Експертите стигнаха до останките на малайзийския самолет

Няколко силни експлозии са отекнали в близост до мястото на катастрофата на малайзийския самолет в Източна Украйна, предаде кореспондент на Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Експертите стигнаха до останките на малайзийския самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво става с тези записи!? Да бяха ги дали на специалисти , а не на СПЕЦИАЛНИ експерти!! Снощи тази гад Путин причини потоп в западна и централна България.

Няколко въпросителни имам. Преди крушението на Боинг-а, един "виден" укропски журналист написа, че Русия струпва войски в Източна Украйна. Последва сваляне на пътнически самолет. Преди ден, два излезе уж достоверна информация, че мястото на разбития самолет е минирано от защитниците. Да не се случи някой сакатлък с международните авиоспециалисти, м? Защо след падането на алжирския самолет, веднага бяха изнесени, както "воденето" на диспечерите, така и информацията от черните кутии. За малайзииския самолет, ни вопъл, ни стон. Какво се прикрива? Кое е толкова неудобно и за кого?

ЧУК

Утре ще ви пиша как се засича целта и как се стреля с Бук-а! Поне ще стане ясно на всички за какво иде реч!

ЧУК

Привържениците на тезата,че опълчението или руснаците са стреляли,ще останат разочаровани!

Трябва да ви разочаровам, но по неманеврираща цел, движеща се по предварително известен международен коридор РЛС на пусковата установка е напълно достатъчна. Нещо повече за да се произведе пуска по такава цел не е нужен и целият разчет, практически достатъчен е един оператор. Единственото сериозно доказателство, че не е стрелял Бук е че ракетата оставядобре видима следа. Полетът на ракетата би бил не по кратък от 15 секунди и посред бял ден няма как да не бъде забелязан в един много гъсто населен район (плътност на населението като в Швейцария). Няма нито едно свидетелско показание някой да е видял това

Не мога да си представя с какъв акъл са предложили на руснаците да участвуват в разледването. Тези кръвожадни маняци имат най голям брой свалени не военни самолет на своя територия. Единстеното което ще правят тези така наречени разследващи е садистично да се наслаждават на творението си. Нима е възможно човек със нормален разсъдък дори и за миг, че този злодейски акт е дело на Руснаците. Само тези кръвожадни варвари са в състояние да избият толкова невинни хора

С ник като вашия не се спори. Напомнихте ми за империалистическото "civis romanus sum" на самозабравилите се римляни. Фразата е станала крилата покрай Цицерон,разбира се,но произнасяна с надменно изражение в продължение на дълги векове тя се е смятала за достатъчно основание за всякакво обезправяване на други хора. В наше време нейният еквивалент е "I'm an American". За ваше сведение вие сте слуга на европейците и роб на американците,т.е много по-надолу в йерархията от позицията,която са ви вменили.

В момента в който днес експерти са стигнали до мястото на падналия Боинг са почнали да падат снаряди близо до тях.Най близко е паднал на около 150-200 метра.Експертите са били придружавани от опълченци на ДНР.След като експертите са видели че не могат да си вършат нормално работата си на място са се оттеглили в Донецк.От прочетеното до тук аз си направих изводи кой не иска нормална и независима експертиза....

Сигурно Ръшата са снимали от Космоса!? Като се знае, че почти по същото време там е прелетял и " Россия 1".. Не може да не са го наблюдавали!!? Ма си трайкат ... като КГБ-еци! И накрая ще го вкарат на покрайнските циганя и главорези!?

то и Обонго си трайка гаче ли и той Гоеми снимки иимал ,,,,,

Ой ли знае кога, за къде и по какъв маршрут летят Путин и Обама! И въобще дали може да се свали такъв самолет и с какво и с какви ЗР системи. Отделно от това какво би се случило на която и да е страна която би го направила. Отделно от тия разсъждения има си и международни спогодби за ВИП( не измислени) държавници, които стриктно се спазват. Да не говорим, че такива самолети се ескортират и от изтребители. От съпровождащите кортежите автомобили на Първанов и Борисов не малко хора пострадаха и дори вицове с "валяци" се родиха.

