Порошенко: Украйна ще отговори за свалянето на самолета

Украинският президент заяви, че страната му ще даде "адекватен отговор" на сваления самолет от проруски сепаратисти, при което загинаха 49 украинци.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Украйна ще отговори за свалянето на самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилски клуб се е събрал тука. Пълни смешници. СССР няма да се върне успокойте се.

е първат официална еврейска империя. Там руснаците (гоите) бяха рая по турската терминология (безправни хора).

полуидиот, ще наказва с голия задник на Украйна. Ще наказват началниците му Байдън и Шеврон, които пресметнаха печалбите си от обезлюдяването на Донбас. Както е казал великият Цицерон: "Един народ може да преживее глупаците си, даже най- амбициозните, но предателите от вътре го съсипват"...

Господин президент как ще отвърнете за сваления самолет? - С лайна! -Как?! -Ами като срещнеш мечка в гората... и запчваш да я замерваш с...!

Потрошенко, като нямате акъл и хляб в Укрина ,раздавайте пасти и шоколад.

Да той ще раздава ма не точно шаколад ... същото на цвят ма мерише лошо.

съвсем скоро, шоколаденият глас на америка - порошенко ще пита: "искате ли тоталната война?" искат я бе, как да не я искат! нали пари ще падат за фед.

избрано от тери пратчет: Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва. Казват, че обратното на шума е тишината. Това не е вярно. Тишината е само отсъствие на шум. Слънчевата светлина мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака. Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект. Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта - не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде. Всяка една война в човешката история винаги завършва с абсолютно един и същи резултат: гарвани - 1000 точки, хора - 0 точки.

САМОЛЕТА Е ПРЕВОЗВАЛ И MERS-COV ПРОИЗВЕДЕН В ПРИ ТЕЗ КОИТО ГО НАЗНАЧИХА!!! А ТЕ СТРУВАТ ПАРИ И ТО КАКВИ!!!

Силоваците на летището сами са си свалили самолета с 49 свои войници. Двете силови групи лвовска и днепропетровска, които са там, воюват помежду си,защото днепропетровската група не иска да воюва срещу мирното население. Войниците в самолета са били от Днепропетровск и биха подкрепили земляците си. 2. Съветът за сигурност на ООН е отказал да осъди нападението срещу руското посолство в Киев по внесен протест от РФ.

Порошенко-Валсман отговори с поредния платен "протест" пред руското посолство от неонацистчета.Цирка е ясен,украйна е фира ! В самолета е имало чуждестранни наемници, което е крайно неудобно за фашистката киевска хунта.Затова бързо са прибрали телата.

Ти себе си ли убеждаваш в това или нас??!

Покрайнската армия няма място в райони, дето Хамерика и Ръшата глобално си го мерят!!? Третият там винаги отнася първи големия и дебелия...!!? Този аероплан е доказателство!

Този е ясен. ОКРОДЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ПОСЛЕ СЕ ИЗПЛАШИ ОТ СТРЕМЕЖИТЕ ИМ ЗА СВОБОДА РЕШИ, ЧЕ МОЖЕ И ДА НЕ ГО ОСТАВЯТ ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ НА СТАРИ ГОДИНИ ПРИЕ ПОКАНАТА ОТ ЕС И САЩ ЗА ГРАЖДАНСТВО И ЗАКРИЛА В ЗАМЯНА ЩЕ ДАДЕ ПРИРОДАТА НА ЧИЧО СМЪРТ БАЙДАНОВ СИН И ЩЕ СЕ ОМЕТЕ ОТ ТАЗИ НЕЩАСТНА ОКЪПАНА В КРЪВ И ПОСЯТА С ТРУПОВЕ УКРАЙНА

.Ха Ха, нещастните киевски фашисти са свалили собственния си самолет.Експерти4зата е на военен експерт от Германия/ЕнБиСи/.Това е причината да падне на летището. Оттук нататък Валцман/Порошенко отлетя в друго измерение.Жална им майка на мангалите от галиция...

Тъпите западноукраински цигани свалиха милионер от вмласт за да поставят олигарски милиардери начело с Песя Вальцманн/Порошенко, Коломойски, Турута и пр. евреи. Вижте им муцуните.Но трябва да приличат на чорбаджийските мутри от уса....

