Малайзийският самолет може да е свален погрешка

Представители на американското разузнаване заявиха, че вероятно проруски сепаратисти са свалили "погрешка" малайзийския пътнически самолет над Източна Украйна

Обратно в новината

Коментари - Малайзийският самолет може да е свален погрешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войната срещу Испания За остров Куба започва с потопяването на кораба "Мейн". В последствие излязоха документи, че са си го потопили Американците! Войната срещу Виетнам започна с потапянето на американски катер в Тонкинския залив. В последствие излязоха документи , че потопен от американците! Войната в Ирак започна заради ОМП като американците показваха пред ООН установки Колин Пауър. Така и не ги откриха! след време в списъка ще прибавим и Украинската далавера! Бог да прости УБИТИТЕ!

На кого да вярваш? Къса е човешката памет и се въртим в кръга на обвиненията, контраобвиненията и отново и отново, докато след седмица новината изчезне... След 5 години някоя застрахователна компания ще изплати няколко смешни суми и всичко ще се забакне в сложни съдебни процеси.... Само преди няколко години едни комисии от разни световни експерти, сателити, аналисти, разузнавания и милони похарчени долари казаха как една държава е световна опасност и как химическите им арсенали са заплаха за човечеството... Няколко години по късно страната е зарината в безкраен хаос и мизерия, виновния тиранин екзекутиран а химическите оръжия така и не се намериха... Не си правете илюзии, няма добри и лоши...всичките са слуги на единия интерес

Имаше три версии. Първата, че Русия е свалила самолета отпадна, като това го заявиха и самите американци. Остават две версии: 1. "Сепаратистите" са го свалили погрешка. 2. Украинците са го свалили нарочно.

Не смятате ли, че проамерикански настроени украинци, може да са свалили малайзийския самолет.

Защо пак малайзиски "Боинг"? Съвпадение?

Ами що не казват какво показват записите от радарите и от сателитите на руския генерален щаб?! Само САЩ ли са най-меродавния и единствен източник на информация, която трябва да се приема като абсолютна истина?!??!

"но те не представиха доказателства, които да свидетелстват за" -от това какво по показателно за "дълбоката" логика и "висшата" мисъл на последователите на кенийската маймуна?

ало, 15x15! Канада да е воювала с някои?? да е агресивна? Да се живее добре в Канада? Да има висок стандарт? Тя почма санкциите срещу Путин. Та не се правете на две и половина какво можеше и тук да стане ако някои каже гък на управляващите.. Защо не дисскутирате зелените човечета? Защо не поглегнете, че Русия е сама срещу целия цивилизован свят> Или искате да живеете като в Индия или Русия? Ами идете там тако ви харесва толкова! Даваите в Сибир!

КАНАДА Е НАША СОБСТВЕНОСТ - НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПЛАНТАТОРИ :)

Руските военни бази по света и ги сравни с американските, а после ръси тупотиите си.

Пустите му кравари-въртят,сучат и все гледат да набедят руснаците и бунтовниците.В тая зона е пълно със опълченци,редовна украинска армия,неофашисти от Десния блок/облечени като войници/,запасняци, чуждестранни наемници. Каква е гаранцията ,че ракетата не е умишлено изстреляна от Блекуотър или друго украинско формирование с цел да се набеди опълчението и руснаците?И защото американците си мълчат и не дават достъп до снимките от техния сателит,който по време на инцидента е билточно над това място? Много вони тая работа-като в обор!

САЩ още от началото предопределиха нещата като набедиха опълченците за да прехвърлят вината на Русия! И измислят идиотска постановка, че руски войници са вкарали в донецкия регион ракетите БУК, с цел да свалят пътническия самолет и после са си прибрали ракетите пак в руска територия! Това е такъв идиотизъм, че просто е отвратително! Защо Русия ще иска да бутне пътническия самолет, та чак специално за тази цел ще вкарва ракетни установки?!!! Що за идиотия е това!

Цялата постановка, още от началото на "Майданите" си е сценарий на щатите и ЦРУ. Всичко след това просто следва сценария. Ние сме само публика, но не схващам защо актьорите не са смлели още с камъни сценариста? Вероятно добре им плаща...

