Москва и Киев близо до временно примирие

Украйна и Русия се разбраха да работят по приемането на двустранно споразумение за прекратяване на огъня.

Обратно в новината

Коментари - Москва и Киев близо до временно примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се реши конфликта с Украйна трябва да се признае новообразувалата се държава Донецк- Луганск.Така ще се спаси част от националното стопанство на Украйна-големите заводи.Украйна не я чака нищо добро-скоро ще усети съсипаната си икономика.Пътят към Европа е дълъг, а почеркът на п риобщаване един и същ.Приватизация-разпродаване на големите предприятия за жълти стотинки, създаване на безработица и тласкане на младото поколение към страните на ЕС.Кръвопролитията в Украйна трябва да се преустановят час по-скоро.Невинните жертви са много и населението на Донецк и Луганск демонстрира искане за мир.

Ха ха ха. Вервай си. Терористите държат около 1/3 от Донбас и от там ще бъдат изритани скоро.

няма как да стане "и валкат сит и агнето цяло" -или путин изчезва от хоризонта или воината продалжава.

няма как да стане" и валка сит и агнето цяло"- или путин изчезва от хоризонта или воината продалжава.

Ако някой се е съмнявал коя е втората страна в конфликта освен Украйна, нека прочете поне заглавието и първото изречение на новината !

УКРАЙНА СЕ ВДИГА НА ЩУРМ СРЕЩУ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ! ЩЕ ИМА ПРИНУЖДЕНИЕ КЪМ МИР!!!

Значи Москва косвено признава че поддържа руските сепаратисти. Признава нещо, което отдавна всички го знаят. Всички онези "неизвестни" войници дето в стройни колони вършеят из Украйна. Всички тези "опълченци" дето с лекота превземат танкове и БТР-и и свалят самолети. С вещина и професионализъм присъщи само на руските спец-части. Спецназ. Всеки нормален човек се пита ако Русия няма нищо общо с руските сепаратисти за какво ще участва в преговорите. И какви са тези Народни републики. По стар болшевишки обичай. като НРБ, като КНДР, и други реликви от преди 25 години. Русия вижда че ако в Източна Украйна дойдат украинските ултранационалисти т.н. "опълченци", а всъщност кадрови руски десантчици няма да имат шанс. Просто ще ги избият. И ще с еналожи Москва да навлезе с тежко въоръжение. Което окончателно ще я компрометира като агресор. И ще затвърди впечатлението че Путин действа точно по модела на Хитлер от 1937-39 година. Нещо, което хич няма да се хареса на никой европеец.

Аз, не знам Русия да е във война. Примирие с кого?

До зимата народа на Украйна ще е изритал тези американски подлоги,които го навряха калта. А наглите и алчни американци пак ще останат с пръст в устата.

Доста подвеждащо заглавие. Примерно по-вярно би било " Киевската секта получи заповед за ..."

ХОХЛИТЕ СА УНИКАЛНО ПРОСТИ.ПЪРВО СТАНАХА НАЦИСТИ,А СЕГА ЩЕ СИ ИЗМИСЛЯТ НАЦИЯ.

До зимата народа на Украйна ще е изритал тези американски подлоги,които го навряха калта. А наглите и алчни американци пак ще останат с пръст в устата.

воината ще продалжи защото в противен случаи путин трябва да развее бялото знаме и да си ходи.при всички сценарии русия се забива в тинята за далго.воината ше спре когато се смени власта на мошетата в кремал.

А за бараците в белия дом нещо да кажеш? Не са ли и те мошета!!!???:)))

malinovboian@abv.bg

В МАЙМУНАРНИКА СИТЕ СА АРИЙЦИ

има ги навсякаде но в кремал всички са мошета.нещо да кажеш за станишев????

а ти нещо да кажеш за станишев????

ЧУК

Лека вечер скъпи съфорумци!

Сащ са силно заинтересовани, тяхното дъщерно предприятие фашистката хунта в Киев, да провокира военна намеса на Русия в Украйна, за да принудят Европа да скъса икономическите си връзки с Москва!

Айде ДИР сменяйте тъпото си заглавие: Порошенко объявил военное положение в Луганской и Донецкой областях

Къде го видя това? Няма такова нещо за сега.

ЧУК

И като си помисли човек,че всичко започна с едни пет милиарда фалшиви американски долари без покритие!

Прословутите 5 милиарда са плащани от 1991 година насам, затова време на Русия са били платени 15 милиарда $ от САЩ. Значи Русия са 3 пъти по-големи слуги от Украйна.

Аз

5те милиарда ги докараха кеш и на куп със самолет в началото на протестите на мегданя. Даже ги снимаха, докато разтоварваха чувалите на летището. После започнаха спявките на опозицията в американското посолство.

