Коментари - НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази | Днес.dir.bg

НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази

Няма конкретна непосредствена заплаха за държавите, където предстои откриването на нови контролни и командни центрове на пакта, заявиха от НАТО.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази | Днес.dir.bg

Коментари

Българите така сме свикнали, не от хубаво разбира се, че почне ли някой да те успокоява как няма страшно, винаги подозираш, че ще стане точно обратното. Даже имаме и такава поговорка : Най ме е страх от не бой се!

е във война! Нека всички си дадем сметка за това и русофили и русофоби. Русия ще ни накаже-има за какво, а НАТО няма да ни опази. Нищо добро не не очаква......

теб прородата те е наказала.

само сапун ФА от тва животно или пък настолна лампа от кожата му

НЯМА ПРЯКА РУСКА ЗАПЛАХА, НО ВИЕ, ВОЙНОЛЮБЦИ ЗЛОВЕЩИ ПРАВИТЕ ТАКА, ЧЕ ДА Я ИМА!!!Всеки божи ден НЕПРЕКЪСНАТО СИ ИГРАЕТЕ С ОГЪНЯ И ПРЕДИЗВИКВАТЕ Русия към война!!!Не си ли давате сметка, че Русия е ГОТОВА ДА ОТВЪРНЕ НА УДАРА СЪС СТРАШНА СИЛА, което значи КРАЯТ НА СВЕТА??!!! ЩО ЩАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ, КОРАБИ И РАКЕТИ ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА ЗЕМЯТА ???!!! НАД 700 АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ ПО СВЕТА СРЕЩУ 1 РУСКА!!! НЕ НА МАШАТА - БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ БЕЗУМЕН ОГЪН!!! СТОП НА НАТО В БЪЛГАРИЯ!!! НА ПРАГА НИ Е ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!... Хора, на улицата, докато я има!!!

Ами да я изчакаме!

Я, пак няма плюсове!! Явно само ти не си мурзилка!!

Баааахххх! Що ли нямаш и един плюс? Не се напъвай- няма да го проумееш!!!!

Страшно точно!!!! Столтенберг не говори за центрове , а за БАЗИ!!! Както пее Сл. Трифонов- "Добър вечер уважаеми зрители, СПИТИ ЛИ, СПИТЕ ЛИ!?". Спим ама с кеф!!!

Ставаме свидетели на поредния цирк, изнесен пред света от западната циркова трупа. Столтенберг заявява, че заплаха няма. А защо тогава г-н Столтенберг, правите "центрове"??? Нонсенс! От друга страна какво повече да направят след като нямат ресурс да го сторят. Нали са ангажирани в Афганистан, Либия, Ирак...просто нямат физическа възможност за нещо повече от "координационен център" с петдесет ахмака. Но и нищо да не направят пак не могат...имиджа е много важен, да не кажа всичко. А не може и просто да обявят: "Само за тези центрове ни стигат силите в момента..." Пак нелепо се получава. Пълен цирк! Затова и "центровете" биват представени пред обществеността като чутовна крачка сторена от алианса...нечувана стъпка...велико постижение...такива мити работи, а иначе, разбира се публиката ще плаща за цирка както си му е редът!

Вие сте заплахата, а не Русия!

от Русия няма заплаха,но от размирното и войнолюбиво НАТО,е най-голямата заплаха да има война

Явно в "карето белот", което си играе на "правителство" са решили да си останем на руски газ! Като съюзници на загубилите поредната война, Русия ще ни анексира и ще продължим да си ползваме руски газ...

Добре, че сме в НАТО, иначе вече щяхме да сме вече задунайска губерния. Вижте какво прави Русия ии как се заобгражда с марионетни псевдо-държави от теритрии, които е откъснало от съседни държави, които не са се подчинили в даден момент. И продължава... Дали е от блестта на Путин, не знам. Но и Сталин по същия начин нападна Финландия и откъсна територии, окупира балтийските държави и половин Полша.

Не си "руски агресор", прост идиот си.

А сега ни превърнаха в задокеанска колония.

Щом казват, че няма, значи има.

nqma zaplaxa dokato se izgradqt bazite i sled tova, ve4e opasnostta ot ruska invaziq 6te e ogromna,prosto sa jalki.

И аз не вярвам на лицемерните НАТО .

