Насрочени са дати за нови преговори в Минск

Държавните глави на Русия, Украйна, Франция и Германия проведоха телефонна конференция, в която насрочиха дати за новата среща на тристранната контактна група.

Обратно в новината

Коментари - Насрочени са дати за нови преговори в Минск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Што сесрамите да провъзгласите, за ибрикчии, на Брюкзелци смешния си призидент, Кабинета, на Борисов Две и Парти- секлецарка баба Цацка!

Шило

Ако пак ще е "Лаф да става", по-добре да не си губят времето.

Защо не давате да се каже, че Донските казаци РЕФЕРЕНДУМ направиха , за да провъзгласят(без само-) своята Република а нашто магаре Плювньо фърля къчове, за да го галят по ушите в Европа? Срам за РБ, срам иза стопанина му, Ген.Борисов Втори?

Те западняците не само го галят по ушите, ами му правят нещо под опашката, което най-много му харесва.

Най добре Украйна да си изтегли населението от източна Украйна и тези така наречени републики да отиват към Раша Федераша. Па дано руснаците мирясат и кой от къде е. Украйна към Запада, останалите - към Евразия, или както там Путин наричаше съюза , който гради :)

И дали ще има някой, който да предпочете Украйна като се има предвид какво "демократизиране"върви там с пълна сила и се има "светлия" български пример? Е чак толкова не са глупави хохолите.Нито пък Запада ще го допусне.

Няма да стане. Московия има притенции за всички територии. Освен това империите не се бият за празни територии, а и за роби. Иначе кеф ти - може да обявиш Марс, Венера и Юпитер за лична територия и какво от това, като няма кой да ти работи?

И защо тогава духачо всички претендират за Северния полюс?

Най добре е Раша Федераша да си гушне Украйна П...а Майна, както си е било винаги и всеки да си иде у дома.

Трябваше да започнем да строим Южен поток, докато Путин ни го предлагаше. Сега Украйна и ЕС трябва да се съгласят с предложенията на Путин, докато ги има. Иначе всеки да се сърди на себе си.Поправителен не се предвижда.

Една е държавата виновна за всички беди на народите по планетата.

a събодете се де,съмвa се !

БГ игрaе ролятa нa слугинaж,a слугинaжa никой не го увaжaвa,ясно е,че хъп във Вaрнa нямa дa имa,нaшите се усетихa дa соaсявaт мъртвецa след кaто издъхнa ! Тукa сaмо овце ще отглеждaме,ще си сaдиме кaртофи,a бе не сме нaрод,a мършa,зaтовa и упрaвниците дето ги избирaме сa тaкивa помиaри,то кaкъвто нсродa,тaкивa и упрaвнуците му !

Путин сваля гащите и се отдава на запада. Падането на цените на петрола прекърши имперската му надменност. Мислеше се за втория Петър велики, но живота му показа трите си пръста.

Не само Палячото и Меркел ще искат среща в Минск, ами и Обама ще ходи на крака при Путин, да му целува ръка и да моли за прошка! Забъркаха я кашата и ако някой можеше да им помогне това беше точно Русия! Но от алчност я тласнаха към Китай и чак сега се сетиха какво им се готви!

Да, и Китай само чака да го .... на Раша :) Две империи на един континент са множко !

Обединен цивилизованит свят показа, че терористите в югоизточна Украйна нямат шанс да отклонят Украйна от избраният от народа път за присъединяване към евроатлантическите ценности и ги принуди заедно с техните покровители да спрат военните действия. Икономическите санкции за много кратко време принудиха самозабравилата се империя на злото да разбере къде се намира и да си подвие опашката.

Ти как разбра, че народът в Украйна е избрал евроатлантическите ценности? По примера на България ли?

ДРУГАРЮ ДЕМОКРАТ, КАК ЩЕ КОМЕНТИРАШ ЧЕ САМО ЗА ДВА ДНИ В СРАЖЕНИЯТА В ДЕМОКРАТИЧНА ЛИБИЯ СА ЗАГИНАЛИ 500 ЧОВЕКА , ВЪРВЯТ ЯКО БОМБАНДИРОВКИ И СЕГА ИСЛЯМИСТИТЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ВХОДА НА ЗЕЛЕНИЯ ПОТОК" - ГАЗОПРОВОДА ОТ ЛИБИЯ ДО ИТАЛИЯ :))) ... ИЛИ ТАЯ ВОЙНА Е МЕДИЙНА ТАЙНА ????

Мaчa е свирен,ДНР,ЛНР вече не сa чaст от Укрaйнa ,нa укрите ще им трябвa време дa свикнaт !

Значи дати за такива преговори ще се насрочват поне още 40-50 години. По примера на близкоизточните преговори за статута на Палестина. Вашингтон може да е спокоен. Осигурява се нова работа и влияние за американската дипломация за десетилетия напред в този нов размирен район на света, под носа на Русия и ЕС. През това време усилено ще се продава оръжие, ще се шири бандитизъм, ще загиват хора, ще се унищожава повече отколкото ще се гради, на спокойствие ще се пренаписват и преизмислят историята и езикът на Украйна. Нищо ново под слънцето. Америка отново заяви за себе си на международната сцена. Менюто е до болка познато. Америка може и да я няма, но и другите няма да ги има.

Рублата расте, петролът пада, а с тях и позицията на Путин се променя.

я пак? нещо ти е остаряла информацията вземи я опресни че се излагаш като американец във Виетнам

страхува му пудела

А питахте ли САЩ? Тези разговори няма да приключат и ще загиват невинни жертви, докато САЩ и Русия не се договорят и Обама признае, че Русия не е само регионална сила и го страхува.

няма , дотук със САЩ, Украйна е поредният им провален проект, за сметка на няколко хиляди украинци и руснаци, и разклащане на стабилните отношения ЕС-Русия. Още преди 1 година си го написах, пак тук в Дир-а : който подлрепшя САЩ в този конфликт за мен е абсолютен боклук