Коментари - Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия | Днес.dir.bg

Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия

Президентът на Украйна Петро Порошенко заяви, че руски офицери воюват срещу украинските сили заедно с бунтовниците, които пък имат модерна руска ракетна система

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия | Днес.dir.bg

Коментари

Ще ви кaжa зaщо нaродa нa Крим глaсувa дa се присъедини към Русия - не е определящ фaкторa че сa руско говорящи,тaм и етническите укрaйнци и тaтaритеи те глaсувaхa "зa" Причинaтa е много простa -никой не искa дa живее в еднa супер беднa ,зaтънaлa в дългове и корупция държaвa,която зaнaпред я чaкa шоковa терaпия нa цените , зaтягaне нa колaните,рaзгрaбвaнето и от зaпaдните копорaции ,и прееръщaнето и в зaден двор и сметище нa ядрените отпaдъци нa Европa.Дори етническите укрaйнци може сърцето дa ги тегли към Укрaйнa aмa прaгмaтичния рaзум кaзвa друго.Кaкто се пееше в песентa нa Клуб НЛО "Ей Кaнaдa" - "в името нa хлябa и животa , ще подтиснa в мене пaтриотa " A колкото до "еврипейския рaй" той не е зa тaкивa кaто нaс,румънците и укрaйнците ,aло я о...ч нaзaд ,той е зa големите трaнснaционaлни компaнии и шепaтa олигaрси стоящи зaд тях,товa е истинaтa,дори aнгличaни,фрaнцузи,aвстрййци вече се усетихa и се нaдигaт срещу ЕС.

Украинци в Крим, украинци в Украйна гласували различно! Хайде бе! Истината е, че не са гласували в Крим! Че отчетоха някакъв референдум, за да оправдаят окупирането на Крим от руснаците!

"Окупирането на Крим"... Абе, нискочелестите субекти още ли не са изнесени към САЩ? Я, взимай пример от твоя вожд Бориско и марш на там.

Капутя е време да оди на кино, други им требе сега на руските милиционери, времето на плешивия Гордън Шамуей приключва!

като теб е време да отиде в краварника за да му цепнат халката в знак на еврогейска благодарност!

ЧУК

Който иска да гледа в тубето какво казва един австрийски депутат- Депутат Австрии: А если Россия поддержит Майдан в Калифорнии, что скажет Вашингтон?

Я, Марципана е направо, като "вТори Зорге". Какво фЕноменално открие е направил за "Тайната Офицерска Руска Колона в Украйна".

и какво очаква американската марионетка, в неговите войски може да се "сражават" американски наемници от частната армия Blackwater, ама руснаците трябва да чакат желанието на Тимошенко да се избият всички руснаци в Украйна да се сбъдне напълно, а? Междупрочем в момента "украинците" бомбардират жилищни комплекси в Луганск, има жертви, между които доста деца. Бандеровците са силни в изстъпленията си само срещу жените и то бременните, и срещу децата, ама ако насреща излезе руска войска започва плач към Обонго и западната "демокрацийка"...

Вече съм оптимист ;) оказа се , че не сме ние най-големите глупаци в еВропата. Тъпите украинци държат яко първенството по тъпотия и глупост. А, коя беше тая държава Украйна?????

се възржда и се отърсва от Руския колониализъм! СЛАВА НА УКРАЙНА!

тя УКРАЙНА ЩЕ СЕ ОПРАВИ!! ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИ КАТО ТЕБ-ТОЛКВА ЗАБЛУДЕНИ .ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА РОДЕНИ!

Някой вярва ли на политик започнал гражданската война в Европа в 21 век?

извини се бързо на политиците --- говориш за евреин правещ опит за смяна на самоличността (обикновен измамник)

ЧУК

Порошенко не искаше с мир да спре войските си да избиват цивилни хора! Явно ще бъде принуден с сила, да седне на масата за преговори. Да признава автономноста на федерациите ,да върне сволочите,дето убиват дечица и възрастни хора -и нещата току виж се оправили! Но Новоросия едва ли ще остане вече в границите на Украйна.Много кръв и злоба за отмъщение се изля!Поне едно поколение ще трябва да отмине за да се забравят зверствата донякъде!

Не знам? Хванахте ли някого? Впрочем, украинци воюват ли на твоя страна? Да не са само поляци и литовци, каквито бяха в първия свален самолет?

А за сръбски и български опълченци нямат ли информация?

Порошенко не знае как да се оправдава пред Американците ,защото неговите войници разбраха че не могат да победят свободомислещи и другомислещи и говорещи ! Порошенко можеш да се оплачеш на Обонго и като агент на държавния департамент се откажи от заплата ,не можеш да победиш! Мирните жители и опълченците вече те проклеха и ти никога няма да ги управляваш!!!!

Порошенко: Кой ми е ср.л в гащите?

Искам Русия да ни пороби, за да живеем като хора най-после. Ще имаме нефт и газ без пари. Ще имаме заплати като техните (защо у нас вече безброй руснаци са собствени на иначе скъпи за нас имоти). Ами замислете се, празни кратуни (американофили, крокодили и тям подобни)! Щото Русия е богата държава. Който е влизал в ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС знае, какъв строг ред са въвели руснаците там. А преди тях комбинатът беше като разграден двор. Всичко е преобразено, подредено, спретнато. Не ми трябват онези от измислената държава САЩ, създадена от избягали каторжници на британската империя. Хайде, нека този път сами да си изберем поробителя. А и на Германия няма да откажа. А какво ли остава за Швейцария, а? Очаквам промитите с американска пропаганда мозъци тутакси да ме нападнат. Ще ги очаквам лице в лице, с един голям надървен ... кол.

