Янукович губи контрол над Западна Украйна

Думата революция е вече на всички нови плакати в Киев. Според Кличко кризата в Украйна може да се реши само с външно посредничество.

Обратно в новината

Коментари - Янукович губи контрол над Западна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майданя не иска референдум и избори , а ...само преврат!

Какво посредничество? Ми то, нали западните подстрекатели идваха вече на Майданя!

Впрочем, който познава Украйна знае, че тя е дълбоко разделена страна. Западните украинци другите ги наричат украинци с полска кръв, те са католици и по презумпция мразят Русия. През войната са сътрудничили на германците. Другите от левобережная Украйна ги наричат хохоли. Те са православни и са повече. Между двете групи съществува дълбока и непреодолима омраза. Освен това около 30 % от населението са етнически руснаци. В Киев бунтовниците са от Западна Украйна. Карат ги от Лвов, Луцк, Тернопол и в Киев им организират пребиваването: изхранване, медицинско обслужване. Досега по признание на опозицията, за това са изразходвани около 50 милиона евро.

Западна Украйна е по-западналата част. Като изключим големите градове, останалите населени места, особено селата, са много бедни и немного образовани. Говорят само украински, който е полски език с руска редакция. Затова са лесно манипулируеми. Самият Киев е разделен. В града се провеждат много по-многолюдни демонстрации в подкрепа на управляващите, които по пропагандни причини нашите медии не отразяват. В Източна и Южна Украйна нещата са много спокойни, там пет пари не дават за щенията на Кличко и компания.

А германците защо не прецапат пак Полша и да прилапат и Западна Украйна?.. Ще остнат доволни.

Какво са 50 млн евро, ако си ги печаташ?!

Така е! Тази информация отдавна е доложена на Кралицата!!

България не успяха да Запалят , но в Украйна сполучиха-Западна част е в пламъци, Западни украйнци-Бандеровци срещу останалат част на страната 30% срещу 70 % !!! Световното ....Задкулисие в действие !

Радва ме, че логичните и прозорливи коментари са все повече. С напредването на "демокрацията" т.е. капитализма доста са ни се избистрили мислите и оценнките за реалността.

ако украинците знаеха изобщо каква "демокрацийка" ги чака едва ли щяха да плюят по русия толкова но нека да дойдат и да видят тук в БГ какво ги чака след четвърт век "преход" към мизерията, престъпноста и обезлюдяването наречено "демокрация"

Голем чеп ги чака!

Кой печели и кой губи от независима Украйна, без "братска" дружба с който и да е ?

Струва ми се, че Западът много често дърпа бикове за опашките, а после пищи, че би наръган! Справки: Наполеон, Хитлер, дебаркирането на Балканите, Виетнам, Афганистан и т.н. Струва ми се, че Западът много често дърпа бикове за опашките, а после пищи, че би наръган! Справки: Наполеон, Хитлер, дебаркирането на Блканите, Виетнам, Афганистан и т.н. Май и сега така ще стане. Ще има разпрани гащи и не само.

че имаше гонени и избите руски казаци от българските войници в Добруджа.

Къде сега има повече свобода в Украйна или в Западна европа?: В Великобритании за организацию беспорядков бунтовщикам грозит 10 годами тюрьмы, а во Франции штрафом до 75 000 евро...

Щеше да си прав, ако британците и французите мигрираха към Украйна, а не обратно. Когато бившия източния блок започне да получава повече западняци отколкото местни изпраща на Запад, тогава ще има място за дебат къде е по-добре и къде е по-свободно. Cега просто мажеш едни понятия дето нито си ги мислил, нито го разбираш, но другарите така са ти ги обяснили.

а ти иди пали гуми в продължение на една седмица в Лондон и замеряй полицията с коктейли молотов да те видя???

има коренно различни причини от нЕкакъв предполагаем беСпорядък в ОБЕДИНЕНОТО кралство.

,,кенеф''като има толкова ,,русофили'',обичащи Русия и необичащи РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ.СЛАВА НА УКРАЙНА.

животно няма по света -рус фил.

Истинско понятие :"Киевска Рус".

Какъв кенеф, какви 5 лева? Нали сме за демокрация, т.е. - всеки има право на мнение и другия да го уважава. Явно двойния стандарт ви е влязъл в главата исте си забравили родното място!