Ебати простите хохли! Още не са проумели как "хуманните и демократични" янки им е-аха мамата! Колкото по ги онждат,толкова по им е кеф. Уникална простотия ги е налегнала!

Въведено е военно положение в Донбас.

Айде сега пък. Нали Америка щеше да се бие до последния украинец?

ЧУК

Абе ,какво ги коментираме тези!То е ясно,че войната там няма да спре докато не паднел Путин! Споко!После идва Жириновски или Зюганов! И Берлин пак ще е с руски байрак над парламента!

ПРОВОКАТОР

ЧУК

Пайрът?Какво ти стана бе? И аз гледам фекалките от българската чалга,ама не викам -СТрашна песен -СТрашен Текст! Там само цици има!

Как бе от вашите е бе! Такива сте всичките путлери.

НИКОИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ (ТЕ МНОГОТО И НЕ ЗНАЯТ)КЪДЕ Е ТАЗИ УКРАИНА АКО НЕ БЕШЕ ТРЪБАТА !!! И ЩЕ СЕ БИЯТ ДОКАТО НЕ Я КУПЪТ ! ПОРОТО Е ПИЙОНКА ТОИ САМ НЕ ЗНАЕ ЗАЩО СЕ ВЗЕЛ ЗА ТАЗИ РАБОТА НО ЛЪМТЕЖА ЗА ПАРИ МУ РАЗБИХА АКЪЛА!ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА Е ЕДИН КИРПИЧ В ОГРОМНАТА СТЕНА

Защо примирие между Москва и Киев? Нали Москва уж нямаше нищо общо с конфликтите?

Защото, някой редактор не си е изпил хапчетата :)

Как ще разбираш! То се иска малко мозък! Украйна и Москва са близо до постигане на примирие в Украйна! Порошенко трябва да спре фашагите от Националната армия, а Путин да призове етническите руснаци да се съгласят на временно спиране на огъня и да се седне на масата на преговорите! Естествено е, че Путин може да повлияе на руснаците в Украйна! Ама нали си герберасто седерастки соросоид все глесдаш да очерниш Русия! От самото начало на събитията Русия винаги и последователно призоваваше за преговори и решение на конфликта с политически средства!

Като си тъп герберасто седерастки соросоид няма как да разбереш! Става въпрос за примирие между тези дето се бият в Украйна, а те са фашагите от Националната гвардия и етническите руснаци! Естествено е Путин да повлияе на етническите руснаци да се съгласят на примирие, а Порошенко от своя страна да озапти Националната гвардия! За това ти говорят хората!

То решението е ясно още от началото - федерализация. Щом Германия може да е федерация, щом Швейцария може, защо Украйна да не може? Ама не било по вкуса на САЩ? Американците да гледат себе си, какво се месят в работите на независима и суверенна страна?!

Няма да има федерализация. То няма на кое. Терористите държат под 1/3 от Донецка и Лауганска област. И обръча се стяга.

Изразявай се по-адекватно, ако можеш. Понастоящем терористите държат основно Киев, а опозицията срещу този режим държи източна Украйна. Ако кървавият киевски режим иска някак да оцелее, трябва да търси решение, преди украинският народ да ги е избесил затова, че предизвикаха тотална мизерия, гражданска война и продължават да стрелят срещу хората.

В Швейцария италоговорящите държат само 2 неголеми кантона, с най-голям град Лугано (съвпадение на имена?). След като си искат федерацията, терористи ли са?!

ЗНАЧИ УБИТИ 27 ВОЕНО... А ДРУГИТЕ КАДЕТО СА УБИТИ ТЕ ИЗВЪН ЗЕМНИ ЛИ СА ТЕ НЕ СА ЛИ ОТ НАРОДА БЕ ???

Шило

Грешка в абревиатурата! РСЗО имам предвид.

Американците трябва бързо да се изтеглят от Афганистан, та да запари малко под пусинските глинени крачета в Централна Азия. Изборите ще разкарат чизмарския човек в Кабул.

Милия той Иречек. Жив бил и още ги ръси. Ама не могат се изтегли щото тряя да минат през Русия, а тя не ги пуска по понятни причини.

Порошенко , Порошенко ! Дай им автономия бе Порошенко ! Незнаеш какъв късмет имаш че всичките комунисти са се събрали на едно място и искат да се отделят !!! Де такъв шанс тука !

Ами като им дам независимост, за мен само селско стопанство и сутеньорство ли да останат?