И германски роб да си и филипински роб да си... докато си роб все ще живееш при кучетата! Ей заради такова робско мислене - няма да се оправи България! Всъщност - няма да има България!

Айде бе, ЗЪЛ ДУХ, чакам те близо час, за да се заядеш с мен. Много се забави нещо! Искам да ти кажа, че явно не си усетил смисъла на моето изказване. Но и аз ще се заям с тебе. След като си толкова "свободен", кажи ми, драги, какво постигна милата ни родина от 1878 г. насам? Ако прочетеш "Записки на българските въстания" или някоя от творбите на Алеко Константинов, ще разбереш защо българинът не може да живее и да се самоуправлява. А това, което ти казах за Русия, си чистата истина. В момента са на светлинни години по-напред от нас. Аз често ходя на Запад - къде в командировки, къде на почивка, за разлика от тебе, имам диплом от немски ТУ и апартамент във Виена, и много добре мога да преценя, какво е добре за милата ни Родина. Така че, уверявам те, драги, не си прав. Само едно руско или немско "робство" ще ни "оправи". И децата ти и внуците ще са доволни.

Ivan Nenov

БЕГЕЕЦ ВИДЯ ЛИ КАКЪВ СИ! ПРОЧЕТИ СИ ПОСТОВЕТЕ ПРЕДИ ДА ЛЕГНЕШ! А СИ ПЕНСИОНЕР ОБАЗОНИЕТОТИ Е ПРИ ТОШО !!! А СИ СТАНЪЛ ПРОВОКАТОР

русия няма да даде украйна на ес и най-вече на гадните американци! просто забравете да я отстъпят! мхмз:) да има америк. бази там? пффф, абсурд! може тук в надупената бълхария дето е пълно с бълхи и в румъния, ама не и в украйна! още малко ще потраят руснаците и накрая ще покажат мускули на цял свят... наакани само ще гледат как русия си взема своето! да го духат американците! аз съм русофил:) цъкайте ми минусчета:))))))))) американски говеда и подлогите им!

.....Порошенко заяви, че през последните три дни нова руска ракетна система бе използвана срещу въоръжените сили на Украйна.....Алоо,ПоТрошенко сложи си очилата да видиш,че тая ракета,за която говориш е ваша,която опълченците я присвоиха и дори ремонтираха. Колкото до струпването на руските войски на границата,то вие отдавна сте там и дори правите окопи,да не говорим ,че няколко пъти провокационно стреляхте срещу към руската територия.Опитвате се да провокирате руснаците,не ви се отдава нещо.Сега сте решили да си върнете Крим и затова сте там.Какво очакваш,бе ПоТрошенко да стоят мирно и да не защитават територията си руснаците,така ли?Смешник.

Всъшност някой замисля ли се за какво Путин се пъха в Украйна с такава последователност? Нали украинците са мързеливи бендеровци, от които няма полза? Ами да си гледа проспериращата Русия и това е.... АМА НЕ! ПУТИН ИСКА СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ! ИСКА ЧУЖДИ ЗЕМИ! ИСКА ДА ВЛАСТВА Е няма да стане Украинците му счупиха зъбките

Путин не се навира никъде, просто руснаците в Украйна не искат да живеят в беднота и зависимост искат да живеят в по-богата, по-успяла, по-силна и независима Русия! Просто и ясно за нормалните и умните хора, на останалите не може да се помогне, те сами са си врагове, насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш.

абе Бегеец еврогеец, освен че си платен еврогей и сменяш никовете кат носни кърпички за да пишеш лъжите си ......се оказва че си бил и глям шут бре!Човек да не повярва, клон и дупелизач в едно, две в едно!!! Смени Русия със Краварника Хамерика и тогава нещо от драсканиците ти ще бъде вярно!!!!

Бандеровците-не могат да са мързеливи..... Мързелив,може да е само човек!! Бандеровците са миризливи торби-пълни с вкиснат боклук... Затова и никой не ги мрази-не можеш да мразиш боклука защото смърди!! Просто са дразнители за човешката култура и цивилизация,и всеки нормален човек,иска да ги изпрати на екарисажа!!!

Фарашенко започва да става смешен и жалък. То не бяха руски спецназовци, то не бяха руски десанчици от ВДВ, то не бяха руски Т-72...които УПССС се оказаха пленени украински Т-64. То какво ли не беше, и все ги няма тия ми ти митични риснаци в Украйна. ЗАЩО ЛИ???? АМИ ЗАЩОТО ТЕ ОТДАВНА СА СИ ТАМ!!! НОВОРОСИЯ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ВИНАГИ Е БИЛА РУСКА! И ТОВА Е ФАКТ МИСТЪР ФАРАШЕНКО!!! ТЪРСЕТЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ОТ ТАТЪК ГРАНИЦАТА А В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И НАРОД!!! АХ ЗАБРВАИХ, ТО ПОЛОВИН УКРАЙНА ВЕЧЕ НЕ Е ВАША СТРАНА И НАРОД!!!

от КГБ ското скривалище?