Я гледай какво триене пада.Та въпроса ми е защо черните кутии не бяха предадени на собствениците на самолета а на принц Оранский Виллем Александр който унаследовали капитал основные активы династии компании Fillips, KLM и Royal Dutch Shell. и е сключил догов с укрите за добив на шистов газ на 24 января 2013 в донецк ,Луганской и Харьковской областей площадью 7 886 квадратных километров.

Копърите ще духат супата...

Има ли кой да ни те разясни??! Като черна дупка си!

Укроп на руски значи копър...анадън му?,,,,,

Я , почвайте и трийте наред!! Ко ви пука?!

VIPER

Айде стига ме връща 100год назад Сега сме 21 век , ако не знаеш И преди 1000 год , българите са разчеквали с коне и са набивали на кол

Нека дойдат от Австралия, Малайзия и ..Холандия - да видят какви Покрайнски циганя имаме тука!? Декларират - няма да стреляме - , а пуцат яко!??

Ха ха- ах...! Ма те ша ги и опуцат!?

както днес са били експертите от холандия сами то утре ще си имат колеги от росавиация !!!!!!!!!!днес теса пристигнали в киев .ха сега да видим какво щ eизмислят краварите !?както ще има холандски военни по пътя на логиката маи ще има и руски воeнни и тогава как ще изглежда това ?

Цървул, скрий се

Nikolai Vasilev

още един закърмен гмо на хоризонта!!!!!!!!!!!!

Suncho

Че то руски военни и сега има. ДНР-то какво са ?

Както е казал навремето Марк Твен. Слуховете за моята смърт са силно преувеличени така и ти не бързай като пале пред майка си да погребваш Русия...да не стане само че обратното)))))

са верни! Сепаратистите, с ракета БУК дадена им от Путин са свалили Боинга.

Комплексът е " Буг"! И тва да не е парче салам- режеш и лапаш!!? За пуск на позиция има поне 4-5 отделни мобилни средства!! Сигурен съм, че Ръшата са ги снимали от Космоса ,...НО -изчакват!?

VIPER

Когато САЩ свалят иранския пътнически самолет , се оправдават , че в момента на излитане , на пистата имало ирански МиГ и супер , мега , гига откриващата им система се била объркала.И изкараха иранския пилот виновен , защото те го били предупреждавали , ама на ВОЕННИЯ канал , който пътнически самолет НЕ ПОЛЗВА! Украйна също свали ТУ-154 и след 2 месеца лъгане , си призна с половин уста , че нейните военни са НЕКАДЪРНИ И сега така ще стане

Въпреки неупровержимите доказателства до сега Украйна не е признала официално за свалянето на Ту154. В извънсъдебно споразумение се е разплатила с жертвите, но не и с авиокомпанията. Така, че опит в отричането има

Не мога да разбера защо се пеняви народа тука! Рейгън обяви Русия за "Империя на Злото и я срина"! Путин се обяви за приемник на Империята на Злото! Къв щъ е резултата е е известен!

стига с този реигън та реигън днес е друго и руснаците неса това което са били по времето на пияният елцин!!!!!!!!!!!!тогава номера в арабските емирати мина а днес не !маи не руски а хамерикански дипломат изгониха от там де изкаше те да обнизят цената на петрола!!!!!1

баце Коко

Куковец Рейгън и за тебе каза много нелицеприятни неща ма за тях ти си мълчиш нещо)))))

VIPER

Не клоунът Рейгън срина СССР , а той сам се разпадна , защото се появиха едни ръководители , готови да продадат и майките си за пари , като у нас

из нета с думите империя добра. Има поредица от документални филми, които убеден съм ще ви харесат

Тогавашния СССР се срина защото започна политически промени без да има необходимата икономическа база за осъществяването им, и това говори за плиткоумието на тогавашните съветски ръководители, нещо за което Рейгън няма никаква заслуга или вина.

Чуркин обвинил украинците, че унищожавали улики ... Утре ОРТ сигурно ще излъчи и записи как се случва, но нищо чудно да объркат отново нещо и кадрите да са от Косово, Босна, Сирия или другаде, където се водят боеве.

VIPER

Тези фалшификати са патент на ЦРУ

Патента е на Путин, американците го ползват пиратски!

Чуркин да си гледа оная работа и да я даде на Путин.

Абе руските медии ако трябва ще дадат доказателства от Марс или Луната. Стига Путлер да го поиска. И тъпите руснаците ще повярват. Както и тъпите путпери по света.

