Украйна приема въоръжените сепаратисти за терористи

Украинският президент Олександър Турчинов заяви, че Киев ще третира сепаратистите като терористи. Парламентът прие промени в НК. Депутати се сбиха.

Обратно в новината

Коментари - Украйна приема въоръжените сепаратисти за терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разликата между майдановските протести и сегашните "протести" е огромна.... Майдановците се борят за демократизиране и про-западна ориентация на Украйна, докато сегашните "протестиращи" сн борят да откьснат територи от Украйна, и да ги присьединят кьм русия.... Ееее, кои са предателите и продаващите родината си???

за всички русофили - за вас борбата за независимост нищо ли не значи - убиха над 90 души, млади хора с Украйна на уста!!

Наемните снайпъри са тероризирали и провоцирали безоръжна полиция която била пратена за охрана обществените сгради. Сега ще се изпълни мокрият сън на Тимошенко да удави в кръв Юго-Изток.

Че кой на майдана стреляше в гръб на своите?! Фашагите от Десен сектор и бандеровците! Американците ги използваха за да направят преврата!

Имало клипове в които се фиксират как куршумите ударят дървета в гръб на протестиращите. Тези дървета в Киев вече са премахнати.

90 безработни души които са си намерили работа и надница с протестите. Що не се броят дузина полицаи някои от които са били изклани на майдана или оставени да умират живи? След това има правило - видиш ли майДАУН - извади му окото както са вадили на безоръжните полицаи пуснати да пазят обществените сгради. Не си мисли че хора от юго-изток ще забравят за това както и обещания да им изколят семействата и да ги удавят в кръв. Чашата е препълнена и вече няма значение какъв бил Янукович или корупцията, вече е въпрос на противопоставяне на две различни култури и възпитание.

На снимката бесове атакуват чрез обемно обсебване...

Това е нормалното там. Всякакъв законопроект да бъде приет на поне първо четене е трябва да бъде огласен. Ако трибуната на парламента е блокирана и вносителя не може да огласи закона - значи го няма.

ИСТИНАТА Е ЕДНА: В СЛУЧАЯ С УКРАЙНА (КРИМ, ЛУГАНСК, ДОНЕЦК И Т.Н.) ЛЪСНА ЦЯЛАТА ДЕМАГОГИЯ ЗА "ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ" И НА АМЕРИКАНСКАТА "БОРБА" ЗА СВОБОДА ПО СВЕТА. Всеки нормално мислещ разбра за какво се бори САЩ и какви средства ползва. Какво е двоен стандарт и какво е да се подкрепят метежници и продажници, за да се съсипе една държава заради друга.

тези, които не го разбраха с Косово 1999 или с Грузия през 2008 г, сега го видяха много ясно.

абсолютно правилно си разбрал, само че не е първата... - преди това такива бяха Косово, Либия, ..... и т.н.

Депутаты Верховной Рады договорились больше не драться

lifenews - към Луганск са насочени танкове и националната гвардия събрана от бивши затворници помилвани срещу полагане на клетва да изкупуват вината си с кръв. Сега ще видим как бившите афганци ще ги вадят тия майдауни от консервите.

"бивши афганци" - Империята изгуби войната в Афганистан забрави ли :) "бивши афганци" = лузъри :)

Не забравяй, че бившите афганци сега са на по 40 и кусур години и са войници с реален боен опит, а не ръкоблудни студенти.

А кажи коя империя спечели войната в Афганистан?! Тази дето я "спечели" във Виетнам ли?!

Голям смях,терористи приемат закон срещу терористите,ако търсят такива лоши хора,да се погледнат в огледалото и да се накажат

Колеги форумци, не си ли задавате въпроса, в качеството на какъв Обамата се меша в работа, далечна и непозната за него. Да не би да иска да каже, че го боли аная работа за съдбата на обикновенните хора в Украйна? Той най напред да оправи Америка, че и печатницата за пари вече не помага-така яко са го закършили. Русия никой и никога не я е командвал или плашил. Това едва ли ще се случи и сега. За какво е тая патардия тогава?

Защото е маймун. А както знаем маймуните разтурват къщата за 5 мин.

В Киев цари паника! Чакат указания от американското посолство. В американското посолство цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Чакат директиви от Вашингтон. Във Вашингтон цари ослушване. Чакат какво ще каже Путин. Защото в бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено и само от Путин.

