Балтажи: Конфликтът в Украйна заплашва съседните страни

Посланикът на Украйна у нас Микола Балтажи допусна, че е възможно конфликтът в страната да излезе извън границите й и каза, че той заплашва съседните страни.

Обратно в новината

Коментари - Балтажи: Конфликтът в Украйна заплашва съседните страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Балтажи призна, че руснаците пращат хуманитарни конвои, но посочи, че съдържанието им е - пари, петрол за руските танкове, оръжия. " С цялото си неуважение към посланика, защото лъже като дърт циганин. Съдържание на хуманитарни конвои се проверява от ОБССЕ.

Ми кво може да каже човечеца? Плащат му заплатата демократите от Майдана? СТИГА С ПОЛУИСТИНИ И ПРОСТОТИИ! Да лъжеш безогледно, това ли се нарича демокрация, ваша светлост?

Каква светлост бе, погледни го какъв "бивш" комунист е, как пък се събраха всички управници от Майдана и все бивши комунисти! Най мразим бивш комунист -"демократ" да ме води в светлото бъдеще, както е и в БГ!

Хей, Балтажи, има реални доказателства за участие на натовски войски срещу жителите на източна Украйна. А това вече е основание Русия да въведе мироопазващи войски, които да защитят преобладаващото рускоезично население, което живее там.

Този Балтажи явно е поредния сбъркан украинец, на който не му стига, че малоумните му сънародници разрушават собствената си страна, ами искат да прехвърлят това и навън.

Да, акор реши САЩ ще засегне и цяла Европа - http://radr.net/ZBG/adisp.php?aid=15

Украйна се изложи страшно много с тия изпълнения. И кой страда - пак горките обикновени жени, деца и старци. Аман от военните и техните цели.

Единственият начин за прекратяване на конфликта е връщане на довоенното положение и ликвидацията на кремълските фашизоиди. Всяко друго решение е временно и ще доведе до безкрайни стълкновения и нови хиляди жертви и страдания.

Русия е агресивна, терористична държава, която ще навлезе във всяка съседна страна, ако не бъде отблъсната със сила. Няма никакъв шанс да се убеди Путин да отстъпи от анексирани територии. За него войната е единствения начин да притиска населението да понася лишенията предизвикани от налудничавата му политика. Спре ли войната, Путин пада. Но дори и руснак не може да кара дълго само на картофи и долнокачествена водка.

Стига си говорил глупости. Кой започна всичко и направи преврата в Украйна? Путин ли? Или твоите фашизоидни американски господари. С какво се занимаваше Русия през това време - с олимпиада!

Този конфликт е опит на некадърна и некомпетентна клика, която докара народа си до просешка тояга, да прехвърли вината на външни фактори и да се задържи на власт. Всяка диктатура предизвиква външни конфликти за да заглуши недоволството на населението и го залъгва с примитивна пропаганда и фашокомунистически крясъци. Странно е, че руснаците се поддават на тези елементарни ходове. Вероятно ще трябва да стигнат до пълна мизерия за да прогледнат.

Изказването на този дипломат, и то номер едно на Украйна, в България е общо. Но то НЕ отговаря на нито на въпроса 1) КАК конфликтът заплашва съседнтие страни, 2) кои съседни страни заплашва, най-важното 3) с какво заплашва България?/// НЕ НАСИЛВАЙТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИЯ ДА ВЗИМА СТРАНА В КОНФЛИКТИ В КОИТО НЯМА ОТНОШЕНИЕ. Така е било при първата световна, така е било и при втората световна. България НЕ е била заплашвана. НАСИЛА е вкарана в тези конфликти. ДАНО БОГ ИМА МИЛОСТ и ни пази този път. Не ни НАТРАПВАЙТЕ ВАШИТЕ СИ КОНФЛИКТИ.

Този мангал на снимката ,защо не го изгонят в Украйна за да се бие, а седи тука и се скатава!