Nikolai Vasilev

абе то и туземеца като поиска ще му намерят дкоказателства от луната така че всички тъпи хамериканци да повярват че говори истината като и еврогеиската пасмина!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти изобщо гледаш ли чужди медии или цитираш Псаки и другата и психо заместничка по СНН! Тъпунгер!

Гниди руски, рашисти български, ге.ве атакистки Русия нападна Украйна, Путин е агресорът на 21-ви век, Армията на руската федерация, воюваща в Изт Украйна свали самолета, руските башибозуци, събрани от цялата Империя, безчинстват и избиват деца, жени и старци с бомби, миномети и глад. За всички злини са виновни единствено и само агресорите от Русия. Така наречените православни, славяни и незнам какви още. За съжаление в тази война украинците жертват най-честните си патриоти, а Русия се избавя от боклуците си

VIPER

Русия да си чака реда за агресор Преди нея са САЩ , Франция и Великобритания Да изброявам ли САЩ и Великобритания нападат Ирак , заради оръжия , които още не могат да намерят Франция първа бомбардира Либия , а после се намесиха и САЩ Франция нападна Мали Русия да си чака реда !

Абе бунак успокой се че ще вдигнеш кръвното и укро-питеците ще загубят най яростният си защитник бе))))

VIPER

Азия била проста и дивашка хахах Я да видим троловете дали знаят картата... Япония Корея Китай Русия Хонг Конг Тайван Сингапур Я почвайте да смятате , каква част от стоките и услугите в България идват от тези държави и каква от САЩ и ЕС

VIPER

Брей много минуси бе... Явно тези държави са западнали а аз не съм разбрал...

баце Коко

Относно минусите те информирам че са мобилизирали и чистачките от НПО-централите за да помагат на Соросоидните укро-питеци, че да изглажда някак по мащабна изявата им))))

До б.К. "Вмирисаният трол" от доста отдавна се занимава със съвременна история и не е празноглав червенотиквеник като теб. Седни, вземи книжка и бааавничко вземи да четеш, макар, че е излишно. За твое сведение през 1990 Горбачов се извини на Полша...Уф, забравих, че според вас е предател..Впрочем, именно той е най голямото доказателство, че от азиятска пияна кратуна, нищо не става. /въпрос: б.К. - Българска кратуна ли значи??/

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

баце Коко

Не десерта а друго по ще му отива да ми изяде))))))

С тоя ник що не си завреш цигулката/ако знаеш какво е цигулка/ там?

До разкапаният трол Паганини..ти Желю Жабата за някакъв фактор ли се мъчиш да го представиш би седераст мърляв ...Държанката на Луканов бил фактор и бил написал някакво книжле ))))) световно-неизвестен селски кривак бил фактор и световно неизвестните лизачи на задните части на Сорос го цитират...Смяааааах))))))

Експертите доре са стигнали до мястото, ама не мога да разбера английските специалисти дето за 8 часа щяха да разчетат "черните" кутии какво правят вече 10 дена. Още ли не са получили от хамериканците указания как да манипулират данните?

е как да кажат бе колега нали като лъснат задниците на хохлите какво ще прави тазманииският дявол как ще оправдава парите за демокрацията там

Да, ама днес пред цялата вселена лъщи един кльощав задник, задника на Путлер? Понеже е с нетрадиционна ориентация (разведе се с жена си), вероятно се надява един як афроамерикански да го задоволи напълно!

ti mai ne si v chas. chernite kutii sa otdavna razcheteni i informaciqta e predadena na holandcite, kato izricho beshe opovesteno che informacirta nqma da byde oglasena publichno, a holandskata strana da preceni kakva chast i kakvo da razkrie ot tazi informaciq

Според мене ти не си в час. Няма как някой да си позволява да налага едностранни снкции към фирми и физически лица без никакви доказателства. От къде накъде холандците или хамериканците ще решават какво да показват и какво не, а в съчщото време опищяха света, че Русия е виновна. Какво разследване на случая се прави ако съдържанието на кутиите ще е тайна. Как си представяш хамериканците да не дават информацията от съдържанието на кутиите на собствениците на самолете? Това е не само кражба, но умишлено прикриване на следи.