крил никъде! Та да изпълзявам като теб от някоя миша дупка!

Цар Иван Грозни:малоумните и уродите ги пращайте на Окраина и в Галиция!!!Там им място!

т.е. в украйна е пълно с малоумни урудливи руснаци. така ли излиза?

Ами очевидно е така. Въпросът е кои са украинците?

Хайде да не прекаляваме с квалификациите, просто руснаците в Украйна избират по-добрият живот в Русия, просто, ясно и нормално, няма човек, който не иска да живее по-добре!

Най-обичам да чета секцията ТЕХНОЛОГИИ, там за Русия нищо не пишат (защо ли?) и русофилите си стоят само тук ;)

А-не е нужно да пишат...... В резултат на това обаче,едни други-пишат масово оставките си......

и осем плюса да си удариш, пак няма да започнат да пишат. Освен бензин и няколко остарели военни разработки - друго няма. Поне една пералня за толкова години да бяха направили, поне една кафеварка.

Ти чувал ли си за руските университети, чувал ли си за руските нобелови лауреати и академици, чувал ли си за руските космически технологии, чувал ли си че американците не могат да изстрелят нищо в космоса без помощта на руснаците?! Не не си и как ще си чувал?! Нали ушите ти са натъпкани с пропаганда, а и изобщо нищо не си прочел в живота си?

като тебеее дето лапат вурстове на Кончитките...и си дават да им цепят халката гейевропейците....А за технологите споко смотльо....руснаците са тези които доставят космонавтите до МКС. А защо американците кат са толкова големи не поскачаха с техния ултра як тамплин до МКС А смотльо? Защото совалките им гърмят като совалки затова! Така че яж там поповите лъжички на Кончитка и си трай! Че ставаш смешен!

Трябва един път завинаги да разберем,че тази война е много "мръсна"... При такива ситуации-не е изключено да има зверства и от двете страни!! НО-друго е да си руски възстаник или обикновен украински войник,и да вършиш жестокости срещу опонента си(въпреки,че и това не е приемливо)и друго е да си бандеровска долнопробна гнида-резултат от некачествена сперма на макак-и да ковеш тригодишни деца-публично...... Не е късно-двете страни в конфликта-да превърнат(заедно)бандеровските-никому ненужни-едноклетъчни природни грешки,в тор-и тогава ще се намери решение!! Трудно-да-и болезнено,но ще се намери...... Нацистите са напаст,и тяхното съществуване е обида за човешкия разум!!!

като агнглииските пачаври не ги допуснаха до авиосалона те трябва да намерят друг начин да рекламират ... истината е че и украинците като нас са прошляци и нямат пари да си подържт воеената техника ... смешно и тъжно ....

Главният въпрос е ЗАЩО СТАНАХМЕ ПРОШЛЯЦИ СЛЕД КАТО НЕ БЯХМЕ!

заради "криворазбраната демокрация" ... както се пееше в песента - за крадец не ставаш българино ти си будала, щом продажна е станала твоята душа...

А пък Amazon продължава да иска да използва дронове за доставка. На пръв поглед идиотска новина, но като се замислиш, докато политиците на Украйна и Русия се опитват да си унищожат държавите взаимно, в другия край на света се опитват да създават бъдещето. После, ще се чудят защо наричат Русия бензиностанция.

звучи много хубаво ако беше цялата истина ..... само малка подробност. онези от другият краи на света се стремят да създават тяхното бъдеще но в също време разрушава бъдещето на другуте по света ... малка подробност, нали .... :) :) :)

точно така е виж колко майсторски се скараха руснаците и украинците. Кой друг да им е виновен, ако не американците. Те са любимите зли герои от поколения наред. колко по-лесно е така. Все някой ни е виновен. Само да не сме ние.

Не ставай смешен, докато фалирала кравария се чуди как да свърже двата края Русия се превърна в най-богатата и модерна държава в света, не бъркай мечтите си с реалността, избрал си грешната страна за емиграция!

Порошенко го чака съдбата на Милошевич!

Путин го чака съдбата на Милошевич!

Време е Путин (за да направи евала на Фашингтон и евроГейския съюз) да обяви комунистическият режим за престъпен и всички актове издадени по време на комунизма за невалидни. Така указа на Ленин за създаване на Украйнска Съветска социалистическа република ще бъде отменен, Прошунко арестуван като самозванец и Киев ще стане проспириращ областен център в Русия.

За руски офицери засега няма достоверна информация, докато за западни отдавна има...

Резултатът е един украинците и руснаците се избиват. Тази война ще ги скара за десетки години напред. Кой печели и кой губи, можете сами да си отговорите.

Урките никога не са обичали руснаците! Никога! И забележете: само урките, които живеят на територията, която се именува (все още Украйна), но не и урките, живеещи в Русия ... И сега войната е само за територии ... Всичко е вече напълно ясно - руснаци и урки, на различна територия, другото е война до дупка ...

Печелят краварите.

Едва ли ... Но че губи Гейропа, е 100% ...

Бий спешно телеграма до Обамки,нека праща чиния за НЛО!

С тая ваша "достоверна информация" учителите ви от сащ разсипаха половината държави по света. И вашата държава съсипаха, но по-тъжното е, че вие сте и продажници и съдействате за досъсипването й. Скъпи пАрАшенкА, шоколадений заяц.

Опит за оправдание относно Украинската некадърност ли е тва или поредния писък на ущипаната девойка?