Вонешник, отново осмърдя форума. Лвовски десантники са свалили самолета с днепоропетровски десантники.Между тяпх е имало престрелка.Дойче Велле Боклук, марш в уса кенефа

Абе, трол нещастен, ти толкова ли си тъп, или мислиш другите за тъпаци? Нали този военен самолет е карал бойци и военна техника на фашисткия режим в Киев, които да бъдат използвани в операцията му срещу хората в Луганск. Тепърва ще им прошари под краката на фашагите.

Руските терористи са готвили военно-полева болница в Профсъюзния дом в Одеса. Докарали са и бутилки хлороформ!! Този газ е убил 22 човека от всички 38 жертви. Останалите са от скокове отвисоко. Но това беше преди ВСИЧКИ РУСКИ ЗВЕРСТВА В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК. Руснаците са зверове!!!!

Драги ми смехурко ! Ако беше така , досега да е разтръбено навсякъде.Ама понеже си с развинтена и болна обамофилска фантазия , не фърляш по далеко от носа си.Никакви украински и американски лъжи няма да замажат смъртта на невинни граждани , избити от нацисти платени от порошенко и коломойски.

бегеец !ти си МАИМУНА ПИШЕШ ПОСТ И РЕЛИКА ИЛИ 2 В 1 ПРОСТАК!!!

Заглавието ми харесва: УКРАЙНА ЩЕ ОТГОВОРИ!!!! Войната срещу Русия Украйна ще я спечели

Ма, знаеш ли колко ми дреме това на .манерката.?!

Ех Порошенко, ех Петро, абе момче като нищо не разбираш от управление що тти трябва на баир лозе! Ти не разбра ли, че се води война! А на война, като на война! Не може да пращаш войници, които стрелят срещу собствения си народ, и то този който храни цяла Украйна и те да ти ръкопляскат. Ще ти пратим наш Бойко тиквата, той да те съветва, та съвсем да я оплескате. Нали и двамата сте служители на един господар - по нашия край му викат чичо Сам. Какъв отговор ще дадеш бе шмульо, нали всичките ви самолети онези сепаратистите, терористите ли, ги свалиха. А, оня ГРАД дето те го бяха пленили, ама се оказа бракма, та те ви го върнаха и ти се хвалиш, че си го превзел. Искай мир и води преговори, защото до есента Украйна, ще е историческо понятие и територия разделена между владетелите от преди I-ва световна война, колкото и да се пеняви Обама -мама!А, и нещо лично, тия дами от САЩ дето те съветват за нищо не стават, не ги гледай влюбено, гледай си украинките те са невероятно хубави жени, само българките са по-хубави от тях! Време е да се осъзнаеш преди съвсем да си напълнил гащите!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, ДА ПОДПОМОГНЕМ ПУТИН И РУСИЯ, КАТО СИ КУПУВАМЕ ЛАДИ И ДРУГИ РУСКИ СТОКИ. НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ СТОКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ЗАПАДНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ.

Купувайте! :)

БОЙ ПО КОЛОРАДИТЕ И ТЕХНИТЕ РУСКО-КАВКАЗКИ БАШИБОЗУЦИ!!!! ХУТЛЕР ПУЙЛО ЛА ЛА ЛА ЛА

Този Порошенко е съвършен кучи син. Американски агент на ЦРУ, доносник, предател на Украйна, ренегат и тип за отстрел. Крадец, обсебил държавни фабрики за запални изделия на УССР. С такива бившите страни на социализма да пълни Родени само за да ядат, крадат и серат, такива идиоти ни докараха мизерията, простащината и смъртта. Изучително е как има хора, които в стремежа си да обърнат гръб на народа си подражават на такива бандити. При това им дават и държавната власт! Добровобво отиват на заколение до момента , в който се освестят и вдигат леви революции. Повторението на историята става вече досадно. Не може всяко поколение да плаща с живота на децата си заради извратеняците на един фалшив капитализъм.

КРЕМИКОВСКИ ЧУГУН.

може и да е пернишки!?

Няма по тъпо нещо от новообазувана държава - ние българите сме го доказали - 5 войни за 50 години след "Освпобождението"...

Украйна ще пратят взвод брамтии на източния фронт и понеже никой няма да се бие в полза на фашизма ще използват диверсия от путаци заразени със спин и други венерически болести

ОТ КЪДЕ СА ФОСФОРНИТЕ БОМБИ В УКАИНА!!! В Р-Я И У-НА НЯМАЛИ ПРОИЗВОДСВО!!! ЗНАЧИ???

Много лошо начало на мандат.

Ще отговори, да. Но Новорусия няма да падне. Казаха не на фашистите и няма връщане назад.