"Чпигел": Ври от доказателства ! Навсякъде са полепнали косми от брадата и от мусаците на Влад.Путин

VIPER

Сигурно и ДНК са свалили вече..

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

РИА-новости са готови с експертизата преди международната комисия да е пристигнала.Това води до мисълта руснаците като са посетили местопрестъплението дали са манипулирали доказателствата?Че и минирали вече.

VIPER

Бе то и Украйна се изказа , че опълченците са го свалили , ама холандците си замълчаха , но карай..новини да има

Руските доказателства се разбра ,че са фалшифицирани. А освен това базата в Зарощенское е била под терористичен контрол тъй като се е намирала в територията на терористите и все още е. Но, в нея БУК не е имало. Скоро ще чуем нова версия на тъпите руснаци.

И как разбра?

До б.К. Освен за "Соросоидните тролове" /червените тикви го повтарят без дори да знаят кой е Сорос/, съм съгласен с теб. Но нещо да кажеш за това, което съм изнесъл? Н.Б: Писмото 44, до БРП /к/ е подписано от същия този Г.Димитров и Цола Драгойчева. Мога да ти цитирам хиляди документи с подобно съдържание. Ха сега ми обясни разликата между вашего брата и фашистите? И защо забранихте книгата на Жельо....

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

Какво съвпадение ...повечето от жертвите от самолетната катастрофа са холанци ...В Украйна ще бъде изпратен въоръжен контингент от Холандия ...Май това е целта...

Няма как сепаратистите да са стреляли сами по себе си но , ако украйнците ако подобрят стрелбата може и да уцелят международните експерти ... Ама като няма все още доказателства то вече се разбра ,че поизбелиха кутиите защо поне не се огласи разговора с диспечерите (тятри бол артисти също)

До вмирисания трол Паганини... Казвате На 17 септември 1939г. Червената армия напада Полша.Каква Полша бе, смешници? На 17 септември Полша като държава с правителство, армия, териториални структури, вече я няма. Няма я! Толкоз! Как се напада нещо, дето го няма? Би ли някой обяснил . Франция и Англия не си мърдат пръста да помогнат на Полша. Но война на Германия обявяват.

VIPER

Русия започна да ограничава или напълно да спира вноса на стоки от Украйна и Полша засега.... Щом като търсиш нещо пазари има много.Само че както се очертава няма да са европейските. Сега да видим Поляците и Украинците , като са ербапи , къде ще си пробутат стоките , които са и бързоразвалящи се

това показва колко е важно за тези страни, да загубят, но да спечели каузата на украинците

"Каузата "...на фашисткото правителство ...

VIPER

Разбира се.Гладни и жадни ще ходят , но важното е да се натрие носа на Русия а??? Ама Русия веднага ще си внесе от друго място , не го ли разбра? А Украйна къде ще си продаде продукцията? Само договорите и с Русия са за 15 млрд / год Кой ще им даде тези пари? МВФ ? Като заем ? Хайде слез на земята Като фалира държавата Украйна друга песен ще запееш

И още нещо фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистически елементи на финансовия капитал (Г. Димитров).

Колко прав е Димитров .Човек ще си помисли че го е писал за Путин

По-точно описание на съвременната Русия не съм срещал! Браво! Има и умни хора в бедна България!

До Паганини...Разкапаните Соросоидни тролове знаят само една думичка, и тя е : комунде ... и тази думичка бива повтаряна до умопомрачение ...та ето малко инфо по въпроса))))))) - Фашизмът е крайна расистка идеология за унищожаване на "расово непълноценните" и на несъгласните, с икономически фундамент базиран на едрия монопол. Социалните елементи присъстват колкото за пиар към работническата класа. Ако има с какво да се сравнява днес и на какво да прилича, фашизмът прилича на либералният глобален монополизъм. -Въпрос : - Комунист ли си? - Не, аз съм антифашист. - От колко време? - Откакто разбрах какво е фашизмът. Ърнест Хемингуей, "За кого бие камбаната"

Руската банда Варадеро само едно знаете7Соросоидите това,соросоидите това

някои знае ли как е показано/доказано, че записът на телефонния разговор между боклуците, свалили самолета, е качен на йоу тубе предишния ден?

ЧУК

Дупки от снаряди на 30 милиметрово оръдие по кокпита на пилотската кабина отляво и по левият елерон на крилата! Су 25 намиращо се на 8 часа от Боинга и на няколко метра над него! Кой ли е стрелял,при това напълно умишленно по самолета?

