Украински граничен катер се взриви край Мариупол

Украинският катер на бреговата охрана се е натъкнал на взривно устройство в Азвско море край Мариупол, съобщи министерството на вътрешните работи в Донецк.

Обратно в новината

Коментари - Украински граничен катер се взриви край Мариупол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пенке много ще е смешно ако под полата на майка ти има взривно устройство -руско ,и да гръмне .Ще е много весело маломннико.Покай се още има време ,ако не питай Рашистите или Вова Путлер !

...поредният изтрещял шорош!

Малиии! Проамерикански фашисти поставяли мини и...са се самовзривили, че и катера си потопили! А чисто американци в някаква колония си пробвали гранатометите и...се самовзривили! ...и кулите си самовзривиха... Да им пожелаем подобни успехи и със самолетоносач!

може да роди единствено плиткоумна съветска (руска) мурзилка! Загинали са хора - нечии деца, братя, съпрузи, бащи! Що за увредени мозъци и душевност имате, бе болшевишки изчадия?!?

радикалните и крайнодесни групи представляваха само малък дял от демонстрантите, които свалиха от власт приятелския на Русия президент, и че крайнодесните партии са се представиха много слабо на последвалите парламентарни и президентски избори, ЗА МУРЗИЛКИТЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, НАЛИ? И нещо за "фашизма" (основни характеристики): - пълен контрол на собствеността от държавата; - де факто политическа еднопартийна система (може за "цвят" формално да има и други незначителни и контролирани партийки); - (партиен) лидер - диктатор, практически несменяем; - антисемитизъм; - расизъм и ксенофобия; - политически и икономически диктат и терор; - милитаризъм и агресия спрямо съседни държави. Ако си честна към себе си и имаш някоя и друга мозъчна гънка - няма начин първата държава, която ти хрумне като отговаряща на всички тези характеристики да не е Русия!

Описаното от теб пасва 100% само на една държава - ФАЩ! А срещата на Г7 само потвърждава този факт - Черния император - свръхчовек държи слово на пуделите си! Тотална диктатура! Тотален контрол! Тотален шпионаж! Тотален милитаризъм! Тотална и нечовешка агресия към страни от целия свят! Дефкто политическа еднопартийна политика (ФЕД)... Само факти, пич! Или пичка...

гумена лодка и с нея Путин разхвърляше "взривни устройства", които после ми каза, че взел от разпадащаъа се украинска армия.

Когато слагахте мините около Крим не ревахте, а? Назаем брашно тъпкано се връща!

руска мина, какво друго ?

Взривили се по време на оглед !!!!! Кои знае къде са гледали ?????.

Взривили са се със собствените си мини, които са поставили! Укропите са по-тъпи и от нас, спор няма. :))

И държавата си разкъсаха.

С ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ ПОТРОПА ДЯДО ПРАС ФАШИСТКИТЕ ГАДУШКИ ИЗМИРАТ ВЪВ ДОНБАС :))))

Тоя е готов за ИД! (Но сигурно го е шубе)

Пак журналистическа манипулация. Взривил се граничен катер, а слагат снимка на търговски кораб с водоизместване най-малкото на фрегата. Но да не търсим злоумисъл в това, което можем да обясним с обикновена некомпетентност.

Когато журналистите не могат да сложат актуална снимка към новината, избират нещо близко от архива. Такова са имали и затова са го сложили.

Да им е хаирлия "богатия" архив на медията! Забравих, слагам и кавичките (", ")

От вчера до днес само самовзривявания, гранатомети, катери ... Какво още да очакваме от партизаните?

Г-н Прецедент дайте да им подарим един от наште бойни кораби...даже два да им подарим...хахахаха

Даряваме "Боязливи"! Вторият - когато го построим.

...може и подводницата! Ама ще трябва да им я караме по суша...май!

деер

Да не са изпитвали ново оръжие ?!...

Тук наистина е доста забавно :)) Троловете на 'демокрацията' защитават делото на пияния комунистически цървул Хрушчов (насилственото присъединяване на Крим към Украйна) и отричат допитването до народа (референдум) като демократично средство. Уж сте 'демократи', пък защитавате зулумите на комунистите :)))

Демократи са, колкото Обонго е Снежанка. Евтини надничари на краварски фондации, това са. Маргинали, готови за дребни суми да продадат и майките си.