Да влиза бедна западна Украйна в Европа и да видим след колко години ще искат да се връщат при Източна Украйна.

Ей тия украинци по-тъпи и от нас! Ще си разсипят държавата за пусти кокал. Тук финансират милионери, там милиардери - само това е разликата. И "най-демократите" гии подкрепят? Май ще стане като Авгатистаниската авантюра или ще се раздели една голяма държава, на две хилави.

Като Северна и Южна Корея ли? :))) Аз лично знам къде бих предпочел да се падна.

тебе те разбрахме, че и за чеп за зеле не ставаш.

И какво значение има в случая ти какво искаш?

години наред ,,изнасяше революция'',ядки от по 3 страни в Южна Америка-Куба,Чили,Никарагуа,въоръжавайки червени ,,революционери'',Африка-разцепи Йемен-НДРЙ,Етиопия с въоръжени кубинци, и т.н.Така,че и Русия винаги се е стремяла към световно господство,но се изтощи,и добре,че дойде ГОРБОЧОВ,за да си отдъхне света от ОМРАЗАТА И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО.А сега РУСКИЯ НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР,някои го наричат -предател.Сталинци отново разделят мирния свят.

А ЦРУ и САЩ десетилетия наред изнасят каквито режими, "революции" и метежи са им угодни, като те включително помогнаха на Ф. Кастро да вземе властта в Куба, ако случайно не знаеш.

за любовницата ти Русия,за САЩ след малко.

Добре де, да не спорим кой е по-добър от двамата. САЩ или Русия. Кажи ми защо САЩ продължават да изнасят "революции" 20 години след като СССР се сринаха. Нали всичко е било много по-добро в социализма? Как така взе, че се провали икономически? И казвам е било, защото аз нямам спомен нещо да беше по-добро.

- Сирия, Колумбия, Венесуела...

"РЕВОЛЮЦИОНЕРИ" ЩО НЕ ПРОЧЕТЕ ТОЗИ КОМУНИСТ, КАКВИ ГИ ПРИКАЗВА (4,12,2013): "Папа Франциск призова за освобождаването на монахините (12), отвлечени от гръцка православна обител в Сирия, съобщава ANSA. Монахините бяха отвлечени от населения предимно с християни град Маалула, намиращ се на 75 километра от Дамаск." НЕЩО ДА СТЕ ЧУЛИ И ПРОЧЕЛИ В ОБЕКТИВНИТЕ НИ МЕДИИ ЗА КЛАНЕТО НА ХРИСТИЯНИТЕ!!! ОЦЕЛЕЛИТЕ СА СЕ СПАСИЛИ ПРИ ОМРАЗНИЯ ВИ АСАД!!!! НО СНН НЕ ВИ ГИ ПОКАЗВА И ТЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ЛИ? "ПРАВИЛНИТЕ ВИ РЕВЮЛИЦИОНЕРИ" НАЛАГАЩИТЕ ШЕРИАТА СА КЛАЛИ И ОТВЛЕКЛИ! ЗНАМЕТО С ЮМРУЧЕТО НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ В СИРИЯ? И В КИЕВ Е? И СОФИЯ ВАПЦАХТЕ С НЕГО И ГО НОСИХТЕ, КОГАТО ТЪРСЕХТЕ СБЛЪСАЦИТЕ...

Знамето води протестиращите, то е водача на революцията. Жълтото еврейско знаме с черния юмрук се вееше на протестите в София. в Грузия, в Сърбия. Навсякъде. Това еврейско знаме води в Киев. Желанието на евреите е да бъдат смаячкани всички православни християни. Древна еврейска мечта. Лошото е, че има глупаци, еничари. Които са толкова глупави, че дори не се усещат как ги използват и после ще ги захвърлят.

Именно!

няма да се въведат законите на шериата??? ЗНАМЕТО С ЮМРУКА - бе и в Сирия, Алжир, Киев и т.н., И СОФИЯ ВАПЦАХТЕ С НЕГО И ГО НОСЕХТЕ, КОГАТО ТЪРСЕХТЕ СБЛЪСАЦИТЕ.... Що не си прегледате пак клипчетата г-да "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ", ХУИ-венбини, протестъри, ранозаспали и т.н.