"Днешната власт наричала сепаратисти протестиращите, окупирали административни сгради в Донецк, Луганск и Харков. А когато били превземани областни администрации в Западна Украйна, депутатите от "Свобода" заявявали, че го правят патриоти." - ФАКТ. ДВОЕН СТАНДАРТ. АКО НЕ ДРУГО, ПОНЕ ТОВА СА ПРИХВАНАЛИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ПАТРОНИ

Защо сега го въведоха този закон срещу вандалите, а не когато Майдановците палеха и убиваха ? И дъкеде ще стигна с тези двойни стандарти ? Защо ги е страх от истината ?

Тормоз,геноцид,не спазване на никакви човешки права това е окрайната днес,Макиавели нанеси удара си в началото на своето управление с крайна жестокост,докато унищожиш свойте врагове

Срочно из Харькова: народ разгромил Правый сектор и требует конфедерацию В ХОД Е ПЪЛЗЯЩА ЧЕРВЕНА РЕВОЛЮЦИЯ !! В България управляващи и опозиция са в шок и ужас !!!

Браво на хората там.Не са страхливи, смирени и мекушави телета като нас да си правят с тях каквото си искат - кеф ти ЕРП-тата с тока, кеф ти банките, кеф ти други монополисти, на фона на абдикиралата държава и държавност за щастие и под бурните аплодисменти на западните кукловоди.

Шайката в Киев започна да разширява своите възможности за осъществяване на терор срещу гражданите, чрез приемане на подобни актове. Очевидно отсега нататък всеки неудобен на властта ще бъде обявяван за сепаратист и срещу него ще се прилага 'цялата строгост на закона'. А уж демократичния Запад си затваря очите и лае само срещу Русия......

Виждаш ли моите хора какви закончета приемат, а? Пет милиарда съм дал, за да ги сложа там за управници, трябва някак да си ги върна. И затова няма да се оставя да ми отмъкнат под носа богатите на ресурси източни региони.

Гледайте за какво иде реч russianrtcomarticle26932 Ще се отвори една рана, дето 1000 години няма да се забрави/

Ако руските гой в украйна не се вземат в ръце ги чака тотален геноцид от евреите,чума,безработица,проституция.порнография измислени цености,наркомания и педерастия.

Тези бандити вече са започнали да пребиват и убиват мирни хора,защото са евреи ,за тях гойте не означават нищо те са животни и ако украйнските гой не ги хванат за гушата ги чака геноцид.А украйнските гой са с промити мозъци от комунизма който като евреиски продукт криеше еврейската ненавист и умраза срещу гойте.

Коментарът е скрит

доктУра ( нерегистриран ) 08.04.2014 15:19 . "Леви" "десни", това са залагалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, те са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такъв "комунизъм", че сталиновият ще ти се види като пионерски лагер. Тези 80 процента сте престъпно прости. И комунисти, антикомунисти. Над тези комунисти/ антикомунисти , за да се види кой стои се иска доста прозорливост. Само да се види например , че България , когато е създадена и била силна и независима не е била повлияна от книжническото мислене. Книжници са евреи, християни и мюслита. А сред тези три групи , безпорно най- силни са евреите. Сегашните ' сблъсаци' са минимални и нищожни на фона на много по- стар и голям сблъсък между различни визии за успеха на човечеството

И тея се мислят, че ще ги приемат в ЕС. Да да, ще чакат, ЕС разби Украйна която и без това е измислена държава. Сега ще се бият,делят и ще стоят ня едно място.Това е

Ще ги приемат, ще ги приемат, бъди рахат! В името на това да насъскат едни руси срещу други руси и да инсталират US бази и ракети досами Москва. Фъкеючиновниците изпълняват всяко разпореждане.

"Фъкеючиновниците" - ценно :)

Каква я мислеха тези "демократи" в Киев преди месец, два, каква стана...И тия фашаги още ли си мислят, че могат да бъдат приети в ЕС?!

А ти съмняваш ли се? Евроатлантическите двойни стандарти легитимират всичко, което е угодно. Демокрация, евроГЕЙски ценности и други подобни отдавна са празни думи. Ще ги приемат, защото апетитите са и нато да се настани в Украйна.

Тия украински побойници бяха обучени отбългарските "ранобудни студенти", които ходиха да "помагат" по време на палежите и погромите в центъра на Киев. Спомняте ли си тези моменти?! Спомняте ли си нашенските "ранобудници", които искаха (и все още искат) да палят Народното събрание?!

Аааа,вече не искат,та нали подписахме с Уестингхаус...:))

Хохлите отдавна се млатят из Парламента си: За тия примитиви е все едно дали е евробайрам, или евродармадан

Такава е съдбата на всички измислени "държави"!