Верно по маркировката може да се обърка с руски. ТАка че като нищо си е грешка ама не на сепаратистите а на тъпите хохли. А може и най елементарна провокация да си е. Пак от същите по идея на УСА ФАЩ,те си падат по подобни неща, пример кулите близнаци, за които някои хора вече не са и чували. Целта оправдавала средствата а 1 000 000 загинали са само статистика.

А може да е бил взривен отвътре.

"Според записите(подслушаните), хората от изтока (на Украйна) са казали, че са свалили военен самолет Ако са считали, че са свалили военен самолет, то това е било грешка, 'конфуз'. А ако е било 'конфуз', то не е било акт на тероризъм", поучава ни постоянният представител та Русия в ООН Виталий Чуркин на 21юли. Ах колко 'конфузно'. Дано опечалените роднини на загиналите приемат 'обяснението'. . . До следващия конфуз, Чуркин :-(((

Англичани и други специалисти доказаха, че така наречените подслушани записи на разговори са манипулация и са неистински, а провокативен монтаж! Само изключителен тъпак може да допусне, че някой от военните на която и да е страна ще води такива разговори по телефон!!!

Фактът,че "Черните кутии - получени от Холандия, изследвани във Великобритания" е достатъчен.Англичаните са доказани мошеници и слуги на евреите и американците и никой не им вярва.

Трабва малазийски специалисти да изследват черните кутии, защото по правило тези кутии се предават на страната, на която е самолета! А вместо това кутиите се предават на Великобритания, която е най-отявления сателит на САЩ от Европа! Значи все едно, че специалисти на САЩ ще правят изследването! В такъв случай резултатът е ясно какъв ще е!

Първите реакции на американците бяха: Русия е виновна, сепаратитстите свалиха самолета, има неопровежими доказателства, как ракета се насочва към въпросният самолет и го сваля, ЦРУ знае всичко..... Интересно, след като сепаратистите "неочаквано" предадоха войсрекоредрите на малайският самолет, американците нямат вече доказателства, а само предположения кой е свалил самолета! Много интересно!!

Всичко, каквото трябва направиха украинците. Стреляха по малайзийците когато получаваха черните кутии, но шансът не беше на тяхна страна, кутиите оцеляха. Да видим, холандия прежалила ли е жертвите, ще контролира ли анализа на кутиите или ще остави британците да правят с тях, каквото им е угодно.

Да свалиш някой ниско летящ самолет, пайпер , въртолоп с нурсове.. ,ма чак пък толкова Голяма и Висока ..10 000 метра грешка!?...

Робърт Пери е носител на престижната награда "Джордж Полк". Той става много популярен с разследванията си за агенция Асошиейтед прес и списание "Нюзуик" по аферата "Иран контри", както и за американската операция срещу никарагуанските партизани през 1985 година, свързана с незаконния трафик на кокаин в САЩ. Известният разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според която малайзийският самолет е бил свален от украинската армия и САЩ знаят това. "Данните, които аз получих от източник, снабдявал ме с коректна информация при подобни случаи в миналото, е, че американското разузнаване разполага с подробни сателитни снимки за ракетната батарея, която вероятно е възпроизвела съдбоносния изстрел. Оказва се обаче, че тази батарея е била под контрола на украинските правителствени войски, твърди Робърт Пери в link.

Няма нужда да вярваме на никой! Всичко е много простичко! Железен и непоклатим факт е, че самолета е свален над Украйна! Ако моят син стреля с въздушна пушка от терасата, ВИНОВЕН СЪМ АЗ И СИ НОСЯ ПОСЛЕДСТВИЯТА! Ако моето куче, захапе човек, ВИНОВЕН СЪМ АЗ И НОСЯ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!! Щом съм допуснал мое куче или от моята тераса да стане беля, ще бъда СЪДЕН!!! Моя адвокат нека да си приказва, че синът ми отличник, или че кучето е било много спокойно и дружелюбно!!!! ЩОМ СА ДОПУСНАЛИ, ПОЛЕТ, ВОДИЛИ СА САМОЛЕТА, КОНТРОЛИРАЛИ СА КУРСА И ВИСОЧИНАТА МУ, НАД ОБЛАСТ В КОЯТО СА СВАЛЕНИ 12 САМОЛЕТА, СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПОДЛЕЖАТ НА САНКЦИИ!!!!!!!!!!! Всичко друго е от Лукавого!

