17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЗИ Сливен е следвало да предупреди РЗИ Стара Загора. Това е реда. А болният се лекува!!!

Що не питате за етноса бе, ганювци?

И тази е лекар и шеф на болница. Егати примера за подражание. Вярно е за уволджак.

Уволнявайте и да идва следващият! Дано да е по-съвестен, ако не отново докато не се намери читав.

Добре че тоя вирус не е още по-заразен и смъртоносен, че яко щяхме да си измрем, ама всички. Сега се забеляза, колко немарливи са масата от хората... Било то лекар или магазинерката с един чифт мръсни ръкавици на топлата витрина... Кочина!

фелдшер управител на болница...уот да фък...?!... щом медицинските лица се държат по този начин...какво да очакваме от здравно непросветените?

tonk11

Както казах по-долу, управителя преди всичко е администратор и организатор. После може да е доктор. А виж за държанието .........., не мога да кажа нищо! Явно кретени има винаги и навсякъде.

Непочтено....:-|

"Управителката на общинската болница . . . Тя е фелдшер . . . " И кво сега ?! ДС - произходът е всичко, нали ? И не ми обяснявайте сега, че полувисшето (бакалавър) се приравнявало на висше и тем подобни "демократични" тъпотии ! Няма висше образование, но командува висшисти (казват - ръководи). Факт е, че именно ДС-произходът е необходимо и достатъчно условие , за да е в пяната на обществото който и какъвто да е. P.S. И тая ще вземе тавана на пенсията, нали ? Ами да, такива подаръци само на тях се "полагат". Мафия ниедна !

Какво означава туй карантина??? Всеки го казва. Това глоба лие? Требва ли дасе плаща и колко е?

tonk11

Племе, племееее. Българско племе.

...следвала е препоръките на Мангъров, той каза, че който е носител на вируса, но не е болен, спокойно да си ходи навсякъде

главният счетоводител на болницата санитарка ли е?

Не, но здравният министър К.Ананиев е счетоводител.

БАЩА И Е БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТИЯ !

нищо добро

Българи - да се вдигнем и помогнем на големия Американски брат. Там нашите мургави братя имат проблеми с нахалните власти, които се опитват да ограничат естествените им потребности от трошене, чупене,плячкосване,пребиване и т.н. Нека всички дадем спестяванията си, да продадем имотите си, да предоставим органите си за трансплантация и събраните пари да отидат за спокоен и заслужен живот без тревоги и работа на нашите афро-американски братя.

нали им дадохме неколко милиарда. Такава помощ от друг брат нема и да получат.

Че то вече да те е страх и в болница да идеш бре!

Управителка на болница с Covid-19 не предупредила колегите си -има от кога да взима пример !!! Но е много малка и ще го отнесе за да се похвалят големите колко са принципни !!!

Гледам в момента "Лице в лице" и съм ОТВРАТЕНА от думите на водещата, че хората, които сме спазвали социална изолация, сме били обзети от ПАНИЧЕСКИ СТРАХ И ТРЕВОЖНОСТ. На тази ПАТ888КА ще й кажа- мръх888ло, ПРЕЖИВЯХ соца, ПРЕЖИВЯХ МУТРИТЕ, преживях ГЛАДА в БЪЛГАРИЯ по време на хиперинфлацията и с УВЕРЕНОСТ искам да ти кажа- НЕ СЕ СТРАХУВАМ, А НАМИРАМ НАЧИН СЕМЕЙСТВОТО МИ ДА ОЦЕЛЕЕ, схвана ли , тъпа пат888ко! Моето поколение на годините на днешните млади, бяхме поне 3 пъти по здрави от днешното младо поколение- спортувахме, НЕ употребявахме наркотици, НЕ употребявахме стероиди, НЯМАМЕ страхов синдром. панически атаки, астми, хипертония на 25 годишна възраст, наднормено тегло и т.н. И за разлика от теб- тунингованата пластмасова КУКЛА, аз НЕ СЪМ тунингована, но ГЕНИТЕ ми са такива, че съм младолика и дълголетна....

БРАВО ~

Нямам нищо против да се изправиме една до друга цв. ризова и аз, но ще искам от нея да сложи дамски обувки с ток 10-11 см, и всяка от нас да изтанцува по един виенски валс с партньор....Оная рошла ще се спаружи и няма да може да изкара и 1 минута един елементарен валс...

браво скъпа , остаря и още не се даваш, гребена ти още се носи нагоре...игрива си...сега хвани нещо младо да те подмлади като мен хихи

И аз да добавя, едно време (описано от госпожата) жените има рунтави катерички, ако ги острижеш можеше чифт чорапи да се изплете. Пучите въшки по веждите и в гащите бяса ежедневие, а сега каква стана тя всички бръснати като туркини ..... Къде е покойният проф. Вучков да ви отвори очите?

