Арестуваха героинята Надежда Савченко, станала ”терористка”

Бившият пилот и символ на независима Украйна Надежда Савченко, която досега бе депутат, беше задържана в парламента и обвинена в подготовка на държавен преврат

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха героинята Надежда Савченко, станала ”терористка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ситуацията в Украйна е плачевна. Подобни комични опити на "откъсване" от русия сме виждали не един път. От тях страда само украинкия народ. Украйна води началото си като част от Русия и няма как да просъществува отделно - там очевидно няма капацитет на управленски елит - ситуацията е наистина мизерна.

Колкото и да е странно, тази бе най-адеквата, като предложи да се търси помирение с Русия и сепаратистите. Което бе много неочаквано.

Господа, дали г-жа Надежда Савченко е герой на Украйна, може да определя украинският народ, а формално - украинските държавни институции. Но... И герой да е тя, нито може, нито ще иска да внесе миномети в парламент, за което я обвиняват. Внасянето от един човек на повече от един миномет в парламент е абсурдно за всеки който е виждал миномет и парламент. И елементарноо още... Г-жата е военно грамотен човек - военен пилот и офицер е, знае, че минометите не са подходящи за употреба в зала... А посмали, манго! Извинете, "Поросченко"!

Тия в Украйна станаха по-зле от Северна Корея!Ама така е,в стил кой не скача е червен и прочие и мощно лизане на Запада,един по един взеха да вкарват в затвора символите на оранжевата революция-Юлия Тимошенко и т.н.Тези са по-зле и от нас!

Тази не е истинската Савченко. Истинската Савчеко загина в подземията на КГБ. тази е агент на Путин, с нея подмениха народната героиня и символ на единна и неделима демократична Украйна

си се отнесъл несериозно към съветите на психиатъра и не си пил предписаните ти медикаменти!

моят съвет е чисто приятелски и видно необходим - потърсете ментална помощ защото психологичните патологии са много трудни за преодоляване.

Ей, ДИР-а! Ми като сте почнали - карайте до края, съобщете какво е казала тази "героиня". В изказването си днес в Радата, което започна с думите "Сега ще се насе.ете!" тя каза, че всички украинци искат мир, но от едната страна на мира пречи властта в Украйна, а от другата - руската власт....

Колкото "героиня", толкова и "терористка". Общо взето една от многото искрено заблудени укропитекски овце.

демокрация в украйна - мисията невъзможна

дали скоро няма да се върне в Русия украинската героиня?

Тази повече прилича на мъж, от колкото женско същество. Хе4рмафродитвербун от ватенките и върната в Украйна. Такива са за пандиза.

целият европарламент беше скочил да я пази, едва ли ще я оставят в беда сега, когато реално има нужда да бъде спасена

Запдна Европа са бъзливи,лицемрни изчадия!Ламтят за кинтари само и се крият зад измислени лозунги за развноправие,докато арабелите им изнасилват жените и децата!

Беше , ключова дума БЕШЕ символ на "демократична" Украйна докато не започна да говори истината - кой стои зад преврата , кой е ръководил снайперите на майдана и тн.т А тази истина на днешната "демократична " украинска власт е ненужна .

Тя е картечен разчет на хеликоптер!

После я повишиха в длъжност,че малко срамно картечар да стане депутат!А руснаците я съдиха заради пряко участие в убийсво на цивилни,демек нашила ги на дълги редове с картечницата!

Кой се би срещу нас. В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. 40х полски легион се бие на страната на Анадола срещу нас. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Когато идва на власт турколизеца Стамболова отива при султана и му предлага България да стане пак част от Османската империя!? Тъжен ден за турколизците.

нещо ми се върти в главата името сенклер

бръмбари ти се въртят в главата.....Сенклер няма нищо общо с Баташкото клане

не мога да бъда по-съгласен и не мога да разбера как хората подължават да са толкова заблудени.-

Не е ОСВОБОДЕНА от Путин, ВЕРБУВАНЕ Е. Путин така не пуска никой. Знаем кой и кога го е пуснал и какво се е случило с тях след това.

но не забравя

тази не беше ли украинската Жана Дарк ???

Тъй де! Скоро ще има изгаряне.

Контрареволюцията почна да изяжда своите деца.

