Коментари - Тръмп пита Меркел за Източна Украйна | Днес.dir.bg

Тръмп пита Меркел за Източна Украйна

Президентът Доналд Тръмп ще попита Ангела Меркел на срещата им на 14 март в Белия дом как САЩ могат да помогнат за уреждане на конфликта в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп пита Меркел за Източна Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Е това е то дезинформацията. Полуистини, хвърлени няколко имена и НОВИНА!!! ма много сте станали САШЕТА БЕЕ..

Ако господин тръмп НАИСТИНА иска да помогне за решаването на проблема в украйна,да "покани" фамилията "червенощиткови" на "семейно парти" в Guantanamo Bay detention camp.И тогава ако не 100 но поне около 95% от световните проблеми ше отпаднат.Не е лошо нали.

..и да не излиза без шапка от фолио. Задължително!

Аз говора съвсем сериозно...

Да си глеа и дръжи из късо Малиния, че нещо се е разпищолевила напослеък. Да му сготви имам-баялдъ и да нареди софрата с туршийка и ракийка, а не да се изказва по медиите. И ние имаме жени но перат, чистат и траят шот знаят за винкело. А така. Иначе сме готои даже и за АСЕАН да влееме ако потребе.

Кефат ме как САЩ се правят на добрите приятели на Украйна, докато наливат пари в дестабилизация на държавата във някакви паравоенни формирования като десен сектор. След като преди години даваха проекта Манхатън - за създаването на атомната бомба, осъзнах с какви лабилни хора свет аси има работа. Там чисто сърдечно казаха, че зарди Корейската война, където ССРСР помага на Северна Корея, То САЩ са искали да унищожат Източна Европа с ядрени бомби, за да цитирам - "уязвят" СССР. Забележете не самата СССР, защото онези няма да стоят върезани, а Източна Европа, че са удобна беззащитна мишена. Е след този филм винаги ми харесват обясненията на проамериканските тролове с техните описания как били нещата.

А бе Тръмп, малко ли са ти другите дертове, та и с бабишкерата Меркел да контактуваш? Ще хванеш ортикария бе! виж там нещата с Мексико да вървят! Новорусия няма нужда от стена за да си пазиш границите! Така, че това да не те притеснява!

Цяла Украина е Руска.

Одеса е в Русия.

Бе, те и китайците тръбят, че сибир е техен, ама ще видим.

дира кава е тази дезинформация.помислете само как Tръм попитал Mеркел.Tръмп ще си направи труда да пита меркел,достатъчно проблеми си има в страната.пък и по западните медии нищо не казват за това.

Тръмп е сгрешил адреса, на който трябва да зададе въпроса си. Ако не го знае можем да му го подскажем.

е това, което е и Украйна. Измислени територии, сбирщина от всякакви народности, никаква традиция и собствена история. Македония е българска в над 60% и там са наши българи, на които им промиват мозъците, останалото е населено с албанци, гърци, сърби, цигани. А т.н. Украйна е още по-тежка сбирщуна. И никога не е имало никаква украинска държавна структура. Приумица и измишльотина на великокомунистическите мераци на СССР. Реалността сочи единствената логика - разделянето и на Македония и на Украйна на отделни части и преструктурирането им към България, може и малка част към Гърция и Албания, в случая с Македония, и към Русия и към Молдова, Полша и Белорусия, в случая с Украйна. Няма друг шанс за тези фалшиви т.нар. македонци и украинци.

Копейка заспала каква част от македония ще даваш на маляките и шиптарите бе?

Путин. Източна Украйна е и ще бъде (в) Русия. Това е положението.

Украйна се разпада до края на годината.

Злоупотребата с боярщник води до халюцинации

Какво има да се пита когато хората казват че с майданци не желаят да живеят??Нали е демократично да се чува желанието на хората или вие под ''демокрация'' разбирате собствените си интереси

И кои хора го казват това? Предполагам, че нямаш предвид "доброволците", "военните отпускари" и "опълченците", които мародерстват и унищожават промишленото сърце на Украйна - Донбасс? На тях наистина не им харесва! И защо ли?

Самите украинци, драги. Не говори на изуст. Но не очаквай това да ти го каже западна телевизия. Още си спомням как при войната в Грузия, по една известна американска телевизия, дадоха едно семейство н аживо в ефир да обяснявят колко са били лоши руснаците, но неочаквано те казаха, че искрено им защото ако не са били те са щели да ги убият. Та онези ми "демократи" прекъснаха репортажа и дадоха реклами. Не им върви с пропагандата.

