ОССЕ се съмнява, че Киев контролира напълно войските си

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) смята, че Киев не контролира напълно всичките си въоръжени сили.

Обратно в новината

Коментари - ОССЕ се съмнява, че Киев контролира напълно войските си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност, местното руско опълчение завзе изцяло донецкото летище още преди 1-2 дни. Няколко хиляди "украински" "воини", полски и други натовски наемници (демек, супър-дюпър холивудски спец-тюлени) останаха завинаги в земята на Новорусия.

...току и от ОССЕ вземат да проумяват някои истини!? Като например тази, че не може да си съвсем "невинен", при положение, че избиваш собственото си население в източните части на страната! Не може за това все друг да ти е "виновен" - в случая Русия! И да не взима никакво отношение по въпроса, въпреки че в изт. Украйна живеят руснаци!

В Южна Украйна също живеят руснаци, както и малко българи, румънци и татари. А понятието "украинец" е изкуствено, създадено от Ленин след революцията от 1917 година.

По големи дебили от "урките" не съм виждал. Те на бялото - черно ще кажат само и само да не са виновни. Според мен 'урките" са истинските терористи след като стрелят по населени места и избиват мирните жители. Масови гробове с убити от "урките" мирни жители и опълченци - това са фашистите и терористите. От всичко това следва, че "урките" не са по добри от ИДИЛ.

Аве НПО-орките кво стана с Боинга бе))))

Стара новина, мина вече. Разследването доказа, че са го свалили руските терористи с руски БУК!!

Какъв БУК ТЕ Е СВАЛИЛ?

"Бук" е средната ръка на ПВО-то. Няма как да порази цел близо до Донецк от руска територия. Марш в армията поне да се научиш да маршируваш и да ходиш в права линия, трол недодялан!

Украинските военно служещи са провели успешна контраатака в Донецкото летище, като са отблъснали терористите на изходните позиции. Украинские военнослужащие провели успешною контратаку в Донецком аэропорту, отбросив террористов на исходные рубежи, - пресс-центр АТО Слава на Героите!!!

Ало, руското посолство :) Хайде радост в къщи - руския спецназ се връщат в Родину, кой без крак, кой без глава....

Руски спецназ в т.нар. "украйна" няма. Ако имаше, нямаше няколко месеца да продължават боевете за донецкото летище. Но преди няколко дни руското опълчние изцяло прочисти летището и прилежащите му територии. Няколко хиляди "воини" на "украйна", полски и други натовски военни завинаги останаха в земята на Новорусия. Дори опълчението взе в плен и доста полски наемници. Който гледа независими телевизии скоро ще ги види. Най-вероятно ще ги карат да подскачат и да викат: "Кой не скача е пленен!"

Опълченците направиха ордите на юдо-0хазара Коломойски на шкембе чорба. Какви терористи в Киевска \русия бе селски бърдуци ? УЯкрайна е Руска зема, както Македония е Българска. Само русофобите предатели от Освобождението та досега , ликвидират Българския интерес.. Марш в кенефа уса-хлебарки миризливи

Украинските доброволци направиха ордите на юдо-хазара Путлер на шкембе чорба. Какви фашисти в Украйна бе селски бърдуци ? Украйна е създадена преди Русия. Само русофилите предатели от Освобождението та досега , ликвидират Българския интерес.. Марш в кенефа руски предатели миризливи.

Юдеят Валцманн накрая призна, че са убити 947 военнослужащи на Киевската хунта, мълчи за поичти цялата руска техника.... НА КИИВ !!!

Махнахме милионерите, седнаха юдеи милиардери.Ха сега де ? Какво да правим?Ще ни изпоизбият.Не сме им нужни, хеле пък на говедарите, които ни даваха паричките хептен омръзнахме.. Само българските тролове ни се възхищават.Да, кенефаджии са,но ни аплодиратг.

Знам , действителността в Русия е същата както я описваш!!! Мръсни олигарси - приятелите на Путлер тормозят руския народ.

Въпросният Ярош го отстреляха още при Иловайск. Не се е появявал оттогава "на живо"...

