Орбан обвини Германия в ”морален империализъм”

Унгарският премиер Виктор Орбан упрекна в "морален империализъм" в бежанската криза федералното правителство на Германия. Той предлага план от 6 точки.

Обратно в новината

Коментари - Орбан обвини Германия в ”морален империализъм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел е политически труп.Това вече е ясно.Въпросът е колко още поразии ще направи преди да я свалят от власт.С нея си отива и управляващата партия в Германия. Всъщност всичко което Орбан е предложил, поне според мен е напълно правилно. Германия е самостоятелна държава в един обединяващ съюз и докато държавите в този съюз са суверенни,то и техните решения се отнасят само за тях.Разбира се един отговорен политик, към които явно фрау Меркел не се числи, знае че дейтвията и решенията му имат влияние върху целия континент.Нека си пожелаем "най-влиятелният" политик в Европа да бъде повече държавник и по-малко "състрадателна бабичка.

Виктор Орбан, доказва с всеки изминал ден, че заслужава да управлява не само Унгария, но и целия ЕС, на мястото на сенилното алкохолизирано старче, Жан-Клод Юнкер...

Гласът на разума срещу удобната инерция на конформизма. Няма да е зле Орбан да предложи помощ и за охраната на българските граници, както и няколко екипа полицаи, които да разследват какво се случва в разградения ни двор.

ТОВА Е ПОЛИТИК НА МЯСТО. бРАВО Г-Н ОРБАН!!! САМ Е ЗАСЕГА И ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ С ДЖАГАЛИ, ЦИГАНИ И АРАБИ В ЕВРОПА. НЯКОГА МАРОКО, ТУНИС, СИРИЯ, ИСТАНБУЛ, КОСОВО СА БИЛИ РИМСКИ ТЕРИТОРИИ. АРАБИТЕ СИ МЪРЗЕЛУВАТ ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ И СЕ РАДВАТ НА СОЦИАЛНИТЕ ДАРЕНИЯ НА БЕЛИТЕ. ШВЕДИ, ГЕРМАНЦИ. ЦИГАНИТЕ СИ КРАДАТ. НЕ НИ ТРЯБВАТ НОВИ, ХИТЛЕР, СТАЛИН, Г. ДИМИТРОВ, НО ЕВОЛЮЦИЯТА ЩЕ ГИ ИЗИСКВА. НЕ МОЖЕ ШЕПА НЕМЦИ ДА ИЗДЪРЖАТ ХИЛЯДИ МЪРЗЕЛИВИ, ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕНИ НАПОМНЯЩИ НА ВЪНШЕН ВИД ХОРА.

На Баце вече не са ли му докладвали, че целокупния български народ не желае да членува в "демократичния" ЕС??? Ама той и министрите смятат, че народа е малоумен и не може да прецени кое е по-добре за него! Друго си е да ни дават някакви жълти стотинки, а западните вериги да дерат българите и да изнасят милиарди от държавата, неплащайки стотинка данъци! В същност ние правиме услуга на Европа, членувайки в ЕС! Пазиме им границите и купуваме най-големите им боклуци! То всяко нещо си има край! Дано е по-скоро!

Мими, да не би да си гледала ТВ Алфа! Не ти се отразява добре на здравето! Това ще можеш да го кажеш след изборите, и то ако имате повече кметове и общински съветници от ГЕРБ!

Що на тебе не ти пишат плюсове бе герберастки амбреаж?

А ето какво е казал Оланд на срещата тази вечер: Европейският съюз е общество на ценности. И който не споделя тези ценности и принципи трябва да си зададе въпроса какво прави в този Европейски съюз.

От европейските "ценности" у нас се облажиха само щастливите кокошки, крави и гейовете! Толкова!

преди всичко хосексуални ценности!

Трудно е да си затвориш държавата и да очакваш милиардите на ЕС. Днес не живеем във времената, когато конници могат да избият бежанците. А Орбан буквално е изгубил светоусещане.