Що Меркел? Кой оформи Майдана? Точно тези които се правеха на луди че въоражени от десен сектор стрелят по протестиращи и невъоражени правоохранители. Кой плати на десен сектор? После защо Путин бил лош. Лош че не ви даде да избивате невиинни както сте свиканли по други държави, които ги демократизирате.

1. Янукович дойде на власт като обеща на украинците прозападен курс на управление. 2. Путин, след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа. 3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще. 4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са излъгани и продадени. 5. Прогониха кремълския лакей. 6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че Русия с международен договор е ГАРАНТ ЗА суверитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА. 7. "Крим наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставя въпроса за отделянето на Крим. 8. Този гаров жулик се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им. Сега квичи като наритано псе.

Прав си - украинците избраха 5-те млрд. от САЩ за да си катурнат държавата. А Путин не 3 а 30 млрд им обеща. Поне като баламосваш, баламосвай качествено. Та сега ни 30млрд, ни работеща икономика. Нещо като при нас - зимата аха да влезнем в режим на тока от много акъл и слушкане!

Добре е, че си възмутен, но аз все пак да те попитам. А не ставаха ли убийствата в Киев по същия сценарии, по който ставаха и в Москва, по време на преврата? Кой имаше интерес да сее хаос в Украйна, след като видя, че подкупът от 15 милиарда, обещан от Путин през декември 2013 г. не свърши работа и Украйна твърдо се беше ориентирала към ЕС и НАТО? Кой после се възползва от хаоса, за да окупира Крим и да направи опит за същото и в Донбасс, където и до днес се пролива кръвта на украинските граждани? Има един резонен въпрос, който всеки криминалист си задава, когато започва да разследва престъпление: Кой има изгода?

Кой се прави на луд като им докладваха че се стреля по невъоражени хора? Не бяха ли точно от ЕС? Кой защитаваше десният сектор? А за това в Москва доказва, че отново отвън е внесен опита за дестабилизация. Да не говорим че сценарият е същият от както мина и при нас преди 30 години но в мек вариант - само палежи и рушения.

Хаоса стана точно като решиха да вземат млрд. от Русия. Тогава се наляха едни млрд. от "приятелски" държави на Украйна, който да я дестабилизират, само и само да е на пук на Русия. Чувал ли си за проектът Манхатън? Е там САЩ са имали план да заличат Източна Европа с атомни бомби само за да унижат и уязвят Русия. Но забележи не Русия, а Източна Европа. После ми говори кой бил нормален!

Бавно и полека примката около Хуйло се затяга...

"Решимостта на германското правителство" да увеличава военните разходи вече два пъти изигра лоша "шега" на целия свят, сега предстои третия път...!

Третият опит е винаги успешен, науката го е доказала отдавна.

МАЛИК ОБАМА - ПОЛУ-БРАТА НА БАРАК ОБАМА ОТ КЕНИЙСКА МАЙКА ПУСНА СВИДЕТЕЛСТВОТО МУ ЗА РАЖДАНЕ В МРЕЖАТА :))) Malik Obama tweets Barack's forged birth certificate Daily Mail Online ... ВЪХ ТВА ЧАК СЕГА ГО ПРОЧЕТОХ :))

е и? какво от това? проблем ли ти е. Явно обонговия чеп на дълбоко е заседнал в задните ти части че още квичиш срещу него.

ЦРУ се грижи за медийното осведомяване на гражданите по света и с помощта на своята осведомителна агенция WikiLeaks и с използване на съвременни разузнавателни техники записа за вас следения разговор: Тръмп: Какво ново при вас майн фюрер? Фюрерката (тъжно): На источния фронт нищо ново. Тръмп: Как така? Та ние вложихме 5 милиарда $ там? Фюрерката: Новите SS дивизии се оказаха ялови. Обещаха за три месеца да достигнат до Москва, а вече 3 години не могат два града да превземат. Като стъпят на руска земя се сковават и не могат и крачка напред да мръднат. За съжаление подобно на моя предшественик преди 75 г пак ще бъдем подведени. Тръмп (разтревожено): Да помислим тогава за втори фронт от към Франция? Фюрерката: Не е лошо да помислим, защото ако руснаците се усетят до Лисабон могат да стигнат за много кратко време.

нефелничета, при поредните шизофренични бълнувания ?

Отговора на Шмеркел е ясен -каквото каже Путин!!!!!!!!!!!!!!!

наи лесно ще е украина отново да се върне към руския ботуш!и проблемите ще ще се решат бързо и безпроблемно!