Най-после и нещо по-различно от "лавината' новини,манипулирани от т.н. "свободни медии" в ЕС/САЩ!Просто и ясно- в Украйна има борби на интереси - вътрешни между новите клики(Яценюк,Турчинов,Порошенко и други мутроолигарси),и на САЩ-ЕС срещу Русия.Елементарен въпрос: Чии интереси в Украйна са по-логични? На САЩ,или на Русия?Защото явно ЕС играе ролята на "послушко" и "Yes-men" и не схваща,че без ясна позиция скоро ще плаща- на Украйна за възстановяване,на САЩ - евтл. за "евтин" шситов газ и прекрасни ГМО-продукти.

Кво да ги описвам! Нали Путин е най великия и влиятелния политик на планетата! Значи носи отговорност за всичко! Когато трябва да се пъчим - добре, когото трябва да си поемем отговорността - мъ аз там не бях и не ядох кифтетата, Обонго ги яде! Тоя номер минава само в руската телевизия!

напразни. Американците я контролират ..чрез продажните бандеровци в Киев.

Бахмумамата... В Сибир катасфрофирал влак. Пристигнал на място Горбачов. От гората излязъл стар човек и го питал: "Какво става, момче? Победи ли Революцията!" "О, победи, дядо!" отвърнал Горбачов, "А сега перестройка правим!" "Тъй ли? Що не казвате? Ние тука още влакова взривяваме." Сменете сега Горбачов с Путин, и Сибир с Украйна и ще получите, какво става в Империята все още - Болшевишката революция продължава.

Снарядът е паднал на територията на сепаратистите! Според укрофашите излиза че сепаратистите сами си обстрелват територията- ама че глупости! Между впрочем защо вече не се споменава за сваления Боинг???

Това не са сепаратисти. Това е руската армия, тези войници нямат роднини в Донбас, затова нямат проблеми да убиват местни украинци

Знаеш ли, че още от време оно в Русия воиниците е трябвало да служат много далече от родните си места. Например казахстанците в Архангелск, петербургците в Казахстан. Пита се, защо?

За кой снаряд става дума? Защото за маршрутката и за училището е доказано ,че снаряда е дошъл от ЮГ, където са терористите. ОССЕ потвърждава на сайта си че снаряда до маршрутката е дошъл от ЮГ.

Не си нося компаса, а и съм си забравил и картата на военните действия за този ден!

Там има много терористични групи като не се знае коя на кого се подчинява!! Бият се и помежду си. Някои не искат примирие и правят провокации. То едва ли някой от руските терористи искат примирие, така не могат да крадат и убиват на воля. Голям бой има за пътя Луганск-Донецк. Който го владее ще може да прави пари от обири на мирните хора по блокпостовете. Там вземат всичко ценно на хората със заплахи, нареждания да "подкрепят" финансово терористите. Вземат им храната, колите. Почти всички коли които ползват терористите са откраднати от собствениците им. Направо да се разплачеш от тая "руска" действителност!!

Руски миризливи партенки ОССЕ се съмнявало в нещо Абе руснаците, заради продължаващите атаки срещу украинската армия ще ви споходят нови санкции Въобще кой ви пуска зад граница. Я марш на Родину!

Това, че се съмняват е лъжа на Риа Новости и на ДИР. Никъде в оригинала на изказването такива думи няма!!!

ОССЕ съжаляват за "автомобилният инцидент" с терористите в Донецк. В ОБСЕ сожалеют об "автомобильном инциденте" с террористами в Донецке Оказва се ОССЕ превозвали руски терористи с техните коли!!!! Явно е колко са пристрастни тогава!! Украинската страна е искала обяснение за случая!!

Ясно е тогава и защо ОССЕ не контролира събитията на летището на Донецк!! Защо не следи там кой нарушава примирието. Явно чакат да се намесят след като руснаците превземат летището. Този въпрос винаги е интригувал??

Не трябва и да се забравя ,че в ОССЕ има и много руснаци! Даже и отговорника за Украйна е руснак!! ОССЕ са компрометирани като цяло.

АМЕРИКОСИ ЛИ трябва да има там?1 Големите ,,демократи,, с вечните им интереси ...избили стотици хиляди по света за да се докопат до ресурси и суровини?

Отново са набити фашистките канчета.Скоро Яйцето,и Порошенко ще намажат въжето.Никой и нищо не може да ги спаси.

ОСЕ, МОСЕ, всички световни конфликти от 2000-та година насам са организирани от Путин! Целта му е целият свят да намрази САЩ и той да стане Върховен Властелин на Планетата! Джудже, шкартиран от жена си, поради обратни наклонности - Властелин! Му-ха-ха-ха-ха! В резултат, целия свят намрази Русия, а Русия съответствено обяви цялата Земя за свой враг!

