Путин: Изтегляме войските, за да не пречим на изборите

Владимир Путин заяви, че Москва ще изтегли войските си от границата с Украйна, за да създаде благоприятни условия за провеждане на изборите в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Изтегляме войските, за да не пречим на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Интересно ми е американските войски на колко километра са от границата с Мексико? Все си мисля, че на своя територия Русия може да си дислоцира армията където пожелае." браво, другарю, тавариш! 6+ за дир.бг!

А а а, това е Вл.... Вл.... Путин Уин !!!? кой както си е постлал

Дърпаме от границата, ама оттатък границата колко .чукчи. сме вкарали? .... ръшата трябва да са спокойни!............

засто usа взе порторикио

а на този ще му пратят един су-з7 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Руските войски се изтеглят,американските кораби настъпват

забравих бегеец да допълня

иване, ванко, минко, хан токту, българче един и същ бокогъзолизен идиот с различни имена но с върховна простотия. Само ти си способен да удариш в тавана тъпомера- ще потрошиш уреда имай милост. Но верно бедност бедност при тебе за постче има няма по 10 -20 стотинки, но спри да пишеш простотии - срамиш хората, които ти плащат. Пиша ти имената с малка буква щото ти не си човек ти си утникално тъп дано някога го осъзнаеш

Джон Кърби заяви също така, че американският крайцер "Вела гълф" ще влезе в Черно море по-късно тази седмица като част от предприеманите от САЩ военни ходове, целящи да уверят европейските съюзници в американския ангажимент към сигурността им на фона на напрежението във връзка с Украйна,

TtTtTt

На мен ми звучи като предизвиктелство от най-просташки вид. И то в момент, когато Путин е решил да успокои топката...

Киев. Министър-председателят на Украйна Арсений Яценюк заяви на всеукраинската кръгла маса в град Николаев, че страната не се нуждае от братски отношения, тъй като Украйна винаги е по-малкия брат, предаде Укринформ. Яценюк е добавил, че отношенията на Украйна с Русия трябва да се градят на принципите за равноправие.

Киев. Изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов е заявил на пресконференция в град Изюм, че силовите структури на страната са готови да проведат финалния стадии на антитерористичната операция, предаде РИА Новости. На своята страница в интернет журналистът Аркадий Бабченко е казал, че в близките часове армията ще изчисти Донецка и Луганска области от терористите и по този начин ще осигури провеждането на изборите на 25 май.

След 100г Паметника на Путин ще го тачат като този на Петър велики. А Европейските и нашите политици еднодневки ще са просто име написано в страница на някоя безименна книга която никой не разлиства.

Пет пари никой няма да дава за Путин ,след 100 години.

Запада не се осети как попадна в капана който Русия постави. Лъснаха им всичките двойни стандарти и демагогията със защитата на правата на човека когато открито подкрепят и финансират неонацисти в Украйна. Лошото е, че пак обикновеният човек ще плати цената на политическото късогледство на западна Европа. От тук нататък те не са партньор на Русия те са просто търговски партньор. Без да бъдат слушани напътствията им и направленията им в локален, регионален или глобален мащаб.

от Бердяев, но е абсолютна истина. Култът към страданието и мъката е насаден от вековете безправност на народа, мачкат и бит от своите барини, от болярите до болшевиките и олигарсите.

Тук не става въпрос за покорство. Героизна през WWII е бил резултат на родолюбие. Такова поради което цели Български полкове са били избити в Македония и по полетата в централна Европа.

Руския народ кьорав ли е та не вижда приликите на Путлер с Хитлер?

Май ти си кьорав. Сравнявате го с Хитлер защото анексира Крим. Това просто е немислимо, Изрел също анексира територии и на Палестина и на Сирия, обаче никой не ги сравнява с нацистите. И за Русия Крим е това, което за нас са били покрайнините които са ни взели Сърбите.