Инстинктът за самосъхранение е основен! Ако той липсва, медицината го квалифицира като лудост! А политиката - като либерализъм! Поради подлата политика на ЕС , българите вече смятат "либерализъм" и "европейски ценности" за мръсни думи!

За какви милиарди става дума да попитам? Турция не е член на ЕС, а заплатите и пенсиите там са по-високи от българските. При население с по-ниска квалификация от това в България...

май че ти си изгубил цветоусещането, че и не само него, изобщо не си в час "брато"!

Диктатът от Москва се замени с диктат от Берлин.А уж беше съюз на равноправни държави.Малкият и слабият винаги е пре------н.Ха да ви е честито.

но при диктатът от Москва нямаше напаст от "бежанци" нямаше дрога о училищата, здравеопазването бешедостъпно за всички и хората не сепритесняваха за "утрешният ден" да не забравяме и че парните инсталаций в панелките работеха , не бяха нарязани!

Към "лоша" - много си зле с материала. Направо - двойкаджийка!

Изключително умни и прозорливи разсъждения(на Орбан) и предложения.Орбан -на мястото на Юнкер.Тогава ЕС има бъдеще.

Имам чувството, че не бежанците, Орбан и Фицо в момента са най-големите проблеми на ЕС... Групата АЛДЕ (либерали и демократи) иска да отнеме правото на глас на Унгария в Европейския съвет. Групата ПЕС (социалистите) искат да изключат Фицо от групата за изказвания и действия, несъвместими с "прогресивната идея"...

3 милиарда евро, казва Орбан! Че толкова много ли поскъпнаха калашниците?

Работя от години с унгарци и мога чистосърдечно да призная, че са рядко ограничена и малоумна нация - високо самочувстие с педалско покритие

имате директен контакт със Сорос

Започни да работиш в публичен дом с по-висока репутация и всичко ще се оправи.

от цялата история с "мигрантите" разбрах че,румънци,украинци и българи са със значително по-малко права от араби и африканци които нямат нищо общо с ЕС. В момента те са поканени и могат да се разхождат без документи из целия ЕС,както и да работят където пожелаят стига да имат необходимото образование,докато за българи и румънци имаше кански рев от Франция,Англия и Германия.......щели сме да им вземем работните места......а чии работни места ще взимат желаещите да работят араби и африканци

Спокойно за работните места.Пришълците не идват да работят,а за да не работят и съществуват като паразити върху телата на европейските данъкоплатци.Затова като хуни напират към по-богатите държави,където ще прибират без никакъв труд едни евра ,за които работещите БЪЛГАРИ и смазаните от бедност пенсионери могат само да си мечтаят.

в едно изречение:"Няма значение какви решения взима Германия, те трябва да си важат само за нея"

орбан го разбрахме че че го е набил на меркел.а какво казва наш путйо по въпроса..

Ми одупил се е...Той не говори без разрешение от големите.

И ти да си с такова криминално досие и ти щеше да си съгласен.

Допреди няколко седмици не взимах Орбан на сериозно и се чудех как така унгарците гласуват за него. Сега разбирам че той е единствения трезвомислещ и отговорен политик в Европа. За съжаление обаче една птичка пролет не прави и особено когато идва от малка държава. На Стария Континент му трябва по един 'Орбан' във всяка страна! Тогава, Европа ще има шанс и бъдеще! Мултикултурализмът се провали и народите на Европа тъкмо заопочнаха да го осъзнават и малко по малко да слагат край на тази лудост и ето че сега на всички тях имиграцията вече им се натрапва задължително от хора които не ги представляват - Меркел или пък въобще не са избрали - ръководството на ЕС. Не ме разбирайте погрешно, аз не съм против обединена Европа, но в сегашния си формат, тя се самоунищожава.