Поросенко изпада в неловко положение. Украинската войска използва всяка възможност да се предаде на руските опълченци, а десните фашаги ядат пердах по всички фронтове. Единственото,лоето правят киевските фашизоиди, подкрепяни от хамериканците е да стрелят по мирното население и да убиват жени, деца, болни и беззащитни хора.

Ха ха ха. Стой ти един месец в обкръжение и после приказвай. Често войниците излизат от поделенията и си отиват в тях. Или отиват в териториите владени от украинците и се връщат в строя. Вчера една военна част напусна поделението си и взриви военните погеби и за терористите остана среден пръст.

Ivan Nenov

ТОВА Е БЕГЕЕЦА ---ПРОВОКАТОРА

Попов,тъй като коментарът ти е скрит не мога да ти върна реплика!:) Само не разбрах къде в коментара ти се съдържат цинизми и чие добро име си накърнил?Сигурно това на соросоидите!:)

Багайн !! Я ни разкажи откъде произлиза KLETA MAQKA BALGARIQ !!! Я ни разкажи баснята как болгарите всъщност са създали руснаците ! Разкажи ни горди последовател на Тангра как киселото млЕко е нектара на боговете !

сега най-важното за Россия е да ликвидира визата и мастеркарда на своята територия и ония пичове барабар с негрото да почнат да повръщат

ЖИРИКА отдавна каза дебилите че се пуцат години

Поросенко няма авторитет и власт над украинската войска и още по-малко, над десните фашаги. Украинските войници се предават при първа възможност на руските опълченци, а киевските фашаги постоянно ядат пердах на фронтовете.. Фашагите могат да убиват само мирното население - жени, дечица, болни и стари хора. Защото са фашисти, организирани и подкрепяни от хамериканците ...

А ти откъде знаеш тези "Факти", драги. Сънува ли ги или беше там?

Каква логика, какви убедителност в разсъждения и обобщения!

БУДИ НЕДОУМЕНИЕ КОЛКО ИДИОТИ РАЖДА МАЙКА БЪЛГАРИЯ

Себе си ли имаш предвид ?

ПУТИН Е ИСТИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН ... НЕ КАЗВА ЧЕ НОВОРОСИЯ И РУСИЯ ПОБЕДИХА , А ЧЕ "УКРАЙНА И РУСИЯ СКЛЮЧИХА ПРЕМИРИЕ ":))))

Ти да не си на хранилка при илияна йотова, дет давала по 1500лв./месец за тролене ? Американските социални не ти ли стигат ?

ИРОНИЧНОТО Е ЧЕ В МОМЕНТА СЕ ЗАНИМАВАМ С БОКЛУЦИ И ПРОФЕСИОНАЛНО :)))

ТОВА ЗАГЛАВИЕ ГО Е НАПИСАЛ КРЪГЪЛ ИДИОТ

Цензори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не знам какъв контрол може да се осъществи, след като "враговете" са буквално лице-срещу-лице. колкото повече жертви има, толкова повече се отдалечава примирието (дяволски кръг). единият има влияние, а другият може да заповядва пряко (или очевидно не може)...

Става въпрос не за контрол,а за"контролен изстрел",така де да се уверят враговете,че не шават повече!:)

Путин си остава окупатор и диктатор и убиец на журналистката Политковская...

Голем праз!Журналистката Политковская е соросоидка!Много ли ти е жал за нея?:)

TMontana

Правилно,убиха я тези,за които работеше....!

ТОВА Е БЕГЕЕЦА ---ПРОВОКАТОРА

Евгений Примаков: Естествено , че ние морално и материално помагахме в това време. Мисля , че на това нашата помощ няма да спре. Бившия министър председател на Русия , потвърждава ,че Русия стои за терористите в Украйна и че те ги подпомагат материално. Ето интервюто пред Русия 24: watch?v=OB4QK2ax1To#t=777

А сегашния зам.държавен секретар на САЩ си каза, че САЩ стои зад фашагите в Украйна!

Г-жа Соня Колтоклиева е първият журналист, който се осмели от национален ефир да заяви, че ДПС, всъщност, от 25 години работи умишлено и целенасочено за капсулирането на малцинствата и за разделението на българската нация, като на първо четене ДпС е уж протурска партия, но всъщност, дълбоко под повърхноста са същите онези червени гадини и кукловоди от КГБ и ДС, които дадоха етническата карта в ръцете на ДпС и с която карта ДпС цака цялата българска нация и България от 25 години!

Стотици пъти турски държавници са казвали, че дпс е руска, а не турска партия.

Орлин Данев

Кой турски държавник визираш? Умереният ислямист Ердоган ли? Какво значи "умерен ислямист"знаеш ли?Сигурно нещо като умерен алкохолик,може би?:)