като гледам загубите на украинската армия господина Порошенко не е далеч от истината.

И което е по-лошо- и шоколадите им руски

Руснаците шъ ви четат вестник...скоро ще висите по стулбовете във киев-цялата про хамериканско-фашистка хунта,начело с яицето турчина и порушенко... АМИН.

Поросьонката започна да разбира, че работата става много дебела. Хамериканците напоследък хич не се чуват. Забъркаха много каши - в Ирак, по израелската граница, Сирия ... и къде ли не по света. И в Украйна не става както я мислеха хамериканците .... Даже ,,санкции" на Русия не налагат. Гражданите на САЩ дотолкова вече не харесват Барак Хюсеин, че са готови да го изметат от Белия дом. А какво остава за Парасьонкин ...????

да не мислите, че т'ва лято а и няколко предишни лета, американците навлязоха в черно море заради ученията? хахахахахаха то сега нали уж сме натовци:) воиничетата ни кашици(по западняшки - пехотинци:) ходят на "обучения" в германия в една гора да мръзнат:) пращат ги на мисии да слугуват на рогатите... знаете ли, че едно време нямаше нит' един амер. кораб в черно море,а? 'щото имахме самолети и що годе флот, и армада от танкове... тъпите янки можеха да си развъртат флота само около скапаната мижава турция, която беше зле по он'ва време! а сега си навлизат до румънски води и дишат във врата на руснаците... и си мислите, че руснаците ще допуснат да им отнемат украйна ли бе хахаххааххахаха въй к'ви сте прости:)

h 1

само си ПОМИСЛИ ДАЛИ Украйна е бащиния на руснаците и сам ще разбереш колко МНОГО си ТЪП Саше !!!

Да! И не само руски офицери, а и марсиански също! А да не забравяме и доставките на оръжие от Алфа Кентавър ...

Ти па що издаваш тайни, сега и по нас да стрелят ли искаш? Да не казвам, че от другата страна на луната всички от Съзвездието Орион чакат Путин да даде тон за песен и да нападнат. :)

да бе,да...а на вас опълченците ви пилотират самолетите!!!

Вчера показаха младо момиче от Западна Украйна която се е женила в Луганск и бяга от бомбандировките с децата си в Русия, а мъжът и останал да защитава дома им. Плаче и разказва как родната и майка я проклела и обявила за терорист и не искала изобщо да я чува.

Национализмът е сериозно психическо заболяване, което се лекува само с медикаменти, ако въобще се лекува ...

До събитията в Украйна нямах представа какъв целенасочен фашизъм си отглеждат в тази страна и какви плодове е дал той... Нямах представа и за степента на непоносимост на запада спрямо изтока. Е, сега ще трябва да се понесат последствията. И за съжаление това също ще отнеме десетилетия сигурно, ако изобщо може да се поправи счупеното

Федерална Украйна! Това е..друг изход няма. Аз обаче ако сам на Путин ще искам ЦЯЛА Украйна щото западната част веднага ще бъде присвоена от САЩ...и така американците са още по близко до Русия отколкото бяха предната година по това време. За съжаление Путин е по мек от мене и ще кандиса на такъв вариант...

украйна се превръща в пародия дори на т.н. македония, едната е основана от древни укри, а другата от още по-древни македонци

който се отрича от рода си и езика си не го чака нищо хубаво!

русия няма да даде украйна на ес и най-вече на гадните американци! просто забравете да я отстъпят! мхмз:) да има америк. бази там? пффф, абсурд! може тук в надупената бълхария дето е пълно с бълхи и в румъния, ама не и в украйна! още малко ще потраят руснаците и накрая ще покажат мускули на цял свят... наакани само ще гледат как русия си взема своето! да го духат американците! аз съм русофил:) цъкайте ми минусчета:))))))))) американски говеда и подлогите им!

Както се казва: "В Украйна американците ще воюват с Русия до последния украинец!"

Русия ще смаже тези фашизоидни елементи за часове. Проблема е, че ционистите, които монтираха тези марионетки чаката само това, защото им е нужна голяма война, за да нулират колосалния си дълг и да спасят фалиралата вече САЩ

Именно. Американците искат да направят сбиване в бара, за да се измъкнат без да са платили сметката.

Вчера от един "достоверен" източник разбрах че "руски кадрови офицери" участват във военните операции срещу правителствените сили. Разбира се че му повярвах още повече така оправдавам и изтребванията на мирни граждани и неспособността да се справя по мирен път с положението. Също "достоверен" източник ми каза че на наша страна няма съветници от ЦРУ и наемници заплащани отСАЩ!

ЕС и САЩ защо не оказват натиск над Украйна да се бори с/у военните формирования на политическите сили а? Интересно ми е да запознаят цялата общественост на ЕС с клаузите по договора за присъединяване на Украйна в ЕС.

С анексирането на Крим, Путин събуди глада на един народ. Този глад е бездънен и трябва да се подхранва периодично. Немският глад вкара света във война преди 75 години. Трябваха много усилия и много жертви, за да се укротят немците и да се сложат на място. Руснаците са тръгнали по същия път. Това ще е болезнен урок за тях.

Изкуствената държава измислена от Ленин е населена от фашисти. Мъжете са слабохарактерни и затова марионетките, които са поставени да управляват от Запада само мрънкат.

