Словашкият премиер критикува Запада за лицемерие към Русия

Словашкият премиер Роберт Фицо разкритикува "лицемерието" на Запада в отношенията с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Словашкият премиер критикува Запада за лицемерие към Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... всеки се ръкува и се снима с него... Този е поредният убитак. Аз например не бих се ръкувал с Путин. На улицата излизат достатъчно посредствени малоумници, които ше се хвалят, че са се докоснали до Путин, което е типична психология а посредствения човек. Има ясно обяснение и не знам как политик, управляващ държава, може да си позволи подобно залитан в преценката. Словакия никога не е блестяла с интелект на нацията, но този показва западане, което е смущаващо. Не мога да се начудя колко простотия ходи по света! Политик, който пледира за умствена нормалност, едва ли ще пропусне факта, че Русия анексира територия, за която без принуда поне два пъти и то съвсем скоро е подписвала, че е на Украйна. И да обърка уличната лудост на лумпена с отношението на "всички" към Путин. Словакия, да си изберете умен! Този ви дъни! Такъв глуапк е опасно да стои начело на държава. Подвели сте се.

Защо нашите дупедавци не говорят така, а все се изхожадат на метеното като Ел Прецеденто, с крайни изявления и хулене срещу този или онзи, за да угоди на САЩ? Нито ни обияат повече, нито нищо. Затова Словакия я уважават, а нас не- никой не обича политическата проституция

Мисля, че дори и децата разбраха, че цялата патаклама за санкции срещу Русия заради Украйна е просто въздух под налягане и няма ни най-малка логическа обосновка. Тази зима ще го докаже. Моите съболезнования на обикновения глуповат украинец, че се хвана на това хоро. Грешката е голяма и ще я плаща дълго време и на двете страни

Омръзнаха на хората с тази омраза към ПУТИН и РУСИЯ. Ама стига - колкото повече затягат примката - толкова повече хора ги разбират какви са тия.

Най-накрая някой да се държи достойно / па било и от малка държавица / От кримската война Русия е в кръгова отбрана , но и това ще е довреме !

Много ми е весело, като рубладжиите започнат да плачкат за Руша. Колко били вредни санкциите, как Европа губела, как Руша ни е приател, колко е бил хубав комунизма. Що не се скрите некаде, ние стокообмен с Русия нямаме. В задачата се пита, що не заминете за Руша, ДНР или ЛНР или КНДР. Нали много жалите за хубавия соц и СССРе, идете там да им се радвате.

Достоен човек, бизнесмен и политик.

Kalin

Ама тая партенка откъде я извади?Като го гледам май е бил в гимназията когато това е станало;-)

Блазе им на словаците, че си имат такъв президент, готов да каже аргументирано мнението си. Ние да му мислим.

... всеки се ръкува и се снима с него...Това ли намери като аргумент? Къде е аргументът? Че глупавички хора имат улично събитие, на което се енджойват да се ръкостискат с нашумелия с политическото си хулиганство келеш? И това е политически аргумент? Че ние така се връщаме към времето на Нерон, ако се сещаш какво имам пред вид! Полуидиоти ли станахме вече, че уличната радост стана политически аргумент? Това води обикновено до големи драми в обществата. Ако ви е домъчнало за драми, продължавайте са си блейкате и да се здрависвате с келешите. Отдавна има развита теория, базиранана практически наблюдения, че когато дълго време населението не страда от война, оглупява до степен, че постига война. Да, войните се правят в общества с достатъчно много изглупели хора. Ето как се радват на завзетия Крим и на войната в Украйна! Ами това са вече изтървани хора! Ако ги питаш дали искат война, не искат. А в същото време се радват на войнстващия политик, който предизвиква събитията. Сбъркания до няма къде. Но не е сефте, историята знае как това става и ето че се повтаря. В основата е глупостта на масите. Масите очакват сеир и... го получават. Жална им майка после, но глупистта за това е глупост! И последствията от нея не закъсняват.

И "Цялата ИСТИНА" да се назовеш, пак нищо не казваш.

Човекът има лично и национално достойнство! Започвам да си мисля, че наистина при нас - българите нещо не е наред, за да допускаме във властта хора без всякакви достойнства!

Кой е ЧОВЕКЪТ? Пиздин???!!!