"Представители на американското разузнаване заявиха, че вероятно проруски сепаратисти са свалили "погрешка" малайзийския пътнически самолет над Източна Украйна" -Aбе,тия от САЩ, много започнаха да го увъртат ! Да не се окаже накрая,че самолета е свален от американски изтребител, с украински опознавателни знаци ? А ?

в правния свят се говори с предположения и се раздават "присъди" без доказателства?! Една уважаваща себе си страна не може да борави с понятия "вероятно", "навярно" и пр. синоними, особено, когато става дума за толкова чудовищно обвинение. Все едно да станете случаен очевидец на произшествие, а да ви обвинят за извършител, защото има вероятност да сте вие...Това е международен абсурд и всеки политик, който има себе си за нещо повече от абориген трябва да спре да блее и да заема интелигентна позиция по въпроса. А това означава да прави съждения само върху факти и обстоятелства, а не върху това, че на някой много му се иска да бъде истината различна. Истината винаги е една и съща и цивилизованият свят трябва да се стреми към нея, защото практикуването на политически лъжи може да засегне и други народи, които нямат този късмет да имат за президент политически гигант като Путин. Вижте нашия президент, гледа си на боб и вече осъди Русия.

"Нашият" президент е ГЕЙбераст.

В ДНЕВНИК ми изтриха коментара че "Известният независим разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според като малайзийския самолет е бил свален над Украйна от нейната армия и САЩ знаят това."

Какво трябва да ни говори това?

Дневник вече скриха темата за самолета в девета глуха, така че само с търсене да може да я намериш. И това след като днес беше цял ден на предна линия. Това само показва, че нещо дават отбой ...

Ще и се на петата колона самолета да не е свален от сепаратистите, ама няма. Американските сателити показват откъде е изстреляна ракетата. Че са сбъркали, е ясно. Не е ясно дали са обучавани и подкрепяни с информация от Русия, т. е. дали целта не е зададена от руски радар.

Щото сте единственият на тоя свят дето е видял снимките от американските спътници. И никой друг не ги е виждал и няма да ги види, де...

Ами що не казват какво показват записите от радарите и от сателитите на руския генерален щаб?! Само САЩ ли са най-меродавния и единствен източник на информация, която трябва да се приема като абсолютна истина?!??!

Минимум 3 държави САЩ, Русия и Китай) знаят много добре кой е свалил самолета. От спътниците си записват всичко, не се знаело..... Второ, също доста важно, кой идиот си пуска самолетите да летят над територия в която са свалени вече 12 самолета, макар и военни....Трябва да си доста безотговорен. Както се видя всички авиокомпании летяха до този инцидент. Според мен тъпите украинци са свалили самолета.

Че са Украинците е сигурно, но първо ще излезе версията, че е по погрешка, а после, че командира дал заповед за пуск, е " гнусен руски шпионин, провокатор"!!!!:))))))))

Съвсем скоро разбрах, че ракетите Р-60 "въздух-въздух", се произвеждат в Украйна. Руснаците ги внасяли от там. СЛЕДОВАТЕЛНО И ТВЪРДЕНИЕТО НА АМЕРИКАНЦИТЕ, ЧЕ РАКЕТАТА Е РУСКА, НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!!!! То какво ли сме очаквали от САЩ, освен гнусни лъжи!!!

Факта, че опълченците, предадоха кутиите, доказва, че те нямат НИЩО ОБЩО СЪС СЛУЧАЯ!!!!! Ако бяха те, кутиите отдавна, щяха да са в небитието!!! Елементарно!!!:)))

Опааа. Включиха реверса ... Верорятно, погрешка, може би ... Нямаме доказателстава за причастността на Русия ... Я да сравним с приказките от първите часове ... Явно си подготвят меко кацане, защото скоро ще стане ясно, че самолета е свален от единствените разполагащи с технически средства за това и единствените получаващи пропагандни и военно-тактически изгоди от падането на граждански самолет на територията на Донецката Република. Това са тези, които движат политиката в Украйна. Но да не прибързваме. Интересна е съдбата на черните кутии - Украинците се скъсваха да лъжат, час по час, че са ги намерили ... Защо ли лъжеха така? И скутиите се получи интересно. Предадоха се на Малайзия, тя - на "заинтересованата" Холандия. Тя тутакси на Великобритания, поемаща щафетата на плюването срещу Русия. Да не се окажат в САЩ накрая. Щото както е тръгнало ...

