Интерпол издирва лидера на ”Десен сектор” по искане на Русия

Лидерът на украинската радикална организация Десен сектор" Дмитро Ярош е обявен за международно издирване от Интерпол по искане на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол издирва лидера на ”Десен сектор” по искане на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Южна Осетия призна новосъздадените държави откъснали се от укро-фашистите и потвърди, че по всякакъв начин ще им помага)))) това е)))) точка

На негово място да съм сменил вече 10 паспорта.Руската империя не забравя, нито доброто, нито лошото. Ще го обуят в лачени обувки, много скоро....

Абе рубладжии научете се да наеичате нещата с истинските им имена. Какви опълченци виждате в тези терористи а?

Аз

Като се има предвид, че от 01.08 Украйна няма пари ни за заплати на военните, ни за храна, ни за боеприпаси, ниу за нищо... като се имма предвид, че до тенденциите са до седмица 2/3 от заетите в наказателната операция военни да бъдат изгубени - избити, ранени, дезертирали... Та... като се има предвид, че побеждават, значи са опълченци.

А от къде ли имат руските терористи пари и оръжие?Не са от сиромашка Украйна...

Този ще си го тормозят психически бавно и с наслаждение и ще го приберат, чак като откачи. Ами и нашата няма да е лесна след тази попара дето я забърка Роско

АБЕ СТИГА ТОЗИ ВЕЧЕ ОДАВНА СА ГО ХВАНАЛИ РУСНАЦИТЕ АБЕ КАКЪВ ИНТЕРПОЛ А БЕ ТЕ СА МНОГО НАЗАД ОТ РУСНАЦИТЕ БЕ !!! КВО НИ БАЛАМОСВАТ ТУКА !!!!

Аваков вчера издаде заповед да се арестуват Шойгу, Зюганов и Владимир Волфович и да се съдят от укр съд.

Появи се нова версия. Амер спътник - не му е чиста работата. И може всички други участници да са за фасада на неговите действия. Разследва се къде е бил спътникът при изчезването на мартенския боинг и други скорошни авиокатастрофи.Думата имат космическите войски.

Аз

А... То версии много... Включително и такава: опълченците са свалили самолета погрешка, щото са се целили в самолета на Путин. Искали са да убият Путин, щото президент на Русия да стане Стрелков, ръйшли... Което иде да покаже в какво психиатрично състояние се намират Украйна и САЩ, където се раждат подобни хипотези. Но няма как... трябва да има бял шум... Дебелата риба в мътна вода се лови.

Кой е източника?

Такъв човек е ценен кадър-Само трябва да се въоръжи с модерна техника и ще запази демокрацията в Украйна.Такъв човек ни трябва и в България че има много синове на партизани и разбойници.

Проблема е, че в България се навъдиха много келеши които прекаляват с видео игрите и филмчетата. Ти сам знаеш от кои си.

Дъщерата на Путин живее в Русия.Пусната поредна лъжа срещу Путин.

Дъщерята на Путин живее в Холандия, и това го знае всеки. Отдавна.

така е русофили! руснаците а и ако може и българите в евразийския а дъщеричката в европейския! никакво лицемерие! има няма зелени човечета и т.н.

Путин така ги омота и надигра, че направо свят им се вие. А скоро и ще падат под земята. Те някои от тях вече даже са и на 2 м. под земята, но до 5 г. всички ще са там да си правят компания във Фашорая.

Путкин един ден ще го издирват като военен престъпник.

Хайде стига глупости

нещо чувам че тела на загинали при свалянето на самолета и вещи се появяват на места които вече са били проверявани......

както теб и твойте укрофашиски приятелчета го рправят...може!!! Си играеш с малките нацисчета на тука има тука нема А?

