Районът около малайзийския самолет бил миниран

Зоната около мястото в Източна Украйна, където се разби малайзийският самолет, е минирана от проруските сепаратисти, които контролират района.

Обратно в новината

Коментари - Районът около малайзийския самолет бил миниран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази информация е от един изключителен Лъжльо. Според него, няма бомбандировки, няма загинали цивилни, няма и украински военни части в Източна Украйна.

се чудя русия мълчи а нашите червени подлоги се скъсаха да ядат лай.а ! Много чудно не знаят българската история а са много информирани с"ОКРЪЖНО" за Украинската!

Че нали Кръстьо Раковски е бил министър предесдател точно на тази Украйна -)

Москва в недоумение от изявление на Обама! Като Обонго набие канчето на Путин, ще има и доумение!

Обама така защитава палменно Украйна ,че ако не е черен ще кажеш - с украйнско потекло е . Защо не се изкаже защо нарушиха договора НАТО да не се разширява в нито една страна от бившия блок . Днес Аржентина е изправена пред колабс от заробващи договори от САЩ , на нас тока НИ Е ПО-СКЪП С 20% от американските ТЕЦ ОВЕ . Подслушват всички "прятелски правителства" . Изкажи се и по тези въпроси бе Обама защо мълчиш нали сте демократи и има демокрация . По тази причина няколко милярда потребители са вече в БРИСК . Яд ви е защото знете какво означава това но на държавите вече им писна от двуликата ви политика .

какво пишеш ако не си циганин бих помислил ,че си тъп "бляд"

интересно..., един ден след като франс прес съобщи че премиера на холандя е звънил на порошенко защото армята му пречи с обстрелите си на специалистите да стигнат до мястото на катастрофата, след съобщенята на снн че украинската армя вече използува ракети със среден обсег, дир радостно публикува версията на украинците че видите ли опълченците минират раиона...това може би се нарича проевропеиска позиция....

VIPER

Само погледнете , кои държави реват най-много за санкции - тези , които от столетия живеят на гърба на другите - САЩ и Великобритания. Държавите , които работят , произвеждат и търгуват , като Германия не са очаровани

Защо се притесняваш за санкциите.Русия си има всичко.Ако не са руските стоки светът ще умре от глад и студ.Ами Русия да спре газта на США и Великобритания и да видиш как р.Темза ще замръзне и ще молят за руски ледоразбивач...

VIPER

Изобщо не съм се притеснил за Русия. Вярно , ще изпита трудности , но ще се оправи.Яд ме е че Европа ще търпи загуби заради хатъра на едни отвъд океана

666, ако сте по-възрастен от 12 г., е срамота да не знаете разликата между стока и суровина. Русия има суровини, а не стоки. Продажбата на суровини носи добър доход само докато те не свършат. Затова развитите икономики влагат все повече средства и усилия в иновации...

ха ха бил съм съ бил напил....

и долните гащи на обама били на звездички...хи хи и лично Путин е сложил мините - обама има видео от космоса...даже собственоръчно признание от него има в писмен вид....

Картоф,частично заради такива кресльовци като теб дето размахват плашилото на Русия БГ е на дъното. Против санкциите са Италия,Австрия,Гърция,Кипър,Словения,Люксембург.Там колко са агентите на Москва ? Хората гледат интереса на бизнеса. И щото си отворко-най-голямата инвестиция от години в БГ за 1 млрд € се прави от руснаците в Лукойл.Това изобщо не го коментирай после,защото или не го знаеш,което показва какъв ти е тавана.Или ако знаеш си траеш за да манипулираш. От продажбата на имоти по черноморието на руснаци в БГ влязоха над 15 млрд €.Та колко пари са вкарали гражданите на ЕС ? Вкараха веригите от магазини на едро за да оберат парите ,които ги пращат по Western Union работещите извън БГ. С "Южен поток" няма да ти мръзне задника.Преди 4 години като беше кризата за газ предприятията в БГ работеха на 30 %.Ама аз не знам ЕС или американците да компенсираха загубите. Абе откъде ви намират такива идиоти тоз Сорос ?