Че има дупки по корпуса, има, но те са от осколките на БУК. Така са се произнесли експертите при огледа и показаха снимка на пилотската кабина. Не можеш да сбъркаш неравните дупки от осколки и дупките от снаряди. Освен ако не го правиш умишлено с цел да влияеш на българското мнение.

Смешкооо,снарядите са осколочнофугасни-демек се взривяват и отделят и осколки и то точно такива с различни размери.За разлика от КУБ а. Ако не знаеш,какво е --има интернет.

VIPER

Краварите , и подлогите им в Европа мълчат и трескаво измислят версии , че работата се осмърдя

Кой ли е стрелял,при това напълно умишленно по самолета, при това на 10000 м. отгоре надолу? След като украинския самолет СУ-25 не може да достигне 7000 м. височина и може да стреля само отдолу нагоре? Кой? Кой? Кой предложе Пеевски?

Ограничението 7 хиляди метра е физиологично, а не техническо. Над 7х.м. не бива да се лети без кислородно оборудване. Самолета спокойно достига 14х.м. Ако на самолета се постави кислородното оборудване, което го има по щат и се поставя или снема в зависимост от задачите няма проблеми. Самолетът е на въоръжение у нас и ТТД отдавна не са секрет

пич, бъркаш, су може и да се издигне на 10000 м, обаче това му е максимума, а иначе това е щурмовак и е предвиден да стреля отгоре надолу, точно за това максималната височина на полета му е 7000 м, обаче с напъване може да се издигне и на 10000. само не разбрах попов откъде извади информация в каква позиция е бил су-то спрямо боинга, щото ако е от прословутата пресконференция на руския генерал с данните от радара, това е манипулация, съшите не с бели, а със светещи конци

Половината управляващи тази самопровъзгласила се държава - ДНР са официално бивши служители на Руските служби за сигурност. Това са руснаци, родени в Москва и обикаляли всички конфликтни точки в региона на някогашния СССР. Дагестан, Афганистан, Чечня... За какво става дума е ясно на всички. На едни им харесва, на други - не.

Някои червени тикви тук искат да си говорим за фашизма... КОЙ докара Хитлер на власт през 1933, като накара немските комунисти да гласуват за него? КОЙ сключи договор с Рибентроп и нападна в гръб Полша и Балтика? КОЙ написа на френските комунисти да не се противят на нахлуващите войски? КОЙ написа през 1940 година / знаменитото писмо 44/ да се посрещат с цветя и подаръци войските на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Германия, отиващи да се бият с капиталистическа Гърция, минаващи през България. КОЙ....правете си изводите и днес

Интересно е как вината за експлозиите в района се хвърля изцяло на украинската армия. Най-вероятно сама се бие със себе си. Или пък в случай, че се появят най-вероятните извършители на гнусното престъпление (свалянето на злополучния полет) с цел да замажат ситуацията, се очаква украинците да си вдигнат партакешите и да се преместят на някъде? И как пак за всичко са виновни украинците, въпреки че са в собствената си държава?

При гражданска война всички воюващи страни (те могат да са повече от две) воюват в собствената си страна и като правило ожесточението е по голямо отколкото при война между различни държави

как е показано/доказано, че записът на телефонния разговор между боклуците, свалили самолета, е качен на you tube предишния ден?

Ракетата "Точка" беше на въоръжение и в БА. Вероятно отклонение от целта на разстояние до 60 км от НУЛА до 50 метра.

Сирните експлозии са на руски тактически ракети с които Русия обстрелва "братската славянска" Украйна! За руснака няма нищо свято ос вен водката и сельодката!

Хапчетата, пий си хапчетата редовно и не се опитвай да мислиш - никак не ти се удава. Ако това дето ге пишеш е истина, Кремъл щеше сега да е в руини.

Не си в курса на събитията! Путин току-що предложи да събори Кремъл и да го възстанови в историческият му (дървен) вид! Няма по-мощна ракета от Путин, чието призвание е да ликвидира съвременна Русия и да я върне в 11-ти век, века на дървения Кремъл! Подкрепям го с двете си ръце и с двата си крака, и с петия член тоже!

Явно на теб хапчетата помагат