Това за което си мислиш е от къде си излязал! Действителността е че на руски означава път!

Все повече ще се чува истината от устата на политици на високи постове ! Няма как да продължат с лъжите на ЕС и сащ за просперитет на всички - просперитета и високият стандарт са само за тях, за нас е черната работа, толкова ли е сложно, та някои катили не го проумяват ?

Фицо е пич! Де да имаме и ние един Фицо! Да, ама наште Фицовци крадат яко и са безбожници!

ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ МНОГО ОТ ТЕЗИ НА ФОРУМА ПОНЯКОГА НЕ ЗНАЯТ ДА ЖЕ НАПРИМЕР ЗАЩО СЕ СЪБРА НОРМАНДСКАТА ЧЕТВЬОРКА В МИЛАНО ! ЕС ИСКАШЕ ДА ПРИТИСНЕ ПУТИН И ДА ДАДЕ ГАЗ НА УК-НА НА ВЕРСИЯ НО ПУТИН СНЯКАКВО ШЕСТО ЧУСТВО УЛОВИ ЗАМИСЛЕНОТО И ДАЖЕ ЗАПОЧНА СТОВА ЧЕ НА ВЕРСИЯ ГАЗ НЯМА ДА ПОЛУЧИ И ЕВРОПА КЛЕКНА !!!! А ТОЯ НЕКА СИ ПЕЕ КАКВОТО ИСКА ДО КАТО ДОРАСТЕ ДО ПУТИН НИЕ ЩЕ СМЕ НА НЕБЕТО !!! ЕВАЛЛА МУ ПРАВЯ НА ПУТИН!!! ПРОСТО РЕЧНИКА МИ СЛАБ ЗА ДА СЕ ИЗКАЖА МНОГО ПО ВРАПИРАШТО

Ти Неразумний нямаш речник. Нямаш и СЛОВАРЬ.

Ivan Nenov

БЕГЕЕЦ ТИЗА БЪЛГАРИН ЛИ СЕ ИМАШ - ПРОСТАК !

Е, с мъжагата Путин всеки иска да се снима, това носи авторитет. Путин определено е мъжът на 21-ви век.... иначе лешояди много...

той Боби Милионера , да се опита най-напред да обясни как натрупа първите 10 000 000 евро... а после да се прави на светец... какво иска от държавниците на Европа- като видят Путин- да се държат като варвари ли... да псуват и плююят... И като стана дума за култура и възпитание- да си погледние нашарените стени на постройките в центъра на Братислава и всичките автобуси и трамвай... Какло е грозно ... Дари наща малка и бедна България е по-добре в много отношения от неговата собствена губерния- Словакия... Ре затова и ще са опашкарите на Европа- с една стъпка са само пред нас и Румъния..и ги държат най-вече да не умрат от глад- щото са в сърцето на Европа....

Ех ,кога ли и български държавник ще се искаже така.

ЕС наистина ще се справи и без руският газ. Не е сигурно Русия колко време ще оцелее без парите на ЕС. Все пак САЩ започват собствен износ на газ, който е и по-евтин от руския. Това също е нещо, което ще притеснява Путин. Неслучайно толкова бърза с Южен поток, за да обвърже с дългосрочни договори ЕС. Неслучайно Китай 20 г. не искаше да пуска газопровод от Русия, въпреки че имат обща граница. И в момента при сделката им с руснаците Китай диктуваха условията, а не Путин. Русия трябва да разбере, че търговията с ЕС и САЩ е по-изгодна от войната с тях.

тъпанар!!!!!!!!!!!!!!! в главата му само кола и чиз бургери!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

честен човек,не като нашя,плевел...лисик-хитрец.....

Точно така, един истински премиер да се опъне на Америка и тяхната болна фантазия за геополитизиране и заробване на света. Днес същото направи и Волен като изхвърли знамето на ЕС. Ама нали е Волен, па никой нема да му обърне внимание. А той си е много прав.

Е това е премиер, а не сульо и пульо като нашите тонеядци, мисли преди да говори глупости като нашите държавни"мъже"- кои е мъж беее, ти си мъжжжж-меки китки!