Това е нагла пропаганмндна кампания за промиване на мозъци, в която никоя страна никога няма да се признае виновна. Но решението е много просто, достатъчно е всеки нормален човек да си отговори на два прости въпроса: Въпрос първи:Кой имаше интерес пътническият Боинг да бъде свален над територията заета от про-руски бойци? Въпрос втори, свързан с първия: Кой идиот е рарешил и има интерес трасето на гражданска авиация да минава над райони заети от руски опълченци, в които се води гражданска война и почти през ден-два се свалят самолети и въртолети. Според мен и двата въпроса имат еднозначен отговор.

В реда на мисли за идиоти:кой идиот продаде,сложи в ръцете такива оръжия на случайни хора.Хора които не знаят смисъла на думата ОТГОВОРНОСТ.Мисля че и тук отговора е еднозначен

Веднага ти отговарям - идиота е Горбачов, годината е 1991, когато по силата на Беловежката спогодба новата държава Украина наследява цялото въоръжение на УССР с изключение на ядреното.

Голямо откритие, ракетите били руско производство! А самолетите забили се в кулите близнаци-американско!

Като си помисля може би самите малоазийци може сами да са си го свалили за да да накърнят добрия имидж на др. Путин и от завист, че те са МалаАзия, а Русия е ВеликаАзия. Така ще да е!

"...САЩ нямат преки доказателства, че ракетата, свалила пътническия самолет с 298 души на борда, е дошла от Русия..." Я да потърсят хубаво някакви доказателства. В ютюба има много с украински домейни. Съвсем скоро ще качват снимано с телефон клипче как Путин лично натиска копчето за изстрелване, хванат е от шефа на украйнското разузнаване.

А защо не предположат и втори вариант -да е свален от украйнската армия,която е оборудвана с руско въоръжение..или ТАКА ИМ Е УДОБНО-за да завъртват ръжена!!!и настройват.. Когато няма доказателства- се създават различни теории, а не се втълпява повсеместно една версия!!!

Този втори вариант вече изглежда съвсем реален.След изказването на Робърт Пери/Robert Parry-вижте неговата роля и поведението му в изследването на аферата Иран-контри/,който е сериозен разследващ журналист ,на когото може да се вярва,е почти сигурно ,че украинската армия е свалила самолета.Сега вече ще се наложи поставяне на въпроса за вероятното наказание на Киев!Ако изхождаме от "добрите практики" сега трябва да очакваме да се изпратят едни добри бомбардировачи и щурмови самолети,едни хубави тежки въоръжения и да се бомбардира здраво Киев!Разбира се,ще загинат вероятно 500 хил.-1 млн.невинни граждани,но нали такива са колатералните щети за налагане на демокрацията/справка Ирак,който вече е демократизиран на 80-90%/

Картаполов казва, че средствата за контрол са фиксирали, че украински Су-25 е летял едновременно с Боинга. Руското МО очаква отговор защо бойният самолет се е намирал на трасето на гражданския.Демек какво прави военен самолет в непосредствена близост до пътническият самолет????? Какво е дирил изтребителя до Боинга? Пазил го е от ракети?!А сега де!!!!! Мириканците и укро-питеците правят всичко възможно да отклонят вниманието от това което Руснаците са засекли от космоса и за което имат снимки а именно че на 3-5 километра след пътническият самолет е летял военен самолет))))) лошото е, че вече са заснети и пораженията по корпуса на Боинга и всичко говори за това, че е свален с ракета въздух-въздух....малейййй ми сега ))))))))

има ли намерени осколки?

Не е нужно да има осколки. Достатъчна е само ударната вълна от взривяването на боеприпаса. На полигона Шабла, през 80-те години на миналия век, за успешна стрелба на 100 милиметрово зенитно оръдие се смяташе не само прякото попадение, но и разривът на снаряда до 200 метра от целта. Това се следеше и оценяваше не само с радио-локационните станции, но и с оптически прибори ПУАЗО и ПОС но и даже с обикновен ТЗК...

А защо кутиите ще ги четат британци? Кутиите да се дадат на марихуанците, обонго само като пипне кутиите, веднага ще оповести доказателства, че самолета с свален лично от Путин.