Не е единствен... Роберт Фицо също води много независима и твърда политика (а е социалист!). Камерън се е отделил, затворил е острова и не се вълнува много от глупостите на Меркел. Ирландците също. Чехите също са сериозна опозиция. В Полша скоро има избори и почти сигурно Меркел ще се сдобе с нов сериозен противник. Датчаните и финландците са твърдо за твърда антиимигрантска политика. Хърватската президентка Колинда Грабар-Китарович вчера нападна остро Меркел. Литва, Латвия и Естония сега отстъпиха, но мисля, че е за последно. Тях ги притискат много с т.нар. "руска опастност", а руснаците се бъзикат, че са изгонили рускоговорещите от държавите си, за да освободят място за черни и араби... Румънците също са сериозна опозиция. Испанците също се съгласяват за последен път... Гърция от години моли за помощ да реши проблема с имигрантите и накрая го "реши" по гръцки. И накрая се оказва, че 6-7 държави, които тормозят останалите и с помощта на Юнкер привличат мигрантите. Това са Германия, Швеция, Австрия, Франция, Белгия, Холандия... И някои като България просто казват YES на всичко...

Банкя-световен център за имигранти!Шъ имъ дъ косят ли косят!

меркел ако иска да самоубива германия няма право да ни налага на нас и ние да се самоубиваме -това е върховна наглост от нейна страна -тъпанарка хем и нагла

Хилядите,които скандират в Германия:Меркел в Сибир,Путин в Берлин,дали са рубладжии?! watch?v=97JUVElJakw

Бриджит Бардо,защо не беше поканена?!

гледах днес орбан и зеехофер унгареца е наистина една печалба за европа в този момент а от думите на двамата се чувстваше пълната изолация в която е попаднала меркел де факто тя е изгубила подкрепа ор дългогодишният партниор баварската цсу и ако има достоинство трябва да се очаква оставката и

Не съм убеден дали с решенията си за обгрижване на неканените гости, за които се отделят суми, по-високи от доходите, с които живеем ние българите - автентични граждани на ЕС, лидерите си дават сметка, че ни настройват срещу тях. Не сме експлоатирали богатствата им, никой не ни е питал, когато разбиха държавите им, тогава защо ще страдаме заради алчността на богатите? Вместо да протегнат ръка към нас, те грубо ни налагат да споделяме някаква измислена вина. Възмутен съм!

VIPER

Путин ще прави каквото си иска Вие посраните тролове от наакана мрежа , ще правите каквото ви наредят Ако трябва и ще се обрежете

Каквото и да говорим,лошият зар,(фаталното ГЕЛЕ) е хвърлено!Лошото е,че обединена Германия за "N"ти път се увери и се разкайва за експеримента си,да гласува за канцлер в лицето на тази разхайтена и по комунистически възпитана и школована комсомолска секретарка Меркел!Германците за хиляден път се уверяват,че бивш комунист и бивш негър не съществуват!Този ход на Меркел разби и тотално размаза идеалът на чистите арийци,за чистата нация!С този си ход,тя не само разстреля Германия от упор в тильт,но направи същото и за Европа и Евразия!Тази ще бъде заклеймена и анатемосана от историята,за сметка на революционери и апостоли за запазването на Европа,като Орбан!Подобна грешка,каквато прави Меркел,може да се сравни само със световна и унищожителна пандемия,чума!!!

питам - питал ли е ББ как ще се разпределят следващите "бежанци", нали всички знаем, че ще идват още и още. Това е "толкова просто и логично" - почти като при Вапцаров.

нали знаеш, че след тези 120 000 ще дойдат още до края на годината поне 200 000 нови, а после още и още. Кво правим тогава? Дали бат Бойко зададе този прост въпрос. Нали той е по простото говорене.

Тогава...чемодан, вокзал, Масква...иии бачкане докато се озъбите, оцъклите и се сетите на кой свят сте!

Не знам на колко години си, но аз съм на достатъчно, за да ти кажа, че който и българин да отиде в Москва, ще бъде приет като брат. Руснаците са хора с широка душа и може-би са единствените, които наистина изпитват топли чувства към нас - българите. Сега ви убеждават, че са лоши така, както нас преди ни говореха за гниещите капиталисти. Не вярвай сляпо, а мисли сам!

Е,та ?Бил съм с чемодан ,вогзал,Москва и съм живял там и с удоволствие бих отишъл пак.Какво му е лошото?Руснаците са истински приятели.В момента и дефицит няма.Ние да не живеем по- добре?