Москва за пореден път показва на НАТО, че няма да търпи нарушаване на стратегическия баланс в Европа. СССР се разпадна мирно, но териториалното образувание Украйна, рожба на Ленин и сложните години на Гражданската война, отнесе със себе си руски земи и рускоезични граждани. Това е сравнимо с българската трагедия при загубата на Западните покрайнини, Македония, Беломорието и Одринска Тракия. Въпреки примирието в Донбас, Киев и неговите атлантически спонсори дават ясни сигнали, че се готви кървав погром на бунтовните райони. Мирът не устройва САЩ и неговите военно-промишлените олигарси, които са истинските управници. Светът е все по-близо до голям военен конфликт, който ще запали Европа и Близкия Изток. Русия все още само демонстрира своите възможности. Тези дни край Канада самолети ракетоносци Ту-95 репетираха ядрена атака срещу САЩ, а междуконтинентална ракета беше успешно изстреляна от подводница. Никой не би искал тези оръжия да се използват наистина, но ако искаш мир трябва да се готвиш за война. Картината не е радостна за Европа, каквото и да се случи с Украйна. Още една фалирала икономика в ЕС и постоянно огнище на напрежение плюс няколко милиона емигранти едва ли ще зарадват европейците. Санкциите, умело дирижирани от САЩ, откъсват Европа от Русия във вреда и на двете страни. Ако все пак най-лошото се случи, добре е да си спомним, че в такива ситуации България винаги е била на губещата страна. Остава да се надяваме, че дипломатите все пак ще си свършат работата, федерализацията на Украйна ще се случи, САЩ тихо ще си фалират и между ЕС и Русия ще има взаимоизгодно сътрудничество, а не санкции!

То така се прави, ама човек трябва да има "топки"!! Само,че на нашите политици явно са им отрязани или пък някой здраво им ги е стиснал и не смеят да гъкнат!!!!

то под игото вече е забранено,днешното поколение се учи от КОНЧИТА ВУРСТ.

Шило

Очаквай продължение- за Батак. Като нищо ще го изкарат битово сбиване.

Разби се мита, че сме най- верните на Русия винаги и по всяко време. Я братята сърби и словаци ще си скъсат задника да се натягат под строгия поглед на Меркел!! Ей, акъл се иска и да се направиш на интересен!!

СПОРЕД ТЕБ ,НИЕ СМЕ СИ ЖИВЕЕЛИ ПРЕКРАСНО И ВЪОБЩЕ НИЕ НИ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОСВОБОДИМ.ЗА ТАКИВА МЕКЕРЕТА КАТО ТЕБ ИВАН ВАЗОВ Е СЪЗДАЛ ГЕРОЙ В ПОД ИГОТО

Да , и тогава е имало много турски соросиди, които са си били ок под турско. И сега соросоидите са си ок и не искат промяна на статуквото, което създадоха. Иван Костов дори е в играта да защитава делото на живота си.

Грешка. Единият минус да се чете плюс.

нали това моля без майтап. Кажи ми нещо което заслужава,просто за обща култура,дори и да не го купя, защото казваш,че трябва да ходя там. Ами що не се внася у нас.Както знаеш ние най-много любим батушката Путя. Нали знаеш руската поговорка, може да не те смущава: "Курица не птица, Болгария не за граница" , а 16 република - това от мен.

Шило

Така, тоя лаф съм го чувал, не е поговорка, по-скоро е някаква ирония. А за техника, имам, така, че за това говоря. Да, от към цена не е конкурентна с някоя марка, произведена в Турция, сещай се коя, не ми плащат за реклама, но човек без да е в течение да говори убедено за определени неща, е доста смело, да не казвам безотговорно. Живеем в глобализиран свят, всеки е заел определен сегмент. Защо да произвеждам телефони, като мога да произвеждам нещо друго, което да реализирам и да си купя телефон? Това е прост пример, по-скоро за онагледяване, че доста народ може да не схване. Въпросът не е дали могат или не, а заслужава ли си, или не.

Ivan Nenov

защо си губите времите с тази рептилия

Сега САЩ могат да кажат тази поговорка. С руснаците бяхме супер, преживяхме ренесанс. Никога БГ не била развита индустриална държава както е била тогава. .

Едно малко уточнение относно това че България е желала да стане 16-та република, а не СССР !!!!! Дори и тогава братушките са имали едно на ум за нас

Кога български президент или премиер ще се изкаже като Робърт Фицо , като Виктор Орбан и т.н. Кога ???? Предполагам никога , но пък Плевнята ходи да обяснява как санкциите работят и как Русия била тоталитарна държава......