Самолета е майзийски. Затова сепаратистите предадоха черните кутии на представители на Малайзия (последните бяха обстрелвани от украинците). Тъй като най-много жертви има от Холандия, малайзийците кавалерски предоставиха черните кутии на холандците. Те от своя страна ги дадоха на англичаните, които били по-добри специалисти. Нер пише, Холандия запазила ли си е правото да контролира процеса на разчитането им от британците. Ако НЕ, запалете свещ и помълчете за минута - бившата цивилизована държава Нидерландия вече е умряла. Пренебрегнала е жертвите си в името на политиката.

бъдете сигурни че и руснака ще ги прочете ... бягане няма

"Недостатъкът в дипломацията на Путин е в това, че тя се опира на добрата воля и тържествуването на истината, - пише Американският публицист Пол Крейг Робъртс Но Западът няма добра воля, а Вашингтон не е заинтересуван в тържествуването на истината, а в тържествуването на самия Вашингтон. Срещу Путин не стоят разумни партньори, а министерство на пропагандата, насочено срещу него. Има една стара Българска поговорка която гласи така: Като не щете мира на ви секира затова Путин ще бъде заменен с някой по твърдолинеен държавник, (малеййй Рогозин, малеййй ами пък Сергей иванов мани мани ) който ще подхване гьостерицата и ще започне да млати яко наред и тогава ще се молите Путин да се върне обратно в Кремъл но вече ще е късно)))))

НЯКОЙ ГОВОРИ ЗА ,,ГРЕШКА''-ИМА ПРОШКА. МАЛЕ ТО МАЙ НАШИТЕ ХОРА СЕ ОСРАХА. ЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ГРЕШКА ЩЕШЕ ДА Е ,,НАЙ-ГРОЗНИЯ АКТ НА СВЕТА'', ДЕЛО РУСИЯ И МРЪСНИТЕ СЕПАРАТИСТИ.

Ако не ми изтрият поста, ето един линк, където човекът се е опитал да обясни нещата: link livejournal com/549767.html (сложете точките) Най-интересното е, че обяснението много точно обяснява криволиченията на Боинга ...

това излиза в мн блогове на запад ... интересен обратен завой

Не бях се замислял досега, че ако самолета е ударен от ЗРК БУК, че този факт не изключва възможността преди това да е ударен и от ракета въздух-въздух. Украйна трябваше незабавно да оповести разговора на диспечера водил самолета. Дано не опорочат съдържанието на черните кутии. Ако това е истина в тях се съдържа много ценна информация.

Кай Витруп (В Луганск украинските военни обстрелват изключително мирни цели, заяви Кай Витруп, представител на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) в града. След като с колегите си от организацията огледал поражения в града след атаките на украинската армия, Витруп сподели следното пред телевизия "Раша тудей": "През последните няколко дни аз се убедих, че се бомбардират изключително мирни цели домове, фабрики, апартаменти. Тези хора нищо не са правили, те просто живеят тук. И какво получават! Ето тези шрапнели", показа ги в ефир представителят на ОССЕ.) Хммм този излезе комуне бе )))) Рубладжия такъв нИ гУ и срам)))))Директно получава рубли от Путин)))))

са американски шпиони, това е световно известна истина, така че нищо казано от тях не е в противоречие с политиката на Вашингтон

Сега да излезе пантоф ,чехльоф,мистър биинов ,по известен с другия си прякор-Президента и да каже,нещо.Щото той още не паднал самолета говореше нещо за агресивна Русия.Пък то се видя,че украинските боклуци са го свалили и сега се увъртяха като патета в калчища.Втори наш политик след Вагината,говори против Русия още преди да са станали ясни фактите.Ако хамериканците искат да стрелят--моля нашия парламент,министерски съвет и президетнство са свободни.Ще облекчите робите от колонията България.

Добре е да сме информирани за Истината! Потърсете в Youtube клипа под заглавие: " КРАЯТ НА ИГРАТА ! ПЛАН ЗА СВЕТОВНО ПОРОБВАНЕ! "Гледайте го! Интересно е!

Укропитеците са категорични, че опълченците не разполагат с БУК.Нацистката орда в Киев твърди, че БУК-ът бил използван и набързо върнат в Русия през границата. Мириканците заявяват, че Русия няма отношение към трагедията, т.е. това е признание, че няма БУК пренасян през границата. Но НПО- идиотите продължават да твърдят, че опълченците са свалили самолета с БУК, въпреки че и двете страни - укрите директно и фащ косвено признават, че те не разполагат с такъв. Идиотите се оплетоха в собствените си лъжи.А Европата, като неадекватен дебил приглася с някакви санкции отстрани.))))))