Коментари - Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия | Днес.dir.bg

Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия

Президентът на Украйна Петро Порошенко заяви, че руски офицери воюват срещу украинските сили заедно с бунтовниците, които пък имат модерна руска ракетна система

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Руски офицери воюват срещу украинската армия | Днес.dir.bg

Коментари

Ще ви кaжa зaщо нaродa нa Крим глaсувa дa се присъедини към Русия - не е определящ фaкторa че сa руско говорящи,тaм и етническите укрaйнци и тaтaритеи те глaсувaхa "зa" Причинaтa е много простa -никой не искa дa живее в еднa супер беднa ,зaтънaлa в дългове и корупция държaвa,която зaнaпред я чaкa шоковa терaпия нa цените , зaтягaне нa колaните,рaзгрaбвaнето и от зaпaдните копорaции ,и прееръщaнето и в зaден двор и сметище нa ядрените отпaдъци нa Европa.Дори етническите укрaйнци може сърцето дa ги тегли към Укрaйнa aмa прaгмaтичния рaзум кaзвa друго.Кaкто се пееше в песентa нa Клуб НЛО "Ей Кaнaдa" - "в името нa хлябa и животa , ще подтиснa в мене пaтриотa " A колкото до "еврипейския рaй" той не е зa тaкивa кaто нaс,румънците и укрaйнците ,aло я о...ч нaзaд ,той е зa големите трaнснaционaлни компaнии и шепaтa олигaрси стоящи зaд тях,товa е истинaтa,дори aнгличaни,фрaнцузи,aвстрййци вече се усетихa и се нaдигaт срещу ЕС.

Украинци в Крим, украинци в Украйна гласували различно! Хайде бе! Истината е, че не са гласували в Крим! Че отчетоха някакъв референдум, за да оправдаят окупирането на Крим от руснаците!

"Окупирането на Крим"... Абе, нискочелестите субекти още ли не са изнесени към САЩ? Я, взимай пример от твоя вожд Бориско и марш на там.

Капутя е време да оди на кино, други им требе сега на руските милиционери, времето на плешивия Гордън Шамуей приключва!

като теб е време да отиде в краварника за да му цепнат халката в знак на еврогейска благодарност!

ЧУК

Който иска да гледа в тубето какво казва един австрийски депутат- Депутат Австрии: А если Россия поддержит Майдан в Калифорнии, что скажет Вашингтон?

Я, Марципана е направо, като "вТори Зорге". Какво фЕноменално открие е направил за "Тайната Офицерска Руска Колона в Украйна".

и какво очаква американската марионетка, в неговите войски може да се "сражават" американски наемници от частната армия Blackwater, ама руснаците трябва да чакат желанието на Тимошенко да се избият всички руснаци в Украйна да се сбъдне напълно, а? Междупрочем в момента "украинците" бомбардират жилищни комплекси в Луганск, има жертви, между които доста деца. Бандеровците са силни в изстъпленията си само срещу жените и то бременните, и срещу децата, ама ако насреща излезе руска войска започва плач към Обонго и западната "демокрацийка"...

Вече съм оптимист ;) оказа се , че не сме ние най-големите глупаци в еВропата. Тъпите украинци държат яко първенството по тъпотия и глупост. А, коя беше тая държава Украйна?????

се възржда и се отърсва от Руския колониализъм! СЛАВА НА УКРАЙНА!

тя УКРАЙНА ЩЕ СЕ ОПРАВИ!! ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИ КАТО ТЕБ-ТОЛКВА ЗАБЛУДЕНИ .ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА РОДЕНИ!

Някой вярва ли на политик започнал гражданската война в Европа в 21 век?

извини се бързо на политиците --- говориш за евреин правещ опит за смяна на самоличността (обикновен измамник)

ЧУК

Порошенко не искаше с мир да спре войските си да избиват цивилни хора! Явно ще бъде принуден с сила, да седне на масата за преговори. Да признава автономноста на федерациите ,да върне сволочите,дето убиват дечица и възрастни хора -и нещата току виж се оправили! Но Новоросия едва ли ще остане вече в границите на Украйна.Много кръв и злоба за отмъщение се изля!Поне едно поколение ще трябва да отмине за да се забравят зверствата донякъде!

Не знам? Хванахте ли някого? Впрочем, украинци воюват ли на твоя страна? Да не са само поляци и литовци, каквито бяха в първия свален самолет?

А за сръбски и български опълченци нямат ли информация?

Порошенко не знае как да се оправдава пред Американците ,защото неговите войници разбраха че не могат да победят свободомислещи и другомислещи и говорещи ! Порошенко можеш да се оплачеш на Обонго и като агент на държавния департамент се откажи от заплата ,не можеш да победиш! Мирните жители и опълченците вече те проклеха и ти никога няма да ги управляваш!!!!

Порошенко: Кой ми е ср.л в гащите?

Искам Русия да ни пороби, за да живеем като хора най-после. Ще имаме нефт и газ без пари. Ще имаме заплати като техните (защо у нас вече безброй руснаци са собствени на иначе скъпи за нас имоти). Ами замислете се, празни кратуни (американофили, крокодили и тям подобни)! Щото Русия е богата държава. Който е влизал в ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС знае, какъв строг ред са въвели руснаците там. А преди тях комбинатът беше като разграден двор. Всичко е преобразено, подредено, спретнато. Не ми трябват онези от измислената държава САЩ, създадена от избягали каторжници на британската империя. Хайде, нека този път сами да си изберем поробителя. А и на Германия няма да откажа. А какво ли остава за Швейцария, а? Очаквам промитите с американска пропаганда мозъци тутакси да ме нападнат. Ще ги очаквам лице в лице, с един голям надървен ... кол.

