Христо Иванов поиска Янева да бъде уволнена

Министърът на правосъдието Христо Иванов е внесъл във ВСС предложение за образуване на дисциплинарно производство срещу съдията от СГС Владимира Янева.

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов поиска Янева да бъде уволнена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ, НЕ Уволнение за нарушение на закона ??? Затвор!!!!! по цял свят е така!!!! Крайно време е!

"Използване на СРС за престъпления за които закона не позволява",ко речи Ристю,пак не се разбра! Е,как,бе,пълно беше с "червеи" ,то не бяха мажоретки,пиана,тъпани,вувузелки,майки с колички,все платена сбирщина ежедневно и системно,бе кой го издържаше този боклук,кой "Червей"беше, "Кой" и още е!А мъ то и министъра "протестър" на хранилка,защитава си човека спонсора и другата сбирщина потреси!

Наглост лъха от тази физиономия. А ходенето с отворена уста говори за простотия?

цветанова калинка

Вън от СГС! На мен все съдия Рени Коджабашева ми се пада и Вещото лице Светла Чакърова-графолог, която е с над 1000дела само в СГС! Работи здраво... чували с пари...

Само да припомня, че когато Янева беше назначена на високия пост, широко се обсъждаше, че не отговаря на изискванията, но е близка на Цв. Цв. Две съдийки от тогавашния ВСС подадоха оставка като протест срещу назначението. Нищо не последва, а госпожата си остана на поста. Днес господинът продължава да раздава умни мисли от екраните на ТВ, сякаш нищо не е станало. Ами да я защити, нали той я наложи като много подходяща!

Не Ицко Иванов, а Борисов иска, а Ицко изпълнява. Вся власть Боко Борисовам, каквото и да означава това.

Христо Иванов трябва да предложи уволнение и на Богдана Желявска. Не трябва да и се размине.

Христо Иванов поиска Янева да бъде уволнена Да не му се случи случка на Христо Иванов, както го отнесе Вучков.

Всички гнили ябълки на пулп! Една не е достатъчна.

Със своето "правосъдие" СГС опропасти много съдби. Каквото и да е наказанието на членовете на този кръжок, ще е малко. Дано Господ им прости! И все пак, след като се открива как са "работили" тези, задайте си въпроса колко дела решили погрешно и колко съдби са променили и наказали с решенията си? Непогрешимостта им е вече факт. Какво да правят потърпевшите?

Ухото бе, Семейния приятел ! Иванов, не питаш Гробарите, маже да гушнеш "Герберите"?

Тази нали я издигнаха ГЕРБ и бе скандал преди, как се мешат в съдебната система, издигайки приятелка на Ц.Ц. И освен това единственото нередно споменато дотук е, продължителността на дадено разрешение. Не е нещо чак толкова голямо. Но тя се е кадър тип ГЕРБ.

Нагла мутра!

Гнилите ябълки-с една по-малко,но все пак предостатъчно.

Всичко около Цв. Цв. е гнило, проядено и пошло

Ако не беше подписала - какво щеше да стане с нея? Тези от БСО и ДПС не се шегуват.

Та..кратък е пътят от Осанна до Разпни го. Вчера фаворита, днес неудачника..

Ама не е само тя- там има поне още 3-4, които не си гледат делата, а само по семинари и европрограми се връткат и се чудят кой съд и какво да оглавят само и само да не си пишат делата. А като напишат решенията- мамма миа- 2 курс право ниво! Прав е министъра!!!

Дирчовци, в Търново май са открили и обвинили лице за убийството на момичето. Оказва се рецидивист. Пуснете нещо.

Има задържан за убийството на 23-годишната Вероника Здравкова. Това потвърди пред журналисти при срещата си във Велико Търново вицепремиерът Меглена Кунева, която получи съобщени. Това предаде репортер на