Няма конкретна непосредствена заплаха за държавите, където предстои откриването на нови контролни и командни центрове на пакта, заявиха от НАТО. ПО-ВАЖНО Е КАКВО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ.....

Прегледах последната страница. Пропускате нещо много важно - Турция.

И какво си мислиш, че когато, не ако, Турция реши да схруска половин България, САЩ ще я възпре!?! А дали няма да реагира както с Косово!?! А може би такава е идеята!?!

loyola

За сега няма, но след като се построят базите (центровете), тогава как ще бъде ?

Като няма пряка заплаха защо не си ги направите във вашите държави.

НЕ на НАТО в България!!!!!!!

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Щеше да си прав, Но ако наистина имаше заплаха от Русия. Ама наистина ли си вярвате като говорите как Русия евентуално може да нападне една страна членка на НАТО, пък било то и България ??? Те може да имат апетити, но не биха посмели. Така че това са пълни глупости! За да те изпреваря ще ти кажа че не може да се търси никаква аналогия между България и Крим. Пак се вкарваме или ни вкарват в някакъв филм от който можем само да загубим.

моля ти се, пий си хаповете редовно! По-малко ще виждаш военни, русалки, комунисти и морски змейове.

всичко са сметнали .. нато ще ни завладее и после русия ще дойде да ни освободи

не може ли просто да си живеем мирно и спокойно и всички тея дърти мисири дето се правят на управници на света да спрат да ни дават акъли ... или поне да спрем да ги слушаме

Измислената руска заплаха е удобен параван за окупиране на бившите соц. държави с натовски войски, които да гарантират интересите на спонсорите на пакта в тези държави и да не допуснат прецеденти като този в източна Украйна. Както и да осигурят военна подкрепа на марионетните правителства срещу евентуално гражданско недоволство. Диктатура, но в лъскава опаковка. Римска тактика.

Тези от нато надминаха себе си! А кой ще предпазва от вашите агресии, бе, келемета? Кой ще вземе мерки срещу престъпленият които извършихте в Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия? Кога вие щеотдръпете признаването за държава на гнусното наркотрафикантско и криминално формирование Косово? Целта на всички тези командни центрове е да командват тъпагьозите от източна европа, които ще са съгласни да се бият срещу Русия, за да може по това време краваристанците да си преместят войските около Китай. Ако вие сте забравили фокусирането на Изток, което маймуната обяви като стане президент, бъдете сигурни че краваристанците не са. Те ис изпълняват плана!

Доколкото разбирам от това изказване, ние ще се явяваме преграда, съответно заплаха не само пред Русия, но и пред ИДИЛ. Чудесен повод да се насочи вниманието и на ислямистките откачалки към дребните държавици от Източна Европа, до една бивши съюзници на Русия, които евентуално да го отнесат. Ей, големи стратези са тези от НАТО, дума да няма.

прехвърлят ни топката така им е по-евтинко

мдааа нема прека за този който пали фитила оти е на длего разстояние ама ний сме на топа И ПАК ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ ПО ЛОША ПРИВИЧКА ,НИЙ ВИНАГИ ГО ОТНАСЯМЕ И ВСЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА КЮТИМ

Г-да управляващи, вижте моля историята на страната ни - когато сме имали национални катастрофи, на кого сме били съюзници. Ако не си знаете историята, ще я повторите.

ЕСАЩ надминаха и Гьобелс с отвратителната си агресивна пропаганда !

Командния център да е в София.Ако руснаците решат да бомбардират да бомбардират София.А Софиянци да търсят отговорност от тези които са взели това мъдро решение.

Тук ни е проблемът-разединението.И софиянци са хора.Ако допуснем това всички сме отговорни,държавата е наша.

Софиянците били хора? Не ги обиждай! Те са столичани!

Членството на България в НАТО е гаранция за бизнеса и инвеститорите. Кой ще инвестира милиони в страна, в която утре може да дойдат учтивите зелени човечества на Путьо и да обявят собствеността им за "народна"?

ку..ку сега ще викаме нато да пази лидъл от руска национализация ... малееее ... така си оплел жиците че ....

Добре бе мъжки! Направо ме разби! Щом е така, можеш ли да ми отговориш на простичкия въпрос: "След като Китай, Малайзия, Тайван и др. не са в нато, защо толкова много хора инвестират и не се страхуват?" Това което сте го написали е пълна глупост и откровенна лъжа.