Абе, пич, то имаше и един с плакат да разрешат целогодишно лова на еднорози в Тутракан май беше :))) Сега протестите в подкрепа на убийците на еднорози ли са? :)))

ти вярно си от глупав, по-глупав, та чак вдлъбнат...

Западната реакция доживя своя звезден миг. Не успяла във войната със славянството, днес, подпомогната от ренегати, мамини и кучи синове на номенклатурата, наследниците на старите фашаги, тя раздробява страните от източния блок една по една. Започнаха с Югославия, минаха през България, доведена до оскотяваща мизерия, и днес са в Украйна. Утре - в Русия. И така, докато не затрият славянството. Недоумение буди позицията на милиционерите ни, на ГЕРБ и на всякакви идиоти, ръкопляскащи на този процес. На самоубийството ни.

По стъпките на Ленин, напразно му събориха паметника: На Майдане выступил Тягнибок. Наконец-то боевики добрались до теоретического наследия свергнутого Ленина. Народная Рада постановила - создавать дружины народной обороны. Сформировать комитет народной обороны для руководства этими дружинами. Чуть позже, видимо, дойдут до странички, где написано про создание ВЧК. Постановили создать исполнительные комитеты региональных Народных Рад. Тоже логично. Наконец оппозиция сообразила, что нужно срочно создавать параллельные структуры управления и идти на двоевластие. Весь вопрос в том, что делать в тех областях, которые Народные Рады не создадут. Об этом было в других трудах классика.

Хората там поне протестират,вие и затова не ставате!Измет!

Теб кой те спира да протестираш? Тук в България поне не бият мирните протестиращи като в Испания!

Мисля си,как турските власти успяха да се справят с многобройните протестиращи,а украинските не можаха?

Въпрос на Воля. Плюс това не съм сигурен, че в Турция са се справили... В Украйна всеки ден, който следва кървава вечер, силите на хората се удвояват

Това нови опорни точки ли са, соросоид?

А да си чул САЩ и ЕС да правят забележки на Турското правителство да са нежни с протестиращите?? Да са се намесвали във вътрепните работи на Турция? Друга е работата, че има и страх (наа.ни дуп.та) в украинското правителсто, които действат нерешително. Нашите управници са от същата мая! Във Варна кога свършиха протестите, още няма смел управник да нареди да махнат боклука-камъни, който стои като паметник!

Властите в Киев се опитват да правят дипломация и си мислят, че могат да се спогодят с янките, но това е невъзможно. Ако не са разбрали, мърдане назад за тях няма. Ако не действат твърдо, не Западна, а Южна и Източна Украйна ще се отделят.

финансови крагови с евреиска намеса седят в основата на проблемите по света в последните 100 години, всяка воина е планирана с цел облага от финансовата гропировка а америка е тяната основна сила за постигане на целта им.

Украйна ли е цялата, отрзена само в европейските медии. Аман от гейски номера. Това защо не се отразява. Явно гей не е само сексуална ориентация, но и начин на мислене: "След полунощ на Майдана, Крешчатник, Европейския площад и улица Михаил Грушевски се намират около 100 000 дши. Това съобщи кореспондент на ЛИГАБизнесИнформ. Междувременно демонстранти обкръжиха посолството на САЩ в Киев. Акцията бе организирана от членове на наскоро създаденото движение Киевчани за чист град, което се обявява против Евромайдана. Събралите се настояваха САЩ да престанат да се намесват във вътрешните дела на Украйна. Протестиращите се обявиха и за премахването на барикадите. Според лидера на движението Иван Проценко, в Украйна се реализира проект за цветна революция, финансиран от САЩ. За всичко това, което се случва в момента в столицата, е виновна Америка. Финансирането идва оттам. Това трябва да се прекрати. Казваме на целия свят: Америка, спри! Америка, трябва да има мир в Украйна!, каза той.

Контрапротести ?

Америка ли накара Янукович да се обърне неочаквано и да подписва съюзи с Москва?

