Русия иска Украйна да уволни външен министър, обидил Путин

Русия призова Украйна да уволни външния си министър, който е обидил Путин по време на украинския погром в събота над руското посолство в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска Украйна да уволни външен министър, обидил Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко докачлива била Русия. А България с радост понася да бъде обиждана от русия като ден - имам пред вид това, че милер или Лавров или не знам кой ли не, постоянно съобщават какво ще стане в България, сякаш България си няма свое правителстви и министри... Как мислите? Защо е така? Срамувам се от българското правителство и съм щастлива, че има кой да се опре на путлер. Браво украинци! Най-искрено се възхищавам от ДОСТОЙНСТВОТО ВИ! Бог ще е с вас, защото се борите с поробителя за свободата на своята страна. Де и ние да имахме вашето чувство за достойнство, но не би, поведението ни е изцяло поданическо... Бог да спаси Украйна от империята на злото, защото го заслужава.

или уволнете министара или газта става тройна и виу нападаме ;))

Путин не е тъпак. В никакъв случай. Е, не е гений като Айнщайн, но във всички случаи е по-умен от предшествениците си. И проблемът в никакъв случай не е в това дали някой е нарекъл Путин тъпак. Путин не е тъпак. Путин е престъпник. Престъпник, който води дълбоко пресметната престъпна политика спрямо всички държави от бившия СССР, които не желаят да му играят по свирката. Защото, това, което направи Путин с Украйна Хитлер го е направил още в периода 1937-1939. Точно същото, със същите добри намерения за грижа за немското малцинство тук или там. И със същия сценарий. И със същата мълчалива подкрепа на Европа. От страх ли, от предпазливост ли, но в резултат на това са загубили живота си над 60 млн души. В добавка 45 години СССР владееше Източна Европа. Хитлер е обявен за престъпник. Официално. Още на 2 септември 1939 с навлизането си в Полша. Е, разбирасе от нормалните държави - Франция, Англия и т.н. Но др. Сталин не е обявил Хитлер за престъпник. Напротив, той се е спазарил с него. В името на агресивната политика. Сега просто Путин повтаря 1:1 действията на Хитлер. Хитлер е обявен за престъпник официално. Сталин - неофициално, въпреки че в Европа много го считат за по-голям престъпник от Хитлер. Особено в Източна Европа където са му яли попарата. След като Сталин и Хитлер са доказани престъпници, а др. Путин следват техните завети, той е същия престъпник. Ако не и по-голям. Защото сега сме 21 век, а не първата половина на 20-ти.

Отличен коментар! 10х

Ти току що описа един ПАТРИОТ, при това -умен! Що не наречеш и Левски "престъпник?"

Левски никога не е искал територии от съседни държави.Левски дори и във времена, когато турчин е била омразна дума за всеки българин е проповядвал, че след освобождението всички заедно и като равни трябва да изградят новата България, където няма да има разлика дали си турчин, циганин,арменец или българин.Може и да е бил утопист, но не е бил агресор .Да ми сравняваш Левски с Путин е проява на глупост и родоотстъпничество!

А бе нещо САЩ обявиха че в Иран вече било демокрация?! До вчера ос на злото, ама днес били свои! Няма по-смешни хора от американците. Безпринципни нагли ку.ви. За пари (и ако е срещу Русия) и майка си изкарват на магистралата!

Същите сменили знамето, няма да имат пари и желание да си сменят памперса от студ съвсем скоро. Малоумници!

русия окупира крим - част от друга суверенна държава УКРАЙНА русия да върне крим и ДА СЕ ИЗВИНИ НА УКРАЙНА

браво мисъл на място!!! незнам как да кажа ама неможеш да окупираш нещо дето е твое и умник набииси в кратуната че такава държава няма!!!!!!!!и прочети малко история и тогава говори кои кого е укопирал!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ами ако САЩ не искаха да разположат там войски, никога нямаше да се стигне дотам. Путин е по-умен и ги изпревари с един ход. А сега Украйна ще се наслади на американска демокрация, топлина, пари....Продажниците не са от вчера, а гладът бил по-силен от тока. Тълпите скоро ще наритат новите американски приятели, които са сега на власт. Бъди сигурен.