Абе, бай, аз като гледам какви инвестиции се правят сега ... А сме член на НАТО от 2004 г., ако помниш.

Добре, че успяхме да влезнем в НАТО и ЕС, когато Русия още не знаеше къде се намира след разпадането на "нерушимы" СССР. Иначе отдавна да сме от другата страна на желязната завеса. Пък жабите нека си крякат, те затова им плащат :)

тия командни центрове кво общо имат с русия ... те са за командване на местните аборигенски населения ...

След време в учебниците по история ще пише как само с построяването на един команден център в София са успели да върнат хората по родните им села. Земята иска да се обработва!

НАТО ЩЕ ПОСТЪПИ С БЪЛГАРИТЕ ТАКА КАКТО УКРОФАШИСТИТЕ ПОСТЪПВАТ С ТЕХНИТЕ ВОЙНИЦИ: РАДАТА ПРИЕ ЗАКОН С КОЙТО РАЗРЕШАВА НА ЗАГРАДИТЕЛНИ ОТРЯДИ ОТ НАТО ДА УБИВАТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ КОИТО ОТСТЪПВАТ

Ей Детройт, нали ти казах да се прекръстиш на МОСКВИЧ! Всеки ден пишеш лъжи в ДИР! Де го този закон - я дай линк към него? Егати лъжеца!Какви "заградителни отряди от НАТО", какви 5 лв., бе атако-путинска подлого? Да не би да кажеш "зелените човечета" на московския диктатор?

не бързай толкова да се изхвърляш. Предполагам, че от приемането на закона в Радата до обнародването и влизането му в сила минава определен срок. Но и без специален закон дезертьорството във военно време се наказва много строго. Всъщност предполагам, че става въпрос за въвеждане на военно положение на територията на Украйна, с цел да се сплашат хората, които бягат от мобилизация. Това прави казаното от Детройта достоверно.

Защо непослушно момченце не си си пил пак лекарството? Вземи поне научи руски!

България няма работа в нато. Пътят ни е - неутралитет и член на ЕС, но с собствена визия и чест и достойнство...

Няма такъв вариант - "неутралитет". Това никоя бедна и малка страна не може да си го позволи. А особено, ако политиците й са крадливи, защото целия народ се е научил да краде цели 45 години и прилага наученото в следващите 25. Можем да избираме дали да сме с диктаторския, ретрограден, прогнил от държавна корупция режим на КГБ агента Путин или с ЕС, който е на светлинни години напред като морал, граждански свободи, качество на живот, свобода и т.н. и т.н.88

Заплаха е този, който на щик носи някаква кауза.Третия Райх, комунизма, демокрацията.Като гледам, първите две са в историята.Остана само агресивната, натрапена навсякъде Демокрация.Та, кой е агресора?

САМО ЕДИН ПРИМЕР СРЕЩУ ТВЪРДЕНИЕТО ЗА "агресивната демокрация" - Путин не демократ, напротив оглавява един авторитарен с елементи на тоталитарен режим. Той е заплаха за всичките си суверенни съседи. Виж преди прибалтика, след това Грузия и днес Украйна. Та кой наистина е агресора?

ННН,кой определя кой е демократ и кой-не?Там, в Русия има всички атрибути на демократичната държава-Парламент,изпълнителна власт и т.н.Кой е този носител на абсолютната истина, който да определя къде и как да се живее?В САЩ е имало и концлагери, и политически репресирани.Не се опитвай да ми докажеш противното.Била ли е забранявана комунистическата идеология, примерно, в определени периоди.Била е.Така че, толерантност, но с условности.Но това са техни, вътрешни проблеми.Аз визирам агресията навън.И е много страшно някой да реши, че е носител на абсолютната истина.

След бомбандировките в Югославия1999 год,американски бази в Косово,Албания,България,Македония,Унгария,Босна и Херцеговина.Най голямата база в света е Бондстийл-Косово,наоколо няма дървета .Империята не се ража случайно ,тя се планира.Базите не носят отговорност за щети.В тях се тестват и нови оръжия. А наличието на чужди бази в дадена страна ,тя губи автоматически суверинитета си.Използват продажни политици на дадени страни ,за да си построят базите.

