Герхард Шрьодер критикува Ангела Меркел заради Русия

Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер отправи критики срещу политиката на кабинета на Ангела Меркел към Русия в контекста на ситуацията в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Герхард Шрьодер критикува Ангела Меркел заради Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И германската икономика страда от санкциите срещу Русия.Само Меркел като че ли не може,да се отърве от щатската зависимост.Меркел и бюрократите в Брюксел,ще съсипят Европа,не само съюза.

Възможно е и самата Меркел да е на същото мнение - само , че официалната политика на Германия не може да не се съобразява с факта на американското военно присъствие и с неофициалното подслушване на телефонните разговори...

Както винаги пак прави всичко за пари....и четвъртата му жена го изостави...трябват му парите за издръжка на жени и деца....ха...ха...руска подлога....

Руски шпионин на консултантска заплата в Газпром. Заплюването му е необоснован разход на слюнка.

Прав е Шрьодер! Лошото е, че "лидерите" на ЕС са си чисто и просто подлоги на САЩ!

че Шрьодер е скъпо платена подлога на Путин.

Меркел предаде Европа с подкрепата си към САЩ. Всеки човек с елементарни познания по икономика може да проследи икономическите последици за Европа от Украйнската криза. Всички знаем, че когато някой губи друг печели. Познайте кой печели от тази ситуация :)

Меркел предаде Европа с липсата на подкрепа за доставка на оръжия за украинската армия и приемането на Путин за портньор, с който си струва да се преговаря.

ШРЬОДЕР ВАРДИ ТРЪБИТЕ НА ГАЗПРОМОТ ДРЕЛКАТА НА СИНЧЕТО БАЙДЪН -сака да дупчи и точи

Май скоро или ще се самоубие или ще получи инфаркт... Така по демократичен път си отиват хроата, които казват истината. Хвала на дивия капитализъм и унищожението на всичко ...

Добре де. Защо, когаро някой иска да работи за доброто на родината си, а не за САЩ и евреите, веднага други започват да хвърлят помия върху нега и да пищят на умряло? И това за всяка държава или държавник позволил( а ) си да не се кланя на САЩ ...

Германия трябва да е много по-гъвкава към Русия, защото са близо и икономиките на двете страни имат огромна полза и огромна нужда от близко изгодно сътрудничество. Както се държи Германия само отваря път на американските капитали в украйна.

Мъдър политик.

Напълно съм съгласен с гн. Шрьодер, като и руснаците трябва да се подготвят и отстранят другаря Путин или там квото е останало от него, неговия двойник, тройник.....

А такива които мислат по този начин за Украйна познаваш ли? Те приятелчета ли са ти? Трудиш ли се за тях неуморно?

Москва настойник на Укайна ли е, че да участва в преговорите за асоцииране с ЕС? Или ОНД/организация на НЕЗАВИСИМИТЕ дяржави/ е само фасада от думи, и зад нея се крие прост неоколониализъм?

buRgbuRg1

:) Шрьодера премина на служба на ГАЗПРОМ -КГБ ! :)

Наш дом - ГАЗПРОМ! :-)

Ех, господин Шрьодер, да има кой да те чуе. Ама , като цяла Европа на каишка ...

Ех, рускиньо, не бъркай ся в умни дела. Чичко Шрьодер трябваше да каже "ние от хранилката на Щази и КГБ мислим по този начин...". Да, ама после няма папкане от ГАЗПРОМ, нали рускиньо? Не нам, не нам, а имени твоему?

Рускин, мноо си прост...

СССР ГО НЯМА, НО Я ИМА РУСИЯ, БЕ КЕЛЕШИ...

всяко едно отношение, но е най-прав в това, че на изток безумци няма. Безумците са на запад, и то най-много на острова и отвъд океана.

Ама баба Меркел ще си се види с Путин на другия ден след парада... Нямя празно, само нашата плевня ще остане празна и май за дълго...

Агент Шрьодер - член на борда на директорите на Газпром. Четири пъти развеждан и баща на две осиновени руски деца.

Е, и ти не си баща на твоите, де!

Ти, дори и ник-а си не можеш да напишеш правилно, да не говорим за останалото...

Санкцийте не само не са имали очаквания ефект, но напротив - стимулирали руската икономика. Това поне се лансира от руската национална телевизия, която незнайно защо обикновените руснаци наричат 'зомбоящик'..

тогава, ами търсите под вола теле, само и само да спрете санкциите!

Манфред Вьорнер, ген.секретар на НАТО, на 17 Май 1990 г. каза: "Ние заявихме, че НАТО няма да се разширява на изток от ГФР.Това е голямата гаранция за сигурността на СССР"

може сега да се будиш от летаргия та да ти пиша . от 1990 г . до днес е минал четвърт век . нищо не е същото ! няма я гфр ,сив го няма . и вършавският договор и него! и ссср умря !

там е работата, че НАТО го има, а Варшавския договор го няма

Според теб един генерален секретар на НАТО и един канцлер на Германия са руски наемници, така ли?

Кога проамериканските европейски пачаври са спазвали обещанията си?