ето къде бил бегееца.умело избягвайки неудобната за него тема за газовия договор...хихихихи

Има два варианта, Новоруссия да не гласува на тези избори или да гласуват всички за един кандидат и той ще спечели, защото в Украйна има няколко кандидата и нито един от тян няма да може да събере гласове колкото тези в Новорусия. :)) Тогава ще стане голям майтап, очаквам изборите да бъдат обявени за фалшифицирани :)))))

Те имат опит след изборите за президент в България. Подменяш торбите с бюлетините и протоколите и така цели селища са гласували за избраният от теб кандидат. Нищо чудно по тази схема про Руските области да гласуват за Ярош.

Гледай сега, ако турската държава локира 50 000 чифта ботуши на 3 километра от границата с България, друга песен ще пееш :-) Лесно е да се дават оценки на чужд гръб.

Колорадите май се готвят да бягат: Киев. По оперативни данни на групата Информационно съпротивление терористичните групи, действащи на територията на Славянск подготвят коридор за проникване на частите си на територията на Русия, предаде Новости Донбасса, като цитира съобщение на ръководителя на групата Информационно съпротивление Димитрий Тимчук Не е изключен също и опит за изнасяне в Русия на много трупове на убити терористи, които в момента се намират в препълнената морга на град Славянск. Коридорът ще минава през района на украинско-руската граница в района на Димитровка, Донецка област, пише в съобщението на Тимчук, публикувано в социалната мрежа Фейсбук.

Ционистите в Киев и Вашингтон ореваха медиите от страх, че Руската армия е на своя територия и граници. 35 тюлени, изчезнали в Славянск, което бе поводът директорът на ЦРУ да пристигне в Киев и повод за ненормалното струпване на войски в Славянск , изчезнаха преди месец. Запознавали се със красотите на Магадан.

Изчезнали ,друг път. Тая лъжа омръзна вече.

Това са пълни глупости, моргите са претъпкани с трупове на кретени от националната им гвардия т.е "'десен сектор' и войници лоялни на фашистите в Киев. Фашагите не за първи път се опитват да лъжат и да крият истината. Ако можеха, отдава да бяха превзели и Донецк и Луганск, но не са!

Почна лов на колоради: Москва. Украинската служба за сигурност обяви, че е задържала народния кмет на намиращия се в Донецката област град Торез Ирина Полторацкая, предаде РИА Новости. Задържаната е подкрепяла работата по организирането на референдума за статута на самопровъзгласилата се Донецка народна република, който се проведе на 11 май. Според лидера на Радикалната партия Олег Ляшко задържани са още трима активисти, в това число и водачът на опълченците в град Снежное.

Бой по Киевската незаконна хунта и господарите-говедари от уса!! Нема такава държава Украйна, има Киевска Русия. Нема такава държава Македония, има Долна България.

Айде българските колорадски бръмбари, прибирайте се. Сеирът в Изт Украйна свърши Следват: Свободни Демократични Избори за Президент Въвеждане на военно положение и изчистване на колоради, руски терористи и друга руска гад от Изт Украйна 22.ЮНИ 2014 - каква дата само?!?! Подписване на договора между Украйна и ЕС Разпускане на Радата и насрочване на нови избори Забрана на Компартията на Украйна за ПРЕДАТЕЛСТВО и ЛЕНИНОПАД

А дано ама надали. Имам предвид: "Свободни и Демократични Избори за Президент." Ако на изток "зелените човечета" не позволят да се гласува изобща, а на запад пред урните стоят едни момчета с бухалки от десния сектор, ще станат едни избори за чудо и приказ. Иначе от демократични избори, по хубаво за Украина няма.

То дотогава зелените човечета може да са се изнесли от там. Ако не след изборите ще ги довършат.

Така де, ЕС, се задължава да плаща на Русия за крадливите фашисти. Е, мене не ми се свиди, щом е за Русия.

