НАТО: Русия все още нарушава суверенитета на Украйна

НАТО заседава седем часа относно конфликта между Русия и Украйна. НАТО държи на мирно разрешение, въпреки че Русия нарушава териториалната цялост на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Русия все още нарушава суверенитета на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи,!Тези още се вземат на сериозно....

Те НАТО ако нещо можеха да направят досега щяха да са го направили. Да си говорят кой ги слуша. И санкции май още няма. А ако има ЕС няма да издържи дълго без пазари и газ по завишени цени или съвсем без газ да не говорим за долара. Китай ще наложи своите цени на бедния ЕС и ще ги видим.

Е,щом генерален секретар на НАТО казва това,трябва да му вЕрваме!

Е, точно пък НАТО да каже това, е проява на изключителен цинизъм!

котенцето пусин са разни лузъри, неудачници, посредственичета, дет не могат да направят нищо в условията на свободна, честна, почтена конкуренция, която Западният Свят е постигнал и поради тва са изпълнени с омраза и бълват анонимен жлъч по разни форумчета.

Дрънкалче,както виждам пишеш от България за почтена и честна конкуренция.Такава че няма у нас,няма!Ама първо иди на Запад побори се в тамошната "почтена и честна" конкуренция па тогава драскай по форуми!

теб Западът им виновен за всичко и да живее мужикия и пусинско-кагебишката шайка, дет са заграбили природата на 1/6 от Земята, поробила са туземната популация и шантажират нормалния свят.

НАТО все още нарушава суверенитета на Афганистан и Сирия. И на всеки когото САЩ реши да нападне.

НАТО И АМЕРИКА ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЯТ , ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГИ ЕБАВА .... .... В МОМЕНТА НЕ ВИЖДАМ НИТО ТЕОРЕТИЧЕСКИ НИТО ПРАКТИЧЕСКИ КАК НАТО ИЛИ АМЕРИКА БИХА УСТРОИЛИ ВОЙНА В АЗИЯ ИЛИ В ЮЖНА АМЕРИКА ... ОТ РОДА НА ОПЕРАЦИИТЕ КОИТО ЦРУ ПРОВЕЖДАШЕ В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ, КОРЕЯ ИЛИ ВИЕТНАМ .... МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЧАТ САМО НА РАЗНИ ДРЕБНИ ДИКТАТОРЧЕТА И ДА НАСТАВЛЯВАТ ИБРКИЧИИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ "ДЕМОКРАТИ" ... НО КАТО ОПРАТ ДО СЕРИОЗНИТЕ ХОРА , МУШКАТ ОПАШКАТА МЕЖДУ КРАКАТА И ПОЧВАТ ДА ГЛЕДАТ УПЛАШЕНО :))))

jizast

Алкашите ще се осат пак, както стана с Афганистан, както изгубиха "студената война", както се нахендриха с Чечня. Чеченците им рязаха главите и Путкин гледаше тъпо клипчетата. Джуджето ще духа супата май...

КОЙ ЕБАВА НАТО И САЩ ... ТЕ ЕДНИ ТАЛИБАНИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕБИЯТ ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ , А СЕДНАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ВЕЛИКИТЕ НАЦИИ :))))) ДОБЕ ЧЕ СМЕ ОКУПИРАЛИ КАНАДА И МЕКСИКО , ИНАЧЕ НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ :)

Много ги е яд САЩ и НАТО, че Русия си окупира територии без един убит или дори ранен досега. Американците за 3 дена бяха утрепали повече цивилни отколкото талибани в Афганистан (а после и в Ирак)

Това не оправдава руснаците по никакъв начин!

А американците в Сърбия, Ирак, Афганистан, Виетнам имат оправдание, защото са носители на светлината като Прометей! Ама май се изгориха с огъня си!

Че защо трябва да се оправдават руснаците. Да не би нещо да са виновни. Те са ходили просто на гости на роднини в Крим. Че какво лошо има в това? Да не би да е нужно разрешение от американците? А, ще имат много здраве от руската мечка.

ЧУК

Казах го веднъж,и пак повтарям.За провала на американците,в Ленгли ще фърчат глави!

А дано! На всички ни писна от кравари, врещи носа си навсякъде по света, размахващи назидателно пръст и раздаващи акъл, който никой не им иска.

вий за 7 часа заседание тва ли решихте бе смехурани?

77% от населението на Украйна се определят като украйнци, та ще е интересно Русия да повоюва с Украйна!