В чии джобове отидоха, колко бяха изнесени, колко ДДС влезе в хазната, с какви пари бяха построени (с парите, които комуноидните идиотчета крадат от туземната популация десетилетия на ред), благодарение на миризливите чизмари в Бг-то има отрицателна селекция на кадри от 9.9.44 да до ден днешен - типични представители на класово-партийния подбор са свинаря гергов и пеефси, абе доволни са от колхознистанци само гламавите отрочетата на номенклатурата, защото на тех дължат социалния си статут веч 70 годин, инак с потенциала си ще метат улици и ще мият веце-та в нормални конкурентни общества.

А най-големите инвеститори в Бг са нашите деца, които вкарват от САЩ, Европа, Австралия, Канада над милиард евро на година, а лукойл е най-големият контрабандист и крадец, верно си големо нагло ла.но, типично болшевишко отроче, нагло и посредствено.

Много точен анализ.Поздравления.Този газов монопол храни руските пенсионери(повечето КГБ-та) и пълни руския бюджет.

Ей пипалата на руската мафия са стигнали до Италия,Австрия,Гърция,Кипър,Словения,Люксембург.Като се появи руската мафия засенчи италианската. "От продажбата на имоти по черноморието на руснаци в БГ влязоха над 15 млрд €."-турци също може да купят тези имоти.Нали беше забранено да купуват чужденци? За ЮП-Хайде бе щели сме да мръзнем.Че от преди 1990г как ли светът е съществувал без руски газ?Да изнудваш своите клиенти си е руски патент от преди 89г.Преди ни караха насила да купуваме лада ,юност ,вев и ако си притежател на нещо от запада-Белене.

Гадните руснаци за да не ги обвиняват,че не съдействат достатъчно за достъпа до мястото с останките от самолета са поискали мандат от ООН да осигурят охрана на местото на катастрофата. Аз съм много възмутен и пиша това за да се възмутите и вие

Не се хващайте хора че България ще пострада от санкциите.Ще има повече работни места и повече работа за българските фирми в предстоящата ниша от прогонените (за радост) руски бизнесмени.Кои бизнесмени търгуват с Русия?Ами бившите агенти на КГБ (червените милионери и бизнесмени) които окрадоха българската държава.Точно те си имат връзка с руская мафия.Тогава САНКЦИИ ДО ДУПКА!

ааа занчи днес в българия демократ=тъпунгер...е разбрах разбрах....

Ушанките и рубашките може и с фрак да смените но азиатските обноски няма да оставите.Понел..понел

"Днес наблюдателите от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) отново не успяха да стигнат до мястото, където се разби малайзийския самолет. Русия е трябвало да получи официална покана от международната разследваща комисия. Такава покана е била отправена едва преди няколко дни и веднага след това Москва незабавно е определила представители, които вече са започнали работа по разследването." ОССЕ не могат да стигнат до мястото на катастрофата, но руснаците веднага са заминали. Предполагам, че имат още следи за замитане, та затова бързат. А потърпевшите има да чакат да разберат истината. Ами то това са руснаците, големи претенции имат към американците/ с основание/, но пък те се различават от тях само с различен стил и маниер. Лошото е, че много промити "мозъци" им вярват.

Фашиста Путин тормози всички държави по периферията на руската граница с нахлуване на руска армия,избиване на невинни,превземане на чужди територии.Няма съседна държава(да не изброявам) в която руската империя иска да не сложи ръка .Путин е велик и всеки велик човек е редно да помисли за мавзолей.Руската рулетка в която Путин играе е на последен стадии-да вземе да се гръмне.

Зомб - с промет мозък

Мога най-отговорно да ви уведомя, че първо много други неща ще гръмнат.

Германското разузнаване: "Русия има интерес България да фалира"Санкциите срещу Русия започват да дават резултат, но Путин все така продължава да разширява сферите си на влияние, включително към България. Това са изводи от анализи на германското разузнаване, вдигнали много шум.