Макар че сме в НАТО, нашият принцип е да развиваме тясно сътрудничество с Русия, ето вече успяхме да отклоним Южен поток в Турски поток, вместо Белене с парите за тракийските бежанци ще построим 2-3 АЕЦ на наша си територия някъде около Резовска река, търсим алтернатива на Бургас - Александрополис, възможно е да изградим петролопровода Люлебургаз - Александрополис, гърците няма да са против, защото страшно много са притиснати с тези тяхни многомилиардни дългове.

Ха сега последно за Грузия ли се сетиха? Ами навсякъде където НАТО протяга крадлива ръчичка, ще я пляскат. Жалко за хората които им вярват и умират заради тях.

Едно време бяха Чехия, Унгария Полша

НАТО ЛИ НАХЛУ В ОСЕТИЯ ИЛИ ПУТЛАНДИЯ? ОЧИЧКИТЕ С КАКВО СИ ГИ ЗАМАЗА?

В осетия нахлу Грузландистан, верен слуга и кандидат за щат на краваристан! Но и те си намериха майстора! Я кажи кой нахлу в Афганистан, Ирак, кой бомбардира Сърбия, Либия, кой подкрепя чалмите в Сирия? Отговорът е -краваристан!

Ако НАТО направи командния център в Народното събрание аз съм твърдо "ЗА"

не искам в Родината ми чужди военни бази

Споко! В твоята родина (предполагам Русия) поне за сега няма да има чужди бази.

Не се мъчи да мислиш, като не можеш.

Боже! Прости на малоумните!

Мдааа, няма заплаха, а мобилизацията и базите на НАТО са нещо съвсем нормално ... Защо лицемерието и лъжите са така характерни за западната демокрация ?

Едно време нямаше военни бази нитo викаха запасняци!!!

ДА МАХНЕМ Лъжливия Тапет Дисидент !!! 18 Септември 2014 - Президентът Росен Плевнелиев и министърът на отбраната Велизар Шаламанов откриха Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия като международна организация .

Морски тъпако,US апетита включва и Китай,да не говорим за Иран и т.н..Това автоматично ги прави съюзници,а вече и на практика текат подобни процеси.Не забравяй Индия,Бразилия-БРИКС,говори ли ти нещо.Баба ти е в изолацияущото и е спижурена и не става.

А ти, питали Путин???

Коментари - НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази | Днес.dir.bg

НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази

Няма конкретна непосредствена заплаха за държавите, където предстои откриването на нови контролни и командни центрове на пакта, заявиха от НАТО.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Няма пряка руска заплаха за държавите с нови бази | Днес.dir.bg

Коментари

Българите така сме свикнали, не от хубаво разбира се, че почне ли някой да те успокоява как няма страшно, винаги подозираш, че ще стане точно обратното. Даже имаме и такава поговорка : Най ме е страх от не бой се!

е във война! Нека всички си дадем сметка за това и русофили и русофоби. Русия ще ни накаже-има за какво, а НАТО няма да ни опази. Нищо добро не не очаква......

теб прородата те е наказала.

само сапун ФА от тва животно или пък настолна лампа от кожата му

НЯМА ПРЯКА РУСКА ЗАПЛАХА, НО ВИЕ, ВОЙНОЛЮБЦИ ЗЛОВЕЩИ ПРАВИТЕ ТАКА, ЧЕ ДА Я ИМА!!!Всеки божи ден НЕПРЕКЪСНАТО СИ ИГРАЕТЕ С ОГЪНЯ И ПРЕДИЗВИКВАТЕ Русия към война!!!Не си ли давате сметка, че Русия е ГОТОВА ДА ОТВЪРНЕ НА УДАРА СЪС СТРАШНА СИЛА, което значи КРАЯТ НА СВЕТА??!!! ЩО ЩАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ, КОРАБИ И РАКЕТИ ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА ЗЕМЯТА ???!!! НАД 700 АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ ПО СВЕТА СРЕЩУ 1 РУСКА!!! НЕ НА МАШАТА - БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ БЕЗУМЕН ОГЪН!!! СТОП НА НАТО В БЪЛГАРИЯ!!! НА ПРАГА НИ Е ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!... Хора, на улицата, докато я има!!!

Ами да я изчакаме!

Я, пак няма плюсове!! Явно само ти не си мурзилка!!

Баааахххх! Що ли нямаш и един плюс? Не се напъвай- няма да го проумееш!!!!