ИНТЕРЕСНА ОДРОБНОСТ ОТ НАШАТА ИСТОРИЯ : - ВСИЧКИ БАЩИ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТТА И КОНСТИТУЦИЯТА СА ПРИТЕЖАВАЛИ РОБИ ... ДЖОРДЖ ВАШИНГТО Е ИМАЛ 328 ОБЩО - 150 НЕГОВИ И ОСТАНАЛИТЕ НА ЖЕНА МУ :))

Щом копейчиците опряхте до положението да питате "защо бият негрите", явно положението наистина е много тежко с пидорассии...

ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ СТЕ КАТО ... НЯКОИ ОТ НЕГРИТЕ ПРИ НАС - ХЕМ ДЕЦА НА БИВШИ РОБИ - ХЕМ АНТИ-КОМУНИСТИ И АНТИ-ХРИСТИЯНИ:))

Най-добре могат да помогнат,като не се месят!

Бай Дончо остави Украйна питай какво прави Ердоган на килима в Москва ?Питай го защо искат от там да си купуват зенитни ракетни комплекси а не от НАТО ? Питай го защо искат да си прекарват руски газови тръбопроводи и строят АЕЦ това не е ли в разрез със евроатлантическите "ценности"? И за последно ще пратиш ли Маккейн да им набива канчетата, опс обърках се това не е като тук при нас !Та май нищо не им пречи хем да са си в НАТО но хем да ли гледат собствения интерес а ни най малко съм туркофил !

ПУТИН КАТО МУ ПОКАЖЕ НА ЕРДОГАН АМЕРИКАНСКАТА КАРТА НА КЮРДИСТАН ДЕТО КГБ Я ОТКРАДНА ОТ ПЕНТАГОНА И ТУРЧЕТО СВАЛЯ ГАЩИТЕ И ЗАСТАВА В СТОЙКА ПАРТЕР :))

Виж с'я. На нас ни пратиха мекотелото маккейн, за да ни предупредят за последиците, ако продължим да се заиграваме с боярщниците. На ердоаня му спрегнаха неуспешен военен преврат. Сега предстои да му разцепят държавата, както той разцепи дупа... тъй де су-то на путкин... Все пак има разлика в подхода към нас.

Разбира се че има разлика в подхода към нас нас кой ни бръсне за слива.Друг е въпроса защо от врата на един по голям брат веднага скочихме на врата на друг по голям брат от трън та на глог само че по висок !

Абе да не се получи неуспешно разцепване. Че то те искаха да направят ИД, ама май си правеха сметките без кръчмаря.

И с'а к'о? Тръмп обществото още ли се напиват с боятщник или вече взеха да изтрезняват?

ще пита и ще слуша какво му говорят 80 млн Германия х 2500 евро = 200 млрд покупателна способност на месец 130 млн Русия х 250 евро = 32,5 млрд евро покупателна способност на месец.

Как сте руски фашаги? Трепери ли Фюрерът Путя от съда ш Страсбург? Треперят ли руските терористи от УКРАИНСКИ ДОНБАС И КРИМ? Тръмпирането е съдба, неизбежност

ДОКАТО ИМА ГЯУРИ КАТО ТЕБ СЪМ СПОКОЕН ЗА БЪДЕЩЕТО :))))

Бай Ставри

А пък любовта между твоите Государи Вова и Реджеп ме кара да се чувствам БЪЛГАРИН - ГОРД ЕВРОПЕЕЦ ВЪН ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ПРОСТОТИЯ

Фюрерката е замесена в преврата в Украйна. Тя има интерес да вкара в Германия нови фашисти (като тези от десен сектор) и нови проститутки (украйнките са най-добри в тези работи). Тя видя, че материала в Германия за нищо не става: Германските гейове не щат да служат в армията на новата SS, а германките-феминистки не искат да работят в бърдаците. Затова фюрерката предприема тези отчаяни действия. Готова е даже да вкара ислямски терористи в Германия!

Уаууу... украинките били най-добрите проститутки. Явно се явяват се нелоялна конкуренция на рускините и подбиват приходите в бюджета на пидорассия...

Вие пък сега се сбийте за това кои са по добри проститутки украйнките или рускините. Според мен няма голяма разлика.

ФАЩ няма нужда да помагат за конфликта в Източна Украйна, те помогнаха достатъчно, платиха 5млрд $ за да възникне. И после набутаха абсолютно неадекватните ЕС политици да се оправят с кашата.

