Подуправителят на НЗОК е освободен от поста

Подпуправителят на НЗОК д-р Димитър Петров е освободен от поста. Това каза пред БТА самият Петров.

Обратно в новината

Коментари - Подуправителят на НЗОК е освободен от поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Д-р Петров обясни, че "в касата настъпва прогресиращ хаос"..." Очевадно - един през друг слагат мораториум / махат мораториум / създават комисии и пак, и пак...

Единственият,който се осмели,да направи на пух и прах лудостите на д-р Носков,любемц на тогавашния,сегашен Премиер.Но за откровения и почтеност в БГ се вземат глави,така е.

Хората от бранша упорито протестирате срещу всеки, който иска да промени статуквото на крадене, крадене и пак крадене. няма значение цвета, крадеца си е крадец. идеите на москов си бяха хубави , но лобитата му скроиха шапката

той ако искаше москов нещо да направи, щеше, ама не го направи! Щото частните болнички ще отпаднат! Изобщо какво москов направи? А за картата та тя от 2002г. стоя и мухляса в подземията и складовете на НЗОК! Дане мислиш че нещо направи Москов освен пръстовия отпечатък което си беше дена далаверка на неговите хора!

Глинка Комитов....Плочев..все ярки фамилии..как ги измислят тези имена бе...майката на Глинка трябва да е странна да го кръсти Глинка ...ужас

Не може всички да се казват Мустафа и Мохамед.

Всички кадри на сестрата на Илиана Йотова да се махат от НЗОК. Здравната каса винаги е била под контрола на хората на БСП и се източва източва безобразно. Ще видите какъв вой и рев ще настане от БСП след като Ананиве пое здравеопазването!!

В грешка си чадо! Петров никога не е бил кадър на БСП! Шико влезе в политиката като депутат от СДС, а в касата въпреки яростната съпротива точно на БСП! А какво ще стане сега - вижда се вече! Ананиев, на стари години, се излага като дърт циганин! Вярно, че вече 20 години си "ляга" с всеки, който е на власт, но чак такава всеядност и такова заплюване на собствения си авторитет заради едното министерстване....Но, както се казва, никога не е късно да станеш за резил!

Пълни глупости. НЗОК от край време е територия на Костов. Макар че царо и ГЕРБ внесоха своите съществени корекции. А що се отнася до хаоса, по-голям хаос от този, който сътвори социоложката 2010-2012г, трудно някой може отново да направи.