ДА И ГОЛЯМА ЗАГУБА И ЗА СЕМЕИСТВАТА НА ДЕЦАТА И РАЗПЛАКАНИТЕ МАЙКИ ОТ ИСТОЧНА УКРАЙНА - ИЛИ ТЕ НЕ СА ТВОЯ НАРОД???????

плачат предимно в Кавказ и под Московието. Тезата за мирните жители защитаващи се от фашистите умря доста доста отдавна.

Децата и те ли са от ,,терористите,,? Палячо!

Прасьонко отговори, пък опълченците взеха летището в Луганск :) Не става само с марципан иска и акъл :)

Шел понастоящем е холандско-британска компания с по-голям бритатски дял! По-интересна е американската компания "Шеврон"! Това е компания на американски евреи, която е една от големите нефтени компании в света, но която в последните години на криза доста позакъсва и поради свиването на дейността й! Затова САЩ проправят път към рлазлични страни в света за производство на шистов газ от компанията Шеврон! За Шеврон е известно ,че в Ричмънд, Калифорния, компанията е отровила с над 11 милиона паунда токсични отпадъци щата без да предупреди живущите, като в резултат броя на болните от рак в щата се покачва! Шеврон е изляла 18 милиарда галона токсична вода в амазонските гори, което е довело до отравяне на хиляди хора, загуба на посеви и домашни животни, и огромни щети върху дивата природа. Ню Йорк е наложил от миналата година мораториум върху нови сондажи.Франция е забранила добиването на шистов газ със закон, а Великобритания е преустановила сондажите за шистов газ поради земетресения.

а ми те искат да купят или са купили югоизток украина за да бият шистов газ И за това е хватката

Като чета фактите които даваш и ми настръхва косата. Тия от шеврон направо са цвете спрямо руснаците и техният чернобил.

защо само Чернобил? а тримилния остров а Фукушима или там е демократична отровата и не е вече отрова

гого ти знаеш ли защо ти плащат ?Всеки ден чета постовете и открих че ти не спиш 24ч си зад лаптопа а американци твоите любими в збития ил е пренасъл и вироси !!!! mede in usa и ти това го виждаш като нещо нормално !!! едно не знам каква нация си

ЗА КАКВИ ВИРОСИ АМЕРИЕАНСКИЛИ

Порошенко ще отговори подобаващо - ще раздаде безплатно вазелин на укросите, за да не ги боли толкова.

Другарите от руското посолство да мирнат малко,че да гледаме мача спокойно.Вече никой не ви се връзва на простотиите,а и путин свърши парите.Ерго скоро ще си ходите от Украйна.А ... и поздрави за сделката газ срешу ориз с Китай.

еврогейския Дебил!

А БЕ ЗНАЕТЕЛИ КАКВИ ФИРМИ СА ШЕВРОН И ШЕЛ

Прочети по-горе и ще разбереш!

ПЕТРОЛНИ КОМПАНИИ И СА ЕВРЕЙСКА СОБСТВЕНОСТ . ТО ЦЕЛИТЕ СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ ЩАТИ СА ЕВРЕЙСКА СОБСТВЕНОСТ МОЕТО МОМЧЕ .

И КАК ЩЕ ОТГОВОРИШШ-С МЕГАФОНА ЛИ БЕ.... ... АЗ

Игла "С" е съборила Ил-а. Освен 49 укр на борда са били 56 литовци наемници. Изгоря като факел след удар в земята в тъмното. Су25 бе свален след като стреля по граждански обекти с касетъчни бомби. Пилотът е заловен. Автоколона на Укр Нац гвардия попадна на засада в Мариопол и бе разпиляна -5 убити и много ранени

Украинците избили 250 етнически руснаци и това се приема като нещо в реда на нещата! Ама дето етническите руснаци са свалили самолет, като са загинали 49 украински войници това е много лошо! Значи да убиваш стотици етнически руснаци е добре, ама ако етнически руснак утрепе и един украинец това е страшна жестокост и престъпление! Типично по американски! Това е морала и двойния стадарт на САЩ, според който те могат да убиват когото си искат и колкото си искат и това не е престъпление, ама американец не може да бъде убиван при никакви обстоятелства, защото това е престъпление!

Не са избили етнически руснаци, избили са руски граждани терористи. Може да има и сепаратисти сред тях. Но който е взел оръжие срещу страната си, също се унищожава. Така се прави навсякъде. Унищожена е бойна техника собственост на Руската армия.