тва от CNN данни как познавам само...))) смешник...77% колкото ?? процента са и македонци в Югозападна България

САЩ, кога ще нахлуят в Куба нали имат там военна база и са им съседна страна?.......

ЧУК

Те вече се опитаха веднъж!

голям го ядоха "великите" янки

"Днешното заседание бе свикано по искане на Полша и по силата на чл. 4 от Вашингтонския договор, който предвижда консултации винаги щом някоя от държавите от алианса пожелае това и когато прецени, че териториалната цялост, политическата независимост и сигурността й са застрашени." Шляхтата вече гледа на Украйна като на свое воеводство. След време пак ще реве, че Германия и Русия са лоши, много лоши. Ама тоя път няма да го има интернационалиста с лулата и мустаците, за да ги извади от "окончателното решение".

Тоя свят се е побъркал, щом поляците, на чиято територия има един кош нацистки концентрационни лагери, подкрепя потомствените недобити фашисти от котилото на Степан Бандера!

Русия е в пълното си право. Даже мисля, че Путин меко пипа. Ако Америка граничеше с украйна, а в крим имаше американска база, бъдете сигурни, че американските войски щяха да са овладели терористичната заплаха в братска украйна и да са на всяко кьоше.

Как американците не нехлуха дори 1 път в Канада или в Мексико последните над 100 години, а руснаците не се спряха???

ЧУК

Те пробваха в Куба през шейсетте!Залива на Прасетата.И там останаха ,като трупове обаче!!!

Значи и турците ще имат право!!!!!

Питане към нашите "проамериканци" и "русиямразещи": След като твърдите,че Русия няма право да защитава руснаците в изкуствената държава Украйна,означава ли това ,че и България,по същия начин,няма право да защитава българите в Македония,Западните покрайнини,Бесарабия ,та дори в Украйна?

Истината е , че България няма с какво да защити които и да било, където и да било, тъй като 'новите братя' ни оставиха без армия. Това е факт, които скоро ще бъде основен в устите на много българи, докато бесят някои отрепки по дърветата докато държавата ни се разпарчетосва между съседите от юг. Все пак трябва да е ясно ,че Русия, Китай и Турция си говорят едни разговори по телефона и не е току така Турция да се опълчва на западните си партньори. Взела е нещо, което може и да е едно просто "ДА".

А Ердоган има ли право да защити турците в България? Селяндур?

Тъпако, в България няма турци ако не знаеш има българи-мюсюлмани или мохамедани, кой както иска да ги нарича и същите тези не са признати за малцинство по никакви споразумения или конвенции. Преди да смърдиш се поинтересувай кое как е!

Значи като утре Турция влезне да защити турците в Родопите от неприемането на закона за агитяцията на майчин език да гипосрещнем с хляб и сол и НАТО да им каже браво...?

Не се напъвайте, червени чугунени глави! Колкото и да се пънете не можете да обясните своето перверзно подмокряне при споменаването на Русия!!! Време е да осъзнаете своята безкрайна обремененост! Никой нито иска да живее в Русия, нито да учи там, но виж, всеки руснак би избягал веднага на запад, останалите умират от алкохолизъм! Толкова за руската душа!

Абе ходи се пери на Запад!

Какво усики пиеш, руско ли? И водката ти не е руска, смешко! Какви дрехи носиш, какъв телевизор имаш, каква музика слушаш? Ааа извинявай, чалга е! Тъжно е, че такива като теб умират паднали от масата, на която са се качили да правят кючек - типични русофили!

Средната работна заплата в Русия обърнато в наши пари е 1500лв а в Украйна е 500лв колкото и в България .За 20 год Украйна е намаляла с 10 мил. човека .По време на социализма е била еди от най-развитите региони на СССР.

къде в Русия е 1500, бе??? В Москва и Петербург??? Я отиди в Яркутск и виж какво е, анцузи и простотия, мизерия и панел, заплати около 100$!!! Аман от профани, които харесват нещо и не знаят защо! Чел някъде колко е, смешник!

шефче

Смешен си пич!!! В много от районите на Русия заплатите са в ПЪТИ по-големи от тези в Москва!

По-добре така в библиотеката,отколкото в казиното или дискотеката.Това е морален избор.Яркутс има прекрасна природа.

казвам Ви най - сериозно ако американските части влезат в черно море шанса да не излезат здрави оттам е много голям --------------------------------------------- ако американските части изчакат пред входа на черно море шансът да се разреши кризата е много голям --------------------------------------------- избор все пак има/но не се опитвайте да сплашите руснаци/ няма да успеете а и обама не е кенеди/както и украйна не е куба

Нищо чудно да се появи на картата нов Путинов проток. Между Мексико и Канада. Ще се облекчи корабоплаването. Панама малко ще пострада.