Надявам се в България да има разумни ръководители, които да пренебрегнат опцията от 2 % за старо желязо и снаряди. Трябват ни умни политици и дипломати, които да заиграят като Ердоган с Москва. Там е евтиното решение на всички въпроси, които са ни натресли през последните 25 години жидоянките! Москва ни е по-близо от Фашисткия-тон, само да съумеем да се възползваме от полета на белите гълъби, вместо от летящи F-ове над България. С какво ни е заплашила Русия, че ние да им точим нож?! - На всичко отгоре стара тъпа чекийка, заради която може да си изядем моментален пердах и нокаут!

Копейкин, нали имахте доказателства за сътрудничеството на ид с ердоаня... Сега какво излиза, че "защитничката на православните и славяните" си сътрудничи с брадатите чалми...

Малоумник, не се обаждай, бягай да служиш на Килърите в Мисисипи.

Ами Поройщенко, освен преди Пютин, трябва да побърза да говори с Трамп преди срещата им с Маркел, че и Тя разбра поговорката - хубава работа, ама уркаинска.

Да попита военопрестъпника от Виетнам -Макейн ,той ги "разбира " тия работи!

Бай Дончо набий и манерката на баба Меркел тя и без друго е бита карта.Щял да я пита за Украйна ма защо нея да пита Байдън, и ВикитУ те знаят по добре а така наречените Мински спаразумения са само за парлама.Но май на бай Тръмп му сложиха юздите нищо ново под слънцето.

Нещата едно по едно си идват на мястото. Жалко само за радостта на руснаците от избора на Тръмп. Ще бъде интересно когато Тръмп пита Ердоган за мястото на Турция в НАТО и връзките и с Русия - хахаххаха

Червей! Тебе с петата!

Ти не подскачай радостно, щото Тръмп точно козяшките тролове оряза, няма центове вече :) А иначе чичо Дони затъва в собственото си блато, руснаците хич не са му приоритет.

На мен ми плащат руснаците за да ви провокирам - хахахахаха

Тръмпи ще пита бабето да го светне как да се справи с имигрантите, тя има уникален опит-превърна християнска Германия в ислямска.

демократите от прас-прес пак са се осрали в "демократичните си ценности" на педалска скорост. :-)))) дира пак заприлича на южнокорейски форум, държанка от ердоган.

Научи правописа, селянин неграмотен, пишеш като турски изселник, може и да си такъв, цървул, преди да се присмиваш на другите, виж себе си, тъпанар!!

Тръмп и нашият пишман президент, големият натовски генерал(който продължава да мълчи като насран и не смее и дума да обели на Турция), са най-тъпите парчета, избирани на тези постове!!Какво ще я питаш тази пръдла гедеерска, коя е тя и кой си ти, коя държава представлява тя и ти?!Вие от много питане за изтресената Украйна накрая така ще се осерете, че ще дочакате и Искандери и Топол-М и Сатани и още знайни и незнайни руски оръжия!!Пълен нещастник е този Тръмп!!! А нашият пък започна да я кара като Плевньо, тук едно приказва, в Брюксел подписва друго!!Нещастник, да я махаме тази гербаджийско-бесепарска подлога!!!

о, защо дефектната цензураторка на меркел паша (полът няма значение) се срами да си каже името?

Четейки тая блестяща писаница се убеждавам все повече,че някъде в специализираните психични заведения има пробив и санитарите изтървават пациентите си.А те докопали се до клавиатура творят бестселъри.

А четейки твоите анти простотии, се убеждавам, защо сме на последните места по всичко, което се сетиш, заради тъпите политици, които избираме и простите, смрадливи цървули като теб, дебил тъп!!!

нападателят от дюселдорв в българските форуми с брадвата на "европейските, педераски ценности." едно от които е шмъркането на бело и цензурирането на свободни мнения!

обаче другарят меркел е прав! демокрация струи от всеки турски анклав! :-))). не може да се отрече, че ердоган бе прав педерастите сте фашисти! Факт без смях!

сметай що за "демократ" трябва да е турската цензура в българските форуми, че и "интегрирана" от доносниците, царисти, даже! хахахаа

окей-педи-медиите твърдят, че тръмп ще слуша меркел, каквот му каже. окей! съгласен съм. все пак евреите са отговорни да е светът ни в говна, анархия и диктатура! нещо против Фактите?

Каква е Меркел че да я пита за Източна Украйна ! Обонго ли я назначи за главен наблюдател на Европа ! Тръмп почна да се ебава с ЕС!