то не,че ти не си по голям измекяр,но той поне е умен човек,а на тебе саксията ти е съвсем празничка!!!!

Защо не чувам в тези зачестили съвещания - я на външни министри, я на президенти и премиери да се говори да се приемат само майки с деца. А тези мъже - да се бият в Сирия. Ама те си признават, че не са от Сирия - един искал да става лекар- ами да става,но не на мой гръб.

Ако в Китай вземе та гръмне някоя война и от всичките 1,3 милиарда, примерно 400 милиона се насочат към ЕС, какво ще стане? Ще ги приемем ли?

Преброяването на тъпанарите ЗАВЪРШИ. А сега - по леглата!

Чудя се,какъв е тоя зор да приемаме бежанците???Майките с децата ги разбирам,че бягат от страх.Чудя се обаче,като гледам репортажите по новините,тези мъже в разцвета на силите си,защо не са в Сирийската армия???Нима ако не дай си боже България има такъв проблем,всеки мъж годен да воюва,няма да се чувства морално ангажиран с БА???

КАКВИ 120000 те са много повече.

И само днес в Хърватия са влезли още 9 000. Тях какво ще ги правят, ако не влизат в упоменатата бройка?

ван от европа на всякакви беянци, и пришалци от страин изван европа. (транслитераця)

Господи Боже мой, Света Богородице!

Какво да се прави,и неграмотници се намесват в дискусиите!От къде да знае човек,той може и да е от 3ти Б клас?

този и в 13-ти клас ще е същият

Катя, знаете ли, какво е това транслитерация?

ВОЙНА Е!,Хибридна война,Необявена война,Етническа война,Религиозна война,Война за пазари,Война с непозволени средства където главното оръжие за парите с които се купуват политици на кило.Купуват се медии и всичко. Българино събуди се,не спи защото докато спиш арабите вече чукат жена ти ,а после ти си на ред! Братя българи, и да пишете по форумите кервана си върви,границата е разградена,нямаме армия,гранични войски.Имаме си избрани нац.предатели,които вземат долари за всеки бежанец и в съюз с турските каналджии и бълг.циганската мафия правят пари от съдействието в трафика на хора.Имаме министър на отбраната-адвокатче,дето не е ходило в армията,министърка на МВР кабинетна социоложка.За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията. ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

Много добре и точно си го казал брато,адмирации!

Е тук нивото вече е една идея по-високо. Нивото на сугестивна манипулация на почти подсъзнателни равнища на психиката. Ако не знаех, че Волен е зает с памперси, щях да заложа че се е включил да предаде опорните точки "в ефир" така да се каже. Гнусен и съзфдаден от социопатен мозък скеч. Това е коментара ти за мен! ЕС ще го има, Меркела е много добър политик, а Орбан е пуделче някакво такова на Путин.

По-точно германците се хвърлиха ,без да мислят много за последствията!И ето първото последствие е налице -вече имат нов канцлер -г-жа ЛицеМер-кел!

ЗАМЕНЯМ 10 ЧЕХЪЛА ЗА ЕДИН ОРБАН.

Деца, време е да си лягате.

Хахаха...това беше добро! Ами приказка не им ли се полага? За големия лош вълк как идва да ги изпапка, ама дядя Путя ще го отстреля с неколко ядрени глави.

популист отбан,едно голямо рядко лайно е и той,цъфнали са унгарците,че чак са вързали,от векове са същите продажници и измекяри маджарите

1000 +

то не,че ти не си по голям измекяр,но той поне е умен човек,а на тебе саксията ти е съвсем празничка!!!!

важното е да има ракия и салата и да оплюем някого, така по-лесно се живее, някак си сме голямата работа.

По време на Унгарската революция 1956 г, Западна Европа прие над 250 000 унгарски бежанци. Орбан знае ли за това?

унгарците като европейци са избягали при други европейци. а тези азиатци мюсулмани какво дирят в европа ?

Той е с народа си!