То нали затова сложих 'демократи' в кавички, ясно е, че подобни продажници не може да са такива :))

от кои страни е признат? Референдумът от 1991 г. е признат от всички, включително от Русия! Тогава, с бюлетина в която пише: "... ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА и образуването на самостоятелна украинска държава - УКРАЙНА.Територията на Украйна е неделима и неприкосновена. От този момент на територията на Украйна действат единствено Конституцията и законите на Украйна" с "ДА, ПОТВЪРЖДАВАМ" са гласували 90,32%! (Одеска област - 85,38% Донецка област - 83,90% Луганска област - 83,36% Севастопол - 57,07% Кримска АССР - 54,19%). "Референдумът", за който ти говориш, не е проведен в съответствие с украинското законодателство! Затова не е признат (освен от Путин). Освен това кремълският милиционерин наскоро призна за присъствието на руски войски по време на провеждането му, което го прави още по-недействителен!

Фантасмагории! Няма такова нещо!

Русия драги не го е признала... На 21 Май, 1992, руснаците представят на украинците своите правни доводи и предлагат на Украйна да се съобрази с действащото към оня момент законодателство като признаят Кримския референдум за независимост. Може да питаш господин Балтаджи как е манипулиран референдума чиито дани се опитваш да пробуташ за признати от Русия-)

а как ще ,,звучи,,: ,,англииски миноносец се ,,взриви,, излизаики от ,,анексираният,, гибралтар???

От БНР "От седем граничари на борда шест са ранени и настанени в болница. Седмият - капитанът - се издирва, се казва в комюнике на украинската гранична служба." Това си е мръсна война, както всяка война. Руснаците здраво притискат украинците, но те са 40 милиона души и се надявам да успеят да удържат, макар че май са доста разединена нация ...

Украинците са нация точно колкото и македонците. Изложи се.

Истината е че в момента, на украинците бавно и болезнено им идва акълът в чугунените глави. Вместо пушките са хванали мотиките и към "огороде" (дворно място, зеленчукова градина). Иначе с 50 $ заплата и 3$ вносни ягоди, ще измрът от глад.

40 милиона души от които 30 млн руснаци... Скоро ще се осъзнаят. А те са били 40 млн някога преди две години. Сега без Крим, Донбас и избягалите 3 млн в Русия, са някъде около 33 млн и продължават да намаляват.

Да, това е мръсна гражданска война между западните католически поляко-украинци и източните православни руско-украинци.

И после защо тия некадърници губели гражданската война, която водят срещу народа в Донбас :)) То не става само със скандиране на фашистки и други националистически лозунги, иска се също малко акъл и способности. А това определено са неща, които липсват на елементите, които извършиха преврата и заграбиха властта в Украйна.....

Като се издъниш и Х#йлото те пусне за храна на тигрите, какви лозунги ще скандираш?!?!

???...украинския полуостров Крим, анексиран от Москва...????? Алооо, ДИРа, референдум нещо да си спомняте?

Алоу, урод, за зелените човечета които превзеха парламента, а после направиха "референдум" под дулата на оръжието спомняш ли си?

Абе ПЕДАЛ, ти история учил ли си ?

А едни фашисти от Десен сектор дето превзеха парламента в Украйна и буквално с бухалки караха депутатите да гласуват е еманация на демокрацията! В едно с със снайперските разстрели и горенето на живи хора в Одеса!

по-нагоре за референдумите. И би било добре поне мъничко да се поограмотиш правно - за да не ставаш лесна плячка на примитивна пропаганда!

Те цялата държава си взривиха, та един катер ли ще ги трогне!!!

Ако беше мина от тоя патрулен катер нямаше да остане нищо ...

е то черно море си е руско кви са тея укри да плуват там???? кво търсят там??? дошли са от цели метри!!!

и никакви натовски кораби в черно море!!! турция българия румъния да си самопотопят флотовете само китайски кораби имат право да идват на гости

Че то ние какъв флот имаме? Да не е нещо като авиацийката ни? :)))

Лелче, да намериш онази селска даскалица, дето ти е преподавала граматика и да и кажеш да връща варените кокошки, с които сте и платили дипломата ти за завършен трети клас.

Лягай вече.Да поздравиш утре Кунева...

Хайде, ти не беше ли пекинеза на прехидроления пудел?

Абе, тия климатици не ги ли изключват?

"Азвско море"??? Да не е АзОвско? За втори път днес чета статия в дир бе ге, за втори път намирам грешка ... и в двата случая редактор е Таня Тодорова. Дали не е време тази госпожа да се пробва на ново поприще?

Ха Ха Тази незаконна армия на незаконно правителство и обучавана от амариканци сама ще се самоубие от некадърност.

И всичко това се случва по същото време Г7 заседават. Много случайно изглежда ...