Коментари - Тръмп пита Меркел за Източна Украйна | Днес.dir.bg

Тръмп пита Меркел за Източна Украйна

Президентът Доналд Тръмп ще попита Ангела Меркел на срещата им на 14 март в Белия дом как САЩ могат да помогнат за уреждане на конфликта в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп пита Меркел за Източна Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Е това е то дезинформацията. Полуистини, хвърлени няколко имена и НОВИНА!!! ма много сте станали САШЕТА БЕЕ..

Ако господин тръмп НАИСТИНА иска да помогне за решаването на проблема в украйна,да "покани" фамилията "червенощиткови" на "семейно парти" в Guantanamo Bay detention camp.И тогава ако не 100 но поне около 95% от световните проблеми ше отпаднат.Не е лошо нали.

..и да не излиза без шапка от фолио. Задължително!

Аз говора съвсем сериозно...

Да си глеа и дръжи из късо Малиния, че нещо се е разпищолевила напослеък. Да му сготви имам-баялдъ и да нареди софрата с туршийка и ракийка, а не да се изказва по медиите. И ние имаме жени но перат, чистат и траят шот знаят за винкело. А така. Иначе сме готои даже и за АСЕАН да влееме ако потребе.

Кефат ме как САЩ се правят на добрите приятели на Украйна, докато наливат пари в дестабилизация на държавата във някакви паравоенни формирования като десен сектор. След като преди години даваха проекта Манхатън - за създаването на атомната бомба, осъзнах с какви лабилни хора свет аси има работа. Там чисто сърдечно казаха, че зарди Корейската война, където ССРСР помага на Северна Корея, То САЩ са искали да унищожат Източна Европа с ядрени бомби, за да цитирам - "уязвят" СССР. Забележете не самата СССР, защото онези няма да стоят върезани, а Източна Европа, че са удобна беззащитна мишена. Е след този филм винаги ми харесват обясненията на проамериканските тролове с техните описания как били нещата.

А бе Тръмп, малко ли са ти другите дертове, та и с бабишкерата Меркел да контактуваш? Ще хванеш ортикария бе! виж там нещата с Мексико да вървят! Новорусия няма нужда от стена за да си пазиш границите! Така, че това да не те притеснява!

Цяла Украина е Руска.

Одеса е в Русия.

Бе, те и китайците тръбят, че сибир е техен, ама ще видим.

дира кава е тази дезинформация.помислете само как Tръм попитал Mеркел.Tръмп ще си направи труда да пита меркел,достатъчно проблеми си има в страната.пък и по западните медии нищо не казват за това.

Тръмп е сгрешил адреса, на който трябва да зададе въпроса си. Ако не го знае можем да му го подскажем.

е това, което е и Украйна. Измислени територии, сбирщина от всякакви народности, никаква традиция и собствена история. Македония е българска в над 60% и там са наши българи, на които им промиват мозъците, останалото е населено с албанци, гърци, сърби, цигани. А т.н. Украйна е още по-тежка сбирщуна. И никога не е имало никаква украинска държавна структура. Приумица и измишльотина на великокомунистическите мераци на СССР. Реалността сочи единствената логика - разделянето и на Македония и на Украйна на отделни части и преструктурирането им към България, може и малка част към Гърция и Албания, в случая с Македония, и към Русия и към Молдова, Полша и Белорусия, в случая с Украйна. Няма друг шанс за тези фалшиви т.нар. македонци и украинци.

Копейка заспала каква част от македония ще даваш на маляките и шиптарите бе?

Путин. Източна Украйна е и ще бъде (в) Русия. Това е положението.

Украйна се разпада до края на годината.

Злоупотребата с боярщник води до халюцинации

Какво има да се пита когато хората казват че с майданци не желаят да живеят??Нали е демократично да се чува желанието на хората или вие под ''демокрация'' разбирате собствените си интереси

И кои хора го казват това? Предполагам, че нямаш предвид "доброволците", "военните отпускари" и "опълченците", които мародерстват и унищожават промишленото сърце на Украйна - Донбасс? На тях наистина не им харесва! И защо ли?

Самите украинци, драги. Не говори на изуст. Но не очаквай това да ти го каже западна телевизия. Още си спомням как при войната в Грузия, по една известна американска телевизия, дадоха едно семейство н аживо в ефир да обяснявят колко са били лоши руснаците, но неочаквано те казаха, че искрено им защото ако не са били те са щели да ги убият. Та онези ми "демократи" прекъснаха репортажа и дадоха реклами. Не им върви с пропагандата.