Аз пък чух от достоверен източник,че една италианска фирма-със участието на Крайслер се готви да запълни дупката на пазара от 11 МИЛИОНА АВТОМОБИЛА! Чао Чао Дойчланд! Най малко пък Германия има политическо значение след този морален упадък-фалшификации на автомобили и емигрантски потоци през други суверени държави!

Орбан трябва да дойде за наш мин.-председател и президент и да ръководи цащитата на границите на ЕС оттук, защото нашите двама нещастници, само заемат постове без да имат личностно покритие за тези длъжности. Орбан ще бъде достоен българин. Да му се доверим.

БЕЖАНСКИТЕ ОРДИ ЩЕ НИ ПРЕВЪРНАТ В КАТУН КЕВОРК КЕВОРКЯНЗа разлика от един мастит социолог/Стойчев , мен пък изобщо не ме е срам, че бежанските орди ни заобикалят. Дори мисля, че това е единствената добра новина за нас от доста време насам. Но някои не го разбират. Все едно, по време на световна епидемия, чумата да ни заобиколи, а ние да се вайкаме: Ела ни зарази, ела ни зарази, искам да се разложа, да се разтека и пр. Обаче ме е страх, че това е временно съвсем скоро бежанските орди няма да имат друг избор, освен да се настанят тук и да ни превърнат в катун, а сетне и в сметище във всякакво отношение. Омръзна ми да слушам вайканията на иначе коравосърдечни типове за солидарност, съпричастност, милосърдие и пр. Говорят като едновремешните соц агитатори, на които устите им все мелеха, че трябва да сме солидарни с международното положение. Един Иван Кръстев, например, който се изживява като визионер най-малкото от калибъра на Бжежински и той се вайка за чуждите беди, но погледът му все си остава кривоглед за българската съдба. Последното нещо, което интересува подобни хора е българската участ. Кръстев твърди в Ню Йорк таймс, че Европа страда от дефицит на милосърдие към бежанците. Намерил къде да го напише понеже и една думичка не казва, че именно Америка създаде злото, от което сега трепери Европа. САЩ продуцираха бежанския проблем със същата бакалщина, с която се продуцира калпав високобюджетен холивудски филм калпав, обаче доходоносен. Нещо като Непобедимите обаче с подзаглавие От Афганистан до Сирия голямото насиране. Да плачеш в Ню Йорк таймс заради европейското безразличие и да не обелиш и една дума за гигантското блато, в което е затънала американската политика от четвърт век насам е направо предизвикателно нахално блато, в което завлякоха Европа и коварно я изоставиха там. Бирника изостави гламавия Андрешко. Всеки грамотен читател знае провалите на американците в Афганистан, където започнаха отровната си игра с Осама Бен Ладен, сетне в Ирак, сетне с Арабската пролет, а сега и със Сирия. Ще повярвам, че хора като Кръстев са смъкнали лакейската кожа, с която са се наметнали, когато кажат половин дума срещу работодателите си. Кръстев, например, е станал смешен в мяукането си срещу Путин, но не съм го чул да каже нещо смислено за идейната безпътица, в която е потънала Америка. Не е ясно, кой нормален човек ще повярва на подобни хора, но те продължават да произвеждат вятър. Бащите им хвалеха по същия начин щуротиите на съветската империя. Днес Америка, при дефицита на солидни доктрини, разчита единствено на мускулите си и навсякъде оставя следи, позорни за величието й. Едно отклонение. Ще вметна една история макар и хипотетична, но с голяма степен на достоверност, за да илюстрирам лековерието на нашите политици. Руският самолет, който прелетял над България, ту го има, ту го няма. Накрая се оказа фантом някакъв в хипотетичните мозъци на слагачите край Бойко. Нека си позволим да реферираме един хипотетичен диалог. Първи министър /външният Митов/: Господин премиер, как ще реферираме, ако някой руски самолет навлезе във въздушното ни пространство? Премиер: Какво реферираш бе, с това реферираме? Първи министър: Извинявам се два пъти исках да кажа, какво ще правим, какви ще ги дъвчим? Втори министър /военният Ненчев/: Сваляме го, бе, ебах им майката руска! Ние натовци ли сме или лукови глави! Премиер: С какво ще го свалиш, бе, лукова главо с прашка ли? Първи министър: Ако реферираме една хипотеза извинявам се три пъти! ако си представим хипотезата, че руски самолет осквернява натовското ни небе, най-важното е, какво ще кажете вие? Премиер: И какво трябва да кажа, според теб? Втори министър: Бам по самолета с прашката, извинявам се. Премиер: Като ви слушам как реферирате с празните си глави, нямам никакво намерение да използвам прашката на Ненчев! Първи министър: Значи можем да съобщим, че няма да сваляме руснаците и да реферираме извинявам се четири пъти и ще представим в подходяща парадигма привързаността ви към хуманните средства в решителния ни сблъсък с Путин? Втори министър: Обясни ми като на лукова глава, какво значи парадигма? Първи министър: На теб пък всичко трябва да се реферира, сякаш си някакъв идиот, извинявам се господин премиер Премиерът обаче вече го няма може би открива новия завод за боклук. Тъкмо ще провери, дали в него е предвидена секция за министри с изтекъл срок на годност. А слагачите започват да го реферират, както си знаят. Асен Агон, булонката на Костов, е първи Мляс-мляс, г-н Премиер! Вашата хуманност ще бъде оценена