Използва се техника грубо пси препрограмиране с вкарване в увреденото биоенергиино защитно поле на провокатор убиец ..Провокатора манипулира обемно жертвите попаднали в увредения обем като хита е д а се спомене Путин като опасен ..За първи път пси препрограматори подавани от видеоклипове на руски език са засечени преди година/януари 2013 година.

Този недоправен украинец не трябва да е дипломат 1 поради просташкия си речник,на който толкова много се възхищават селяците,писали по-долу! Един истински политик не би употребил подобни думи,може да си изрази чувствата по културен начин,а не като последен уличник!

Потому що СССР НИКОГДА НЕ ОСВОБОЖДАЛ БОЛГАРИИИ!!! ... Ну, да - концалгеря бiли...

СССР никога не е освобождавал България. Защото ако не беше Русия, България нямаше да фигурира на европейската карта., а на една азиатска...

Май ДИР увеличиха брой русофобските тролове. По чем опиум для народа!?

"Братушките" si мислят, че великата освободителна война не е свършила.

На пук,на другарите-дупедавци от "КЛОАКА",браво на Министъра!!!

Аз пък искам г-н Путин да уволни Паметника на СъвеЦката армия в София! На него беше написано "Капутин". Няма как да не се е обидил!

ДОЛУ ФАШАГАТА ПУТИН!! БРАВО НА ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР!! МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ ДА МУ ДАДЪТ УКРАИНЦИТЕ, ДА ПРОВЕДАТ ПАРАД С ВОЕННИ ПОЧЕСТИ ЗА ТОЗ ЕЛИТЕН И СЛАВЕН МЪЖ!!ДОЛУ ПЛЕШИВИЯТ СС ФЮРЕР-ПУТЬОФФ!!

мрвсен комплексар ти си дебил и срам за света

сами си свалиха самолета от некъдрност на главорези от десен сектор. Те разбират само от рязане на глави и палаене на живи хора, не и от ПВО. На това са ги научили американските им "приятели" и инвеститори на шифтов газ в Донбас.Истината е, че трябва да се направи етническо прочистване на югоизточна Украйна, за да може синовете на американските сенатори (Макейн и пр. американски кръволоци) спокойно да изсмукват подземните богатства на Украйна.

Интересно ми е, тези какво са си мислили като почнаха война- разходка в полето ли си меслеха, че ще бъде? Във всяка война има жертви, свалени самолети убити войници и т.н. Не омаловажавам цифрата ама ако почнат реална война ще загинат хиляди. Тогава кво ще правят.

Имам въпрос към всички - Ако някой даде стока на кредит (казано по народному -на вересия) все пак след време ще си иска парите,нали?? Както всяка банка- си пуща съдия изпълнител... С какво право Украйна не иска да плаща???Защото през нея минава газта за Европа и може да манипулира ли??Стига сте плюли политически..мислете и малко икономически..Или Вие не си искате парите за вашите стоки,които продавате???? Стига с тези американски политизирани изказвания..дали си руснак или си американец..си искаш паритедадени на кредит.. Като са толкова добри американците, защо не платят БЕЗВЪЗМЕЗДНО дължимата сума на Украйна??

Дупедавецо,как ти плащат от Кремъл,а?!

Ха-ха-ха, човекът ти обясни. Но за вас всеки, който мисли е от Кремъл, нали? То не че е лошо де. Сега гледай и Европа какъв завой ще направи! Но доказа че е проститутка и че не може да се разчита на нея...А ти си обикновен малоумник.

Дупедавецо,как ти плащат от Бялата къща,а?!

Не знам какъв е Путин, но тези от Майдана са символ на глупостта. От която много хора трябва да се учат. Показах как се разбива собствената държава, с тази конфронтация спрямо Русия и руснаците в Украйна. Сега може би Южен Поток щеше да е по-логично да мине през Крим.

Неска много рано пишеш бе, да не ти е станало нещо. Иначе пак простотии пишеш. Украинците правилно си защитават интересите. Пука им за руснаците. А руските блядки ако бяха толкова страшни, колкото се пишеха, вече да са спрели газът на Украйна. Ама май само бият тъпана, а?!