Случайно да сте чувал за Мъртво море? Путин го уби.

Че по -верни на Русия от БКП и ДС няма в Европа ! :)

Не ни вярват вече, след Кенеди и кулите близнаци, Ирак и .... абе помолихме колегите от Германия.

чернят сее побъркал та нали неговите мекерета от киев гърмят по всичко дето шавне в този раион та даже и по мухите дето летят!!!!!!!!!!

абе това кои го казва????????? лисият ли от сбу -цру??????????незнам някои идиот да слуша този камоли да му вярва.

После иди доказвай че нямаш сестра, борейки се срещу дезинформацията на корпоративните медии.

Това беше единствения начин да се запазят непокътнати следите от престъпленията на киеффската хунта и нейните щатскостански спонсори. Да видим журналюгите от "свободните" евроГейски медии какви простотии ще ни подхвърлят!

Ами да се свалят наред руски самолети летящи извън Русия докато признаят.Кво си играят на кошки-мышки.

ПИПО

Аз вече наистина не разбирам. До преди няколко дни беше пълно с експерти и журналисти. Същите тези бунтовници предадоха непокътнати черните кутии, пазеха и съхраняваха телата и ескортираха влака. Експертите се придвижиха в Донецк, защото там се чустват по сигурни. И сега бунтовниците минирали този район. Да се смее ли човек, да плаче ли.

Онези хора, събиращи тела около горящите останки на самолета, които показваха преди няколко дни извънземни ли бяха, или...?Минирали района.Кой, кога,защо.Защо тогава можеха да стигнат, а сега не?Между другото Обама ми дължи 100000 долара от 2 години и не ми ги връща.Обвиненията звучат точно в този стил.

VIPER

Краварите се изнизват от цяла Северна Африка , като наакани , заедно с пуделчето си Англия , но иначе раздават акъл и санкции наляво и надясно.. Украйна ако види какво става в момента в Либия и Ирак след демокрацията , ще изгони краварите с шутове

ЩЕ ТЕ НАКАЖАТ Забраниха с указ на проруските сепаратисти да псуват "Руският воин не може да ползва езика на врага"

+++

И да ползва империалистическото и упадъчно творение Интернет.

Какво става тук? Ако американците могат да правят на идиоти с идиотската си пропаганда идиотското си, манипулируемо население, не знам защо смятат, че всички са американски кретени.То бива празни приказки и недоказани с нищо обвинения, правене на политика на гърба на жертвите (не зная защо не се вдигна толкова истеричен шум за загиналите в другите две катастрофи над 150 човека, или те са друга категория), но да подценяваш толкова много хората минава всякакви граници.Съжалявам, но то и през комунизма не е било такова нещо.

Явно украинците смятат тази територия (на падналия самолет) за чужда. Хем стрелят по нея, хем не я контролират, а и не допускат да се ходи там. Много ясно че ще е миниран достъпа - иначе всеки ще иде да си вземе по нещо - въпросна контрол.

Отново хамериканците и техните съратници се гласят да фалшифицират разследването. Няма как да обяснят защо вече семица няма резултат от разщитането на черните кутии, а когато ги взеха декларираха, че им трябват около 8 - 10 часа за разчитането им.

Страх ги е хохло-евреите че ако се открие че те са свалили самолета , което е факт! Измислят си разни пречки за да не пуснат холандските следователи! А този Лисенко до Майдана е бил обикновен авто -шлосер , чукал коли и боядисвал ,а сега министър! Минирано било на бабаму минирано! Много хохли в форума те поне да знаеха български може и на квартално ниво да им повярваш , техния посол е гагауз , леко ще му е на турски да пише в турските форуми !!! Тай ходи при агент Алберт тв+ да се жалва !

и кой ги е снабдил тези скинари с оръжие.

Брей тия фашистки укри и техните идейни поддръжници ЕС и САЩ не се спират да пускат по пропагандната си машина очевадни глупости и лъжи, само и само да замажат фактите и истината! А истината е че хунтата унищожава жестоко част от свойте граждани, вместо да потърси мирни средства за уреждане на конфликта!

