха сега да публикуват опровержения!

Погребаха го вече....!!!Пхейййй

Аз се чудех какво прави вики-то нюланд там. Явно следи за демократичния избор на узбеките, захранвайки ги с курабийки.

Абе жив бил хаха болшевишките началници не знаете ли, че умират по седмици, ако не и месеци. Това докато не му се намери заместник, ще има да крият балсамираният труп.

"Основният национален празник на Узбекистан - Денят на независимостта, се отбелязва на 1 септември" Най-важният им празник- денят на независимостта от Рашата. Разбираемо.

Да, благодарение на тази независимост, стотици хиляди узбеки, впрочем както и таджики, се опитват да отидат в "гладуваща Раша", където да търсят прехрана.

Обяснимо, до 1917 година нравите, обществените отношения, образованието, икономическото нивото на "станите" е било същото като на съседите им, само границата ги е отделяла от Иран, Афганистан, Пакистан, но след десетилетията съветска власт -коренна разликата, очебийно, така че е напълно обяснимо, само че нашата т.нар. журналистика ни "информира" за света избирателно, съобразно зададената й линия, нали?

Вчера грозна лъжа пуснахте , е как за ви вярваме за други новини !

И аз като теб се радвах излишно.

Важно е да се знае: Щерев ( нерегистриран ) 08.07.2016 09:11 А в Русия колко полицаи и журналисти избиха? И забраниха с закон хомосексоализма. Защо крият фактите. Путеноидите да не плачат на чужд гроб!

Сценарият е ясен, Каримов е с мозъчна смърт, държат го на системи 2-3 дни докато новите овладеят властта. Самият Каримов е корупционер, от членовете на КПСС. Новият крадец задължително ще отиде да целува ръка в Москва, а после при китайците, да ги увери, че тръбопроводите им са живи и здрави.

Узбекистан 1 септември (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.)

интересно вчера писахте че е умрял

Нали КГБ-о е превзело всички постове в православната църква(и у нас) и не само че я използва за пропаганда но и ходатайства при Бог да възкръсва такива важни комунисти..ха.ха

Бог е казал:"Страхувай се от сълзите на наранения от теб човек, защото той ще ме помоли за помощ и Аз Ще Му Помогна!"

О, как тъй пропусна в мантрата си и "ДС", а Фори светулката нали още навремето прочиства, цепи по всички направления, и Духовната дори??

До С. Куреа - там Ким че го оживее!

Като всеки един диктатор и този ще живее около месец след смъртта си.

Българите-путинофили искат да се побратимим с тези.... демократи

Нещо за демокрация, избори... Или който захапе кокала.