Можеха да си защитават интересите, по много по-умен начин. Конфронтацията която предприеха, бе глупава. Украйна явно е пълна с малцинства - включително българско. А руското е огромно. А те от първия ден след преврата, тръгнаха да трошат паметници на Ленин, да заплашват руснаците и така на татък. Благодарение на тяхната глупост, Украйна загуби Крим, а и още не е ясно какво ще се случва.

сега Южен Поток ще мине през крим ,румъния, унгария и италя

Цялата управляваща хунта в Киев е хамериканска сбирщина от фашизоидни убийци. Това личи по лицата и действията им.

На руските убийци и българските им подлоги трябва да се извади дефектния чип от главите.

Когато Путин мълчи, а киевските фашаги лаят, се случват сериозни събития. Територията и населението на руската федерация се увеличават, без хамериканците да разберат какво и как се е случило.

link

Русия риве! А га яде кифтетата ни рива? Русия нещо много почна да иска! А кой много иска, накрая го отсвирват!

Ега ти първия дипломат на фашистка Украйна ?!? Става за хамерикански кравар, който пасе заедно с говедата.

Чакам Путин да поиска уволнението и на нашия красавец външен министър.

За всичко онова, което Путин прави с Украйна и тая дума му е малко. Аз бих казала, че е и наглец и още много други, които ми идват в главата.

Много си тъпа ...

Е, министъра малко сие изтървал нервите но Путлер си е заслужил много повече омраза. Жалко, че българските министри са долни плужеци пред Путин и колониалната политика на Кремъл!

Шутлер здрасти ... как си днес ?

Аз искам да уволнят Путин за това, че заграби част от Украйна!!!

без да ми казвате какъв е този индивид на снимката мога да кажа че лицето му излъчва само злоба,злоба,злоба.по лицата им ще ги познаете.начело на преврата и сегашното управление на Украйна са ционистите.

Външния министър на Украйна е един костюмиран престъпник,толкова е видимо.

Много компетентно мнение от Ваша страна. Бих Ви препоръчал да се замислите върху поговорката Три пъти мери един път режи.

Цяла Европа е на същото мнение и всяка една секунда милиони хора "ОБИЖДАТ " Путин ...я на майка , я на баба , я на фамилия ...Какво ще поискат товарищите от Москва ??? да пратим всички , които мислят , че Путин е вреден за човечеството в Сибир , ли ????

А Путин си го мести, ту в левия, ту в десния крачол !

Цяла Европа е с Путин, против Украйна (ако трябва да избира от двете). Цяла Европа мрази САЩ, но иска да им продава стоки и опитва дипломация. НО: МРАЗИ САЩ. Запомни го! Ако не вярваш - поживей в Европа.

Това вече започва да става рецидив. Онзи ден министъра на външните работи на Полша Радослав Сикорски се изцепи, че било по-добре Русия да бъде съюзник на запада вместо васал на Китай. И че Русия не може да победи нато, защото по чисти цифри нато превъзхожда Русия шестнадесет към едно... То да беше реплика на форумец иди дойди, ама министър на въбшните работи!!!!!... Сега пък тоя министър на външните работи нарича държавен глава на друга страна тъпак и се хили като репичка и приглася на площадна песен за сексуалния живот на майката на същия този държавен глава... Само преди век подобно поведение на междудържавно ниво би било равносилно на обявяване на война...

Само дето за едно не се сещат тез умни главици. НАТО няма да е единно срещу Русия.

да уволнява външния и да слага там някакъв вътрешен па ко излезе се нашо ша е.

Всички врякат че Русия подпомагала сепаратистите. Само дето няма нито един заловен руски военен. Освен вече 4-ма заловени и обвинени в подпомагане журналисти. Кадиров скръцна със зъби и си взе неговите хора. Путин не може да го направи щото целия свят ше скочи от горе му и ще го обвинят дори за замърсяването в Перник и Стара Загора. ДА ви е*ба и демокрацията аз. Нормално е да се избиват мирни жители и да не ви пука а не е нормално една държава да поиска да и се заплати вече изпапканият газ. Ако вие продадете къща на някой и той не пожелае да ви плати но все пак ви ползва къщата, че и квартиранти слага, че и наем им иска, какво ще направите?

Ако вие продадете къща на някой и той не пожелае да ви плати но все пак ви ползва къщата, че и квартиранти слага, че и наем им иска, какво ще направите? Уважаеми господине, въпросът е решен в ЗЗД. Не давайте такива безсмислени примери. Те нямат нищо общо със ситуацията в Украйна. По същата Ваша логика би възникнал въпросът и за Крим (това е част от къщата).