И германски роб да си и филипински роб да си... докато си роб все ще живееш при кучетата! Ей заради такова робско мислене - няма да се оправи България! Всъщност - няма да има България!

Айде бе, ЗЪЛ ДУХ, чакам те близо час, за да се заядеш с мен. Много се забави нещо! Искам да ти кажа, че явно не си усетил смисъла на моето изказване. Но и аз ще се заям с тебе. След като си толкова "свободен", кажи ми, драги, какво постигна милата ни родина от 1878 г. насам? Ако прочетеш "Записки на българските въстания" или някоя от творбите на Алеко Константинов, ще разбереш защо българинът не може да живее и да се самоуправлява. А това, което ти казах за Русия, си чистата истина. В момента са на светлинни години по-напред от нас. Аз често ходя на Запад - къде в командировки, къде на почивка, за разлика от тебе, имам диплом от немски ТУ и апартамент във Виена, и много добре мога да преценя, какво е добре за милата ни Родина. Така че, уверявам те, драги, не си прав. Само едно руско или немско "робство" ще ни "оправи". И децата ти и внуците ще са доволни.

Ivan Nenov

БЕГЕЕЦ ВИДЯ ЛИ КАКЪВ СИ! ПРОЧЕТИ СИ ПОСТОВЕТЕ ПРЕДИ ДА ЛЕГНЕШ! А СИ ПЕНСИОНЕР ОБАЗОНИЕТОТИ Е ПРИ ТОШО !!! А СИ СТАНЪЛ ПРОВОКАТОР

русия няма да даде украйна на ес и най-вече на гадните американци! просто забравете да я отстъпят! мхмз:) да има америк. бази там? пффф, абсурд! може тук в надупената бълхария дето е пълно с бълхи и в румъния, ама не и в украйна! още малко ще потраят руснаците и накрая ще покажат мускули на цял свят... наакани само ще гледат как русия си взема своето! да го духат американците! аз съм русофил:) цъкайте ми минусчета:))))))))) американски говеда и подлогите им!

.....Порошенко заяви, че през последните три дни нова руска ракетна система бе използвана срещу въоръжените сили на Украйна.....Алоо,ПоТрошенко сложи си очилата да видиш,че тая ракета,за която говориш е ваша,която опълченците я присвоиха и дори ремонтираха. Колкото до струпването на руските войски на границата,то вие отдавна сте там и дори правите окопи,да не говорим ,че няколко пъти провокационно стреляхте срещу към руската територия.Опитвате се да провокирате руснаците,не ви се отдава нещо.Сега сте решили да си върнете Крим и затова сте там.Какво очакваш,бе ПоТрошенко да стоят мирно и да не защитават територията си руснаците,така ли?Смешник.

Всъшност някой замисля ли се за какво Путин се пъха в Украйна с такава последователност? Нали украинците са мързеливи бендеровци, от които няма полза? Ами да си гледа проспериращата Русия и това е.... АМА НЕ! ПУТИН ИСКА СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ! ИСКА ЧУЖДИ ЗЕМИ! ИСКА ДА ВЛАСТВА Е няма да стане Украинците му счупиха зъбките

Путин не се навира никъде, просто руснаците в Украйна не искат да живеят в беднота и зависимост искат да живеят в по-богата, по-успяла, по-силна и независима Русия! Просто и ясно за нормалните и умните хора, на останалите не може да се помогне, те сами са си врагове, насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш.

абе Бегеец еврогеец, освен че си платен еврогей и сменяш никовете кат носни кърпички за да пишеш лъжите си ......се оказва че си бил и глям шут бре!Човек да не повярва, клон и дупелизач в едно, две в едно!!! Смени Русия със Краварника Хамерика и тогава нещо от драсканиците ти ще бъде вярно!!!!

Бандеровците-не могат да са мързеливи..... Мързелив,може да е само човек!! Бандеровците са миризливи торби-пълни с вкиснат боклук... Затова и никой не ги мрази-не можеш да мразиш боклука защото смърди!! Просто са дразнители за човешката култура и цивилизация,и всеки нормален човек,иска да ги изпрати на екарисажа!!!

Фарашенко започва да става смешен и жалък. То не бяха руски спецназовци, то не бяха руски десанчици от ВДВ, то не бяха руски Т-72...които УПССС се оказаха пленени украински Т-64. То какво ли не беше, и все ги няма тия ми ти митични риснаци в Украйна. ЗАЩО ЛИ???? АМИ ЗАЩОТО ТЕ ОТДАВНА СА СИ ТАМ!!! НОВОРОСИЯ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ВИНАГИ Е БИЛА РУСКА! И ТОВА Е ФАКТ МИСТЪР ФАРАШЕНКО!!! ТЪРСЕТЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ОТ ТАТЪК ГРАНИЦАТА А В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И НАРОД!!! АХ ЗАБРВАИХ, ТО ПОЛОВИН УКРАЙНА ВЕЧЕ НЕ Е ВАША СТРАНА И НАРОД!!!

от КГБ ското скривалище?