Що Меркел? Кой оформи Майдана? Точно тези които се правеха на луди че въоражени от десен сектор стрелят по протестиращи и невъоражени правоохранители. Кой плати на десен сектор? После защо Путин бил лош. Лош че не ви даде да избивате невиинни както сте свиканли по други държави, които ги демократизирате.

1. Янукович дойде на власт като обеща на украинците прозападен курс на управление. 2. Путин, след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа. 3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще. 4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са излъгани и продадени. 5. Прогониха кремълския лакей. 6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че Русия с международен договор е ГАРАНТ ЗА суверитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА. 7. "Крим наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставя въпроса за отделянето на Крим. 8. Този гаров жулик се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им. Сега квичи като наритано псе.

Прав си - украинците избраха 5-те млрд. от САЩ за да си катурнат държавата. А Путин не 3 а 30 млрд им обеща. Поне като баламосваш, баламосвай качествено. Та сега ни 30млрд, ни работеща икономика. Нещо като при нас - зимата аха да влезнем в режим на тока от много акъл и слушкане!

Добре е, че си възмутен, но аз все пак да те попитам. А не ставаха ли убийствата в Киев по същия сценарии, по който ставаха и в Москва, по време на преврата? Кой имаше интерес да сее хаос в Украйна, след като видя, че подкупът от 15 милиарда, обещан от Путин през декември 2013 г. не свърши работа и Украйна твърдо се беше ориентирала към ЕС и НАТО? Кой после се възползва от хаоса, за да окупира Крим и да направи опит за същото и в Донбасс, където и до днес се пролива кръвта на украинските граждани? Има един резонен въпрос, който всеки криминалист си задава, когато започва да разследва престъпление: Кой има изгода?

Кой се прави на луд като им докладваха че се стреля по невъоражени хора? Не бяха ли точно от ЕС? Кой защитаваше десният сектор? А за това в Москва доказва, че отново отвън е внесен опита за дестабилизация. Да не говорим че сценарият е същият от както мина и при нас преди 30 години но в мек вариант - само палежи и рушения.

Хаоса стана точно като решиха да вземат млрд. от Русия. Тогава се наляха едни млрд. от "приятелски" държави на Украйна, който да я дестабилизират, само и само да е на пук на Русия. Чувал ли си за проектът Манхатън? Е там САЩ са имали план да заличат Източна Европа с атомни бомби само за да унижат и уязвят Русия. Но забележи не Русия, а Източна Европа. После ми говори кой бил нормален!

Бавно и полека примката около Хуйло се затяга...

"Решимостта на германското правителство" да увеличава военните разходи вече два пъти изигра лоша "шега" на целия свят, сега предстои третия път...!

Третият опит е винаги успешен, науката го е доказала отдавна.

МАЛИК ОБАМА - ПОЛУ-БРАТА НА БАРАК ОБАМА ОТ КЕНИЙСКА МАЙКА ПУСНА СВИДЕТЕЛСТВОТО МУ ЗА РАЖДАНЕ В МРЕЖАТА :))) Malik Obama tweets Barack's forged birth certificate Daily Mail Online ... ВЪХ ТВА ЧАК СЕГА ГО ПРОЧЕТОХ :))

е и? какво от това? проблем ли ти е. Явно обонговия чеп на дълбоко е заседнал в задните ти части че още квичиш срещу него.

ЦРУ се грижи за медийното осведомяване на гражданите по света и с помощта на своята осведомителна агенция WikiLeaks и с използване на съвременни разузнавателни техники записа за вас следения разговор: Тръмп: Какво ново при вас майн фюрер? Фюрерката (тъжно): На источния фронт нищо ново. Тръмп: Как така? Та ние вложихме 5 милиарда $ там? Фюрерката: Новите SS дивизии се оказаха ялови. Обещаха за три месеца да достигнат до Москва, а вече 3 години не могат два града да превземат. Като стъпят на руска земя се сковават и не могат и крачка напред да мръднат. За съжаление подобно на моя предшественик преди 75 г пак ще бъдем подведени. Тръмп (разтревожено): Да помислим тогава за втори фронт от към Франция? Фюрерката: Не е лошо да помислим, защото ако руснаците се усетят до Лисабон могат да стигнат за много кратко време.

нефелничета, при поредните шизофренични бълнувания ?

Отговора на Шмеркел е ясен -каквото каже Путин!!!!!!!!!!!!!!!

наи лесно ще е украина отново да се върне към руския ботуш!и проблемите ще ще се решат бързо и безпроблемно!