най-сетне, за всяко прасе си има Коледа, айде сега на "трапезата" или дъъълга Коледа или трайно пушен колбас с вървичка завързан..., иначе за всичко е виновен Владимир Владимирович

" гранати, които след това се оказаха изработени от плодове" За сведение на автора на статията - в превод от руски "гранат" значи нар (плод нар), а граната на руски си е пак граната. В множествено число и двете са "гранаты" и почти всичките им форми съвпадат, само в родителен падеж едните са "гранат", а другите "гранатов", в двойствено число също има разлики. Предполагам, на украински също е нещо подобно и просто става въпрос за игра на думи. Всъщност, Савченко е донесла два нара - "принесла гранаты". (Така прочетох днес на Vesti.ru).

Който не е с нас е против нас!Тази има един голям недостатък-опитва се да мисли.А това не е разрешено в Украйна.

ЕС ЩЕ ПОИСКА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА САВЧЕНКО

Героям - смерти! Ако си беше седяла в руската тюрма, сега и косъм нямаше да падне от главата й! Ама да знаете - това е защото лично КГБ шефа Путин я е вербовал!

БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА СА НАЙ-ПРОТРИТИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИЗТРИВАЛКИ

кирливи!

знаех си аз, че не гледа като украинка

Мдааа, от "Осанна!" до "Разпни го!". Герой е само този, който слушка. Който не слушка е враг и предател. Ако някой, някъде по света, особено в Украйна, си въобразява, че Крим може да се върне в Украйна докато съществува Русия, значи е пълен идиот. Ако някой пък си въобразява, че ако изчезне Русия, ще съществува свят, също много се заблуждава.

Догодина на изборите за президент, Порошенко ще хване Савченко за к?ра. И вместо шоколад, ще произвежда марципани. хе-хе

Брей че тя била много убава западната демокрация. Да си я дундуркат всички които си направиха орталък и с ЕУ и с НАТО.

А ти почваш да вегетираш през това време? Щото си Уеко и в двете?

Надия Савченко се оказа може би най-успешното мероприятие на службите на Русия. И огромно разочарование за украинците Да, аз също активно я подкрепях, когато уж беше в руски плен, за което съжалявам Савченко намери това, което търсеше

Отрежи си... може и пръст в знак на покаяние!

Което само показва колко си тъп - тъп, тъп, тъп ,та вдлъбнат.

Хахахаха, типичен соросопитек. Точно от тея бивши червени, пребоядисани в ...цветовете на дъгата. Ще си смени вярвата 100 пъти, стига да е угодна няко му.

балгарскиат депутат дето бесе правил записки по каси гасти за тази ли бесе писал? излисно, застот тия си има свои записи. и не знам засто се карат-циалата тази историа и сицки записи са били само наси. искам да каза-това е византиска историа и е византиска работа. и византиски знаци.

Що написа бре байо?

Рано или късно революцията изяжда своите деца.

Кой каза, че е героиня?!

Същите, които я арестуват, тумбаците на управлението.

ПУТИН Е ВИНОВЕН!!! Точка!!! :)))

А това е Порошенко . Убива или ги вкарва в затвора тези който пречът в бъдеще . Единствения президент в свеьа който не само , че не си продаде бизнаса а го увеличи в пъти - където има печалба стана негово пред-е .Сам не упаравлява (управляват правия сектор )и плюл той на народа си (вече повече от 13 млн са излезли )Така ще бъде не само с Савченко но с иези кито продължават да пречът .Естественно ,че с миномети не се сваля купола на парламента(който пада и удбивавсички депотати !!!!) и след това останалите живи щяли да довършат с автомати . ЕС МЪЛЧИ ! МЪЛЧИ ЕС

Украинското "демократично правителство" е същото корумпирано както тези в Африка и третия свят.И този Порошенко се оказа голям авантаджия-скоро ще му "духнат под опашката".Лиже задниците на западняците и нищо не прави за собствения си народ.

Да го махат, че ми омръзна тук само от неговите бонбони да продават, а едно време, какви имаше, турски...

Вие, които подкрепяте Украйна, айде за френските, английски, немски и прочие посочени от Таско Ерменков има оправдание, но вие като уважаемия Тома Биков какво значи "Украйна"? Не, не е производно от някакво древно племе "укри". Това значи, че тази земя е ПО-крайнина на нещо. На кое е ПО-крайнина а? Не е на Евросъюза не, на Русия е крайнината това. Това е една измислица като ФИРОМ.