Като го изритаме и си изберем подходящ.

Той затова се натяга, защото знае, че ще бъде изритан и работи за топло местенце някъде по света като педераста Младенов.

го чакаме на 31 февруарий - пада се шестък)))))

Слава Богу, че не се изказва като тях! Това са доста посредствени политици. Забележете, че са представители на залюхани в днешно време държави. Държави с минал възход и настоящи икономически и политически драми и нестабилност. Прави си извода какво ти харесва и чии изказвания те впечатляват. Ти принадлежиш към глупавата и регресивна част от населението, щом се водиш от политици като тези. Затъващи нации са ги излъчили, пич, не ти ли прави впечатление? И не си ли даваш сметка, че не може да са добър пример, а че са продукт на малфункция на тези общества? Да, краставите магарета се намират през девет баира. Един глупак ръсне глупост, можеш да преброиш глупаците по овациите. Същото важи и за интелигентността, само че аудиториите не си съвпадат. Всяка небивалица, която каже глупака, за останалите глупаци е уникално умно. Понеже съвпада с ограничения им кръгозор, а хората се радват на потвърждението на собствените им мисли. Така че оценката ти е бошлаф. А цитираните от тебе политици са слабаците на Европа. Просто твоите разбирания и представи си съвпадат с техните. Прави си изводите кой си.

нали знаеш че сте само 2 процента неблагодарници.

Шило

Ей, руския джихадист ;P да мълчиш!

Шило

Казах ти какво ще отговори пъстрата :D Познах, нали?

български комунета - едно си знаят, едно баят. Политика - докато не я намесят, нямат мира.Не видяха колко пропадат. Да ама Роско Чехалът им пречил. Що не кажат нещо за Първанката, т.е. Гоце - тъкмо в момента е много актуално.

Словашкия премиер чак сега ли разбра, че Запада е лицемерен? Иначе е прав, че ЕС не трябва да плаща борчовете на Украйна. Лошото в случая ще е за нас, които ще гушнем босилека, ако Путин врътне кранчето към Украйна, а ние поради раболепие към именно тия лицемери не изградихме Южния поток!

казва,че Русия имала огромни възможности за развитне и растеж. И аз така казвам - ами да ги развива, да расте. А то що - кажете ми нещо като хората та да се оборудвам, а не да търся скапаните западни коли, бяла тех ника и всичко. Ама няма нищо руско,което да ме блазни. Космонавтика!!! Да бе, ама съм стар за космонавт.

Шило

За целта може би трябва да отидеш там. По каква причина не се внася тук, могат да ти кажат големите вносители. Пазарът ни е завзет от 3-4 марки, и то произвеждани в Китай и Турция. Рядко в Полша и Унгария. В областта на автомобилите е по-различно, но като гледам, дори да има същият по качество автомобил, би се предпочел този "западния", нищо, че може да е японски. Манталитет

мистър...няма и да видиш тук руски стоки ,просто защото не се внасят.аз за да си купя иотафон /руски/ трябваве да ми го докарат от индия щото само там и в русия се продава..така,че просто не си информиран какво произвехдат руснаците...а колко неща във вас са произведени в сащ?при мен са точно 2 -миксер за протеини и един сувенир...всияко друго е от азия...

Как посрещат Путинкин в Милано, не се разбра много , закъснял ''незнайно'' защо !

закъснял - ЩОТО МОЖЕ ...пък ти си лдуай таратора и тва е

ООО АЗ СЪМ В ГРЕШКА,ТЕЗИ 30,000 ДЕТО ОСТАВИХА КОСТИТЕ СИ НА ШИПКА СА АНГЛИЧАНИ?

научи си истирията, ако си българин.

чалмалиите да мълчат дене ги ги подкараме по пет на нож....

точно само че бая повече англичани ( чистокръвни , а не от колониите по думите на генерал Вазов) са си оставили кокалите по наште места....ама наглийските пичове историици мълчат кат насрани по въпроса

''Словашкият премиер Роберт Фицо разкритикува "лицемерието" на Запада в отношенията с Русия.'' А значи можело и така,да се изразява мнение за неща за които има очевидни индикации.Но не и ние,сакън,нашето президент има друга тема-''лошата'' Русия и Пакостникът Путин.А най-добре,вместо да даваме акъл,да си гледаме собствения коптор,че съвсем се разсмърдя.