Крим това е част от руската къща

Българ(к)и ! - Срещата !!!

К'ва нежна душица бил путкин ?!? Като остави моряците от Куркс да се задушат , когато англичани и норвежци предложиха да ги извадят сигурен съм, че си е тирл съзлите с кърпичка докато те умираха...

А ти как би постъпил с моряците от Курск. Имаш 2 избора: вадиш подводницата и тя се взривява и ядреният облак удря половин континент или я оставяш със ясното съзнание че ще спасиш много повече животи на повърхността от колкото в подводницата? Не забравяй че още сърбаме попарата от Чернобил. Или май не знаеш за това?

хохолски мангали,марш в галиция!

са си у тях, в Украйна!

Щом е толкова обидчив, Путин да пусне иск в Хага, за обида.

Бре,бре,ама Путин,кгб-то,каратиста се обиждал като лигава госпожица,бе!Не е за вярване!

Кви са тия глупости- украинци обидили Путин. За украинците, и Пу-ка ( с буква "т ") да нарекат Путин, пак ще е малко. Тия РУСНАЦИ, докараха Украйна до фалит.

Нали?? И ще видиш сега като ги задължат да платят газа к`во става батка.... `Щото руснаците са "лоши"и ще искат пари за стоката си-да знаеш!! А вие`дето сте за свободен пазар, изведнъж ставате първи комунисти когато Украйна трябва да шари мангизи а??? Та така...сега като руснаците си поискат парите "западните неповторими демокрации" имат два варианта!! Или да го платят те-и да фалират те,или да теглят една майна на Украйна и да се върне напикана към руснака!! Според теб как ще постъпи "достойният запад"??? Сигурно ще се жертва за"справедливостта","правдивоста" и "демокрацията" казваш.....

ще си плати дълга, само да не и го смятат както нашия дълг за Белене!

О-о-о западът, лицемерно ще подвие опашка и ще се разбере с Русия, както си трябваше, украинците ще умрат от студ и ще изритат яйца, кличковци етс. САЩ са неизвестното, след като бяха унижени, и им лъснаха "демократичните" задници пред всички.

Аууу, обидили Путин - бащицата. Как е възможно?!?

Прави впечатление, че една не малка част от пишещите тук въобще не се съобразяват с фактите, често на едни и същи термини придават различно значение и се обиждат, вместо да коментират човешки! И едно малко уточнение - употребата на понятието "комунист" и "комунистическо общество" (държава) не е ясно на много хора. Това по теория е стадий от развитие на обществото след Развития социализъм, който никъде по света не беше осъществен. Така че тези, които наричат комунисти или се определят като такива, всъщност никога не са живяли в Комунизма! Капитализмът пък е основан на един от най-големите човешки пороци - егоизма! Може ли да очаквате истинска демокрация в този случай?! Ние воюваме словесно тук без причина, само поради нетолерантност! А какво трябва да направи Русия, след като искат да и отрежат от територията и да направят натовски бази по границата с Украйна?!

Да отрежат от територията й???? Това ли пишат путинските информационни издания? Май точно Русия отрязва чужди територии

На 07.04.2014 г. Генералният секретар на ООН Ban Ki-moon заяви, че от създаването на Украйна на 25.12.1991 г. до сега в ООН не са регистрирани официално нейните граници като самостоятелна държава, т.е. тя се явява административен окръг на СССР. Изхождайки от това, че Русия се явява правоприемница на СССР, територията, на която се намира сега Украйна в границите на СССР (Малорусия и Новорусия) се явява собственост на Русия! В тази връзка: За пример - до сега САЩ (сами си признават), че са вложили около 100 млн. долара за руската опозиция, за създаване на "Мрежа от координирани протести", за противопоставяне на основните държавни институции и т.п. На официалнният сайт на Американския конгрес имаше иннформация и за подготвяния от републиканците документ (инициатива на сенатора Маккейн): "Russian Aggression Prevention Act 2014". За периода от 2015 по 2017 г. са предвидени 30 млр. долара за поредица мерки, включващи даже смяна на режима в Русия, пряка намеса във вътрешните й работи и нов разпад на държавата.