Марихуанците нещо взеха дават на заден ход!!! Свалянето на Боинг 777 от укро-американците започва да изчерпва пропагандните си замисли твърде рано. Службите им не се потрудиха , и не стъкмиха необходимите "доказателства" ( не се брои смехотворната аудио-подделка на укрите с дата от ПРЕДИ събитието...) Чудно е, че холандците , от една страна са едни от най-преданите съюзници на САЩ , от друга страна точно тях избраха за курбан ???????..и след като Марихуанците нещо взеха дават на заден ход вниманието рязко се връща отново върху наземните сражения в Донбас... Хунтата атакува яростно , хвърли всички налични сили... но все още сепаратистите остискват позициите си. Загубите на Киев скоро ще чукнат 10 000 убити украински войници... А напрежението навътре в Украйна расте.... до зимата остават няколко месеца какво ли ще става тогава!?!?!?

ФАЩ не показват факти. Те излизат с обвинения! Играят го световен прокурор! Те имат всичката информация, защото следят и слухтят в целия свят. Фактите не са в тяхна полза и затова ги крият. Събориха самолета за да набедят Русия. Тя е тяхната цел.

Здрасти. Глупав сте по рождение или ви плащат да поствате глупости?

Американското разузнаване е несериозна работа! За пореден път се издъниха! Получи така, защото вместо да си гледат работата за която са създадени, в желанието си да угодничат, се превърнаха в част от пропагандната машина на САЩ!

Какво значение има вече как е свален? Жертвите са факт!

винаги е конкретна!

Тази информация е поне от 3 дни в Ройтерс. Саманта Пчуър я изнесе в ООН още в петък. Въпросът не е дали русите са пряко забъркани в свалянето на самолета, а дали продължават да поддържат технически и логистично сепаратистите. За последното си получават санкциите.

От думичките "... вероятно проруски сепаратисти са свалили "погрешка" малайзийския пътнически самолет ...", става ясно, че истината ще я крият до последно и едва ли ще излезе наяве. Защото "вероятно" е думичка за създаване на общественно мнение, т.е. - общопризната лъжа, но не е НИКАКВО доказателство!

Срам майка, голем срам! От четвъртък насам слушаме за "неуспорими доказателства" и "сателитни снимки", но в края на краищата излиза, че всичко е анимация и лъжи ... Дори лъжците ги е срам да си кажат имената! Дано не намерят покой нито на земята нито на небето, тези нещастни лицемери! Бог да прости загиналите!

деер

Не ме интересува, кой е натиснал копчето, а кой европейски чиновник е "проспал" информацията за конфликта в Украйна!??????!!!! Колко пари са спестени от всички самолети????

Робърт Пери е американски журналист, носител на престижната награда "Джордж Полк". Той става много популярен с разследванията си за "Асошиейтед прес" и "Нюзуик" по аферата "Иран контри", както и за американската операция срещу никарагуанските партизани през 1985 г., свързана с незаконния трафик на кокаин в САЩ. Сега Робърт Пери привлече вниманието на американското общество с политическите си разследвания "Отвори очи"-те за ситуацията в Източна Украйна. Робърт Пери: "Киевският режим подмами и "Ню Йорк Таймс" (очевидно и Държавния департамент на САЩ), когато разпространи снимки, уж показващи руски военни лица, намиращи се първоначално в Русия, а по-късно в Украйна. След като Държавният департамент на САЩ одобри доказателствата, вестникът излезе с голяма статия на 21 април. Оказа се обаче, че една от ключовите снимки, предполагаемо заснета в Русия, е всъщност направена в Украйна. Това подкопа основанията на цялата статия."

казва го американец. А руснак дали ще посмее? Чичко Путин не прощава. Да.

не фабрикува мошеничества

Мръсен рубладжия кЪ нИ гУ и срам))))) Директно Путин му е дал рублите на този Робърт Пери)))))

От черната кутия я излезе нещо я не! Зависи кой какви интереси има. Може всичко да се покрие, да не се надяваме твърде много на тях.