Да, МВФ. Украйна изпадна в тежко финансово положение. Янукович се обърна за помощ към Европейския съюз. Отказаха му и го пратиха ппри евреите от МВФ. Американските евреи. Те ми предложиха такива условия, които Янукович отказа и ги определи като унизителни за Украйна. От тях, практичеки контрола и управлението на Украйна се поемаше от МВФ. Нещо като надправителство. А условията за населението, бяха, да бъдат докарани до крайна бедност. МВФ винаги прави това, за да принуди хората да вземат заеми. Като по този начин ги превърне във финансови роби. Първите стъпки на МВФ, САЩ, това е винаги унищожаване иконимиката на една държава. Както направиха с България.

И защо не? Трябваше с Американците ли да подпише съюз, според теб? Да се кротне на задни лапички, за да го погалят по главичката и да му преведат тайно някое и друго милиардче, както на Горбачов навремето? Има страни, в които ръководителите на държавата не са предатели и гъзолизци като нашите, не знаеш ли?

И какво ги брига американците на кого се гъзят на друг континент? Или имат желание да контролират Украйна?Използвайте само лозунгите от преди 20 години, така ще изглеждате леко изперкали но отдадени на кауза!А когато пишете нещо друго - изглегждате тъпи!

на всеки опит да се завладее и управлява целия свят винаги зпочва от една отделна страна. Източна и Югоизточна Европа, Близкия и Средния Изток, целия континент Африка и Индийския регион с прилежащите му държави са "завладени", но остана една държава в стратегическа позиция, гранична близост и удобен плацдарм за въздействие от упор върху Русия и тя е Украйна. А дали тя няма да постави началото за края на опитите за световно лидерство и "новия световен ред", защото в историята на тази държава е имало не малко съдбовни за чуждите домогвания и владичества превратности?

Години наред след 1945 г в Западна Украйна вилнееха банди от есесовци, бандеровци и оуновци. Ексцесии, кланета, зверства бяха в арсенала на тези мътни, неясни и овълчени типове. И до днес не са кротнали. Пак чуваме "Слава на Украина" и прочее мъдрости на една десница без смисъл.Очевидно страната е тръгнала по пътя на България - път на мизерия, униние, 25 годишни лъжи и демократични заблуди. Какво пък, ще почакаме още 25 години, за да видим развала и на тази славянска страна - цел на онези, които с война не успяха да ни сломят.

Да викат СЛАВА Сталину,защото до 7 000 000 измрели от масовото му убиство-ГЕНОЦИДА ГОЛОДОМОРА през 1932-1933 година.Той затрил толкова украинци,колкото е населението на България.

Поинтересувай се кой точно спретна голодомора и защо Сталин изнасяше собственото жито за Европа, докато купуваше жито от Иран за собствени нужди. След като имаш интернет да пишеш може да го ползваш и за четене.

Ти къде се отплесна? Бандера е герой на Украйна, националист. Борил се е срещу Германия, после срещу СССР, докато агенти на ГПУ не го застрелват в Мюнхен. Вече няма изток, няма Запад! Всички са се обединили срещу Янукович. Малките, обикновените хора. И няма връщане назад!

Фашистите и кървавите им помагачи трябва да се разстрелват навсякъде по света за престъпленията им.

"...Напомним, ранее в интернете появилось видео жестоких издевательств сотрудников "Беркута" над одним из протестующих на улице Грушевского. Мужчину заставили раздеться догола и стоять на морозе. При этом силовики развлекались, фотографируя его с лопаткой для колки льда на смартфоны. На теле мужчины видны синяки и кровоподтеки, лицо опухло от побоев...."

Ех, че са тъпи, тези "Беркутци". Да съблекат човека, да го насинят и да снимат за да ги уволнят по-късно! Да бяха поне му резнали главата, като онези изроди от Сирийските опозиционери! Извинявай, ама за мен по-логично е това да е изпратен ексхибиционист, като е приготвен снимачен екип да следи приемането му от "беркута". После...първа страница в интернет, да впечатлява такива като теб! Не е ли по-логично??

искат да са като като АМЕРИКАНЦИТЕ,Путиновата работа им е пределно ясна,диктат,терор,затвор за инакомислещите.УСПЕХ.