от Историята! Мляс-мляс, обаче докато се добере до посланическото място във Вашингтон, където ще си спомни, какви ги говореше доскоро срещу Бойко. По-засукан е танцът на протестърите: уж дават Бойко на прокуратурата заради фантомния самолет, а всъщност го героизират и пак мляс-мляс. Парадигмата на мляскането е единственото забавно нещо в сивото ни ежедневие. А пък в Кремъл хихикали, докато гледали филма Ну заяц, погоди. Да се върнем при ордите. Българското лековерие лесно прераства в страх, а сетне и в пасивност. Да направим някои прости сметки, достъпни дори за лукови глави. Коя граница ще пазим сега, когато сърбите и унгарците направиха границите си непревзимаеми? Ние пък въртим успешно прашката срещу Русия. Външният министър Митов скоро ще се скрие в посолството ни във Вашингтон ни лук ял, ни лук мирисал. Кой, всъщност, ще се разправя с Ордата? Вижте репортажите от буферната зона пред унгарската граница с Австрия и си представете какво ни очаква. Само че ще ни налазят не 9 хиляди бежанци дневно, а десет пъти по толкова. Ген Атанасов пък прозрял онзи ден, че имало лоши сигнали от Турция, много хора се струпвали край границата, бежанците били към два милиона. Добро утро. Че това е ясно от месеци. Обаче продължава Ат. щяло да бъде популизъм, ако затворим границата. Популизъм?! Турция ще отпуши въртопа без никакво колебание това е вън от съмнение. И тогава? Унгарците за броени седмици направиха граничната ограда ние се туткаме от месеци, понеже някои не могат да изчислят, каква ще им е кирията от нея. От години празните приказки на политиците ни прикриват нежеланието им да схванат нещо магистрално важно а то е тоталната ни несъвместимост с Европа, с нейните порядки, с нейният бит, с нейните стандарти. Унгарците са спали с пухени завивки тогава, когато ние сме се топлили с животните в дама. И затова тяхната ограда беше изградена светкавично, а ние пак ще си останем разграден двор но няма да сме популисти. Сирийците пък били работливи хора да де, обаче разходете се дори само по софийската улица Симеон и ще научите и доста други неща. По телевизията софиянци се оплакваха, че сякаш живеят в квартал на Дамаск, не ми се видяха много щастливи. Днес политиците ни трябва да говорят през противогази, за да не изпускат толкова лесно очевидни нелепици. Вече бе казано, че ние не само ще приемаме охотно бежанците, ами и ще ги интегрираме. Министър Бъчварова влезе в ролята на майка Тереза макар че ние дори собствените си цигани не успяваме да интегрираме, себе си дори не успяваме в интегрираме. И как точно ще го сторим с десетки хиляди хора, които утре Турция ще изстреля насам? Все се питам, не се ли боят поне нощем някои хора от прекомерната си наивност Всички мислят за собствените си интереси, само ние се държим като интернационалисти, като коне с капаци. Стига сме слушали празнословци като френския посланик Ксавие Лапер дьо Кабан. Той е много сладък дърдоран. Докато адвокатстваше за интересите на една френска фирма, твърдеше, че има гнили ябълки в съдебната ни система и тя трябва да се реформира. Когато обаче неговото протеже, нелепият министър на правосъдието Христо Иванов, провали съдебната реформа, Ксавие не обели и една гнила дума. Сега е зает да продава нови мъдрости, също гнили. Тия дни казал по телевизията, че бежанците не са сериозна заплаха за нахлуването на терористи на територията на Европа /!?/. Терористичните актове в Париж не били извършени от бежанци, а от хора, родени във Франция, от френски граждани. По този начин специалистът по гнили ябълки ни натрапва типичен пример за несмислено говорене: сякаш не е и чувал за драмата в Сарафово и за десетките други атентати по всички краища на света, извършени от подвижни терористични ядра. Ксавие изговорил и друго: Бежанците не са заплаха и за социалните системи на Франция и Германия, тъй като във Франция по-сериозният проблем е наличието на 5 милиона безработни. Освен това, тези хора, които идват със семействата си в ЕС, ще останат само няколко години, докато се възцари мир в родината им. И накрая, още една гнила ябълка: Проблемът в Сирия не може да бъде решен с Асад. Това е причината Франция да иска въздушни удари още преди 4 години. Тоест съобщава Ксавие да дадем Сирия на Ислямска държава, а сетне ще продължаваме с дърдоренето, за да забравят хората провала на Арабска пролет и краха на износа на фалшиви революции Така говорят тия хора, защото ви смятат за аборигени. Плевнелиев трябва да измъти орден Гнилата ябълка и да го връчи на Ксавие. Сетне и на мъдреци от други посолства. Докато по-първите ни хора мълчаха страхливо за циганския проблем, сега са на път да ги сполети и другата беда. Трябва поне ясно да изговорят, че не е справедливо, не е и почтено най-бедната страна в Европа да се превърне в гигантско гето за бежанци. А това е замисълът. Европа неизбежно се разпада, и нас ще ни натикат обратно в ада на изолацията. Ну заяц, погоди! Други публикации на автора можете да намерите в сайта www.kevorkkevorkian.com , както и в сайта vsyakanedelya.kevork kevorkian, който представя звездни моменти от легендарната програма Всяка неделя. Кеворк Кеворкян В. Уикенд