КОЛОРАДО Е В САЩ, ТЪПАКО, ГРОБАРСКИ. КОЛОРАДСКИЯТ БРЪМБАР Е ИЗЧАДИЕ АМЕРИКАНСКО, НАТРЕСЕНО КАТО ПОДАРЪК ЗА ЕВРОПАТА. НО ТИ СИ ТЪПО ГРОБАРЧЕ, ЗНАЧИ НЯМА СМИСЪЛ ДА ТИ НАЧУВАМ АКЪЛ В ТИКВАТА.

Визакард и Мастъркард повишиха залозите, които депозират в Русия, в съответствие със навият закон. Яко наказание, но се надявам постепенно съвсем да ги изхвърлят.

ли са тези от САЩ? Айде стига са се правили на смешници, че станаха жалки вече. Разпалиха гражданската война в Украйна и се правят на луди. Да дават на Украйна пари да си плати газа, да не пострадаме ние. Предлагам да ги изпратим срещу Русия да ни защитят интересите като страна член на НАТО - да не ни спират газа. Е, тогава ще видите член 5 и член 3 в устава на НАТО - един ср...н пръст за глупаците. Искаха гаднярите да разпалят война между Русия - ЕС, Русия - Украйна, ама не им мина номера. Е мина друго - съюз Китай - Русия. А на 15 юли страните от БРИКС ще се срещат. И както се вижда - САЩ отиват в десета глуха!

Ти си сляп нещо. Да не би американските войски да са в Украйна? Само Русия разпали войната в Украйна. А тя няма какво да търси там.

А КАКВО търсят КАТРИН АЩЪН И В. НЮЛАНД В УКРАИНА?! момче, не си в час...

Нещо не разбирам - Русия оттегля войски в собствена територия а САЩ приближават н чужда

Международное Евразийское движение (International Eurasian Movement) неправительственная общественная организация (НПО), имеющая филиалы в 29 странах, включая СНГ, в странах ЕС (Германия, Франция, Италия, Великобритания), в Америке (США, Венесуэла, Чили), на Ближнем Востоке (Ливан), в мусульманских странах (Сирия, Египет, Турция, Иран, Пакистан), на Дальнем Востоке (Индия, Япония, Вьетнам) и так далее.

И ние, и ние искаме там! Ама Китай що се бави?

Тоя Путин колко време изтегля нещо което казваше , че го няма по границите . Като радиацията от Чернобол , уж я няма , но всеки ден намалява ! Типично за комунисти да лъжат на едро !

Русия е на своя територия и прави каквито си иска изявления. Ако иска, ще каже и че армията е на Луната.

От НАТО явно още смятат Крим в Украйна и затова не им излизат сметките

Да видим какво ще стане сега, колко ще са честни изборите.

Малкия Путо -Долен е същия кат батя си- тръгва кат аслан и се връща а кат насаран! Бай бабо да не ни среща Нато и бат Бойко ,щото освен загрят червен врат и по един орден Звезда Пидалов друго няма

Ха, ето, изплю камъчето. С две думи, на референдума в Крим си му попречихме и още как!

А защо ли се е налагало да струпваш толкова много войска по границата със съседна държава, ако си добронамерен и не планираш следваща анексия, товарищ Путин??? Нима мислиш, че на тия приказки за военната заплаха от страна на Украйна някой сериозен човек ще ти се върже? Та то цялата армия на Украйна е по-малка само от руските гранични войски по украинската граница. Смях в залата!!!

Русия каквото беше нейно, си го взе. А войските на границата бяха да не почнат фашистите да трепят наред, което те все пак опитаха но по малко.

Ти тъп ли си че питаш 5 пъти ? Е, ще ти кажа: - За да принуди фашистите към преговори за федерализация. - Каквото беше руско, русия си го взе - няма да остави свои на фашистите, я.

Само не разбрах къде видя да питам "5 пъти", та да се налага два пъти да повтаряш една и съща глупост. Все пак, уважавай хората във форума - не всички са препили, като тебе.