районът около останките на самолета е миниран и "Подстъпите към останките (откъм правителствените войски) са минирани има огромна разлика....

Цитат от Дмитрии Иванов : Няма да узнаем кой гръмна малайзийския въздушен лайнер над Украйна, както не разбрахме кой застреля в Далас, Тексас, президента на САЩ Джон Кенеди през 1963 г. и кой събори Кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

от печатане на необезпечени долари? Това са амишите, е отговорът.

Така ли? Има мини? Аз пък мислех, че там свалят само самолети. Ами, момци, това е война, ще има и руски диверсанти, които ще направят на кайма американските инструктори в Украйна. Само чакайте и гледайте. Ще бъде много по интересно от Грузия и Ирак.

Стига с тези спекулации относно достъпа до мястото на катастрофата. Ако е свален с ракета самолета, то как по останките ще се разбере дали е била Руска или Украинска ( пак Руска )? А е минирано защото там се води ВОЙНА !!! Какво ли изобщо може да се докаже по тези останки вече. Нали от черните кутии бяха събрани необходимите доказателства. Или няма никакви доказателства , но украинците и американците само вдигат пушилка и дезинформират. Колкото повече се стараят толкова по-съмнителни стават.

Тук смърди на вмирисани "КЛОАКИСТИ",пряко ръководени от Долен Продажников,разбира се!

Сега лъснаха ли ви гъзовете бе БКП-арски комундета? А????? ЛЪСНАХА ЛИ ЧЕРВЕНИТЕ ВИ ГЪЗОВЕ ПИТАМ?????

VIPER

Успокой се.Ще получиш инфаркт..

Какво БКП, какви 5 лева??? За партизани ли си говорим/мислим/въобразяваме.....????

Пий повече течности (остави шльокавицата), влез и си вземи хладък душ, спусни щори или пердета, гледай да охлаждаш главата врата и краката с хладни кърпи. Явно жегата не ти се отразява добре.

Какво общо има това с минирането ?

Тоя пост до кога ще го пускаш (copy-paste) във всяка тема? Нищо друго ли не можа да роди лай-яния ти г.з? Или пък това е гробарската опорна точка? Ай, сиктир, бе тутманик!

Добре де,ама нали Путин за да си пусне компютъра ползва Американски софтуер.Сигурно и смартфона му не е руски андроид.Тогава срещу кого е тръгнал?Рамбо е навсякъде!!!

Бунтовниците дадоха черните кутии, ама точно те пречат на разследването. Украинците са думнали самолета и сега се чудят как да извъртят нещата, докато дядо Обама и ЦРУ не измислят достоверна лъжа.

VIPER

100% има доказателства в тубата :) Тя отдавна е агент номер едно на ЦРУ и Белия дом

Когато искаш да свършиш работа -намираш начини, когато не искаш - намираш причини. Явно силните на деня в Киев имат много сериозни мотиви да желаят провал на разследването на причините за падането на малайзийския пътнически самолет.

Ама защо тук все някакви "АНОНИМНИЦИ" пишат че Русия ги освобождавала, а нас другите прекрасно знаем че ни зароби та и до днес ? Ама защо тия наш хляб ядат, наша вода пият, а Русия хвалят, тя им била мила ? Ние кукувичи яйца ли ще мътим в нашето гнездо, или ще ги изхвърлим от него и ще се грижим само за нашите ? До кога ще ги търпим тия боклуци ?

А лекарствата защо не пиеш?

и лъжливите укри как точно го установиха това?

Пратиха един отряд - никой не се върна.

И как разбраха това като не са стигнали до там. Оказа се че доста от нещата, които наговориха по адрес на сепаратистите впоследствие бяха опровергани. Последно пуснаха слух, че по детския дом, който се е наложило да изведат извън Донецк е бил обстрелван и има жертви, което се оказа че не е вярно. Нагледахме се и се наслушахме на доста измишльтини от страна на украинците. Главното им оръжие е дезинформацията. Точно те са обявили , че когато войската им стигне до определен пункт е по- добре сепаратистите да напуснат зоната около самолета. На господата разследващи не им позволяват да ходят до там докато не превземат този район уж заради тяхнат безопасност. Господата от Киев мислят как в перспектива да покрият следите от работата, която свършиха.