Украинците искат да въвлекат всички във вътрешните си битки, дори с цената на 3-та световна война. Аз не Ви харесвам защото Вашият човек би Кобрата.

Този човечец е яко зомбиран: "Всяка суверенна държава има Конституция и национално законодателство. В Украйна бе погазена Конституцията, а тъй нареченият РЕФЕРЕНДУМ с маргинали, дошли от различни европейски държави, подмени вота на хората", заяви дипломатът. Я, сега да заменим думата РЕФЕРЕНДУМ с МАЙДАН. Отговаря ли на истината? А?

Вече съм убеден ,че глупостта е заразна и този псевдопосланик е заразен и тежко болен /от глупост/.Последиците от тази болест обикновено са трагични!

тоя плазмодий не е в час - войната е между русия и щатите , никой не ви бръсне за слива вас тъпите укри!!!

Манипулаторе долен,кой обстрелва Донецк?

в Украйна ли е или в Русия?

Където и да е, живеят цивилни хора. И умират вследствие на такива като теб, дето не знаят къде е Донецк.

Границите навсякъде се оформят с кръв а не с подарък на документи. Само България си подарява територията на съседни държави без бой и предлага обласи като Благоевград за нова Македонска държава.

Мастиката (Тарабата) за политик ли го имате?

Балтажи , ти си представител на фашисткото правителство което изпрати въоръжени отряди срещу мирни жители което разруши училища болници ...за каква цялост на Украйна говориш.Напускай България !Фашисти не подкрепяме!

т.нар. опълченци? И кой ги въоръжи така добре? И как така много от тях са с московски или чеченски адреси? Ако една държава не си защитава териториалната цялост - за какво изобщо е нужно да я има? Даваш ли си сметка що за боклук си след като защитаваш военна агресия и то на ядрена страна?

"украинци" реват за Украйна? Прасенко и чйцето - евреи, тоя по нос може да минава и за грузинец, но и носът на евреина Хайнрих Хайне така, че ...! А, че евреите крещят "олеле, бягайте, че иде врага", то е предупреждение "внимание - искаме нови права да ви 'пазим' "

Този коментар е нацистки!

Кръстили са го Никола, но в новата Украйна сменят имената без да питат - вадят ти нови документи и ставаш Олександър, Володимир, ... Микола... Само че този го е преглътнал и си служи на режима.

Под новата Украйна имаш предвид Крим, Донбас и другите източни територии ли?

Има предвид олигархичното управление на Порошенко, Коломойски и сие.

Ало американско мекере колко и каквоп ти дават да се страхуваш от брат ти и защо подкрепяш братоубииствена война. Вие не сте ли случайно руснаци как мислиш че като се продадеш на амел(риканеца ще си добре - виж Авганистан, Ирак Либия и къде ли не след амереканеца идва глад и умраза а за България не мисли тя си има също продажни политици винаги искаш и ти да ги купиш и да получиш комисионна

След Съединението Сърбия напада България, поощрявана не от Русия, а от Австро-Унгария. Неслучайно, когато българската армия минава в настъпление, войната е спряна след като българският княз Александър I Батенберг е предупреден, че в противен случай армията му ще се изправи не срещу сръбски, а срещу австрийски войски.

Поощрявана и от Русия. А понеже България още няма своя собствена армия , то Русия изтегля офицерите си от българската армия. Оставаме с 4 капитани. Та това за Русия -почти винаги ни е забивала нож в гърба.

Забивала , но за това пък два пъти ни е освобождавала, а дано сега и за трети път да ни освободи.

Дано не са ти такива заключенията и в личния живот, щото ще си зананякъде. ДОБРЕ че сме спряни. Иначе щяхме да победим и австроунгарската войска, щяхме да дадем жертви.. и НАКРАЯ, съдбата на България щеше да се реши на ВТОРА МАСА от Берлинския конгрес: тоест, на България не и се полага територия, защото ще стане много силна, а на нас силна не ни трябва и затова, че са дръзнали да се бият, ще им вземем още от територията. ТОВА ЩЕШЕ ДА Е РЕЗУЛТАТА. За справка, Балканските войни и първата светвна. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ. АМИН.