Страшно точно!!!! Столтенберг не говори за центрове , а за БАЗИ!!! Както пее Сл. Трифонов- "Добър вечер уважаеми зрители, СПИТИ ЛИ, СПИТЕ ЛИ!?". Спим ама с кеф!!!

Ставаме свидетели на поредния цирк, изнесен пред света от западната циркова трупа. Столтенберг заявява, че заплаха няма. А защо тогава г-н Столтенберг, правите "центрове"??? Нонсенс! От друга страна какво повече да направят след като нямат ресурс да го сторят. Нали са ангажирани в Афганистан, Либия, Ирак...просто нямат физическа възможност за нещо повече от "координационен център" с петдесет ахмака. Но и нищо да не направят пак не могат...имиджа е много важен, да не кажа всичко. А не може и просто да обявят: "Само за тези центрове ни стигат силите в момента..." Пак нелепо се получава. Пълен цирк! Затова и "центровете" биват представени пред обществеността като чутовна крачка сторена от алианса...нечувана стъпка...велико постижение...такива мити работи, а иначе, разбира се публиката ще плаща за цирка както си му е редът!

Вие сте заплахата, а не Русия!

от Русия няма заплаха,но от размирното и войнолюбиво НАТО,е най-голямата заплаха да има война

Явно в "карето белот", което си играе на "правителство" са решили да си останем на руски газ! Като съюзници на загубилите поредната война, Русия ще ни анексира и ще продължим да си ползваме руски газ...

Добре, че сме в НАТО, иначе вече щяхме да сме вече задунайска губерния. Вижте какво прави Русия ии как се заобгражда с марионетни псевдо-държави от теритрии, които е откъснало от съседни държави, които не са се подчинили в даден момент. И продължава... Дали е от блестта на Путин, не знам. Но и Сталин по същия начин нападна Финландия и откъсна територии, окупира балтийските държави и половин Полша.

Не си "руски агресор", прост идиот си.

А сега ни превърнаха в задокеанска колония.

Щом казват, че няма, значи има.

nqma zaplaxa dokato se izgradqt bazite i sled tova, ve4e opasnostta ot ruska invaziq 6te e ogromna,prosto sa jalki.

И аз не вярвам на лицемерните НАТО .

Няма конкретна непосредствена заплаха за държавите, където предстои откриването на нови контролни и командни центрове на пакта, заявиха от НАТО. ПО-ВАЖНО Е КАКВО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ.....

Прегледах последната страница. Пропускате нещо много важно - Турция.

И какво си мислиш, че когато, не ако, Турция реши да схруска половин България, САЩ ще я възпре!?! А дали няма да реагира както с Косово!?! А може би такава е идеята!?!

loyola

За сега няма, но след като се построят базите (центровете), тогава как ще бъде ?

Като няма пряка заплаха защо не си ги направите във вашите държави.

НЕ на НАТО в България!!!!!!!

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Щеше да си прав, Но ако наистина имаше заплаха от Русия. Ама наистина ли си вярвате като говорите как Русия евентуално може да нападне една страна членка на НАТО, пък било то и България ??? Те може да имат апетити, но не биха посмели. Така че това са пълни глупости! За да те изпреваря ще ти кажа че не може да се търси никаква аналогия между България и Крим. Пак се вкарваме или ни вкарват в някакъв филм от който можем само да загубим.

моля ти се, пий си хаповете редовно! По-малко ще виждаш военни, русалки, комунисти и морски змейове.

всичко са сметнали .. нато ще ни завладее и после русия ще дойде да ни освободи

не може ли просто да си живеем мирно и спокойно и всички тея дърти мисири дето се правят на управници на света да спрат да ни дават акъли ... или поне да спрем да ги слушаме

Измислената руска заплаха е удобен параван за окупиране на бившите соц. държави с натовски войски, които да гарантират интересите на спонсорите на пакта в тези държави и да не допуснат прецеденти като този в източна Украйна. Както и да осигурят военна подкрепа на марионетните правителства срещу евентуално гражданско недоволство. Диктатура, но в лъскава опаковка. Римска тактика.

Тези от нато надминаха себе си! А кой ще предпазва от вашите агресии, бе, келемета? Кой ще вземе мерки срещу престъпленият които извършихте в Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия? Кога вие щеотдръпете признаването за държава на гнусното наркотрафикантско и криминално формирование Косово? Целта на всички тези командни центрове е да командват тъпагьозите от източна европа, които ще са съгласни да се бият срещу Русия, за да може по това време краваристанците да си преместят войските около Китай. Ако вие сте забравили фокусирането на Изток, което маймуната обяви като стане президент, бъдете сигурни че краваристанците не са. Те ис изпълняват плана!