Савченко каза в украинската Дума на управляващите фашисти така - ,,Вие искате да плашите украинския народ. Аз искам да уплаша вас ..." Преди това пилотът Савченко беше задържана от руснаците за участие в убийството на руски журналисти. Две години по-късно Путин я освободи с президентски указ. В Украйна Порошенко я награди и обяви за Герой на Украйна. Сега същия този Порошенко я обяви за предател и подривен елемент, който искал да свали ,,демократичното" правителство. И така, след три гласувания в Радата, героят на Украйна Савченко, подлежи на арест

и е дал да мирише Новичок и тя затва така... Не бива да я арестуват, трябва да и присъдят стпен инвалидност и Пъртушенко да се присъедини към госпожа Мей като иска Путин да бъде предаден на трибунала в Хага като масов убиец. Господин Борис Джонсън вече доказа, че Путин е убил Скрипал, дъщеря му, брат му, жена му и някой от вторите или третите брат`чеди. Кво чакат още не знам.

Проблемът е че Украйна НЕ е Държава. Това е бивша част от Русия. Хората, живеещи там се биеха ЗАЕДНО с руснаците срещу Ара.би, тур.ци, Монголци, германци, китайци, японци, англичани, в продължение на 1000 години. Обаче Предателите- Елцин и Горачов, разделиха страната, за да могат да КРАДАТ. Сега украинците са както Българите в Македония. Арабите( албанци, косовци) и негрите нападат ОТНОВО Украйна за да я завземат, но вместо оръжие ползват Измама- думите "" бежанци и мигранти"". И тъй като Украйна НЕ е държава и нямат история, те НЕ могат да отговорят на Арабската Измама( оръжие). Държава без История става лесна Плячка за Нашественици.

минуси колегата е прав. От името си личи - У-крайни-на. Или на съвременен български: По-крайнина. Това е изкуствено създадено творение от Ленин.

Това е наша покрайнина, не руска.

Руснаците са виновни !!!Тъй да знаете !!!

тия са по зле и от македония... а Савченко има проблеми, понеже посочи убийците от Майдана, сред които е и главния прокурор...

Надежда Савченко никога не е била пилот. Тя е навигатор. Не е едно и също.

При толкова деликатни отношения, когато е ясно, че Украйна има нужда от мир и единство, всяко разединение работи в полза на врага. Затова е немислимо да ходи да преговаря. Ако имат данни , че е подготвяла опит за преврат, значи ще я "опукат", като стой та гледай! Тя все пак е "мозък" като другите военни и не може да се очаква много акъл от нея.

Не са ли евроидиоти тия дето казват, че Крим бил Насраински? Самата хероиня Савченко им каза, че не е. Е да бе забравих Тома Биков се обижда. Трийте подлизурковци.

Дядо Тръмпъл да се заеме с въпроса и с баба Тереза да набедят руснаците, че са виновни за мисленето и действията на Савченко.

първо ще я отровят, пък тогава...

За тази цел първо трябва да я пратят в Англия.

абе как беше ве? А да - "Хероям - сала"!!! Обаче...един по един капят и се превръщат в "предатели" усраинските "херои". Първо напъдиха Яйцеглав, после Наакашвли, сега и Надеждата...

Едно от лължливите обяснения на откачалката Савченко за оръжието, което е внасяла от руската бананова провинция Донбас е било, че го е правила за да не бъдат убивани с него украинци?!?!? Човешката низост няма граници просто, а русофилската низост може да стигне невиждани дълбини!!!

Ти редовен ли си?

По-спокойно ! Щом още не са я обвинили, че е гласувала за Путин, няма да я обесят.

Ко, ко речиий? Да не си употребил инглишчок!

Ей като се замисля и тия си разпиляха държавата а имаха почти всичко-и армия и въоръжения и автомобилостроене и самолетостроене и икономика и златна земя лелеее.Излъгаха ги както излъгаха нас за бленувана "свобода" и ЕС сега ще видят кон боб яде ли но ще е късно.В статията е писано точно какво е а и тя истината рано или късно излиза не могат да я крият.А тогава какъв вой имаше че това са били руски снайперисти на Майдана лелеее.

Куде се скрихте тези дето ревяхте свобода за Савченко бре? Що мълчите сега?

да са се скрили? Цъкат минуси наред ...

каза и това , че е получила няколко броя различно оръжие от ДНР , за да извърши собствено разследване по номерата на оръжията от къде в Украйна е изнесено за ДНР , и за да уличи в корупция хора от висшия ешелон на властта . През цялото време й е било съдействано от човек от разузнаването на Украйна!

за енергията да ударите "минуса" ... Само преразказах какво каза тя на заседанието на Радата! Излъчваха го директно по укр.телевизии ... плюс няколко руски дори !