историци и хроникьори четете ли? Димитър Петков, Димитър Маринов, Захари Стоянов? Има много публикувани (!)документи за тайните договорки между Русия и Австро-Унгария преди и след войната! И тях ли не четете? Защо се връзвате на примитивната кремълска пропаганда, мислейки я за правдива история? Вие българи ли сте? Няма да се изненадам ако скоро поискате санкция на Путин за това кои факти да считате за достоверни и кои не?!?

Точно така! Случаят с Матиас Руст показва, че няма граница, която Западът не би преминал, ако е сигурен, че няма да получи възмездие за това.

Не е задължително да се помага с много оръжие. Достатъчно е някой украински Матиас Руст (Матиас Руст е германец, който е известен с това, че на 28 май 1987 година успява необезпокоявано да кацне на Червения площад в Москва с малък частен самолет. ) да достави на масква една атомна бомба.

Колко трябва да си кръвожаден и с болен мозък, за да го поискаш? И какви ще са последиците? Безгръбначно човече си ти.

Нaс Русия не ни зaплaшвa изкуфяло стaрче,aко вие фaшистите си имaте проблеми с Русия,товa си е вaш проблем ! Проблемa нa тези ,които се дaвят е проблем нa сaмите дaвещи се !

Pesh0

И кой ги заплашва съседните държави ? Украйна ли ? защото конфликта си е конфликт .... заплахата трябва да е от някого ?

Русия има териториални претенции към Япония,Канада ,Дегестан,Чечня,Грузия,Молдова,Украйна .....да не изброявам....има ли някой съсед на Русия да не е подложен на руска агресия?

Pesh0

Може ли малко факти ? Защото до колкото знам , Япония има претенции към Руски острови . С Канада , Русия няма съхопътна граница и нямат претенции . А молдова също нямат граница . Да не говорим , че към Руски територий имат претенции , почти всички съседи , но мечката е силна и си пази бърлогата .

И не намествайте България във вашите междусъседски работи!

Ако в Мексико масово убиват американци, Щатите дали ще се намесят?

Pesh0

няма да се намесят , ако няма петрол за крадене в мексико. справка ИДИЛ и обезглавените американци . Ако има петрол и да не убиват американци , ще се намесят . Справка Ирак и Садам.

Не му достигат няколко месеца за пенсийка и се чуди какви простотии да каже, че да не го "ЛУСТРИРАТ"!ХАААААААААААААААА НАГЛЕЦ!!!!

Това не е вярно. Този трябва да носи отговорност за лъжите си.

Ако беше война между Русия и Украйна, щеше да е свършила за 3 дена. Този човек лъже за всичко! Не го ли е срам?

Не го е срам,разбира се! Той е завършена американска юдео-масонска подлога!

А и един луд , като Путин , НЕ може да обоснове, излъже цял един народ ,че се налага да използва ядрено оръжие - след като НИКОЙ НЕ Е прекрачил ГРАНИЦИТЕ на Русия ...) Разбира се, той има властта да го направи , но ...пък му предстои сладък живот, с много милиони и с млада жена - някъде по света , а комунистът не обича да рискува ТОВА..) Така че , и той няма да ни завлече в пропастта ...) Но, не трябва да МУ се страхуваш - един уличен абориген , който още не ял бой , но може да го изяде- от своите си ...)) BIG AL

Ти .... от къде попадна тук? Какви ги пишеш, бе .... нещо? Пък може и да си нищо .... Не драскай толкова много, че се забелязва, а твоето произзведение не е от най-чистоплътните. И историята не познаваш, бъркаш последователностите .... предполагам, че си жена (да ме извиняват останалите жени).