ИНТЕРЕСНА ОДРОБНОСТ ОТ НАШАТА ИСТОРИЯ : - ВСИЧКИ БАЩИ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТТА И КОНСТИТУЦИЯТА СА ПРИТЕЖАВАЛИ РОБИ ... ДЖОРДЖ ВАШИНГТО Е ИМАЛ 328 ОБЩО - 150 НЕГОВИ И ОСТАНАЛИТЕ НА ЖЕНА МУ :))

Щом копейчиците опряхте до положението да питате "защо бият негрите", явно положението наистина е много тежко с пидорассии...

ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ СТЕ КАТО ... НЯКОИ ОТ НЕГРИТЕ ПРИ НАС - ХЕМ ДЕЦА НА БИВШИ РОБИ - ХЕМ АНТИ-КОМУНИСТИ И АНТИ-ХРИСТИЯНИ:))

Най-добре могат да помогнат,като не се месят!

Бай Дончо остави Украйна питай какво прави Ердоган на килима в Москва ?Питай го защо искат от там да си купуват зенитни ракетни комплекси а не от НАТО ? Питай го защо искат да си прекарват руски газови тръбопроводи и строят АЕЦ това не е ли в разрез със евроатлантическите "ценности"? И за последно ще пратиш ли Маккейн да им набива канчетата, опс обърках се това не е като тук при нас !Та май нищо не им пречи хем да са си в НАТО но хем да ли гледат собствения интерес а ни най малко съм туркофил !

ПУТИН КАТО МУ ПОКАЖЕ НА ЕРДОГАН АМЕРИКАНСКАТА КАРТА НА КЮРДИСТАН ДЕТО КГБ Я ОТКРАДНА ОТ ПЕНТАГОНА И ТУРЧЕТО СВАЛЯ ГАЩИТЕ И ЗАСТАВА В СТОЙКА ПАРТЕР :))

Виж с'я. На нас ни пратиха мекотелото маккейн, за да ни предупредят за последиците, ако продължим да се заиграваме с боярщниците. На ердоаня му спрегнаха неуспешен военен преврат. Сега предстои да му разцепят държавата, както той разцепи дупа... тъй де су-то на путкин... Все пак има разлика в подхода към нас.

Разбира се че има разлика в подхода към нас нас кой ни бръсне за слива.Друг е въпроса защо от врата на един по голям брат веднага скочихме на врата на друг по голям брат от трън та на глог само че по висок !

Абе да не се получи неуспешно разцепване. Че то те искаха да направят ИД, ама май си правеха сметките без кръчмаря.

И с'а к'о? Тръмп обществото още ли се напиват с боятщник или вече взеха да изтрезняват?

ще пита и ще слуша какво му говорят 80 млн Германия х 2500 евро = 200 млрд покупателна способност на месец 130 млн Русия х 250 евро = 32,5 млрд евро покупателна способност на месец.

Как сте руски фашаги? Трепери ли Фюрерът Путя от съда ш Страсбург? Треперят ли руските терористи от УКРАИНСКИ ДОНБАС И КРИМ? Тръмпирането е съдба, неизбежност

ДОКАТО ИМА ГЯУРИ КАТО ТЕБ СЪМ СПОКОЕН ЗА БЪДЕЩЕТО :))))

Бай Ставри

А пък любовта между твоите Государи Вова и Реджеп ме кара да се чувствам БЪЛГАРИН - ГОРД ЕВРОПЕЕЦ ВЪН ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ПРОСТОТИЯ

Фюрерката е замесена в преврата в Украйна. Тя има интерес да вкара в Германия нови фашисти (като тези от десен сектор) и нови проститутки (украйнките са най-добри в тези работи). Тя видя, че материала в Германия за нищо не става: Германските гейове не щат да служат в армията на новата SS, а германките-феминистки не искат да работят в бърдаците. Затова фюрерката предприема тези отчаяни действия. Готова е даже да вкара ислямски терористи в Германия!

Уаууу... украинките били най-добрите проститутки. Явно се явяват се нелоялна конкуренция на рускините и подбиват приходите в бюджета на пидорассия...

Вие пък сега се сбийте за това кои са по добри проститутки украйнките или рускините. Според мен няма голяма разлика.

ФАЩ няма нужда да помагат за конфликта в Източна Украйна, те помогнаха достатъчно, платиха 5млрд $ за да възникне. И после набутаха абсолютно неадекватните ЕС политици да се оправят с кашата.