Агресията на бандитската шайка в Киев срещу народа в Украйна, е несравнима дори с действията на Янукович! С подобни 'закони' тия бандити още утре ще започнат да затварят, пребиват и разстрелват хора по 'подозрение в тероризъм'. Къде блее Запада, защо си затваря очите за подобни антидемократични действия и защо не налага сериозни санкции на управниците в Киев???? Явнпо поредния двоен аршин.....

Ти какво имаш против моя род? Знаеш ли ти, че дядо ми е бил най-дълго време член на Политбюро на БКП, а?

"Съгласно измененията, посегателството срещу териториалната цялост на Украйна се наказва с лишаване от свобода за срок от 3 до 10 г. При смърт на хора или други тежки последствия, наказанието е затвор от 10 до 15 години, а за държавна измяна - от 12 до 15 г." A когато по времето на Янукович беше приет подобен закон, всички лавнаха колко бил недемократичен и диктаторски. С подобен закон, приет срещу народа, 'правителството' в Киев само си подписва смъртната присъда, по подобие на Янукович.

Време е Кубрат Пулев да излезе на политическата сцена.Той е истински българин, некомунист, нерусофил.

На трева ли си, или на нещо по-твърдо?!

Тия Турчиновци и Яйценюци са най-отвратителните хора, които съм виждал и чувал. Не съм нито фил, нито фоб на Запада или Русия, не ме интересува и Украйна. Но ти да вършиш нещо и да го представяш за демокрация, а след това да забраняваш същото нещо като тероризъм - простонямам думи. Ами когато Янукович Ви третираше като " сепаратистите, които използват автоматични оръжия и завземат сгради, като терористи и престъпници в съответствие с конституцията и закона опищяхте света. А сега нали вие не ги вършите тези работи, бързо да ги забраните. Много неща съм чел и видял в световната политика, но по-гнусни същества от Турчинов и Яйценюк не съм видял. По методи и демагогия съперничат и на Ленин и на Хитлер. Ако Западът продължи да се обвързва с тях, ще загуби много от авторитета си. ЗА Русия няма какво да говорим - там е ясно.

Това което се случва в украинския парламент е висша форма на "демокрация". Видеото което върви по Евронюс е доста по- добре подбрано. Вижда се как един от депутатите се изказва след което недоволните от думите му фашаги по най- демократичен начин започват саморазправа при това доста брутална. Накрая всичко свършва с викове "фашисти, фашисти" Като ги гледам тези изроди мога само да съм благодарен, че навремето са оставили Украйна без ядрено оръжие в противен случай сега щеше да е наистина много напечено.

"Украйна приема въоръжените сепаратисти за терористи" Преди месец и нещо в Киев не бяха ли борци за свобода стрелящите по мегданя?! Сега не чухме да се е стреляло пък 70 'терориста' вече у дранголника...

Платените БСП драскачи набиха по други теми. Така е, народни пари трябва да се харчат и да се бори безработицата.

Когато бият комунисти и падат паметници на Ленин ми е супер кеф. Само че най-добрия комунист е мъртвия комунист.

Мумче, внимавай какво си пожелаваш

Тука мумчета няма...

У Бг-то бъка от ДС комундета, всичките са такива и 4-те велики партии!

Коя партия не си признава??!!

Свинете тук са гладни.Ще те имаме в предвид като огладнеят още.Те обожават прясно еврогейско.

Ами чеснто казано такива хора са терористи и според Руския закон! Вижте как различни федераци от Русия искаха независимост и какво им се случи!

назови ги, ако не ти представлява трудност

Чечня. Курилските острови.

Ако използват автоматично оръжие са терористи, ако използват други оръжия - не са терористи?!

Следващия съперник на Кубрат Пулев - Жената от ляво в 0:25 на видеото....

Кубрат Пулев беше на протестите през лятото на 2013г.против комунистите.Той не е русофил и комунист, а истински мъж..Да го издигнем за депутат.

Маймуна-боксьор за електорат от говорещи маймуни. Мдаа ... Тъпо, тъпо ...

Путин наричаш маймуна нали е джудист, какво по-различно.

Да ни нападат извънземни и да се обединяваме, друг начин няма!

Ха ха тогава Русия остава 100 човека, България 500-600 ....

Такова решение отваря пътя за руска интервенция в Украйна. Не знам дали го прави нарочно този, но и дори да не е така, това си е 100% разпалване на междуетническа омраза и гражданска война.