Съвсем естествено е че Киев не контролира напълно всичките си въоръжени сили щото това са "доброволци"! Да не би Москва да контролира напълно всичките си въоръжени сили! В Донецк и Лугандон "доброволци", в Крим "зелени человечета", Путин нищо не знае, военния министър шамана Шойгу също нищо не знае! Пълна какафония!

Кои са "доброволците" - така наричаш сигурно платената войска на олигарха Каламойски ли? А може би са "доброволци" платените от САЩ фашистки формирования на десния сектор и Азов? Не заблуждавай хората, те не са глупаци! Вярно е че правителството в Киев не контролира ситуацията-нещо повече то е контролирано от фашагите които навсякъде и в парламента извършват побой на депутати и други служебни лица които се опитват да спазват законите!

Вувузел

Платени, не платени те са даброволци! Има ли значение кой плаща на руските "доброволци" воюващи срещу Украйна! Ти служил ли си! Как си представяш в една армия, която и да е тя, войника си взема отпуска, взема си танка и отива на почивка да воюва в съседна страна, това е руската версия! Версия на малоумници или считащи, че целия свят, освен тях се състои от малоумници!

явно 'рускоговорящите' са започнали да се обстрелват сами,ако слушаме украинците! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да дадат карт бланш на Русия и за 24 часа ще настане мир и гробна тишина

Да, ама на Путин нещо не му стиска!

Добрият фaшист е сaмо мъртвия и то aко е погребaн нa 2 метрa под земятa.

След като повиси малко над земята за назидание.

Прав си за руските фашисти!!

"суетната реакция" - ??? Що за преводачи имат в ДИР-а ???

БАИДЪН КОИТО ДЪРЖАЛ ЛЕКЦИЯ ПРЕД СТУДЕНТИТЕ Е КАЗАЛ ,ЧЕ ЕС ПОД СИНО ДАВЛЕНИЕ НА ОБАМА ОБЯВИЛИ САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ!!! ЗАЩО Е ТОВА ИЗКАЗВАНЕ! ДА НЕ БИ ДА СЕ СКАРАЛИ С ОБАМА ЗА ДОНБАС

През тaзи чaст от годинaтa момчетaтa нa Кaдиров сa в отпускa и ходят нa сaфaри,те сaмолюбиви момчетa,дaже свенлуви !

Толкова са свенливи че се връщат като груз 200!!!

мангал какво искаш!!!

Искрено ще се радвам ,ако "сепаратистите"са превзели летището в Донецк!Браво!

Не се радвай подлого , не са го превзели: Киев. На летището в Донецк продължават сраженията, сепаратистите са проникнали в една от сградите. Това съобщи началникът на пресслужбата на антитерористичната операция Владислав Селезньов пред вестник Українська правда. Сепаратистите започнаха да щурмуват нашите позиции. Те хвърляха по нашите позиции димки. Нахлуха на първия етаж на стария терминал под прикритието на тези димки, съобщава Селезньов. Сраженията продължават, каза той и допълни, че данни за загиналите няма.

Искрено ще се радвам ,ако"сепаратистите "превземат летището в Донецк!

Не ви ли е ясно че тия укри нa летището сa обречени,кaкто всеки който е в пълно ибкръжение.....aмa сте прости...

Луганските терористи ограбили база на руските военни Луганские террористы ограбили базу российских военных Взели са имущество и военно снаряжение, като и няколко превозни средства!!

Еврикa,тия от ОБСЕ открихa ,че земятa е кръглa,a бе Кооерник кaто ви кaзвaше,не му вярвaхте...Кото утрепят още някой от вaшите,ще рaзберете съвсем...

Аз искам да се извиня за Русия, за това че моята страна започна война срещу вашата - Е.Василиева Я хочу извиниться за Россию, за то, что моя страна начала войну против вашей - Е.Васильева

Гарнизоните на Чечня са практически празни - всичките са в Донбас - руски правозащитник Гарнизоны Чечни практически опустели все на Донбассе, - российский правозащитник Това ли са местните опълченци бе?? Много тъмни нещо??

Руските младежи отказват веч да са пушечно месо на путлерско-кагебишката шайка и тази година за пръв път на редовна военна служба в чизмарската армия са призовани младежи от Ичкерия !!!