Ти, ма убби Елла, загура мафани, и повече не се сърди

Абе какво става..нещо не разбирам? Спомням си как преди няколко месеца Ярош крещеше по укромедите Московците на нож, предлагаше ид а взривят газопроводите както и да съботират обекти в Крим...А сега същия нациски боклук се обяснява че всичко бил според законите на Украйна...От тук се налага извода или че той дества със съгласитео на власта, или че Украйна е терористическа страна!!! Като руснаците извадиха дебелия кол, друга песен запя малкото нацисче!!!

Аз

Междувременно Военният комитет нешо се осрали и взели, че мобилизирали синчето на Турчинов. Резултат - шефовете на Комитета вече са уволнени. Има синове, които са предназначени за пушечно месо, има и други, които не са.

Москва чакаше. Сега обаче се започва. Отговорните за Майдана от украинска страна ще бъдат наказани подобаващо.

Няма ли да му дадат курабийки, къде е Ащън, Бареков да приветстват майданците. Странно, става нещо и в ЕС, да но да се събудят и осъдят преврата, хунтата, САЩ. Вече започва да изплува истината за самолета, че е свален от хунтата 'по грешка', по нататък може и да се разбере че е нарочно. ЕС много го касае, че има слухове за подготовка на диверсия от страна на хунтата в АЕЦ в Запорожие. Досега хунтата убива свой на майдана 100 човека, в Одеса 100 човека изнасилвани и убити, сваля умишлено самолет 300 човека, във войната има над 20 хиляди жертви. На ЕС не му дреме за чужди жертви, обаче за нов Чернобил не и е безразлично. По разни новини тази седмица, мисля че подготовката е започната, арестуват уж 'диверсанти' в Запорожие, Первии сектор охранява АЕЦ-ите. Хунтата и САЩ са подготвени на всичко, да но да не стане.

ама дъщеричката на путлер наистина живее в холандия?! милата нещо искат да я гонят... и путин като нашите политици - направи държавата каша а децата в мразения ЕС?!

Първо: не живее в Холандия! Второ: Не искат да я гонят. Нещо написа един кмет ама после се извинява искрено за това. Трето: Русия не е каша, инак САЩ нямаше да харчат десетки милиарди долари да правят провокации с паднали самолети и т.н. за да я демонизират. Изобщо, дано поне майка ти поне те харесва, щото тука нещо не ти се получават нещата.

Първо: Първата живее в Хага. в елитен жилищен комплекс на последният етаж с 33 годишен холандец Второ: Втората живее в Мюнхен и е женена за южнокореец Между впрочем и на Лавров дъщерята живее в САЩ и няма намерение да се връща. И така с половината Дума

Аз

Ъхъ... Пенсиите скочили 20-на пъти, заплатите около 15, БВП на глава - 13 пъти... Иначе разсипана била Рашата...

Искаше ми се и българия да бе такава "каша" като Русия, ама уви. Руснаците обикалят света, а българите отиват за 2 дни до Охрид или Солун и го наричат "почивка в чужбина"...

Лъжа е.Имало опровержение.Тя живее в Русия.Запад лъже като стар циганин.Поредна провокация срещу Путин.

Сигурно е провокация, че децата и внуците на цялата номенклатура от правителството и парламента на Русия са в престижни западни колежи. Има и такива които не говорят добре руски.

Хахахаха и червенотиквениците твърдят, че американците били лицемерни!

Ние в България - съюзник и васал на хитлеристка Германия, така и не разбрахме същността на крайната десница. А тя е - терор и насилие плюс лъжа на всяка крачка. Това е страшна опасност за нациите, преддверие към ада. И всеки лидер на тези типове подлежи на незабавна екзекуция при удобен за това случай. Тук не важат международни договори и празни листа, тук властва логиката на живота. Ако вие не отстраните тези паразити, те вас ще ви отстранят до трето коляно. Дано не се наложи да се убеждавате от личен опит.

Всъщност интерпол, следва да издирят и арестуват лицето В.В. Путин, тъй като е виновно за подстрекаване на терористични действия на територията на независими държави, в завземането със сила на чужди територии и е опасно за световния мир.