Кой иска да реже територии от Русия! Крим от кого беше отрязан?

КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ !!!!!!!ЗАПОМНЕТЕ ГО ПИКЛЬОВЦИ !!!!!!

На 07.04.2014 г. Генералният секретар на ООН Ban Ki-moon заяви, че от създаването на Украйна на 25.12.1991 г. до сега в ООН не са регистрирани официално нейните граници като самостоятелна държава, т.е. тя се явява административен окръг на СССР. Изхождайки от това, че Русия се явява правоприемница на СССР, територията, на която се намира сега Украйна в границите на СССР (Малорусия и Новорусия) се явява собственост на Русия! В тази връзка: За пример - до сега САЩ (сами си признават), че са вложили около 100 млн. долара за руската опозиция, за създаване на "Мрежа от координирани протести", за противопоставяне на основните държавни институции и т.п. На официалнният сайт на Американския конгрес имаше иннформация и за подготвяния от републиканците документ (инициатива на сенатора Маккейн): "Russian Aggression Prevention Act 2014". За периода от 2015 по 2017 г. са предвидени 30 млр. долара за поредица мерки, включващи даже смяна на режима в Русия, пряка намеса във вътрешните й работи и нов разпад на държавата.

но не съм съгласен с тезите: 1) Комунизмът е идеология, чиято крайна цел е постигането на комунистическо общество. Тъй като то е утопия (историческото развитие и абслютните теоретични нонсенси го доказват), то създава в практиките си най-човеконенавистническите режими. Привържениците му, независимо че никъде не е осъществено, са си комунисти! 2) Егоизмът, с дефиниция "грижа за собствения интерес", изобщо не е порок! Даже е добродетел! Защото той е в основата на прогреса - грижейки се за собствения си интерес, човекът се образова все повече и се труди все повече и по-ефективно! И печели повече. А богатото общество има богат социален ресурс . 3) Демокрацията е политическият механизъм да се поддържа обществена среда, в която да бъдат защитени правата и постиженията на всеки човек или група хора от злонамерени или насилствени действия. Обществото демократично си създава правила, за спазването на които избира (назначава) правоохранителни и правораздавателни институции. Ключовите думи тук са: ПРАВА и ПРАВИЛА! А жизнеността на демократичното общество се определя от гарантирането на спазването им от всички! Затова трябва да има свобода на словото (независими медии и т.н.), неправителствени организации, правозащитни институции! Ключовата дума е ПРОЗРАЧНОСТ!

Определението Ви за егоизъм е доста лъчезарно, непълно и невярно! То по-скоро се отнася до Инстинкта за самосъхранение. Освен това егоизмът по дефиниция е порок! Защото егоизмът не само кара човека да се усъвършенства, но и да не помага на другите и да не ги зачита, но да иска да има много повече, отколкото му е необходимо. Той е в основата на почти всички злини на човечеството, той е и основната причина за провала както на Социализма, така и на Капитализма. Темите са обширни, но ако прочетете статията на Джереми Грантъм (твърде богат човек) "10-те балона на новия капитализъм", ще се убедите, че наистина е така. Колкото до демокрацията, чуйте оценките на коментарите на проф. Ноам Чомски (Интервю на Мартин Карбовски за Дарик Радио) и ще видите, че тя, като Комунизма се е превърнала в нещо друго... Пак поради горната причина - егоизма. Защото усъвършенсването на човек не се изчерпва само с образованието, а с преодоляване зависимостта от всички пороци, които ни пречат да живеем разумно и хармонично. Иначе неизбежно се стига до Глобализацията - 1 % човеци? да управляват както им кефне цял свят! С уважение към всички коментиращи! Г.

притежават огромен корупционен, дори престъпен потенциал и застрашават живота, както на своите и съседните народи, така и на народите по цял свят. За недемократичните режими (авторитарни, тоталитарни, диктатури) ПРОЗРАЧНОСТТА е неприемлива, а ПРАВАТА и ПРАВИЛАТА са илюзорни. По същество такива режими са "обречени" да бъдат престъпни. Защото народът (демоса) е лишен от демократичните механизми и, простичко казано - магистратите, журналистите, правозащитниците - се купуват, заплашват, отстраняват (в затвори с измислени присъди, в психиатрии с измислени диагнози) или физически премахват!