Сутринта пуснах писмено нареждане чрез този форум до опълченците да използват вода или сълзотворен газ, за да извадят украинците от катакомбите на летището. Незнайно защо постът ми бе изтрит след около две минути. Или не са го прочели, или са имали под ръка само керосин..и ето ти трагедия...

Путин лично го уби! Със ЗРК Бук! Донесен от Москва! И занесен пак там! Ние знаем! Имаме сателитни снимки (но не можем да ви ги покажем). И още- Путин сам се похвали в Туитър

Искате ли точни събития ?- Пиши в гугъл ДНР НОВОСТИ ДНР . И гледай всичко прясно -прясно . А по темата (Штурм аэропорта. День с Гиви (Донецк, 30.09.14)

Днес сме 3ти октомври???

Има и от трети, и от втори . И всичко документирано на камера , а не празни приказки .

Баси смешниците са тези украинци! Някакви си сепаратисти им разказаха играта, що за армия е това, нещо като нашата, пълна бутафория с клоун президент и Върховен Главнокомандващ, на какво, обаче, не е ясно.....

Баси смешниците са тези руснаци! Някакви си украински доброволци им разказаха играта, що за армия е това, нещо като нашата, пълна бутафория с клоун президент Путлер, на какво, обаче, не е ясно.....

е кисело и ще става все по - кисело.

Ей тука Дир какво са ви написали: Президентът на най-голямата руска банка "Сбербанк" Герман Греф предупреди Москва да не се допуснат грешките на бившия Съветски съюз в икономическата политика. Според него в противен случай страната ще бъде последвана от същата съдба като СССР, предаде БГНЕС. "Защо се разпадна Съветският съюз?", пита Греф, който е бивш министър на икономиката, пред участниците в инвестиционен форум в Москва. И отговори: "Има една основна причина, която обяснява всичко останало фрапираща некомпетентност на съветските ръководители, които пренебрегнаха законите на икономическото развитие." Според Греф днес икономическата ситуация в Русия напомня много на ситуацията в СССР, който се сблъска с високи цени на петрола и съществени структурни проблеми.

Обградените украински бойци не се вслушаха в силата на разума и погинаха позорно. Такава участ очаква и другите укрофашаги, затворени в опълченски ,,котли".

Никакъв котел няма.Украинците спокойно си провеждат ротация и си докарват боеприпаси- терористите си признават че не са успели да обкръжат летището на Донецк. Видео "Никакого котла нет. Украинцы спокойно проводят ротации и подвозят боеприпасы", - террористы признают, что не смогли окружить аэропорт Донецка. ВИДЕО watch?v=WWJlxuJwixE

Aз чух,че Зaхaрченко обещaл нa Путин подaрък зa коледa- Мaриупол...?

Нещастно американоидно създание, твоите кумири ,миротворците отвъд онеана от потупване по гърба ,вече са ти го посинили...Ако тази благодарност ти стига,лижи им гъзовете!!!

Този бегеец е най-долният американски гъзомийник, който е писал тук!!!Пълен безродник! Мекотело!!

Здорово парни! Интенсивность атак русских тварей будет нарастать - у них осталось 4 дня. После 7 октября приоритеты будут изменяться. У фашиста Путина день рождения 7 октября. - Он захотел себе подарок на ДР - Донецкий аэропорт. За право первым отрапортовать Валоде о взятии аэропорта соревнуются несколько бандформирований.. Кроме того, Путин намекнул ДНР, что если аэропорт не возьмут до 7 октября - поток "гуманитарной помощи" в виде тяжелой военной техники может прекратиться. Вот мрази и жопу рвут, чтобы успеть до 7 октября.

Уха! Това трябва да идва направо от католическия изповедник на ВП. Това, че ВП не е католик в случая няма значение, важното е да бъде обвинен, че иска да завладее не само донецкото летище ами цялата галактика и белия храм на черния джедай в галактическата столица Вашингтон.

Тьi бредиш, чувак

Укрофашагите сами са си виновни. Ако не са включили еркандишаните, трагедията нямало да се случи. В такава ситуация е трябвало да се предадат, а не да се самоубиват, без да го осъзнават ...

Покрайнските циганели дали си засяха житото??! Освен студ зимата , да не ги чака и глад другото лето?

Боевик описал хронологию атаки на донецкий аэропорт: уничтожен спецназ РФ, убиты сотни террористов

Верваме ти!?

Боевик врет ...