Стават такива грешки, когато не се внимава. У нас боеприпасът бе с изтекъл срок на годност, а в бивша Украйна се натъкнаха на собствена мина.

Собствена мина друг път!!

Ти май забрави, че хунтата в параноята си минира крайбрежието на Мариупол. Ама то каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

Моряците, които са излизали с катера в открито море, никога не са допускали, че ще полетят във въздуха. Комунистите си мислеха, че социализма ще победи в целият свят. Хитлер твърдо вярваше в хилядолетният райх. Запада и Америка щастливо потриваха ръце след майданският пуч. Те вече виждаха Украйна в НАТО и ракетити от първа линия, разположени на един хвърлей от Москва. Всички те бяха забравили, че историята не може да се предвижда предварително. И затова сгрешиха. Защото историята не се прави нито от един човек, нито от една страна. Приятна вечер.

Не се ли правеше от световния ционизъм, от ФАЩ и немците (октомврийския преврат 1917)? Няма да ти платят хонорарчето за такива изявления, извън опорните точки!

Да смениш лекарствата , тези са слаби ! Ако искат да им пуснат ракета не им е нужно да са на границата !

sps_hrsf@abv.bg

верно ли тва? а за тактиката на боата удушвачка нещо да си чувал?....

Стига глупости и дезинформация! Натъкнал се е на собствена мина - защото украинците са си така - и в Донбас повечето техни жертви са поради собствени "грешки" и несъгласувани действия на разните им части, терористични шайки, мародери и всякакви дрогирани и пияни като кирки малоумници! Има вече в мрежата много снимки на горящия катер ... Големи простотии - това е цялата им война! Чудят се вече на какви жертви да се направят ...

На хохломангерската гаванка и се е взривило котлето, днбаските вълища явно не му подхождат};-)))))

другарски поздрав от другаря Путин !

Слаат си сами мините и после си се гърмят, много тъпо.

Както арабите,когато воюваха с Израел.

ама тогава заедно с арабите воюваха и няколко хиляди съветки "консултанти" и "съветници". Барабар с танковете си!

руските терористи са минирали пристанището

ВЕрваме на секви идиоти, манипулатори, медии, неграмотници, соросоиди...

Минирали са ти кухата тиква. :)

И твоите ли рогца, са поставени с участието на КГБ-агент? :)))

Така започват и ПСВ, и ВСВ - с провокации. Който не си е купил дърва за зимата, да побърза. Брашно, захар, олио, гориво... Жените да плетат чорапи...

А НАКРАЯ РФ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

Това ли ще те топли посмъртно, деба малоумниците.

Но преди това, в родния ти катун ще цъфнат налъмите на баба ти. :)))

ТСВ няма да ти трябва нищо. "Който не си е купил дърва за зимата, да побърза. Брашно, захар, олио, гориво... Жените да плетат чорапи..."

сам се взривил. Движението направи си сам е много силно в съвременна Украйна

Pesh0

Американските , да не са ги заредили вече с нашите стари гранатомети ?

Голяма новина,голямо нещо!?!?Ако погледнете ежедневния бюлетин на Lloid ще видите че всеки ден в световните акватории се обръщат,потъват,горят и се разпадат десетки,ако не стотици такива черупки,ама пуста политика!Хайде да тръбим за едно корито дето ни е по политическата гайда или против нея???

Дир-а Крим не е анексиран от Русия. Присъедини се към последната чрез референдум. Стига с тая пропаганда!

"34534" е световен авторитет, след като освен Путин никой друг не призна този референдум! А е признат от всички (включително от Русия) онзи от 1991 г. когато 90,32% от украинците гласуваха да са в независима самостоятелна държава с неделима и неприкосновена територия! (Одеска област - 85,38% Донецка област - 83,90% Луганска област - 83,36% Севастопол - 57,07% Кримска АССР - 54,19%)

Pesh0

от 91 , доста вода изтече , не мислиш ли ?

пак повтарям, за трудновъзприемащите, поради зомбиране американски мекеренца. Броени дни преди този референдум имаше друг, на който населението на тогавашният СССР практически единодушно се изказа за запазване на Съветския Съюз. След това алчните за власт местни републикански партийни лидери, като Елцин, Кравчук, Шеварнадзе, Алиев и т.н. се събраха в Беловожската пуща и решиха да делят баницата.

Не призна от страх. Също така от страх се налагат санкции неизгодни за собствения народ. Какво пак не си разбрал натовче?