същото мога да го кажа и аз. 2 месеца си бях вкъщи, спокойна, работех онлайн. Сега при нас няма вече зараза, защото всички бяха като мен. И животът тръгна без паники, страх и тревожност. След месец ме чака чисто и спокойно море. Паниките са днешното оправдание за мързеливите и недисциплинираните. Понякога в живота се случват непредвидени неща. Побеждават тези, които знаят да ги приемат и продължат напред. Губят онези, които се съпротивяват и искат своето на всяка цена. Търпението е днешната сила.

Майки масово си дават болни децата в детска градина или дори били контактни!!!!!!!

Фелдшер-управител на болница..... пожарникар-премиер....

и икономист - министър на здравеопазването

Крадла, шеф на партия - всичко е точно!

tonk11

Управителя е администратор преди всичко. Не е нужно да е мозъчен хирург.

Българският лекар е неподготвен в професионален план, безотговорен, нагъл и безочлив. Това се потвърждава и по време на тази криза. При осигурена пълна екипировка те с презрение не я използват и заразяват и морят всичко жива около тях. Примери за тези 4 месеца много.

какъв вид подготвен кадър се явяваш?

Малуоумници! Никой закон не може да ме задължи да си лепна на челото етикет аз съм болен и заразен избягвайте ме или ме убийте с камъни за по лесно. Чували ли сте за неприкосновеност на личността. Аз решавам и само аз дали и на кого да кажа. Само аз решавам колко информация и на кого ще я дам. Е.......те си м.......та гадни пе......сти. Не ви стига че сме най големите мизерници в евросъюза асе опитвате да ни насадите и вина за тоталната импотентност на държавата. Ако се разболея аз съм потърпевшия и жертвата а не престъпник. В тая наср...на държава нормалните хора имаме вече по малко права от всеки доказан престъпник с влязла в сила присъда.

Ако само вие сте потърпевш добре, но вие заразявата невинни хора около вас. Отидете в гората и там живейте, боледувайте и умирайте. Не ми дреме за вас.

мъча се да си представя, как ти дреме на онаа работа ?

Ако си седиш в бърлогата и не излищаш на улицата и не поставяш в опасност други хора, теорията ти с правата си е О.К. Всеки има демократичното право да си боледува и умре у дома от каквото си иска.

Ти искаш свободата да се разхождаш сред хората с граната в джоба, на която е изтеглен предпазния щифт! Това искаш ти! Е, няма да ти го позволим. Такива трябва принудително да се лекуват. Ти си опасен за обществото.

че в специално време действат специални закони. България е най-недемократичната страна, извоювайте си демокрация и тогава ще разбереш какво е свобода. А това там е свободия. Ела да те видим тук пред полицията как ще приказваш, че никой не може да те задължи. Като те бутнат в затвора за неспазване на закони по време на пандемия, ще видиш задължения. Пубертети вечни.

Schilo

Айде сега, заради безотговорното и поведение вече да не е управителка!

Как така? -тя е издигната от ГЕРБ

Schilo

Пропуснах тази подробност...Прав сте, иначе, ако е наистина вярно, че е фелдшер, как е станала управител? Точно по начина, по който Вие споменахте.

Как сме дебили - с по стотина човека на ден до 2030 година ще мине ли вируса през всички? Май -не. Дотогава ли ще се криете? Пожелавам ви късмет и гледайте да не хванете някой бактериална пневмония междувременно от парцалите дет ги носите за маски.

Страх ги е за мизерният живот който им подсигурява шайката. Гледаме поредният епизод на сървайвър ;)

Бахти развалината! Комунизма е направи а Демокрацията не мое да е боядише!

Комунизма нищо не е направил - изкара 45 години със направеното преди 44 година, натрупа 12 милиарда долара дълг - по онова време огромна сума, набута и големия брат и накрая фалира. Ти колко си годишен изкуфялник?

Schilo

Тази болница, кога е строена?

скрий се, бе малолетен амбриаж!

Ясно, IT-тата са от времето на царЯ, добивните дружества - и те, както и 1,300,000 жилища фонд, барабар с микрорайонното планиране, електрификацията, топлофикацията и прилежащите училища и поликлиники - всичко е от царско време. :)

Навремето 1988 работех като главен инженер в завод където директора беше с 3-ти клас образование и под натиск от партия-майка го бяха натиснали да "учи задочно" .... На една оперативка след като се опитах да му обясня, че така не става и науката казва друго получих следната реплика - Еб@л съм и майката на науката, ще ме карат те да вадя корен квадратен ... аз много добре зная какъв е корена на моркова .... Май тези времена се завръщат обратно в България, под "мъдрото" ръководства на хунтата.