Глупости! Направете десант в Киев с 4 000 десантчици и им вижте сметката...айде бе!

АБЕ ОТ ТЕЗИ ЧЕРНОБЕЛСКИ УРОДИ ЧАКАМЕ И НАЙ СТРАШНОТО ТЕ ВЕЧЕ СЕ УБИВАТ ЕДНИ ДРУГИ ! ДАНО РУСИЯ ИМ ПОМОГНЕ ЧЕ СТАВА МНОГО СТРАШНО ! АМЕРИКА + Е.С САМО ГЛЕДАТ ! АМА НЕЗНАЯТ ЛИ ЧЕ В РУСНАКА КРАВТА МУ Е ВОЙНА - ЗА РОДИНУ ::

УКРАЙНА Е ОБХВАНАТА ОТ МАСОВ БЯС !! Полскоговорящи украинци взели власта в Киев избиват руски украинци !!!!!!! В поселке Счастье, который ранее был взят украинскими военными, за минувшие сутки силовики убили около ста человек. Когда военные вошли в город, они начали стрелять по мирным жителям, в основном мужчинам. Речь идет о массовых расстрелах мирных жителей. !!!! ПОЛЯЦИТЕ СЪСТАВЛЯВАЩИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ УПРАЖНЯВАТ ГЕНОЦИД КЪМ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОБИТАВАЩО ИЗТОЧНА УКРАЙНА !!! Как си мислите, дълго ли ще продължи това ПОЛСКО безумие !! Познайте каква става след тези РАСТРЕЛИ !!! ПОЗНАЙТЕ КАКВО ГИ ЧАКА ПОЛЯЦИТЕ ОТ ЛВОВ И ИВАНО ФРАНКОВСК ?? МАЙКА ИМ Е ЖАЛНА !!!

докато си с този Ник, едва ли някой ще ти повярва на написаното. И не е добре за теб. Защото: "каквото повикало - такова се и обадило!"

на поредната банда заграбила властта в азиатски чизмаристан, дет тероризира гламавата москальска популация.

Ти какво си се загрижил за руснаците бе дрисльо?! Я си гледай надрискания гол задник и си налягай парцалите пък те руснаците и без тебе си решават какво за тях е добре и какво не е добре! Ти имаш мозък колкото кокошка пък си взел акъл да даваш и оценки да правиш!

Бай Иречек-да не са ти потънали гемиите нещо......

Сега ще видите, че ще го разкарат този тъпак:))) Американците и есесовците ще го махнат :))) Но какво да се прави, кабалоговедарите са същите кретени, вижте Пейлин или Псаки :))) та и по света си ги избират същите идиоти. :))

Този изрод Дещчица е първият ,,дипломат" на фашистка Украйна. Олигофренска физиономия по хамерикански, съчетана с фашистка наглост и глупост. Истински представител на престъпната киевска хунта.

Русия може и да поиска да посадът розички в гъ..а на Путкин!Че кой е тоя азиятки,пиян мужик?

Може да си ха-хакаш все така весело, докато заради такива шушумиги, руснаците започнат да ти садят тополи в твоя г.з.

РУСИЯ СИ МИСЛИ,ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАЛАГА НАД СТРАНИТЕ ОТ СИВ!!!ТОВА ПОКАЗВА НЕЙНИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛСКИ АМБИЦИИ.УСПЕХ НА УКРАЙНА НАД КОМУНИСТИТЕ В СТРАНАТА НА ПУТИН.ЖАЛКО ЗА НАРОДА НА РУСИЯ.

Русия си го мислела ми дя тя може си го мисли ама Америка естраната на краварите е тази която насила налага на целия свят свойте желания!!! То не бе Ирак,Афганистан,сега Украйна......Виждаме какво става мислиш че сме глупаци ли тъпако!!! Вземи заучените си клишета и ги скрий отзад!!!!

Освен това, Путин ще ти анексира апартамента в Ахтопол батка,и ще трЕбва да отиваш на почивка във вилата на Плевнокио в Халкидики,нали......

Ама не се радвай толкова. Анексира ли моя, ще анексира и твоя, няма да те пропусне. Но щом това те кефи...

Що, не може ли?