Троле, повтаряйки опорните точки на американското посолство и измислените от тях цифрички, няма как да докажеш друго, освен, че си платено антибългарско мекере :))

Няма значение кой го е признал и кой не. Това са фактите, а именно Крим не е анексиран, а се присъедини към Русия, чрез референдум. Лъжа е че е анексиран и се използва за пропагандни цели. Нито съм русофил, нито съм русофоб, нито е нужно да бъда "световен авторитет", за да знам какво се случи. През далечната 91-ва хората са имали други надежди. Сега ситуацията коренно се измени. Руснаците в Крим се страхуваха за живота си и то с пълно право. За това и Донецк и Луганск се държат, защото сложат ли оръжие ще бъдат подложени на геноцид и това съвсем не е преувеличение. Порошенко е военнопрестъпник и е за съд и присъда.

Само дето такъв референдум през 1991 не е провеждан-) Имаше референдум на който питаха кримчани дали искат да бъдат самостоятелна автономна република в състава на СССР и да се присъединят към съюзния договор, като 81% от гласоподавателите гласуват от които 93% са за възстановяването на АССР Крим. На 12 Февруари 1991 Украйна приема закон с който провъзгласява Крим за своя собственост и на практика, в противоречие с Беловежките споразумения, анексира Крим. Следва кратък скандал между Крим и Украйна който след намесата на Русия завършва с това че Крим получава автономия спрямо Украйна, със собствена конституция и собствен Президент,както и правото на самостоятелна политика. През 1997 има още един референдум на който Кримчани отново изявяват желанието си да се присъединят вече към Русия а украинците пращат спецчасти и свалят Кримския президент, след което украинската Рада денонсира кримската конституция.

Важното е да признаваме референдума в Косово!

е пуснат този пост едва ли са го прочели повече от 15-20 души. Но оценки са дали 40?!?

диктатурата на нарушителите на закона за плащане на данъци продължава под формата на пълна цензура. и защо така? а анса?

Натъкнали са се на собствените си мини,които слагаха през месец март,за да не ги била нападнела Русия през Азовско Море. Некадърници.

Глупости!! Много лъжи си чел!!

Страх ли те е от истината,украинецо ?

Супермодерен американски самолетоносач потъна след сблъсък с айсберг. Капитанът на айсберга е повишен в чин.

Поредна неточна "новина". 1. Сами минират, сами се взривяват. Жалко за рибарите който се взривиха завчера. 2. Катера не е "тежко повреден" а потънал. 3. От шестимата извадени от водата (капитана липсва), единия вече замина с небесная сотня.

Ама защо не сложите снимка на някой самолетоносач? Това е корабът от ВМС на България "Протео", дето ни го дадоха италианците. Имате ли си изобщо представа колко е голям катер със 7 човека екипаж?

Много ясно, че анексията на Крим не е достатъчна и на Путин му трябва сухопътна връзка с Крим. Останалото е само мнения по въпроса.

Нещо за референдума в Крим да си чувал? И за ясно изразената там воля на огромното болшинство от населението на полуострова?

"Останалото е само мнения по въпроса".

освен от Путин е признат този референдум? От 23 години съществува независима държава Украйна, призната от цял свят, включително от Русия. С референдум, в бюлетината на който пише: ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА и образуването на самостоятелна украинска държава - УКРАЙНА.Територията на Украйна е неделима и неприкосновена. От този момент на територията на Украйна действат единствено Конституцията и законите на Украйна. (Резултат: 90,32% - да, потвърждавам). От 20 години Украйна не е ядрена държава като е предоставила ядреното си оръжие на Русия, в замяна на което САЩ, Великобритания и РФ са гаранти за нейния суверенитет и териториална цялост. Та питам: След като гарантът Русия се опита чрез марионетката си Янукович да посегне на суверенитета на Украйна, а след това направо почна да ръфа парчета от териториалната й цялост, какво трябва да направят другите двама гаранти САЩ и Великобритания? И какво трябва да се прави с неспазващия никакви правила гарант??? Пояснение за референдума от 1991 г.: Одеска област - 85,38% Донецка област - 83,90% Луганска област - 83,36% Севастопол - 57,07% Кримска АССР - 54,19% И още: И как да си обясним тази вряща чорба (блудкав борш) от руски тролове, плюещи срещу целия цивилизован свят и най-вече срещу България?

манипулатор.

Всъщност третия поред референдум... само дето след предния украинците свалиха Кримския президент, и за по сигурно денонсираха Кримската конституция с надеждата кримчани да не мрънкат повече за това че са в Украйна.

Мариупол още ли го броят украински?

Хахахахахаха Ебати пияните некадърници!