Надявам се в България да има разумни ръководители, които да пренебрегнат опцията от 2 % за старо желязо и снаряди. Трябват ни умни политици и дипломати, които да заиграят като Ердоган с Москва. Там е евтиното решение на всички въпроси, които са ни натресли през последните 25 години жидоянките! Москва ни е по-близо от Фашисткия-тон, само да съумеем да се възползваме от полета на белите гълъби, вместо от летящи F-ове над България. С какво ни е заплашила Русия, че ние да им точим нож?! - На всичко отгоре стара тъпа чекийка, заради която може да си изядем моментален пердах и нокаут!

Копейкин, нали имахте доказателства за сътрудничеството на ид с ердоаня... Сега какво излиза, че "защитничката на православните и славяните" си сътрудничи с брадатите чалми...

Малоумник, не се обаждай, бягай да служиш на Килърите в Мисисипи.

Ами Поройщенко, освен преди Пютин, трябва да побърза да говори с Трамп преди срещата им с Маркел, че и Тя разбра поговорката - хубава работа, ама уркаинска.

Да попита военопрестъпника от Виетнам -Макейн ,той ги "разбира " тия работи!

Бай Дончо набий и манерката на баба Меркел тя и без друго е бита карта.Щял да я пита за Украйна ма защо нея да пита Байдън, и ВикитУ те знаят по добре а така наречените Мински спаразумения са само за парлама.Но май на бай Тръмп му сложиха юздите нищо ново под слънцето.

Нещата едно по едно си идват на мястото. Жалко само за радостта на руснаците от избора на Тръмп. Ще бъде интересно когато Тръмп пита Ердоган за мястото на Турция в НАТО и връзките и с Русия - хахаххаха

Червей! Тебе с петата!

Ти не подскачай радостно, щото Тръмп точно козяшките тролове оряза, няма центове вече :) А иначе чичо Дони затъва в собственото си блато, руснаците хич не са му приоритет.

На мен ми плащат руснаците за да ви провокирам - хахахахаха

Тръмпи ще пита бабето да го светне как да се справи с имигрантите, тя има уникален опит-превърна християнска Германия в ислямска.

демократите от прас-прес пак са се осрали в "демократичните си ценности" на педалска скорост. :-)))) дира пак заприлича на южнокорейски форум, държанка от ердоган.

Научи правописа, селянин неграмотен, пишеш като турски изселник, може и да си такъв, цървул, преди да се присмиваш на другите, виж себе си, тъпанар!!

Тръмп и нашият пишман президент, големият натовски генерал(който продължава да мълчи като насран и не смее и дума да обели на Турция), са най-тъпите парчета, избирани на тези постове!!Какво ще я питаш тази пръдла гедеерска, коя е тя и кой си ти, коя държава представлява тя и ти?!Вие от много питане за изтресената Украйна накрая така ще се осерете, че ще дочакате и Искандери и Топол-М и Сатани и още знайни и незнайни руски оръжия!!Пълен нещастник е този Тръмп!!! А нашият пък започна да я кара като Плевньо, тук едно приказва, в Брюксел подписва друго!!Нещастник, да я махаме тази гербаджийско-бесепарска подлога!!!

о, защо дефектната цензураторка на меркел паша (полът няма значение) се срами да си каже името?

Четейки тая блестяща писаница се убеждавам все повече,че някъде в специализираните психични заведения има пробив и санитарите изтървават пациентите си.А те докопали се до клавиатура творят бестселъри.

А четейки твоите анти простотии, се убеждавам, защо сме на последните места по всичко, което се сетиш, заради тъпите политици, които избираме и простите, смрадливи цървули като теб, дебил тъп!!!

нападателят от дюселдорв в българските форуми с брадвата на "европейските, педераски ценности." едно от които е шмъркането на бело и цензурирането на свободни мнения!

обаче другарят меркел е прав! демокрация струи от всеки турски анклав! :-))). не може да се отрече, че ердоган бе прав педерастите сте фашисти! Факт без смях!

сметай що за "демократ" трябва да е турската цензура в българските форуми, че и "интегрирана" от доносниците, царисти, даже! хахахаа

окей-педи-медиите твърдят, че тръмп ще слуша меркел, каквот му каже. окей! съгласен съм. все пак евреите са отговорни да е светът ни в говна, анархия и диктатура! нещо против Фактите?

Каква е Меркел че да я пита за Източна Украйна ! Обонго ли я назначи за главен наблюдател на Европа ! Тръмп почна да се ебава с ЕС!