Учат се от най-добрите в областта на лъжите и дезинформацията - американците. И бързо напредват. Няма как да не им го признаем. Лъжат като дърти цигани.

VIPER

А кой точно се похвали на този убавец , че там има мини ??? Да се са ги засекли от спътника на САЩ ??

КОМУНИСТИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ СА ГАДОВЕ.70 ГОДИНИ САМО ЗЛИНИ ПРАВЯТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. ЗАТОВА НАРОДИТЕ НЕ ГИ ОБИЧАТ!!! ОСТАНАХА НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ, КОИТО СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ.

11 гладни комунисти са се разписали - готови са да кадруват и да грабят - тяхното мото е: - Общото е на всички, моето си е само мое!

иванчу, зъл духачу, комунистите са в ЕС, а в Русия са опозиция. педалите като теб - също. тъй де, гейковете

ДА ИЗПРАТЯТ ФАШАГАТА ПУТЬОФФ ЗА РАЗМИНИРА, ТОВА ,КОЕТО СА МИНИРАЛИ НЕГОВИТЕ "СС ШПИЦ КОМАНДОСИ-ГЛАВОРЕЗИТЕ"-ТОЙ ПРЪВ ДА ВЪРВИ ПРЕД ТЯХ-С НЕГОВИТЕ КАМЪНИ, ПО НЕГОВАТА ЧУКУНДУРА!! САМО КАТО МУ ВИДИ ЧОВЕК СУРАТА-ВИЖДА ПСИХОПАТ И СЕРИЕН УБИЕЦ, ГОТОВ НА ВСИЧКО!! ИЗЧАДИЕ!!

Т'фа га че ли гу е цапал некъф по-проз от проз тиквунь БОКо...!!! :::)))

провери собствената си съвест и промития си мозък, преди да осъждаш някого.

защо минират ако им е чиста работата? те са го свалили и сега не искат да се намерят доказателства. това зверство да бъде на съвестта на путин, ако има такава. но маи няма.

не разбра ли че има война и затова минират. А украинците защо продължават да се бият, вместо да оставят следователите да си свършат работата

Това америакнското момче, ако така продължава, май Путин ще го кани на парада по случай деня на победата.... ,но не в Москва, а във Вашингтон

VIPER

САЩ налагат санкции на Русия , а в същото време съвсем демонстративно , ще продават на Ирак 5000 ракети Hellfire , защото кашата , която забъркаха изисква доставка на оръжие..

Те руснаците щото не продават оръжие...

VIPER

Но не са правили войни в последните 15 год. , за да крадат ресурсите на други държави и да им продават оръжието си като САЩ

Нищо чудно мините да се окажат американски..

Участници по този инцидент може и трябва да са - Малайзия, Холандия и Украйна/която се разпадна и несъществува/. По вместо това най-много се пенявят САЩ, тяхните подлоги дребнобританците разследват инцидента, а пък Русия им е виновна че слънцето много свети, водата е мокра и съществува.

Абе той Лисенко заяви, че украинската армия не е използвала тактически ракети срещу сепаратистите, ама вчера по CNN разни американски генерали друго казаха. И въпросът на същите генерали беше: "Защо Киев, въпреки че е в правото си да защитава територията си, използва оръжия с висока поразяваща мощ и много ниска точност срещу района, в който се е разбил Боинг-а?"

Чакай сега другарю, нали по презумпция всичко казано от американските генераи е лъжа.

Аз не приемам презумпции, за разлика от теб, гусине. И вземи напиши по темата нещо, ако имаш какво, вместо да драскаш глупости.

Какво да каже Лисенко - авто -монтьор ,а Майдана го направи министър!

Автомонтьорите не могат ли да казват истината?