Доколкото разбирам от това изказване, ние ще се явяваме преграда, съответно заплаха не само пред Русия, но и пред ИДИЛ. Чудесен повод да се насочи вниманието и на ислямистките откачалки към дребните държавици от Източна Европа, до една бивши съюзници на Русия, които евентуално да го отнесат. Ей, големи стратези са тези от НАТО, дума да няма.

прехвърлят ни топката така им е по-евтинко

мдааа нема прека за този който пали фитила оти е на длего разстояние ама ний сме на топа И ПАК ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ ПО ЛОША ПРИВИЧКА ,НИЙ ВИНАГИ ГО ОТНАСЯМЕ И ВСЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА КЮТИМ

Г-да управляващи, вижте моля историята на страната ни - когато сме имали национални катастрофи, на кого сме били съюзници. Ако не си знаете историята, ще я повторите.

ЕСАЩ надминаха и Гьобелс с отвратителната си агресивна пропаганда !

Командния център да е в София.Ако руснаците решат да бомбардират да бомбардират София.А Софиянци да търсят отговорност от тези които са взели това мъдро решение.

Тук ни е проблемът-разединението.И софиянци са хора.Ако допуснем това всички сме отговорни,държавата е наша.

Софиянците били хора? Не ги обиждай! Те са столичани!

Членството на България в НАТО е гаранция за бизнеса и инвеститорите. Кой ще инвестира милиони в страна, в която утре може да дойдат учтивите зелени човечества на Путьо и да обявят собствеността им за "народна"?

ку..ку сега ще викаме нато да пази лидъл от руска национализация ... малееее ... така си оплел жиците че ....

Добре бе мъжки! Направо ме разби! Щом е така, можеш ли да ми отговориш на простичкия въпрос: "След като Китай, Малайзия, Тайван и др. не са в нато, защо толкова много хора инвестират и не се страхуват?" Това което сте го написали е пълна глупост и откровенна лъжа.

Абе, бай, аз като гледам какви инвестиции се правят сега ... А сме член на НАТО от 2004 г., ако помниш.

Добре, че успяхме да влезнем в НАТО и ЕС, когато Русия още не знаеше къде се намира след разпадането на "нерушимы" СССР. Иначе отдавна да сме от другата страна на желязната завеса. Пък жабите нека си крякат, те затова им плащат :)

тия командни центрове кво общо имат с русия ... те са за командване на местните аборигенски населения ...

След време в учебниците по история ще пише как само с построяването на един команден център в София са успели да върнат хората по родните им села. Земята иска да се обработва!

НАТО ЩЕ ПОСТЪПИ С БЪЛГАРИТЕ ТАКА КАКТО УКРОФАШИСТИТЕ ПОСТЪПВАТ С ТЕХНИТЕ ВОЙНИЦИ: РАДАТА ПРИЕ ЗАКОН С КОЙТО РАЗРЕШАВА НА ЗАГРАДИТЕЛНИ ОТРЯДИ ОТ НАТО ДА УБИВАТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ КОИТО ОТСТЪПВАТ

Ей Детройт, нали ти казах да се прекръстиш на МОСКВИЧ! Всеки ден пишеш лъжи в ДИР! Де го този закон - я дай линк към него? Егати лъжеца!Какви "заградителни отряди от НАТО", какви 5 лв., бе атако-путинска подлого? Да не би да кажеш "зелените човечета" на московския диктатор?

не бързай толкова да се изхвърляш. Предполагам, че от приемането на закона в Радата до обнародването и влизането му в сила минава определен срок. Но и без специален закон дезертьорството във военно време се наказва много строго. Всъщност предполагам, че става въпрос за въвеждане на военно положение на територията на Украйна, с цел да се сплашат хората, които бягат от мобилизация. Това прави казаното от Детройта достоверно.

Защо непослушно момченце не си си пил пак лекарството? Вземи поне научи руски!

България няма работа в нато. Пътят ни е - неутралитет и член на ЕС, но с собствена визия и чест и достойнство...