Путлер, изтегли и рашистките си колоради от Изт Украйна Народът му трябва нормален Президент

аман от гъзолизци !!!!!!!!!!!!!!!!!

една чалма с рубли от всеки националист могат да направят предател.

И псле соросоидите твардят че не нацистите ами Путин бил агресор.... Простотията ходи по хората не по гората!

Важното в тази новина е, че Путин говори за спокойно протичане на избори, за които преди това казваше, че няма да признае... Вие решавайте, какво значи това. Страх ли го, ловък ход ли прави, изчаква, за да удари или нещо друго...

По скоро е дипломатически ход. Аз не преча, изтеглих войските, хайде сега да видим вие какво ще направите с бригадите на десния сектор за да има честни избори. Прехвърли топката. Сега е ред на другата страна да гарантира, че пред изборните бюра няма да има момчета с бухалки, както пред парламента, когато избираха сегашното "демократично" правителство. Няма да им е лесно.

САЩ да си изтеглят от Украйна четирите хиляди войници на частната военна организация "Академи" (бившата "Блек Уотър") и да накарат украинските части, които избиват руснаци в източна украйна, да си идат по местата. В крайна сметка руснаците са си у дома. С какво право САЩ се разпоерждат?!

Е как да му вярваш на Путин - досега все изтегля войските от границата, ама не съвсем. Защо не ги прати на границата с Китай, да видим каква ще е реакцията?

Кът видя дебелия, няма как да не ги изтеглиш! Щото иначе ще те изтеглят тебе!

Циркът отлетя.. а клоуните останаха.....Путлер кога ще си прибере тревоопасните качулки от украинските градове които са въоръжени до зъби и тормозят украинците?

Стига американски номера Каква заплаха е 40000 войска на границата на украйна и то на суверенна руска територия. Ьмериканците много добре знаят че ако Путин иска да нападне Украйна той за нула време ще извърши въздушен десант с многобройно по голяма войска и от дислоцирана на повече от 100 километра от гроницата на украйна. Американците манипулират световното обществено мнение за да не дадат отговор ,защо нарушиха международното споразумение при изтеглянето на съветските войски от ЗападнаЕвропа,защо САЩ дадоха 5 милярда долара за да подготвят държавен преврат в Украйна,какво правят агентите и въоръжените наемници на ЦРУ в украйна,какво правят американските кораби в Черно море, да не говорим че още не са открили адреното оръжие на Ирак,заради което нахлуха и унищожиха тази държава,ами либия,Сирия,Чили и т.н

В Москве открылось посольство Донецкой республики. Донецкая Республика открывает сво Посольство в Российской Федерации. На данный момент аппарат Посольства временно размещается в городе Москве в штаб-квартире московского отделения Евразийского Союза Молоджи по адресу Варшавское шоссе, д. 1, W Plaza, 3 этаж, офис 308

После вывода войск редстоит назначение послов Донецкой республике в Каракасе и Пхеняне.

Российский общенародный союз ставит целью скорейшее воссоздание прочного государственного союза трех славянских государств-республик бывшего СССР Российской Федерации, Белоруссии и Украины, с ясной перспективой дальнейшего перерастания данного объединения в единое надгосударственное образование по типу Европейского союза.

Направо е смешно,когато се задава въпроса ,българите на страната на НАТО ли да симпатизират,или на Русия.България е член на НАТО и нейните интереси са и тези на НАТО!Точка! Ясно и просто.Всичко останало е история.Царска Русия,Столетов,Гурко и Тотлебен отдавна са мъртви.

че мен никой не ме е питал. А това никак не е смешно, а направо престъпно. Защото ако едно време бяхме уж в условия на тоталитаризъм, нали сега уж сме демокрация. Т.е. трябва да питат. Използвам случая да приканя хамериканските престъпници веднага да напуснат базите си на наша територия, и да не се опитват пак да ни набутват в някаква тяхна война.