Моля ДИР да не го маркира като спам! Информация за обстоятелствата, свързани с падането на малайзийския "Боинг" за първи път след трагедията сподели американското разузнаване. Въпреки това, с неочакван резултат. Оказа се, че нямат убедителни доказателства за ничия вина. Опитвайки се да намерят руски следи в катастрофата, спецслужбите са проучвали открити материали, взети от Интернет. Вместо сателитни изображения - анимация. Вместо сериозни аргументи - предположения. Тримата високопоставени американски разузнавачи, които е трябвало да оповестят този вече известен в Русия факт явно са се почувствали неудобно. Едно от условията при поканата на журналистите на закрития брифинг е било пълна забрана да се споменават техните имена в ефира или в публикации. Основната идея, изразена по време на срещата е световното заглавие, "Висши представители на американското разузнаване казват, че нямат доказателства за руска намеса в падането на малайзийския самолет." С това би било разумно и да приключат. Но да се признае истината за Русия, изглежда, не им е било много по всуса, затова са добавили: "Властите казват, че те също не знаят, дали е имало руски експерти сред екипажите на комплекс " Бук ". Кой е дръпнал спусъка - е също е неизвестно. "Ние не знаем неговото име, длъжност и дори не сме сигурни за националност, - заявиха по време на брифинга. Аргумент в полза на това, че ракетата е изстреляна от територията, която се контролира от бунтовниците се базира не на снимка (сателитна или друга), а на анимирана графика. Липсват и елементарни технически подробности. Посочено е само името на селото. Тази графика е известна и я има във фейсбук страницата на US посолството в Киев. Какъв е смисълът да работят с такъв съмнителен източник, щом като са имали спътник шпионин над мястото, където е свален Боинга? Вместо да хвърлят око на инцидента от космоса, оказва се, че американските разузнавателни служби тези дни са сърфирали в Интернет. Даже са показали на журналистите една от многото фалшификации на Киев от последните дни видеоклип показващ украинската система Бук на път от Красноармейск за Краснодон за която Киев обяви, че е руска и снимана в момент на нейното тихичко измъкване през руската граница. (Но в кадър се вижда табелата на Красноармейск, който от 21-ви май е в украински ръце)

Всъщност, по този начин, американците по свой си начин дават заден ход и гледат да се измъкнат с по- малко поражения и негативи.

LeGrandTulup

Вероятно са започнали да надушват вече това, което цял свят го подозира - че украинските им приятелчета са направили белята.

В този форум се наблюдава интензивно проруско отношение към поставените теми.Обективния човек се пита кому е нужно такова старание.БГ не е а и не може да бъде някакъв фактор в света така че е доста тъпо толкова настоятелно да се показва че българите са за русия.А и не ми се вярва че е така.Още повече като се има предви какво причини съветска русия на БГ през тези 45г.Мисля че може да се направи следния извод по този въпрос:500 ГОДИШНОТО ТУРСКО РОБСТВО Е НА НЕСЛО ПО МАЛКО ВРЕДИ НА БГ ОТ 45 ГОДИШНАТА РУСКА ОКУПАЦИЯ НА БГ.Няма да обяснявам защо правя този извод.Който има акъл ще разбере.Та интересно ми е защо са тези неистови напъни.

според мен пък това показва че българите са мислещи хора и не се задоволяват с просто плюене в името на интереса клати феса, а изграждат собствено мнение и оценка (доколкото това е възможно) - търсят и анализират всякава информация, която се появява от едната и другата страна в конфликта. за съжаление версията на USA за момента се крепи на недоказани обвинения и размахване на пръст. мисля че всеки който изказва проруско мнение, подкрепя тезата си на базата на излезла до момента информация. и как по-точно премери колко щети е нанесло турското робство и колко т.н. социализъм в България, някакви проценти ли изчисли, що ли? мрази който си искаш и колкото си искаш, но тук става въпрос за конкретен инцидент и конкретна информация или укриването на такава. дано истината излезе наяве, макар че се съмнявам в това.

Нищожество мило,пояснение към поста ми беше 10(дест)пъти изтрито.Разбра ли.Обективния.Конкретист.Конкретен случай а?Конкретния случай е че холандците много ще ви намразат.А те са корави копелета.Аз не бих се радвал особено на такъв факт.А и малайзииците нещо нема да ги кефите.ЦЕЛИЯ СВЯТ ШЕ ВИ НАМРАЗИ.И СЪОТВЕТНО ШЕ ВИ РЕЖАТ НАВСЕКЪДЕ ДЕТ СВЪРНАТ.Рабрали обективиста.