Защо един агент на КГБ в Западна Германия, /ПУТИН / страда от шизофрения , раздвоение на личността - от млади години ?? Ами, представете си ..) Там , където си НЕ строят комунизЪма, имат си и Комунистическа партия, даже .. Влизаш в магазина - има всичко, мечта за крепостния .. Всеки от ТЯХ може да пътува из цял свят и в частност - Западна Европа- без визи даже .. Колите им , дрехите им , техниката им , заплатите им - ВСИЧКО им е по- хубаво , от нас- победителите във войната ...Нямат си и лагери , даже , за несъгласните .. В същото време, получваш инструкции от КГБ- за враговете , за лошия живот на трудещите се, за империализЪма и плановете му , да внимава - и да разобличва враговете, да КРАДЕ западна технология и търси глупаци, които верват, че в ссср - ВСИЧКО е по- хубаво и так вольно дъйшет человек :) Е, КАК да не станеш ШИЗО при този живот- при това с години ??? От "Лубянка" ти заповядват , да НЕ верваш на очите си - а само на ...инструкциите от масква !!??? Хахахаха..... BIG AL

Колко ти плащат на теб НГО-тата че съм закъсал с парите? Fuck the EU помниш ли? 5млрд долара изхарчени в Украйна за смяна на режима помниш ли?

Да не говорим за златото на Украйна дето сте стопи 16 пъти от смяната на режима. Защо Оланд и Меркел се разтичаха да преговарят с Путин като чуха че американците ще въоражават украинците? По-добре земи прочети за Udo Ulfkotte и престани с тая платена пропаганда.

Крадецът вика: Дръжте крадеца, май.

Чудесен коментар! И верен - затова путинистчетата изкрейзиха...

Само един истински патриот като посланник Балтажи може да ни раскаже истината за това което става в демократична Украйна и временно окупираните територии. Украинците прегърнали също като нас евроатлантическите ценности са наши истински братя. Ето защо ние открито ще споделим със тях нашият опит по намиране пътя към светлото бъдеще, а също така и най съкровенните тайни като например рецепти за осоляване на сланина.

Слава хероям!

Хероям сало1

Истински патриот, голям патриот! Дори и връзката му е синьо-жълта!

Може би, но не и при нас, ние сме бртатски народи с руснаците, не с хохлите, фашаго украинска

с руснаците, толкова сме и с украинцитеV А днешният фашизъм е в Кремъл - по всички характеристики и дефиниции за фашизъм!

памперси, памперажи за балтажи, малко кат президентцугата Порошенко, молби за помощт и тъпи заплахи за война с несъществуващ враг

г-н балтажи,екатерина велика украинска или руска императрица е би-ла?в киев ние сме предали християнстиянството на киевска рус-къде сте били вие украинците?я се хванете с хаити- не със сащ?

Този както се е засилил ще ни вкара във война с Русия ! Гонете го този тъп гагауз че немога да го гледам как говори глупости !

Господа, считам в противоречие с Негово Превъзходителство, че в Украйна има гражданска война. Тя е предизвикана от днешните украински власти, които "погазиха конституцията" и взеха властта с военен преврат. Виновен за тази война не е украинския народ, от който повечето граждани не желаят да се бият и затова украинската армия засега губи повечето сражения. Сегашната част от вината е на сегашната украинска управа, която създаде нетърпими условия за живот на гражданите си с руско самосъзнание. Историческата част от вината е на управници - диваци на бившия СССР. На Хрущов - който даде на Украйна руска земя и част от руския народ; на ЦК на КПСС ( предимно на Брежнев, Андропов, Черненко и Горбачов) които не отмениха произвола на Хрущов; на Елцин, който до-договори дивотията. Принос към сегашната част от вината дава и Негово Превъзходителство, като твърди, че няма гражданска война, а има война между Русия и Украйна; че са изчерпани "политическите" средства - явно нарочно ги бърка с "дипломатическите" средства, за няма безпокойствата, произтичащи от противоречието между дълга му към украинския народ и подчинението му на началниците си. Но Негово Превъзходителство не спира дотук, а се опитва да въвлече и други държави във войната, като твърди, че тя залашва и съседни държави. Вярно е обратното - не войната ги заплашва, а Негово Превъзходителство и нему подобните заплашват съседните държави с война! Засега на думи...