Възможно и вероятно ако не е било точно "такъв комунизъм" за периода 1944-1989г.г. да е било направено повече, но видно е, че ако беше същият "комунизъм" през периода 1989-2020г.г. щеше да е направено много повече. Просто защото сега не се прави нищо друго освен да се краде, и чудно, още има какво. Не твърдя че комунизъма е хубаво, казвам че НАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ е МНОГО лоша. Твърдяха че намерили в касата на Т.Живков 10-15 000лева, за нощното шкафче не се каза нищо. А сегашният- ми те на Т.Ж. не стигат за едната пачка само.

ЛЪЖЕШ

Хващам бас, че 99 процента от лекарите биха направили същото и го правят. Никой лекар с акъла си няма да се набута да бъде излишно вкаран в карантина заради обикновен грип. Изключвам няколко на брой платени подлоги от типа на щабаджийте.

Кажи го на фелдшера и жена му, които се споминаха скоропостижно от "обикновения грип".

Всяка година умират хора от грип. Фелдшера специално и жена му сигуро са починанли от стреса, който им причиниха като ги набедиха за болни от "заразата"

Колко скоропостижно на 80 г , дай-боже на всекиму и работел човека до 80.

Не преставам да се изненадам на българската простотия!!!

Управителката на общинската болница в Раднево е дала положителна проба за Covid-19 още в петък. Тя е фелдшер и е от Нова Загора, като е хоспитализирана в болницата в Сливен. Фелдшер управител на болница????? Така става когато начело на държавата е пожрникар а министър на здавеопазването е счетоводител.

а по-добре като СтаниШеф - първата му работа в трудовата книжка: министър-председател....

Наистина ли директорът е фелдшер? Когато завършвах през 2004 г. един професор предсказа: колеги, ще бъдете свидетели на два процеса в българското здравеопазване-по отношение на подготвеността на лекарите, процесът се нарича фелдшеризация, а по отношение на организацията на здравните грижи-африканизация! Май излезе прав, а ние му се присмивахме!

"не само към собственото й здраве, но й към служителите" Ох, Дир-е прост, в българската азбука има символ "ѝ". Това не е "й" (и-кратко). Има си и съюз "и", който не се пише с "й" (и-кратко)! Къде ви намират такива неграмотници бе!

Къде е "и" с ударение на клавиатурата, умнико?

като си на кирилица Shift + x моля :)

Е ѝ?

Управителката на болницата е фелдшер??????? До там ли стигнахме?????? Има ли изобщо здравна система в България? Чакам статия за болница в България която се управлява от чистачка.

Tова е тероризъм, не безотговорност. Тръпки ме побиват каква ''калинка'' е била назначена начело на здравно заведение. По какво се различава тази от акушерката дето пребила бебе?

ubava rabota ama bılgarska rabota.

Тулупщината взима необичайни размери в изстрадалата ни родина. Четете това и хвърляйте маските, а за ваксини изобщо забравете! Учени: Антителата срещу коронавируса изчезват до 3 месеца Броят на антителата при пациенти, възстановили се от ковид-19, рязко спада два до три месеца след оздравяването. Това сочи изследване на китайски учени сред заразени със и без симптоми на болестта. Това откритие повдига въпроса за продължителността на имунитета срещу новия коронавирус, съобщава „Нейчър”. Резултатите от изследването поставят под въпрос използването на т.нар имунизационни паспорти и подкрепят тезата, че е необходимо дълго време да се поддържа социална дистанция и да се изолират рисковите групи. Проучването също е показало, че асимптоматичната група от пациенти е имала значително по-голяма продължителност на вирусното отделяне от симптоматичната. Като при първата, нивата на антитела са били значително по-ниски. Данните сочат, че асимптоматичните пациенти имат по-слаб имунен отговор на инфекцията. Китайските учени са установили, че при голям дял от изследваните, които са тествани положително за ковид-19, е имало рязък спад от около 90% на броя на антителата и нивата на имуноглобулин G (IgG) два до три месеца след отшумяването на инфекцията.

Значи и този вирус е като причинителите на хремата, които са много и почти не създават имунитет, тъй, че можем да подсмърчаме по няколко пъти в годината. Всичко се свежда до имунитета.

Идиоти, които нищо не разбират от имунология, но папагалстват само това, което четат, без да го разбират. Антителата не са единственото, което имунната система ползва, за да се защитава.

Ами естествено, че ще излъже - всички знаят, че е партенка и никой не иска да бъде карантиниран. Колко лекари ги хванаха, че лъжат - лекарите знаят много добре, че цялата корона пиеса е измислица.

Категорино така е! Вирусът е част от живота, приемете го. Колкото повече ограничения има, толкова по-зле за всики - и здравословно, да не говорим иконоомически и психически! Всички от щаб и правителство са за съд!

ако си д-р - лошо... направо счупихте тъпомера с глупотевините си!