100% ВЯРНО С ОРИГИНАЛА!!

Кеворк също е от БЕЖАНСКИ произход.Да мълчи. 1956 гЗап. Европа прие над 250000 Унгарски бежанци.

RiP EUROPE -2015

VIPER

Евродругарете сън не спаха от страх руската армия да не ги нападне , а проспаха мюсулманската армия , която стигна до сърцето на Европа , че и с претенции вече СА дава пари на Германия за джамии , а САЩ се ослушват за емигрантите Пълен гьонсуратлък

Като си спомня, че преди година не ни приеха в Шенген, щото не сме били сигурна гранца!?!?!?!

от къде с8и изкопал тази снимка? Че те двамата сега изобщо не са били заедно. Малко ФАЛШИВИКАЦИЯ, нали? Той е бил само в Байрн и не се е срещал с федералнотго правителство!

Периодът -Мейд Ин Джермани -свъ! Първо беше търапаната емигранти поканени от Меркел дето прегазиха абсолютно незаконно половината европейски граници,след това скандалът със фалшивите Фолксвагени! Да видим коя ще е следващата европейска държава ,която ще поведе недоразумението ЕС!

Дано никой не послуша Орбан и ЕС да се разпадне ! Вярвам ,че и така ще стане .

Амин, човече, амин!