Шрьодер е просто руски наемник - кой не го е разбрал?

Няма, да те разберат Уважаеми. В този форум са много повече колегите, дето пишат това което знаят и много малко за съжаление са тези колеги, дето знаят това какво пишат. Лек ден.

абе русолюбци , немцов критикуваше путин , убихаго . писахте правилно е той е предател , так нада ! сега шрьодер като е предател на своя народ и канцлер що го подкрепяте ми него утрепете и него бе ? от справедлив гняв към всички предатели ?

щото те се кланят и на павлик морозов , който предаде майка си и баща си на червените убийци !

Aми то в този форум има много критици на Путин.Даже и такива които са доста невъзпитани.По твоята логика вая народ за трпане има.

В този човек има много логика!Не дразни Мечката.

В този човек има много вложени руски пари и трябва да си ги заработва.

защото от мечката зависи заплатата му ли? Да си намери почтена работа тогава.

' Сега Шрьодер рабпти в руския газов концерн Газпром, Шрьодет е троянски кон като серГея станишев

Туй леке е на зеРплата към газпром/ меркел...ще каже какво е са му написали на листчето иначе....

ПУДЕЛ РОШЕВ СИ ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.ДЖАВКАТЕ ,САМО ТОВА МОЖЕТЕ

А ТИ МЕКЕРЕ НЕДНО ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА КОСОВО?

Косово да не е анексирано от зелените човечета на някой диктатор ?

ПО ЛОШО ,АНЕКСИРАНО Е ОТ ДЕМОКРАТИ С ДВОЕН СТАНДАРТ

Що пусин не наложи санкции на Запада заради Косово....да не би защото никой не го бръсне за слива?

Косово няма нищо общо и случаят е съвсем различен! Освен това темата е за Шрьодер и Украйна.

Някои разлики между Косово и Крим: 1. Косовските албанци бяха подложени на актове на геноцид, вследствие политиката на Милошевич. Преди намесата на НАТО за предотвратяване на хуманитарна катастрофа вече имаше стотици хиляди бежанци. В Крим нямаше никаква заплаха от страна на Украйна за никого и намесата на зелените човечета на Путин не беше оправдана с нищо. 2. Всички национални и културни права на албанците в Косово бяха потъпкани, докато руснаците в Крим не са имали никакви огрничения. 3. Косово се бореше за независимост и там не е имало албански войски, докато Крим беше окупиран от 16 000 руски зелени човечета. Освен това Косово не беше анексирано от Албания. 4. Косово е признато от 108 държави от ООН, докато анексията на Крим не е призната от никого. Освен това, Русия и Путин в частност, не признават Косово и все още твърдят, чв независимостта му е незаконна, но в същото време правят паралел между Крим и Косово, твърдейки, че анекса на Крим следва сценарият на Косово. С други думи, те твърдят, че Косово е нелигитимно и в следващият момент твърдят, че анекса на Крим е легитимен, защото е извършен като обявяването независимостта на Косово. 5. През 1994г Русия е подписала споразумение за запазване териториалната цялост на Украйна, част от която беше Крим, докато подобно споразумение със Сърбия не е подписвано. 6. Косово извърши националноосвободително действие и обяви независимост, докато Крим беше просто окупиран и анексиран.

Не е само Шрьодер. Всички живи бивши канцлери на Германия, които изведоха страната до първите места в света по икономически показатели и стандарт на живота, остро критикуват застаряващата канцлерка Меркел. Тя се превърна в обикновена хамериканска послушничка, която връща Германия назад. Вече стачкуват немските пилоти, машинисти, антиглобалисти, зелени и т.н. ... срещу стагнацията, трансатлантическото споразумение и другите кризисни явления, които доведе политиката на Меркел

Г-да седерасти от гротескната мрежа, тоя Коломойски, сега като започна да трепе и официалните власти путлерист ли ще го наричате вече ?....Мбу-ха-ха-хаааааааа..

Шрьодер удобно избягва да коментира анекса на Крим и случващото се в момента в Източна Украйна, което пярко демонстрира пристрастността на изказването му. Шрьодер е бил член на "Младите социалисти" и е имал лични контакти с Ерих Хонекер. По-късно развива лични връзки с Путин и го обявява за "безупречен демократ" - хахаха! Празнува 70-годишнината си в Санкт Петербург, където му гостува Путин. Интересно е какви услуги е правил Шрьодер на Путин и Русия за да бъде включен в борда на директорите на Газпром след загубата на изборите през 2005.

Ти голямо откритие направи, според теб един германски канцлер и един генерален секретар на НАТО са сътрудници на КГБ. Манфред Вьорнер през 1990 г. каза: "Ние заявихме, че НАТО няма да се разширява на изток от ГФР. Това е голямата гаранция за сигурността на СССР"

Major Payne

Не съм твърдял, че са сътрудници на КГБ. Може и така да е, но не е задължително - един човек може да работи за интересите на друга държава по много начини и съответно да си заслужи 30-те сребърника.