Изтегляме се веднага и незабавно, пич! Ти си неотразим и страшен! Слушаме и изпълняваме. Други желания да имаш? :))))

Не беше уж, а си беше баш тоталитаризъм, и веднага бих го сменил с псевдо демокрацията дето получихме пак от тези червените, дето са ту комунисти, ту социалисти, ту демократи, според зависи. Сега поне не трябва да бягам през браздата, за да отида в Гърция... Ако си кадърен навсякъде ще си намериш работа. И да, и чинии бих мил, ако ми осигурява по-висок стандарт отколкото писарушка в бг. Навремето в Източния блок и сега в Русия, всички са началник смяна, нали? :)

Някой, питал ли ме е, дали искам държавата ми да бъде членка на НАТО!? Аз съм част от населението на България!

Аре, въри се чекни на Бузлуджа в бъзето бе, червен миндил! Откъде накъде ще се пита всеки кукуруз! Вас не ви питат за катерър или памперс ,ама Нато иска! До там я докарала държавата да пита най големите гащници ,кой да кара влака !

Нямам общи дела със убиици и фашисти.

Първи юни - добре. Само дето не е уточнено през коя година.

Уточниха ли къде е Украйнската граница? Щото едните могат да си мислят едно а другите че 5 километра преди Киев :)

Ама защо все говорите "Украинската граница, та украинската граница". Русия няма ли граница, която се казва руската граница. Руснаците не са дислоцирали войските си до украинската граница, а до руската граница с Украйна! Ясно и просто. Само че някои,които плюеха Украйна (като наш освободител), сега много я заобичаха, заедно с чичо Сам и главорезите на Бандера и фашистите на ген. Власов! Ех, защо англо-американската авиация не срина тотално София като Дрезден и Хамбург. Сега щяхте да си живеете на село и да доите козите и овците и да садите компири, гиди гнидави герберуги, по заръката на мутрата Банкянски!

Руският език е неразбираем за американците,Путин колко пъти им обяснява,че ги изтегля от границата ,сега да им уточнява и в коя посока ли-може към Киев,може към Луганск,може където може

Защо не и към САЩ !?!?

Американските призиви силно напомнят лафа "стани да седна". Около Русия бъка от учения, непрекъснато сноват някакви миноносци в Черно море, но, видите ли, Русия няма право да си дислоцира войските на своя територия където си иска. Не е ли странно да караш една армия да се помести, за да си провеждаш ти ученията? При това двете не са на една и съща територия. Щатите страх ли ги е, що ли?

Вече не мога да преброя колко пъти ги изтегляха тези войски!?! Путлер се оказа освен голям манипулатор и голям лъжец!!!

Що? Да не са ти длъжни нещо?

русия ,,трябва,, да последва примера на ,,миролюбивата,, ни страна!!! нашите ,,воиски,, трябва да се изтеглят зад дунава за да не са ,,заплаха,, за ,,демократичната,, турция!!! макар че имаме само ,,парадна,, воиска все още сме ,,заплаха,,!!!

нито за Русия, нито за САЩ, нито за никого - само за БЪЛГАРИЯ! Но от няколко години, от как загина русенско прекрасно момче в Ирак, заради интересите на САЩ, не мога да им симпатизирам. Алчни наглеци, оприличавам ги на алигатори. Защо се мислят за толкова умни, способни да оправят целия свят. Обама ден през ден говори, че са пред фалит, те ми се правят на велики. Да си гледат тяхната армия, че е на всяко гърне похлупак, а къде са руските войски да не ги интересува! Насила ме карат да симпатизирам на политиката на Русия!!!

Горката.

Нали знаеш: На два стола, та на земята! Само ми кажи един плюс, който сме получили от наглите янки, освен че ни карат да си вадим визи, а другите от ЕС - не! Само негативи и измислена, съчинена демокрация.

А бе те са обещали до 1 юни ама не са казали коя година.