Ппреповтарям пропагандата на негово превъзходителство Чуркин, официален представител на СССР-2!

Абе пич, вече доказаха, че самолета е свален от пияни украинци, които са водели (странно защо) учение за разгръщане на ракетен комплекс БУК по това време. Затова в момента американците мълчат като насрани.

Що се занимават с глупости руснаците? Както издириха и "заловиха" чеченските лидери, да дирят и бандерите така. Интерпол дрън дрън.

руските другари по-добре да обърнат вниманието на интерпол къ форума на дир тук само вчера напълниха форума с мнения за рязане на глави на майданци!!!! какви са тея двойни стандарти

Не го издирват само чрез Интерпол, 100 на 100 по следите му нюхат и КГБ, обзалагам се че на този дните са му преброени.

ако критерият е злоупотреба със средства за масова информация и насъскване към народи и етноси тая злобната лелка от алфа тв трябва да е в затвора отдавна!

По-долу ти отговорих на същия пост, уважаеми.

А хха ха ха, май бойнга са го свалили украинците по "молба" на американците. Сега пък по "молба" на руснаците, американците разтуриха седянката в Киев и яйцето подаде оставка, вече и ярош го издирват международно, май някой е изтъргувал доста умело истината за сваления бойнг :)))

интерпол хубаво го издирва, но дали ще го намери?

Аз

Във Върховната рада да провери!

СПОРЕД ОРКИТЕ КЪМ 6000 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ НИЛИ ДЕЗАРТИРАЛИ ... ... А СПОРЕД ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА УБИТИ ОТ ТЯХ И ЧЕРНОРИЗЦИТЕ НА ЯРОШ ГИ ГОРЯТ В ПЕЩИ И ОБЩИ ГРОБОВЕ ... А НА МАЙКИТЕ КАЗВАТ "СИНА ТИ ДЕЗЕРТИТРА" И ,МАЙКИТЕ СЕ НАДЯВАТ ЧЕ ДЕЦАТА ИМ СА ИЗБЯГАЛИ В РУСИЯ ....

Аз

Що се сещам за Салман Радуев, дето същите ги дрънкаше. После почина при неизяснени обстоятелства в руски затвор. По-късно запознати разкриха какво значи "неизяснени обстоятелства" - било евфемизъм за "тежък анален кръвоизлив". В момента Чечня помни Радуев като психичноболен идиот, а Путин там има най-голям рейтинг. Ама това няма как да работи при всички. Ляшко и Яценюк, например, няма как да ги изплашат с... хм... "неизяснени обстоятелства". Те от "неизяснени обстоятелства" се хранят, баси...

"Според записите(подслушаните), хората от изтока (на Украйна) са казали, че са свалили военен самолет. Ако са считали, че са свалили военен самолет, то това е било грешка, 'конфуз'. А ако е било 'конфуз', то не е било акт на тероризъм", поучава ни постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин на 21 юли. Преводът е мой, инак знаем, че от ДИРа трият. Ми, ах колко "конфузно" !

Ясно, очите са на майка му, полу- дива офца ! Баща може и аз да съм, но не обичам мириса на офче сирене и вагината! Едно блиц-интервю на баба ви Тодорка

Руснаците са убиици. Така искат да отвлекат вниманието от убииствата които Русия, руснаците и техните помагачи в Украйна, вършат постоянно. Трябва да арестуват Путин за 300 убити холандци в малайзийския самолет.

деер

Самолетът е жертван от няколко чиновника в частни фирми с одобрението на всички военни министерства на Западна Европа....

Te Интерпол как са се засилили да търсят някого по свирката на Русия. Пет пари не дават за техните глупости. Украйна да не пусне Путин за издирване, за масови убийства.

Спомени един за който е виновен?

След като прати рашибозук да коли и беси из Украйна, Империята недоволна, че и някои цивилни се опълчили заедно с армията срещу тях. Сигурно са и пречукали някой сваляч на пътнически самолети, или инквизитор на богомолци-протестанти (виж днешната новина). Интерпол да му мисли, като им се е вързал.