Шрьодер е тежката политическа артилерия срещу безумията на Меркел. Бившият канцлер се изправя публично срещу настоящата канцлерин. Всяка негова дума тежи със страхотна сила. Баба Ангела вече плете краката и се чуди как да не влиза в Бундестага. Там я засипват с крайно неприятни въпроси, а от журналистите няма отърване. Немският бизнес губи десетки милиарди евро от т.н. санкции против Русия. Меркел постепенно заприличва на Плевнелиев.

за това ли Меркел е лидер на годината?!!!!

Ха, ха, ха, ЛИДЕР НА ГОДИНАТА, ха, ха, ха. Търчането през ден до Фашингтон и залягането пред Обама той пък НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА ПРЕМИЯ ЗА М И Р - ха, ха , ха, може и Мернелица да я направи лауреат на дяволска премия за двуличие и подмазвачество. Предатели на Европа!!!

Шрьодер е член на "братска" на Русия партия, по случайност станал Канцлер на Германия. Ненапразно беше отсвирен, а за награда за "услугите" си, получи място в борда на директорите на Газпром.

Руски наемник ли си , олигофрен ли си?

Просто не понасям някой да си слага етикета "Германия"- нито е бил ,нито знае какво е културата им- те са изключителна нация ,както и Русия-ууф от ...

МНОГО СИ ЧЕЛ ,КАЗВАШ,А ЗАЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ ЧЕ ЧУВАШИТЕ ИМАТ БЪЛГАРСКИ КОРЕН?ХАЗАРИ СА ТВОИТЕ ХОРА В УКРАЙНА ,ДЕТО НАКАРАХА БРАТЯ ДА СЕ ИЗБИВАТ .ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ДЖАВКАЩ ПУДЕЛ

А да си чел, че чувашите са един от око двестате поробени от Русия народи? Или и тях руснаците са ги "освободили?

Предател на ясла в Кремъл. Какво друго може да каже.

СпециаленпПоЗДРАВза НПО-шерпите хасан геновЪ иво минЖев бегееца гееца и останалата рЪждясЪло-гЪрбава ИЗМЕТ Ю Туба >>>>> изпънител Жана Бичевская русские идут Приятно слушане Помияри недодялани НПО-слуги

русские идут на майна ....та си !

ЧЕ ТИ СИ НА ДРУГАТА ЯСЛА-НЕЩАСТНИКО

Ю туба ПУТИН ШОКИРОВАЛ! Премьер Болгарии , напуган , умоляет вернуть ' Южный Поток '! новости 2014 mp4

Hякои, мнооого се страхува, да не би германците да направят съюз с Pусия,...хахаха...познаите кои??!!

.....Hакрая,.. може и това да се случи!!

На първо четене се сещам за Полша.После за Латвия, Литва и Естония.

Ю туба Только союз Германии и России успокоит власть США- Сара Вагенкнехт

паднаха ли цените в Германия на продуктите? Паднаха! Има ли повече разнообразие по пазарите от плодове и зеленчуци? ИМА !!Падна ли цената на петрола по света? ПАДНА!!! Караш ли евтино лимузината си? Караш я. Е какво искаш още? Скъпо гориво, скъпи храни, празни магазини заради износители за жълти рубли на европейската продукция ли? Тъпак.

В момента бензина в Германия струва 2 пъти по скъпо отколкото по времето на Шрьодер. За продуктите да не говоря... Така че ако обичаш не дезинформирай хората !!!

в Германия ако полицай посегне на жена-социалистка,комунистка или зелена мъжете ще му разбият муцуната и няма да го питат, защо в България мъжете станаха евнуси-това е проблем..ЗАЩООО

винаги са били такива. Склонена глава сабя не я сече !!!! Все някой друг да ги освобождава. В България НЯМА МАЖЕ, има мъжленца които си мислят че един израстък ги прави МЪЖЕ, а не поведението им

Това направо си е лош късмет да попадате все на такива. Дали пък причината за това не се крие в самата Вас?

А ако посегне на други жени?!?!

ха ха ха... палячото които танцуваше като луда крава е Европейския парламент след като загуби от Меркел и нямаше работа за него реши да критикува. Все едно СерГей да критикува Боко и някой да вземе на сериозно думите му. :)))

Американските лилипути вече фалират Ю туба. Вот тебе, Обамушка и конец сланцевой революции!

Намери се един умен човек да каже че ДЪРДАТА КРАНТА Е ГОЛА

Уважаеми, тъпан, извинявай, че така уважително се обръщам към теб, дори и няколкото думи, които ще напиша едва ли ще стигнат по - високо от пояса ти. Преди да пишеш нещо за Умния мъж и Дъртата кранта да бе прочел пне от справочниците нещо за тях двамата! Иначе знаем тзи изцепки от .... по български е... и за това сме на този хал. Лек ден, уважаеми тУпан.

ОЛАН, КАМЕРЪН И ТЪПАТА ИМ ЛЕЛЯ ДА ЧЕТАТ ,НЕ ДА ДЖАВКАТ КАТО ПУДЕЛИ СЛЕД ГОЛЕМИЯ ПЕС