крил никъде! Та да изпълзявам като теб от някоя миша дупка!

Цар Иван Грозни:малоумните и уродите ги пращайте на Окраина и в Галиция!!!Там им място!

т.е. в украйна е пълно с малоумни урудливи руснаци. така ли излиза?

Ами очевидно е така. Въпросът е кои са украинците?

Хайде да не прекаляваме с квалификациите, просто руснаците в Украйна избират по-добрият живот в Русия, просто, ясно и нормално, няма човек, който не иска да живее по-добре!

Най-обичам да чета секцията ТЕХНОЛОГИИ, там за Русия нищо не пишат (защо ли?) и русофилите си стоят само тук ;)

А-не е нужно да пишат...... В резултат на това обаче,едни други-пишат масово оставките си......

и осем плюса да си удариш, пак няма да започнат да пишат. Освен бензин и няколко остарели военни разработки - друго няма. Поне една пералня за толкова години да бяха направили, поне една кафеварка.

Ти чувал ли си за руските университети, чувал ли си за руските нобелови лауреати и академици, чувал ли си за руските космически технологии, чувал ли си че американците не могат да изстрелят нищо в космоса без помощта на руснаците?! Не не си и как ще си чувал?! Нали ушите ти са натъпкани с пропаганда, а и изобщо нищо не си прочел в живота си?

като тебеее дето лапат вурстове на Кончитките...и си дават да им цепят халката гейевропейците....А за технологите споко смотльо....руснаците са тези които доставят космонавтите до МКС. А защо американците кат са толкова големи не поскачаха с техния ултра як тамплин до МКС А смотльо? Защото совалките им гърмят като совалки затова! Така че яж там поповите лъжички на Кончитка и си трай! Че ставаш смешен!

Трябва един път завинаги да разберем,че тази война е много "мръсна"... При такива ситуации-не е изключено да има зверства и от двете страни!! НО-друго е да си руски възстаник или обикновен украински войник,и да вършиш жестокости срещу опонента си(въпреки,че и това не е приемливо)и друго е да си бандеровска долнопробна гнида-резултат от некачествена сперма на макак-и да ковеш тригодишни деца-публично...... Не е късно-двете страни в конфликта-да превърнат(заедно)бандеровските-никому ненужни-едноклетъчни природни грешки,в тор-и тогава ще се намери решение!! Трудно-да-и болезнено,но ще се намери...... Нацистите са напаст,и тяхното съществуване е обида за човешкия разум!!!

като агнглииските пачаври не ги допуснаха до авиосалона те трябва да намерят друг начин да рекламират ... истината е че и украинците като нас са прошляци и нямат пари да си подържт воеената техника ... смешно и тъжно ....

Главният въпрос е ЗАЩО СТАНАХМЕ ПРОШЛЯЦИ СЛЕД КАТО НЕ БЯХМЕ!

заради "криворазбраната демокрация" ... както се пееше в песента - за крадец не ставаш българино ти си будала, щом продажна е станала твоята душа...

А пък Amazon продължава да иска да използва дронове за доставка. На пръв поглед идиотска новина, но като се замислиш, докато политиците на Украйна и Русия се опитват да си унищожат държавите взаимно, в другия край на света се опитват да създават бъдещето. После, ще се чудят защо наричат Русия бензиностанция.

звучи много хубаво ако беше цялата истина ..... само малка подробност. онези от другият краи на света се стремят да създават тяхното бъдеще но в също време разрушава бъдещето на другуте по света ... малка подробност, нали .... :) :) :)

точно така е виж колко майсторски се скараха руснаците и украинците. Кой друг да им е виновен, ако не американците. Те са любимите зли герои от поколения наред. колко по-лесно е така. Все някой ни е виновен. Само да не сме ние.

Не ставай смешен, докато фалирала кравария се чуди как да свърже двата края Русия се превърна в най-богатата и модерна държава в света, не бъркай мечтите си с реалността, избрал си грешната страна за емиграция!

Порошенко го чака съдбата на Милошевич!

Путин го чака съдбата на Милошевич!

Време е Путин (за да направи евала на Фашингтон и евроГейския съюз) да обяви комунистическият режим за престъпен и всички актове издадени по време на комунизма за невалидни. Така указа на Ленин за създаване на Украйнска Съветска социалистическа република ще бъде отменен, Прошунко арестуван като самозванец и Киев ще стане проспириращ областен център в Русия.

За руски офицери засега няма достоверна информация, докато за западни отдавна има...

Резултатът е един украинците и руснаците се избиват. Тази война ще ги скара за десетки години напред. Кой печели и кой губи, можете сами да си отговорите.

Урките никога не са обичали руснаците! Никога! И забележете: само урките, които живеят на територията, която се именува (все още Украйна), но не и урките, живеещи в Русия ... И сега войната е само за територии ... Всичко е вече напълно ясно - руснаци и урки, на различна територия, другото е война до дупка ...

Печелят краварите.

Едва ли ... Но че губи Гейропа, е 100% ...

Бий спешно телеграма до Обамки,нека праща чиния за НЛО!

С тая ваша "достоверна информация" учителите ви от сащ разсипаха половината държави по света. И вашата държава съсипаха, но по-тъжното е, че вие сте и продажници и съдействате за досъсипването й. Скъпи пАрАшенкА, шоколадений заяц.