Това са путлерастки простотии. Ак Кърджалийските турци, дори и малцинство са подкрепени от турция то и ние няма да се справим с тях и то не защото няма ди скат хората да се бият, а защото зад противника ще стои много по-голяма и оргаизирана сила. То и Румъния по тази логика ни е дала румънска земя - Добруджа, ама не е така изобщо. още повече че в замяна са дадени украински територии пък на Русия.

Уважаеми Дада, Простотия е оспорва без връзка със събитията, а с други страни и народи, та и като с довод - какво би станало, т.е. с нестанало и небивало. Простотии са доводи по аналогия. Простотия е да приписваш някому своята логика. Та в текстовете на двама ни, простотиите не са мои.

Има карикатура на Путин как лапа биберона на Обама.

Този посланик цели да намеси България в конфликт между Украйна и Русия! Ако българският министър се поддаде на тази провокация, значи е пълен некадърник. Дипломатично 'проучване' какво става с т.нар. българи в Украйна е предостатъчно! България си има достатъчно проблеми, за да си позволи да се намеси в този конфликт. Вижте поляците и германците, не реагират в полза на т.нар. поляци / германци в Украйна. Ако някой гражданин на Украйна счита че той има право да бъде българин, поляк или германец, да си подаде документи за съответното гражданство и ако молбата му бъде одобрена, той може да разчита на защита от страна на съответното правителство. Всичко останало са провокации, на които интелигентен политик не реагира

Този на снимката е продажен предател. Работи само за пари. Питам се след края на доларовата ера какво ще си прави ненужните хартийки които е скътал някъде в двора? И на следващите избори ще се интересувам кой трие постовете на истинските Българи, които са срещу тази Американска лудост и продажните им пациенти.

ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИЖДАМ И СЛУШАМ ЧЕ ПОСЛАНИКЪТ НЕЯМА ИНФРМАЦИЯ ЧЕ РУСКИ ЧАСИТИ НА ТЕРИТОРИЯЯТЕ НА УК-НА НЯМА !!! А НЕ ВИЖДА ЧЕ НА ПЛОДОРОДНИТЕ ЗАМИ ГИ КУПУВАТ ХАМЕРИТЕ И ГИ ЗАМЪРСЯВАТ С ГМО (А ТОВА Е 1\3 ОТ СВЕТОВНАТА ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ !!! И ЧЕ НЕГОВОТО МЕСТО СЪЗДАДЕНО ОТ ПРЕВРАТА И ЧЕ НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАМИРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА Б-Я !!! ТАМ НА ВЛАСТ СА БАНДИТИ КОИТО СА ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ЛЪЖИ И УБИСТВА

1\3 А НЕ 13

П у т и н п е д е р а з

Микола май търси под вола теле))) щял конфликта да излезе)) Каде да излезе от, Донбас към Киев ли))) голям усер ще се почне, само да успяват хуманитарни памперси да им карат))

Кочината СССР крадеше земя или окупираше съседите си - Финладния, Прибалтика,Молдова, Япония, Китай, половин Европа ... Слава Богу СССР се спомина. Днес наследниците на СССР, по-малктата кочина роСССия краде зеня от бишвите си колонии - Грузия, Чечня, Украйна.... Кажи му руснак/крадец -от това по-голяма обида няма

Казвам ти ,недобългарин чалгаджия и те забравям))слава богу скоро сами ще се затриете)) чалгата ви завоюва отвътре)) без един изстрел))

Чист Българин съм за разлика от тебе, ушанке . :))