Волен под масата ли е бил пак?

Тук някакви почнаха и на репресирани да се правят. Направо да сформират нов клуб "Екогласност" и да отиват на Кристал да веят байрака.

Евала на чешкият премиер има характер да казва истината. Много от ЕС чинивниците са като наш Плювналиев и Станишко мишоци без мнение.

Шило

С лека корекция- в случая е словашкия, чешкия си е казвал по други поводи какво мисли за санкциите. Не е по-различно от казаното от Фицо

на влизането на Путин на вечерята?

Писменост и религия. И нека безродниците знаят, че дори подвластни на османската империя във всяко българско село е имало БЪЛГАРСКО училище което е учило БЪЛГАРИТЕ на четмо и писмо. Българите никога не сме забравяли езика си. НЕКА ПУТЛЕРИСТИТЕ НЕ НИ ПРОБУТВАТ ФАЛШИВИТЕ СИ ТЕЗИ.

Зради мръсните ти лъжи нека Господ Бог те накаже жестоко! Всичко си има граници!

През 1876-та на територията на Българсия е имало над 1500 основни училища преподаващи БЪЛГАРСКИ език.

Имало е, никой не отрича. Но за съжаление чак от началото на 19-ти век. Дотогава безвъзратно сме изостанали от света. Затова е много важно един народ да е свободен, сам да си определя бъдещето. Не да влиза в разни съмнителни империи, съюзи и оси.

Да, соросоид БГ е запазила славянската писменост и я е предаде на Русия. БГ заедно с Византия е покръстила Руснаците. Славянската азбука е поръчана от византийския император на братята Кирил и Методий,за да може да се разбира и пише със славянските племена по нашите и византийските земи. Ние и византийците авторски права не искаме ,не сме евреи или американци.

Някои казват:взеха им Украйна. На придобилите я честито. На укрите също! Каквото е останало де!

Не само е лицемерна блудницата Европа, но е и престъпна.Едва сега започнаха да пишат, че убийците от т.н. укроармия стрелят по жилищни блокове и инфраструктура и избиват невинни хора. Подводницата в Швеция се оказа Холандска. 57% от народа на САЩ подкрепя Путин.Вчера в Мериленд когато Обама влиза в зцала за да подкрепи кандидяата на демокр.партия, гражданите го освиркват и напускат помещението. За 25 г. ЕС ни докара до импорт 64%, т.е колония. Тъпите антируски идиоти пишат простотии и продават държавата. Де Факто !

аз пък с големите европейски чехли съм се подмил и намазал и квото ми рикът туй ши прая....

ВСИЧКИ МРАЗЕЩИ РУСКИЯ НАРОД ЗАРАДИ КОЙТО СЕГА НОСЯТ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ,ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ С ТАКИВА КАКВИТО ЩЯХА ДА ИМАТ ,АКО НЕ БЕШЕ ДОШЪЛ АЛЕКСАНЪР ВТОРИ.НЯМА ДА Е ГОЛЯМА ЗАГУБА ,САМО 2 ПРОЦЕНТА СТЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ.

Ванга казва,че русия пак ще дойде и тези соросоиди ще избягат веднага в САЩ. така БГ ще бъде спасена. В ютюб БТв изтри клиповете защото държала правата.

Много случаи има в историята един народ да има да благодари на друг, но това не работи. Това е ирационално и не върви като единствен аргумент, освен ако не е чиста пропаганда. Светът е по- сложен и трябва всеки път да се мисли и подхожда научно. Руснаците имат цели институти за газова политика и международни отношения, а тук едни тикви трудно формулират изречения...

че САЩ плаща на цели 2% ПРОДАЖНИЦИ? Освен това загуба за България е, че ги има. Така, че няма как да загубим, ако се отървем от загубата си.

Обама на една среща чакал Путин цели 40 минути.

тя и Меркеловица така - 1 час и сетне отишла на "задължителен" обяд...доактао Путин бил на парада в Белград))))

Стани-шеф, чака пред кабинета на Путин 2 часа ! Мирно, тихо, като слуга.

Плювнелиев се празни навсякъде неподготвен и не го чака...щото не го искат )))))