Ivan Nenov

БЕГЕЕЦ ТИ СИ ПОМИЯ

Каквито и да са - това прави ли ги по- малко хора? А, ако утре решат, че и много други са излишни?

Как и откъде разбра, че са убити руски граждани терористи?! И ако са били руски граждани защо да са терористи?! Ами гражданите на САЩ от военните части Грийстоун и Блекуотър дето са в Украйна рамо до рамо с фашагите от Десен сектор не са ли също терористи?! И откъде разбра, че е унищожена бойна техника собственост на руската армия след като никой никъде не е твърдял такова нещо бе тъпанар?! То бива гъзолизство бива ама твоето е просто отвратително американогъзокуролизство!

Какви "терористи"?!!! Хората в Одеса бяха излезли на митинг. Нямаха оръжие. После разпънаха палатков лагер. Там ги запалиха веонните и бандеровците. Избягаха - скриха се в Профсъюзния дом. Там ги запалиха пак. Изгоряха живи като факли. За какви "терористи" пишеш?!

Питаш какви хора са? Славейков го е казал най-добре: "Не народ, а мърша! Туй ще кажа и ще свърша."

СИГОРНАО УКАИНСКОТО СБУ ДРУЖИ С ДИР БГ

Или ги подхранват със зелено дира...

дир бг защо все още мълчите за изтинската ситуация в украина или не ви отърва поне един път бъдете в крак с новините.аец завзета преди два дни от американци,ново модерно летище(2012г построено )разрушено и гори,разрушените градове и села,стотиците хора убити и ранени,наемниците които участват заедно с украинската армия в погромите и разрушения и тн...пишете за кери,а не пишете за откритото заседание пред журналисти на правителството на русия и какво е казано.

е що да нямат достъп до военна техника, бе? или за да угодят на Киев трябва да легнат и сами да мрат - тогава май най-спокойни ще бъдат и Киев и американите - товаа ли искат да кажат? а киев откъде разполага с такава техника като безпилотните самолети/ дрон, а? Или във войната едните могат да получават подкрепа, вкл. и военна в израз на над 5 млд долара, а другите нямат право и единственото им право е да измрат, така ли, бе лицемерни олиго.френи?

Кои да угодят на Киев? Руските терористи проникващи отвън ли? Чеченците, ингушетите? Ами те си влизат с бойната техника- ГРАД, танкове, БТРи, оръдия. И кога са получили 5 милиарда военна помощ украинците? И те биха искали да научат?

Помощник-държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Виктория Нюланд освен че насува ЕС най-чистосърдечно каза, че САЩ са вложили 5 милиарда долара в "демократизацията" на Украйна! Кой ти е виновен, че си прост и тъп бе гъзолизец американски!

Каква само нескопосана исъшита с бели конци лъжа! Четете само внимателно: "За последните няколко денонощия, при опит ДА ПРЕМИНАТ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ са унищожени 7 автомобилни колони с оръжие и боеприпаси, унищожени са няколко танка, бронетранспортьори, реактивна система за залпов огън, заяви Порошенко." Защо украинците ще унищожават автомобили, боеприпаси, танкове и друго оръжие, което не идва от Русия към Украйна, а отива от Украйна към Русия?! Какъв е смисълът от тази глупост!

Има два варианта...или стрлят по дезертиращите войски ...или е пълна лъжа..защото да си позволят да стрелят по влизащи войски от руска територия би било чиста проба лудост!!!! Недай си боже да взривят някое КПП на руските митничари!!! Значи са пълни глупости!!!

Стрелят по колоните с терористи и бойна техника които влизат от Русия в Украйна. Влязат ли в Украйна и ги почват, няма да ги чакат я? Така постъпват в цял свят.

Май че Гьобелс е идола на украинските медии. Лошо обаче, че лъжите им са твърде прозрачни и глупави. Още по-лошо, че масата украинци вярват дори на подобни плитки лъжи. :))

хамерска стока е била в самолета КАКВА

Аре другарите от р. посолство да си лягат!Баламите измряха.

това не ми харесва това е цензора за бомбите

За мадоната с бомбите ли питаш?

За фосфорните бомби дето американците имат, а украинците нямат! Та въпросът е как така американските фосфорни бомби се използват в Украйна?! Те това е въпросът чийто отговор е повече от ясен!