НАТО съди от каква позиция? Най-агресивната организация в новата история, Ирак, Авганистан, Сърбия, Либия, Сирия ... списъкът с престъпления, към различни държави е дълъг.

Спорно е коя е най-агресивната нация, американската или Руската??? Руската освен, че избива собствения си народ тя е ликвидирала цели нации, националности, милиони свои хора избити без причина, глад и мизерия! Освен това, Русия често налага диктатурата си на демократични и мирни общества! Тези, които изброи до една са държави с богоизбрани изроди!

Като мразиш руснаците,защо си "березка"?

И Украйна и България са още в лапите на същото КГБ-зло, но Украйна е по-голяма и мащабите на безобразията са по-големи, а и по-дълго са "строили комунизъма; т.е. и с тях и с нас Москва е в труд и бой и Партии велики водят нашия победен строй . . . Уви доведоха ни до най-дълбоката пропаст, а oт там излизане НЯМА . . .

Това не ви е Либия и откачалката Кадафи!Нито Сирия с братчетата ви от АЛ-Кайда!Това е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА Русия!Не мислете за Русия като заСССР!Мислете за Русия като за огромни мощни креативни суперумни супер богати икономически групировки!В Русия управлява капиталът а не болшевиките!Погледнете в Европа!Вижте къде са руските компании!Те са до вас на вашите улици!На вашите борси.Погледнете паричните потоци които влизат в Лондон Париж Берлин!НАТО вие се АНТИКА!Идвате от 19век с терминология на бивши колониални "величия"!Жалки сте!Играете с националистически и профашистки карти в 21век и умират хора за нищо в безмислени преврати!С какво ще изкупите изгубения живот на мъртвите и осъкатените?С пари ли!

Стоте човека които загинаха в Украйна, не загинаха с мисълта за НАТО! Загинаха с мисълта за свобода, за която вие дори и не смеете да си помислите!

Мечтата често си остава само мечта. А за Нато в случая важи българската поговорка " С чужда пита-майчин помен" . Жалко за несбъднатите мечти.

Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!

НАТО прави голяма грешка спрямо Русия! Ако предприеме военни действия има голяма вероятност за използване на ядрено оръжие! Дори да не се стигне до този сценарий, то нещата са толкова влошени, че Русия няма да има избор и в бъдеще ще позиционира ядрено оръжие в космоса. За това е имало разработени технологии още през 70-те години на миналия век. Това е изключително опасно, защото тези системи рано или късно ще паднат на земята. Не се знае кога и къде?

ПОТЪРСЕТЕ В НЕТА - "Православна зора" праща свои бойци в Украйна

"НАТО: Русия все още нарушава суверенитета на Украйна". Ето как отговаря Русия: Шедевр российской дипломатии Будапештские соглашения о гарантии территориальной целостности Украины в обмен на вывод ядерных сил не могут распространяться на новую власть в Киеве, пришедшую в результате революции, считает президент РФ Владимир Путин. "Когда мы указываем, что это антиконституционный переворот (на Украине - ИФ), то нам говорят: нет, это не вооруженный захват власти, это революция. А если это революция, то тогда мне трудно не согласиться с некоторыми нашими экспертами, которые считают, что на этой территории возникает новое государство", - сказал В.Путин в беседе с журналистами в Ново-Огарево во вторник. "А с этим государством, ни в отношении этого государства мы никаких обязывающих документов не подписывали", - отметил президент РФ. Он привел при этом аналогию с событиями 1917 года в России, когда в результате революции распалась Российская империя, и возникло новое государство. Соглашения о гарантии территориальной целостности Украины не могут распространяться на новую власть в Киеве - Путин. Ново-Огарево. 4 марта. ИНТЕРФАКС -

с тези партиини, почти наркозависимости забравяте старата приказка- то манастиро изгоре, те за кандилото на игумено питат.Нещата не са добре! Славянството е смачкано! Бъдещето , и то близкото ще ви осъзнае, но ще бъде късно.Чакайте да ви подхвърлят нещичко, ама и то е до време.Сега ще трябват много пари за бендеровците и те ще бъдат от бюджета на ес, така че ще изчакваме на същото дередже и ще си хвъркаме при тях.