Няма такъв вариант - "неутралитет". Това никоя бедна и малка страна не може да си го позволи. А особено, ако политиците й са крадливи, защото целия народ се е научил да краде цели 45 години и прилага наученото в следващите 25. Можем да избираме дали да сме с диктаторския, ретрограден, прогнил от държавна корупция режим на КГБ агента Путин или с ЕС, който е на светлинни години напред като морал, граждански свободи, качество на живот, свобода и т.н. и т.н.88

Заплаха е този, който на щик носи някаква кауза.Третия Райх, комунизма, демокрацията.Като гледам, първите две са в историята.Остана само агресивната, натрапена навсякъде Демокрация.Та, кой е агресора?

САМО ЕДИН ПРИМЕР СРЕЩУ ТВЪРДЕНИЕТО ЗА "агресивната демокрация" - Путин не демократ, напротив оглавява един авторитарен с елементи на тоталитарен режим. Той е заплаха за всичките си суверенни съседи. Виж преди прибалтика, след това Грузия и днес Украйна. Та кой наистина е агресора?

ННН,кой определя кой е демократ и кой-не?Там, в Русия има всички атрибути на демократичната държава-Парламент,изпълнителна власт и т.н.Кой е този носител на абсолютната истина, който да определя къде и как да се живее?В САЩ е имало и концлагери, и политически репресирани.Не се опитвай да ми докажеш противното.Била ли е забранявана комунистическата идеология, примерно, в определени периоди.Била е.Така че, толерантност, но с условности.Но това са техни, вътрешни проблеми.Аз визирам агресията навън.И е много страшно някой да реши, че е носител на абсолютната истина.

След бомбандировките в Югославия1999 год,американски бази в Косово,Албания,България,Македония,Унгария,Босна и Херцеговина.Най голямата база в света е Бондстийл-Косово,наоколо няма дървета .Империята не се ража случайно ,тя се планира.Базите не носят отговорност за щети.В тях се тестват и нови оръжия. А наличието на чужди бази в дадена страна ,тя губи автоматически суверинитета си.Използват продажни политици на дадени страни ,за да си построят базите.

Макар че сме в НАТО, нашият принцип е да развиваме тясно сътрудничество с Русия, ето вече успяхме да отклоним Южен поток в Турски поток, вместо Белене с парите за тракийските бежанци ще построим 2-3 АЕЦ на наша си територия някъде около Резовска река, търсим алтернатива на Бургас - Александрополис, възможно е да изградим петролопровода Люлебургаз - Александрополис, гърците няма да са против, защото страшно много са притиснати с тези тяхни многомилиардни дългове.

Ха сега последно за Грузия ли се сетиха? Ами навсякъде където НАТО протяга крадлива ръчичка, ще я пляскат. Жалко за хората които им вярват и умират заради тях.

Едно време бяха Чехия, Унгария Полша

НАТО ЛИ НАХЛУ В ОСЕТИЯ ИЛИ ПУТЛАНДИЯ? ОЧИЧКИТЕ С КАКВО СИ ГИ ЗАМАЗА?

В осетия нахлу Грузландистан, верен слуга и кандидат за щат на краваристан! Но и те си намериха майстора! Я кажи кой нахлу в Афганистан, Ирак, кой бомбардира Сърбия, Либия, кой подкрепя чалмите в Сирия? Отговорът е -краваристан!

Ако НАТО направи командния център в Народното събрание аз съм твърдо "ЗА"

не искам в Родината ми чужди военни бази

Споко! В твоята родина (предполагам Русия) поне за сега няма да има чужди бази.

Не се мъчи да мислиш, като не можеш.

Боже! Прости на малоумните!

Мдааа, няма заплаха, а мобилизацията и базите на НАТО са нещо съвсем нормално ... Защо лицемерието и лъжите са така характерни за западната демокрация ?

Едно време нямаше военни бази нитo викаха запасняци!!!

ДА МАХНЕМ Лъжливия Тапет Дисидент !!! 18 Септември 2014 - Президентът Росен Плевнелиев и министърът на отбраната Велизар Шаламанов откриха Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия като международна организация .

Морски тъпако,US апетита включва и Китай,да не говорим за Иран и т.н..Това автоматично ги прави съюзници,а вече и на практика текат подобни процеси.Не забравяй Индия,Бразилия-БРИКС,говори ли ти нещо.Баба ти е в изолацияущото и е спижурена и не става.

А ти, питали Путин???