Тези хора не познават ли думата "РЕФЕРЕНДУМ"? Ох, пак щях да забравя че западните демократи и глобалисткото лоби, което им пише сценариите, обичат да решават тези казуси по втория начин.

А какво ще стане,когато излязат тези,които не харесват нито Кличко нито Янукович!?

Защо Русия. Европейският съюз като най-безпристрастен. Те руските политици не ходят по майдана, не се намесват в украинската политика. Защо те да Помагат. А Европейските политици постоянно го правят. И по майданите висят и заплашват. Само пари не дават, потупвания по рамото и сладки, сладки приказки за приказни богатства и райски живот. Но Кличко иска. Като му плащат, ще иска.

Заглавието не е правилно. Янукович е загубил цяла Украйна. А Украйна ще загуби само Тиранът си!

Объркал си си името. Вместо "л" си написал още едно "е". Ще ни светнеш ли от какво точно бягаш? Да не би да е от затвора?

Успеят ли американците да вкарат цветната си революция, украинците няма какво да се заблуждават. Чака ги съдбата на Ирак, ЛИбия, Афганистан. Трябва да забравят, че ще се оправят някога. Още повече, че богатите източна Украйна, Крим, това са областите, които носят икономиката на Украйна, те ще се отделят задължително. Останалата част от населението ще станат финансови роби. Това ги чака. После както либийците днес си искат Кадафи, така и новите шарани, когато се усетят как са ги прецакали, ще си търсят старото положение.

Нали и тука имаше революция през 1989 г. Резултатите са налице. И в Украйна ще стане същото. Ако бъдат демократизирани от юдоамериканците и Евр(оп)ейския съюз, индустрията, селското стопанство, природните им богатства ще преминат в ръцете на чужди господари, а държавата им ще загуби своята независимост и може да се разпадне. Надали в настоящия момент разбират, че под лицемерното човеколюбие на Запада се крие агресията му за нови пазари.

Какво човеколюбие. те се кланят на рогатия и Мамон. Нали ще узаконяват инцеста и всякакви отклонение от нормите, та по-бързо да деградират гражданите на западните общества. Необразовани и развратени маргинали, разбити на малки групички по различни критерии им трябват на кукловодите. Роби по друг начин казано.

Потърсете в гугъл: - Звенья одной цепи: США готовят гражданскую войну на Украине - Операция майдан 2 и другие приключения Юрика Всичко е описано още преди 2 месеца. Извършват го американски и израелски служби. Използват украинците като шарани. И недоволството им от бедността Бедността в Украйна настъпи след идването на власт на Ющченко. Американски агент-президент. Тогава Украйна тръгна икономически на долу.

Тихо се сипе Първия сняяК, галено щипе Трътките пак.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Вярвайте само на нас ! Винаги уцелваме нещо ? Студио бТТВ"Трътките" към Нова

"Според Кличко кризата в Украйна може да се реши само с външно посредничество" Съгласен съм с тебе слабак! Предлагам Русия да се намеси.

Как сообщает МВД Украины, так называемая охрана майдана напала на трех милиционеров, которые находились при исполнении служебных обязанностей. Одному из них был нанесен удар ножом.

Кроме того, в Киевской области подожгли отделение милиции. В Черкассах у милиционера отобрали оружие.

пак получили народни пари от заемите и ,,громят ли ,громят''.Сорос мразел хората,ми ако са хора.Пък Сталин,защото ги обичаше разшири Лениновите лагери на ,,обичта''и от любов изби само 7-13-20 000 000 руски граждани,никой не знае,май повече от загиналите руснаци през ВСВ.Затова сега УКРАИНЦИТЕ, също от любов към Русията,подпалиха страната.В крайна сметка всичко се плаща.Безплатен обяд няма,другарчета.

ОБИЧАТ ЛЕНИН,затуй събориха статуите му от любов,да бъде по-близо до сърцата им.

Кой си ти, Леон Ицхак? И какво пасеш?

Братя украинци няма лошо да протестирате срещу неправдата но доста брадати протестиращи имате по барикадите работата отива на куркапан

е най-удобната форма на нашето съвремие за външна намеса във вътрешните работи на всяка страна и установяване на удобно за външните сили държавно управление.