4 марта, 22:49 UTC+4 Учебная боевая часть межконтинентальной баллистической ракеты поразила условную цель

Морской флот США готовится войти в Черное море Авианосная группа ВМС США в составе 17 кораблей и трех атомных подводных лодок, во главе с новейшим авианосцем Джордж Буш, прошла Эгейское море. Первый эсминец группы войдет в Черное море 7 марта, сообщает NewsOboz.org со ссылкой на ipvnews.nl.

Войдет в Черное море, посмотрит и скоро с подвытым хвостом уидет!!!!!

Кукиш. Турция каза Йок!

би било груба грешка с руснаците може да се разговаря нормално , но не от позиция на силата

Забравяш , че няма кой да ги пусне в Черно море, тъй като Китай уговори Турция да го затвори за кораби на НАТО. Отделно от това в подобно море самолетоносача и подводниците и ескорта нямат никакъв шанс във военно отношение, щото са достъпни за обстрел и от брега. По-добре Обамката да ги даде за скрап , отколкото да ги вкарва тука.

По времето на Елцин руски генерал посещава САЩ на официална визита. Развеждат го насам-натам. Вижда една водонапорна кула и казва "Аа, тази кула я знам". "Как така, и друг път ли си бил в Америка"? "Не към нея сме насочили ракета". "Е защо към нея"? Защото отдолу има разлом. Удряме кулата, Калифорния се откъсва от континента и потъва в океана. Цунамито унищовава цялото ви тихоокеанско крайбрежие". Ти си тръгнал да пишеш за самолетоносачи.

Руснаците са лоши - американците добри.

Путин яко им го начука. Истерията е пълна. То не бяха изявления и закани, то не бяха крясъци и евтина пропаганда позната ни от едни не толкова далечни времена. Ще ме направите без време русофил.

И аз кат теб започнах :)

И аз, мамка му!

Защо НАТО подкрепя формирането на територията на Украйна на СС "Галичина" и Бандеровски групи за диверсинна дейност? Това са нещо като славянска Ал Кайда! Тези групи в бъдеще ще действат на територията на Полша!

Те, НАТО, с Ал Кайда са съюзници, ти с някакви неофашисти ли мислиш че няма да се договорят. Антихриста няма спирка, когато има цел!

Украинский фрегат Гетьман Сагайдачный пересек Босфор и вошел в Черное море. Команда корабля присягнула на верность украинскому народу, выстроившись на палубе в виде международного опознавательного знака UA

Е, те още си стоят украинските флагове и по другите кораби , но не се подчиняват на Киев. Байганьовец, колкото и да се пенявиш нещата не са в полза на евро*ейците, но продължавай да си се плюнчиш, не пречиш, само ставаш за смях :))

Споко, "украинският народ" е същият, като "македонският народ"!!!

Нато нямат основание да дават каквито и да било коментари , тъй като не са засегнато във военно отношение страни , членки на НАТО. Отделно от това САЩ няма никакво основание да правят каквито и да било комнетари защото тази криза изобщо не ги засяга нито икономически, нито военно , нито политически, тъй като Украйна няма никакво специално договорно отношение с тях. Ако все пак се месят означава автоматично , че имат интереси и то нездрави!

Цяла европа трябва да се замислят какво ще стане АКО РУСНАЦИТЕ врътнат кранчето на ГАЗТА.

Украйна няма суверенитет вече, тя е пред разпад. В Днепропетровск 70% от населението е от евреи, в Одеса също, в другите градове на изток , Крим и Керч по-голямата част от населението е руснаци, е, те няма да приемат фашистите на Ярош от десния сектор да издевателстват над тях. В ютуб има много филми от тези градовем където показват многохилядни митинги с хора искащи отделяне и как вадят от сградите по няколко десетки майдановци. Това дето го пробутват, че всички украинци са на страната на новото правителство е лъжа и пропаганда.

26% от населението на Естония е руско . Някой да е чул, руснаците в Естония да искат да се присъединят към Русия? И защо не искат , още повече, че част от естонците през ВСВ са участвали в СС дивизиите и всичките тези зверства. Разбирачите от Пуситано как биха обяснили това нежелание на русите от Естония да се върнат при Вовата?

Ами Путин много ги нарита естонците и те спряха да закачат местните руснаци, явно не си следил и там събитията от последните години.

ДИВитров,ти знаеш ли с какъв статут и с какви права се ползват руснаците в бившите прибалтийски републики? Знаеш ли,че в първите години на разпада на СССР се опитаха да ги дискриминират ,но Москва само скръцна със зъби и властите подвиха опашки? Знаеш ли ,че прибалтийците ,за разлика от нашите "проамериканци" и "проевропейци",разбраха , че е им жизнено важно -от икономическа и всяка друга гледна точка-да поддържат добри отношения с Русия?