Киев. Украинският президент Петро Порошенко заяви, че армията на Украйна за пръв път е преминала в настъпление в източната част на страната, където се провежда антитерористична операция, предаде ИТАР-ТАСС. Само в последните 4 дни в рамките на антитерористична операция бе установен мир и законов ред в Мариупол. Установен е контрол над 238 километра от държавната граница. Като цяло в редица населени места в Донецка и Луганска области е прекратена дейността на екстремистите. За последните няколко денонощия, при опит да преминат на руска територия са унищожени 7 автомобилни колони с оръжие и боеприпаси, унищожени са няколко танка, бронетранспортьори, реактивна система за залпов огън, заяви Порошенко.

Ама ти продължаваш да спотваш глупости а??? Не се предаваш..да ръсиш укрофашиска лъжлива пропаганда...То ако това беше вярно Фрашенко нямаше да е на минус един Ил-76 и повече от 50 войника....А да не забравяме и един Су-24 и един Су-25 свалени днес ... а Маи имаше и хеликоптер вчера...С такава атака Фарашенко скоро ще стигне до Лвов и от там до Варшава!!!

Това е от фокус.нет, цитирайки големите пропагандатори от ИТАР ТАСС. Други самолети няма свалени. Къде са снимките от мястото на падането? От Ил76 има?

Естествено, т.нар. "украинска" пропаганда лъже. Един Ил-76 носи 126 души десант и има 7 души екипаж. Отделно от това носи около 100 тона товар. Първо по украинската телевизия съобщиха за 30 загинали, после министерството на отбраната - за 49, но реално са не по-малко от 130 души и 2-3 БТР-а или БМД-та.

Много-много на "украинските" медии не трябва да се вярва. Всъщност, армията им затъва, самолетите им ги свалят, бронетехниката им я разбиват, а контрол по границта няма. Взимат желаното за действително.

Това е от фокус.нет, цитирайки големите пропагандатори от ИТАР ТАСС. А в украинските медии е същото публикувано.

Ама аз да ги гледам в Киев не е интересно. Там има 200 идиота. Искам да ги видя в Изт. Украйна. Това е интересното. Нали в това ги обвинявате? нали те убивали мирни хора и върлували наляво надясно. То това ако беше вярно, то жив терорист нямаше да остане досега!

Ти изобщо четеш ли аккво ти се пише?! Провери за батальон Донбас...или това което остана след него след като опълченците ги размазаха...Има ги дори в Интервютата на Майкъл Остовски Вайс Нюз или Руска Рулетка Украйна...............имаш нет рови..не се праи на тъп..или си тъп?

Ами напиши "правий сектор в одессе" в туба и виж

А КАКВО Е ПРЕВОЗВАЛ ИЛ-76 КАЗВАТ НЕЩО ОТ АМЕРИКА

Не, нещо от Луната е превозвал? Абе какво все тая САЩ ви е в главата? За руските танкове, БТРи,камиони с бойци и ГРАД дето се оказват в Украйна не се ли притесняваш? Ами за ПЗРК? Та какво изпратено от САЩ може да бие това? САЩ пращат само пакети с храна. Това е сигурно.

Ами мене ме притесняват, танковете, бтрите, оръдията самиолетите и т.н На Десен сектор и укрофашистите...като гледам те добре сриват градовете и трепат цивилните......По ме притеснява, че ДНР и ЛНР нямат такива тежки оръжия за да могат да изрината Фарашенко и прозападните подлоги от Украйна!

Ivan Nenov

ТЕБ НЕ ТЕ ПИТАМ ТАЕ БИЛА АМЕРИКАНСКА СТОКА

И наемници пращат, и провокатори, и забранено оръжие. Всякакви гадости.

сигурно са превозвали курабийките на Виктория Нюланд да пиочерпат безплатно всички узточно украйнци...Ама те нейните курабийки са от типа 155мм дето се взривяват и правят жените старците и децата на парчета кърваво месо.....Но нищо..да се надяваме че някой ден и в америка ще получават такива подаръци!!! Та и по хубави и експлозивни, като гъбки!!!!

Аа като играчките бомби дето руснаците са подарявали в Афганистан и Чечня. Сега те разбрах. И за да подсилят ефекта са поръсили хубаво Грозни със ГРАД.

Всеки човек, който малко разбира от военно дело, знае, че един транспортен самолет Ил-76 побира 126 десантчика и има 7 души екипаж, като при военните той не пътува никога празен, а дори се препълва.

Ами те са били три самолета, един е кацнал, втория е свален и третия се е върнал в базата си. Излиза ли ти сега сметката? А те са носили и товар.

Товарът, който носи Ил-72, е отделно от десанта. Товарът е около 100 тона. Вместо да репликираш, да беше ходил в армията!