Бе как няма да ги УМИРОТВОРЯТ американците, те Ирак умиротвориха, Сирия се опитват, Либия, Югославия навремето, сега Украйна е наред. На силните държави са им нужни роби, за да живеят още по-добре. А как се заробва даден народ? С обещания, с предатели, с размирици, абе по всички възможни начини, включително и чрез външна намеса! Става все по-забавно, не мислите ли?

Кличко Лапнишарански така и не разбра, че е маша в ръцете на крайната десница. Десницата се държи вулгарни, откровенно агресивно и с една цел - възкачването на власт на реакцията, крадците и убийците. Заразата на кафявата чума отново обхвана и нашите фалшиви студенти от ГЕРБ, окупирали Университета. Липсата на идеи, на европейски подходи и култура на изява у реакционерите ни отблъсква народа, предизвиква страх и опасения от кървави ексцесии, в които ще изгорят напълно невинии граждани, деца , старци. Фашизмът в нашите страни възкръсва в най-отвратителните си антидемократични антиамерикански и античовешки форми.

Нещата не са точна така. И Кличко е маша на други хора. А тази липса на идеи на студентите е поради факта , че те са просто актьори и изпълняват този сценарий който са им връчили. Идеи има разбира се. о вие не ги знаете.

Защо влезе в Гърция,а не и в България.Сега нямаше да имаме тия червени ядове.

Ами да. Щяхме да си поживеем по гръцки, а кой ще плаща? ЕС да плаща. Нашите се усетиха и те тръгнаха по схемата.

Арестувани са 24 участници в Автомайдан. Пребити са в нилицията. През нощта съдът им е издал присъди. Какво са правили тези хора: Ходили са по болниците с личните си автомобили и са спасявали хората от произвола на Беркут. Пострадали на улицата когато отидат в болница, Беркут ги отвличат от болницата, водят ги в милицията и ги пребиват зверски. Имаше клипче как един го бяха съблекли гол и му скачаха на главата. Гео-физикът, който загина, е бил пребит от Беркут и гол изоставен в гората и там е починал.

Luna0102

На комунистите по форумите мед им капе на сърцето, че "враг народу" е получил наказание по комунистически.

Комунисти по форумите няма но има много недобити фашисти, които трябва да се добият.

Голям лапнишаран си! И аз гледах клипа - един ексхибиционист се предаде на бейкут и ...големи изводи! Кат ще го мъчат що не го събуха?? С такива клипове се ловят глупави шарани които да са удобни за създаването на хаос и безредици!

Кличко предава Украйна на изедниците от ЕС. Предател и пряко отговорен за насилието

Luna0102

Комуниста власт не пуска, като нашите, които го правят в името банковата си сметка, скрита зад името на България.

Хвани едните, блъсни другите! Един дол дренки, все на гърба на народа!

СПоре някой правила, революционерите имат преднина заради жертвите си, и сигурно ще спечелят. Какво ги чака след това, не знаят и не се интересуват от новата история на България, Румъния...

От няколко дена соросоидните човекомразци получиха нова финансова инжекция от ул. Солунска (фондация Отворено общество) и сега се давят като обезумели кучки по форумите - най-вече Дирника - и той с финансов биберон от шорош.

...каза куманиза и си преброй рубличките...

Комуноидо-фашизоидните изроди никога няма да спрат с лайнометките зареждани директно от кенефа на "Позитано" 20!

Надявам се Кличко да е доволен сега. Милиони и милиарди давани някога, за да се построи нещо са все едно хвърлени на вятъра. След погрома ще са нужни пари, за да се възстанови държавата. Както знаем те са богати и пари бол. Затова когато всички приключи ще отделят от заплати и пенсии, че да се оправи разрухата оставена след амбициите на болен човек.

ПЛАЧЕТЕ РУШОФИЛЬЦИ, ИЗПЯТА ПЕСЕН СТЕ ВЕЧЕ, ХАХАХА.

Кличко в превод от украински- Карамански! " Демокрацията" винаги започва с мутрите и те после забравят да се оттеглят.

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ПАК ЯДЕ ЛОБУТ, ХАХАХА.

и тук трябва да се разделим, така и така всичко е разделено, остава да разделим и територията. Не искам да живея с комунисти, олигарси, цигани, мутри и всякаква друга паплач.