ВСС уволни дисциплинарно съдийка, забавила стотици дела

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет уволни дисциплинарно съдията от Софийския градски (СГС) съд Елка Пенчева заради стотици забавени и неизписани дела.

Обратно в новината

Коментари - ВСС уволни дисциплинарно съдийка, забавила стотици дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в кой уневерситет е учила неграмотнатъ калинка?

Море Алка Поне.... тя се е подсигурила вече...

Цялата съдебна система е корумпирана и е за дисциплинарно наказание ! На първо място по корупция в света !

деер

Какво се крие зад този пушек?!?! Ами, мсичко си е по старому. Като НЗОК - изследват дали някой е изготвил актовете в срок, а не дали си е продал душичката! Какво стана с канторите, които се радват на голямо портфолио и само купуват съдии??? Нищо...Какво стана с продаващите се съдии?? Нищо... Спете..спете.... Те крадат от Вас повече, от това , което вие си представяте, че можете да открадните през целия си живот. Помислете.....Чувството за справедливост дава ежедневно спокойствие и благосъстояние....

деер

Апропо, попитайте кантората на бившия френски посланик колко съдии не е успяла да подкупи!?!?!

Защо са чакали делата да станат 400. Още като са били 40 е трябвало да я накажат строго. Не е виновна съдийката, а тази липса на контрол и дисциплина!!

ВАС ще я възстанови на работа+заплатите!

Да, и ако не я баха уволнили тя щеше дас е разбърза и реши всичките дела! Кви са тъпи от Градския съд!!!

d4

делата са ЗА милиони.

d4

Тъговското отделение на СГС е огледално отражение на "пазарната икономика" в Бантустана. Там кокошкарски работи нЕма. Делата са милиони. с други думи - тука има-тука нЕма. другарката съдия дали ще върне рушветите??? що не проверят имотната й декларацийка? М??

Присъди! Искаме ефективни присъди! Стига ла-бала! Или ще ви изволняваме всичките заедно! Знаете ли колко бързо става? Вижте в Турция...

От тези забавяния по делата, тя е изкарала толкова пари,че няма да има нужда да работи.Освен да направи стаж за пенсия.По важното е администр. ръководители защо не са взели мерки на 10-тото забавено дело.От търг. дела течат големи пари, там страни не са криминални плашоци, а платежоспособни шмекери.

А какво стана с гнилата ябълка Ченалова. Защо не е уволнена.

Лично съм го патил от тази госпожа. Поинтересувах се и се оказва, че е петърпяла тежко заболяване, което е дало своите отражения. Проблемът е в мъдрия ни законодател, който не е предвидил механизъм, който да позволи такъв човек да бъде пенсиониран, тъй като не по негова вина вече не може да изпълнява служебните си задължения. Казусът с тази жена е поне на 5-6 години! Това е чудесен пример, за това как се подхожда към проблемите в България. НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ!!!!

да не вземе сега да осъди съда, както става обикновено - нали наскоро и Ковачки осъди държавата заради некадърни остановления?

Просто се е уморила от работа жената! Сигурно е и на възраст. За разлика от повечето дървени философи по форумите съдиите в тази държава имат работа. Някои несмогват...

другарю съдия, преработили сте се направо! Работата се измерва по резултата. За моята има конкретен финансов такъв. Вашият е клонящ към 0! Кой мафиот вкарахте за 27 години, или държавник???

Това с работата е майтап,нали?Чарли Чаплин ряпа да яде.

И какво става сега със забавените дела?Щом се разминава само с уволнение,няма никаква превенция.

Ахмак лозе копае - юнак вино пие! По логиката на тази поговорка работните пчелички ще довършат делата, заради която госпожата е получвала заплата, но така е по тия географски ширини.

Става адвокат на свободна практика!

Не освобождаване, а затвор трябва за такива, но кой знае колко още хора са намесени и понеже гарван гарвану око не вади, няма да има последствия.

А кой ще уволни дисциплинарно ВСС за сключеното споразумение с Камарата на ЧСИ през 2015 г. за преимуществено събиране на постановени глоби от съда от ЧСИ?Чист конфликт на интереси и особенно добра почва за особенно модерни практики???

А ще върне ли получените заплати за несвършената работа?

Надали Елка сама е забавяла делата. По-скоро някой я е съветвал, ас SMS, я с email. Цялата ни съдебна система е оплетена в лъжи и корупция като свински черва