ПУТИН КАК СМЕЕ ?? Доло рацете от ДЙМКО! МУНТИ-РЕЙЦИ, СПАСЕТЕ ГО, А ПУТИНА, ОТСТРАНЕТЕ ГО! Ярошш, йа-рошш, герберски ПРИВЕТ! Мачкай, БИЙЙ, мръсни комонисти и руски терористи! Стресснат, трогнат , очерован, целий БОЙКО се исправя, а до него баба Цецка копянарски клетви, тихо му приглася! Радул Радин , от с. Горно уйно, КН

Идно ими, няма ли дъ дъдети ?

Цвък...цвък...

Мръсни руснаци, врагове на свободата! Срочно пуснете Путин за издирване, защото той убива деца!

И ги яде на закуска нали?

Защо ръшките заменят ядрените глави с конвенционални и касетъчни на някои Сатани и Воеводи, ба??! Май, не ги е толкова страх от хамериканците?

Тези явно са си такива. Предният им лидер, който го гръмнаха от украинската полиция, бе разследван за множество убийства.

Най-добре изровете Степан Бандера да го съдите. Фюрера го държа у пандиза през почти цялата ВСВ за национализъм, после Сталин прати да го убият за същото. Фашист бил, видите ли. А рашисти/тероруси си отстрелват пътнически самолети, в които може да е и някой от този форум !

Говорителят съвсем правилно е казал че Десен сектор не планира терористични акции спрямо инакомислещите, членовете на десен сектор просто ги избиват за да си доставят лично удоволствие.

Защо бе, този не е ли от добрите ??

Щом Русия го търси, значи е от добрите, а щом КГБ не може да го ликвидира, значи си е направо пич! Нищо, че му приписват смъртни грехове, вече стана ясно, че проруските терористи са правили масови гробове в Славянск...

A щом интерпол го търси?!

Ха, да не стане като със сваления самолет (не било компютри, а компоти)

А ако се разхождам из Киева с българско чадърче.. тука вали?....

Това е лицето на демокрацията - убиваш зверски всички, които не мислят като теб ! Само че когато изроди като този на снимката бяха на Майдана ги направиха герои, чак сега се сетиха, че са садистични боклуци ! Лицемерието е така характерно за демократите ...

А масовите гробове в Славянск, май са запазена марка на болшевиките - България, Кътин (Полша) и т.н.

Избитите хора от местното население е трябвало да ги оставят на полето, заедно с избитите паравоенни от десен сектор и блек уотър.

Все някъде трябва да се погребват загиналите. 4-те неидефицирани трупа на 20, не е ясно какви са. Има война - има загинали.

Комунистите, по стара болшевишка традиция, обвиняват другите в своите престъпни помисли и си мислят, че като се представят за света вода ненапита, някой все още им вярва (с изключение на червения чугун от Русия и България, който все още е вкопчен в миналото и чака напразно да чуе Аврора).

Такъв човек ако го срешна ще го нагостя и ще му целувам ръцете.Браво.Истински украински патриот.Но методите му са малко меки.

..."ДЕМОКРАТЕ"...ТЕ РЪЧИЧКИТЕ СА ВИ МЕКИ,КАКТО И ДРУГИ РАБОТИ,НО ЗА ТОВА УДОБНИ ДА БЪРКАТЕ ЛЕКО,ЛЕКО В ЧУЖДИТЕ ДЖОБОВЕ...

Със сигурност и свирка ще направиш. Защо направо не отидеш да се запишеш в техните шпиц команди. Така ще можеш да им повдигнеш... морала, щото за друго не ставаш.

Може ,навсякъде да го целуваш.Твоя си работа!

Е що бе, човекът е радикален борец за демокрация. По тази логика арестувайте Обамата.

точно по тази логика жириновски отдавна трябваше да е зад решетките.