С полигона "Капустин Яр" успешно проведен испытательный пуск ракеты РС-12М "Тополь"

В момента руската мечка се държи сякаш се е включила непоканена на конкурс за латино-американски танци, при това демонстрира отлично владеене на стъпките и се държи учтиво със съдиите. Но все пак си е мечка, затова останалите участници в конкурса умират от страх да не бъдат стъпкани при някоя по-сложна стъпка, а тъй като Мечо пунктуално следва регламента на съзтезанието на конкурентите му остава само да мърморят че не му е там мястото.

Хахахахахаха! Смях в залата! Центральный районный суд города Хабаровска обязал местный филиал Ростелекома заблокировать интернет-доступ к сайтам Яндекс, Кинопоиск и Википедия. Ростелеком крупнейший российский провайдер, предоставляющий услуги доступа в интернет, заблокировал поисковую систему Яндекс, сайт Кинопоиск, принадлежащий компании Яндекс и интернет-энциклопедию Википедия. Скан данного судебного решения был опубликован на российском форуме Википедии со следующим комментарием: В присланном письме с адреса Ростелекома говорится следующее: Добрый день, мы получили решение суда, в котором фигурирует link см.вложение. На данный момент у нас нет планов по обжалованию данного решения. В суд, с просьбой ограничить доступ к этим сайтам, обратилась прокуратура Вяземского района Хабаровского края, а 10 февраля 2014 года суд принял решение об ограничении доступа абонентов. Причиной блокировки стало то, что по мнению суда на сайте Википедии можно было найти ссылки на полный текст книги Mein Kampf (в данный момент ссылку удалена, поскольку она нарушала авторские права), а Яндекс и Кинопоискдавали возможность найти ссылку на сайт, где доступен для скачивания фильм Вечный жид.

да знаеш случаино че на запад е наи четената книга през миналата година!!!

НАТО е организация с двоен стандарт, нямат моралното право да съдят и да правят забележки на когото и да е, най-малко на държава като Русия.....

Русия спечели Крим? Но загуби Украйна.... завинаги

Преди малко взех да чета Руската история... Каква Русия... Това си е Московския хаганат, който е завзел съседните славянски княжества и Киевска Рус.

Киевска какво?

Към Крим включи Харковска , Одеска , Черниговска области и Донбас. Може и още но да не задълбочаваме.

оооо колко всичко Ви е розово украйна я чака съдбата на България - дълга , ама много дълга политическа и икономическа криза ---------------------------------------- единствен вариант да не тръгнат по нашия път е пълно приемане на законите на някоя супер развита страна ама няма как да стане тепърва в украина ще се случват въртележки даже не бих се учудил още на първите избори демократите ако не се разграничат от националистите да са в опозиция

Я да видим, какво е казал Рамзан Кадиров: Грузия, Южная Осетия, Украина все это будет продолжаться и продолжаться. Это частная болезнь России. Почему мы должны всегда страдать, если мы можем ликвидировать эту проблему? Мы великая страна, у нас есть все: армия, технологии. Мы должны атаковать, заявил президент Чечни. Рамзан Кадиров е единственият човек, който може да иде при Путин с анцуг в Кремъл и да му държи тон!

Това от снимката е АНТИХРИСТА !!!

Украина и НАТО проведут совместные учения на следующей неделе Об этом источник Новой Газеты в минобороны Украины. Стало известно, что в ближайшие 7 дней могут начаться совместные учения Украины и НАТО как морские, так и сухопутные.

Тъй като уважаемия ген.секретар говори да суверенна Украйна/предполага се ,че е ясно кой е суверена,представляван ЛЕГИТИМНО/,аз пък бих се допитал до група утвърдени юристи по международно и гражданско право има ли в момента легитимна власт в Украйна?Убеден съм,че отговорът им хич няма да му хареса!

Юристите са мишоци, те вземат отношение само ако им се плаща.

щатите така подкрепяха и ал кайдовците докато не им взривиха кулите . Сега идват бандеровците- неонацисти и ес ще се усети, когато започне да я боли, но ще бъде късно.

Щатите сами си взривиха кулите и пентагона. В полицейска държава каквато е САЩ да са възможни такива действия и то от любители летци е прекалено плоско.

самите американци (виж в нета видеозаписите от контролираните им взривове) за да не плащат милиариди за събарянето им поради изтеклия им срок на годност и защото им бе необходим повод за оправдаване на действията им из целия свят, скрити зад маската на борбата с терризма.