Опит за оправдание относно Украинската некадърност ли е тва или поредния писък на ущипаната девойка?

като гледам загубите на украинската армия господина Порошенко не е далеч от истината.

И което е по-лошо- и шоколадите им руски

Руснаците шъ ви четат вестник...скоро ще висите по стулбовете във киев-цялата про хамериканско-фашистка хунта,начело с яицето турчина и порушенко... АМИН.

Поросьонката започна да разбира, че работата става много дебела. Хамериканците напоследък хич не се чуват. Забъркаха много каши - в Ирак, по израелската граница, Сирия ... и къде ли не по света. И в Украйна не става както я мислеха хамериканците .... Даже ,,санкции" на Русия не налагат. Гражданите на САЩ дотолкова вече не харесват Барак Хюсеин, че са готови да го изметат от Белия дом. А какво остава за Парасьонкин ...????

да не мислите, че т'ва лято а и няколко предишни лета, американците навлязоха в черно море заради ученията? хахахахахаха то сега нали уж сме натовци:) воиничетата ни кашици(по западняшки - пехотинци:) ходят на "обучения" в германия в една гора да мръзнат:) пращат ги на мисии да слугуват на рогатите... знаете ли, че едно време нямаше нит' един амер. кораб в черно море,а? 'щото имахме самолети и що годе флот, и армада от танкове... тъпите янки можеха да си развъртат флота само около скапаната мижава турция, която беше зле по он'ва време! а сега си навлизат до румънски води и дишат във врата на руснаците... и си мислите, че руснаците ще допуснат да им отнемат украйна ли бе хахаххааххахаха въй к'ви сте прости:)

h 1

само си ПОМИСЛИ ДАЛИ Украйна е бащиния на руснаците и сам ще разбереш колко МНОГО си ТЪП Саше !!!

Да! И не само руски офицери, а и марсиански също! А да не забравяме и доставките на оръжие от Алфа Кентавър ...

Ти па що издаваш тайни, сега и по нас да стрелят ли искаш? Да не казвам, че от другата страна на луната всички от Съзвездието Орион чакат Путин да даде тон за песен и да нападнат. :)

да бе,да...а на вас опълченците ви пилотират самолетите!!!

Вчера показаха младо момиче от Западна Украйна която се е женила в Луганск и бяга от бомбандировките с децата си в Русия, а мъжът и останал да защитава дома им. Плаче и разказва как родната и майка я проклела и обявила за терорист и не искала изобщо да я чува.

Национализмът е сериозно психическо заболяване, което се лекува само с медикаменти, ако въобще се лекува ...

До събитията в Украйна нямах представа какъв целенасочен фашизъм си отглеждат в тази страна и какви плодове е дал той... Нямах представа и за степента на непоносимост на запада спрямо изтока. Е, сега ще трябва да се понесат последствията. И за съжаление това също ще отнеме десетилетия сигурно, ако изобщо може да се поправи счупеното

Федерална Украйна! Това е..друг изход няма. Аз обаче ако сам на Путин ще искам ЦЯЛА Украйна щото западната част веднага ще бъде присвоена от САЩ...и така американците са още по близко до Русия отколкото бяха предната година по това време. За съжаление Путин е по мек от мене и ще кандиса на такъв вариант...

украйна се превръща в пародия дори на т.н. македония, едната е основана от древни укри, а другата от още по-древни македонци

който се отрича от рода си и езика си не го чака нищо хубаво!

русия няма да даде украйна на ес и най-вече на гадните американци! просто забравете да я отстъпят! мхмз:) да има америк. бази там? пффф, абсурд! може тук в надупената бълхария дето е пълно с бълхи и в румъния, ама не и в украйна! още малко ще потраят руснаците и накрая ще покажат мускули на цял свят... наакани само ще гледат как русия си взема своето! да го духат американците! аз съм русофил:) цъкайте ми минусчета:))))))))) американски говеда и подлогите им!

Както се казва: "В Украйна американците ще воюват с Русия до последния украинец!"

Русия ще смаже тези фашизоидни елементи за часове. Проблема е, че ционистите, които монтираха тези марионетки чаката само това, защото им е нужна голяма война, за да нулират колосалния си дълг и да спасят фалиралата вече САЩ

Именно. Американците искат да направят сбиване в бара, за да се измъкнат без да са платили сметката.

Вчера от един "достоверен" източник разбрах че "руски кадрови офицери" участват във военните операции срещу правителствените сили. Разбира се че му повярвах още повече така оправдавам и изтребванията на мирни граждани и неспособността да се справя по мирен път с положението. Също "достоверен" източник ми каза че на наша страна няма съветници от ЦРУ и наемници заплащани отСАЩ!

ЕС и САЩ защо не оказват натиск над Украйна да се бори с/у военните формирования на политическите сили а? Интересно ми е да запознаят цялата общественост на ЕС с клаузите по договора за присъединяване на Украйна в ЕС.

С анексирането на Крим, Путин събуди глада на един народ. Този глад е бездънен и трябва да се подхранва периодично. Немският глад вкара света във война преди 75 години. Трябваха много усилия и много жертви, за да се укротят немците и да се сложат на място. Руснаците са тръгнали по същия път. Това ще е болезнен урок за тях.

Изкуствената държава измислена от Ленин е населена от фашисти. Мъжете са слабохарактерни и затова марионетките, които са поставени да управляват от Запада само мрънкат.