Митов поиска обяснения от посланика в Москва, не бил разбран

Външният министър Даниел Митов е поискал обяснения от посланика ни в Русия Бойко Коцев заради изказването за отмяна на антируските санкции. Той не бил разбран.

Обратно в новината

Коментари - Митов поиска обяснения от посланика в Москва, не бил разбран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-гадни ептети, сигурно това са неосъществени ксомуняги и злобни при това. Не е като при Бойко Коцев - четете и вие в уикипедия - има статия избраха Бойко Коцев син на началник от първо главно управление и с заслуги по-големи от тези на Тато. Четете четете Гугъл- Уикипедия. Как децата се нагласят съответно съвремието.

Много е замазан този тип.Не е чел история и е ходил в училище без бележник. Да го върнат в първи клас. и Да си донесе бележника да му нанесът забележка във възпитателната графа за майка му и татко му.Жалко за България и Българчетата , та дори и за неродените. Управници/нехранимайковци.Почетете и вижте как са се справяли векове назад царете Ни ,та дори и последния останал жив Наш престолонаследник. Много е просто,но за ходили редовно и посещавали училището всеки час с бележник от препитванията ученицимазни Ни тодорчо.

ДАНИЕЛЧООО,ЧЕТИ АНКЕТАТА ИСИ ПРАВИ СМЕТКАТА ,НА ГРЕШЕН ВАГОН СИ СЕ КАЧИЛ -ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,ТИ БЪЛГАРЧЕ ЛИ СИ?

Това лайно още ли е посланик ?!?!

Гледам, златките пак се разбесняли, но както се и очакваше, не били компютри, ами компоти. Кой би си подритвал трудовата книжка?!

Ох на тоя какво обяснение бих му дала в мутрата, само да го срещна. Тоя и крайно отвратителната Плевня плюс мазния Кратуненчев- на отбраната, са да хванеш и да ги изстреляш в Космоса, без шанс за обратно връщане.

Тоя плужек защо не поиска обяснение от Българският Народ ?

Чакам с не търпение,денят когато и от теб ще иска обяснение народа.Как,можа да ви събере,Боко все такива -Не доносени.

Явно Петата колона на имперска Русия в България са МНОГО повече от предполагаемото!!

С РИСК ДА МЕ ИЗТРИЯТ МИТОВ МИ ПРИЛИЧА МНОГО НА ПЕДЕРАСТ

Да не би да е защото наистина е такъв ?

До Асенчо Много си прав, не само ти прилича , но си е такъв, макар и пасивен - но напоследък доста активно педалира! Не те изтриха, сигурно има защо...

Ти и този който те е поставил на това място, не работите за България а за друга страна. Вие сте чужденци за народа!

Външният министър Даниел Митов е поискал обяснения от посланика ни в Русия Бойко Коцев заради изказването за отмяна на антируските санкции. Той не бил разбран. Аз ако съм посланика, няма ти дам никакви обяснения, защото и ти не даваш обяснения на гражданите в България. Ние сме с Русия, да ти викам в ухото ли искаш?

Малко момченце, няма да ти стигнат $ да се откупиш! Когато си изпълниш пъклената роля, американските ти господари, ще те ликвидират!

Мръсен п....! Скоро ти ще даваш обяснения! Където и да си ще те докопат! Ако не ,който трябва ,съдбата си знае!

МИТОВ,НЕНЧЕВ И ОСТАНАЛИТЕ МИЖИТУРКИ ,ЗАТРИВАТ ДЪРЖАВАТА НИ ,БОЙКО СЕ УСЛУШВА ,КАТО СВИНЯ В ЦАРЕВИЦА,ИДВАТ ИЗБОРИ ,НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ КАКВО МИСЛИМ ЗА ТЯХ.

Господин министре, приберете в Родината всички червени посланици и пратете на тяхно място хора с евроатлантическо съзнание.

Че то всички са червени бе! В една каца с лайна, можеш ли да отделиш това което не е лайно?

Малко е проблемно . Проблемът е , че тия с "евроатлантическо съзнание" не могат да скалъпят даже едно изречение и се налага някой да им пише на листче какво да кажат .

ЗА 25 ГОДИНИ БЕЗВРЕМИЕ СЕ УСТАНОВИ ,ЧЕ И ЕДНО ЛАЙНО МОЖЕ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР!

ИСКАШ ДА НАПИША -ПОСЛАНИК!

Митов милия нещо пак последен чул, ама то така, онака, то ще видим после щото ама...

беА тия санкции...а то и санкции спрямо Русия няма как да има,защото санкции могат да се прилагат на подчинен,а тя не е подчинена на Запада.........например както ние сме подчинени на Брюксел и той най -редовно ни санкционира с еврофондовете

Изказваме мнение тук. Хора които ги боли за БЪЛГАРИЯ. Нашата родина. Хабим си нервите. PR на ръководещите не четат какво пишем. Не ги интересува. Ако ги прочетат... Не смеят да им разкажат мнението на народа. Защо ли си напрягаме мозъка да разсъжваваме. ГЛАС В ПУСТИНЯ.

Е това е ИСТИНАТА !Кучетата нека си лаят /демокрация е/ ,а ние ще си подкарваме кервана.

Министър да иска обяснение. Министърът трябва да си подаде оставката, защото посланникът не го"слуша". Държавата ни е разграден двор.

Дава указания, заповеди, препоръки и др. на всички посланници. Който не ги изпълнява е "държавен престъпник". Хайде сега да видим как ще постъпи "корумпираната" ни , съласно всички авторотетни издания, съдебна система.

Поставения от Ционистите управляващи: САЩ - ЦРУ за Външен Министър у нас Митов защитава Интересите на ЦРУ ! А Посланника ни в Москва защитава Българските Интереси! Това е Класически Конфликт на Интереси!Въпроса е до кога Българския Народ ще търпи Американски служители на Висши и отговорни постове в Управлението на Държавата?!

Чий интереси да защитава Митов? Чий възпитаник е той?

УНИКАЛЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР. ЕВАЛА. ЗАТРИ ДЪРЖАВАТА. БИЗНЕСА. ЗАГУБИ ... ОГРОМНИ. БИЗНЕСА. НЯМА ТАКЪВ НЕКАДЪРНИК. иди се в щатите. "България прие финансовия риск да подкрепи санкциите срещу Русия". 450 000 долара за 6 месеца загуби само от една фирма. А можеше да са в БГ. Жалко

Защо да е некадърник бе? Изпълнява задачите които са му поставени човека! И ги изпълнява методично и добре.. кой му пука за България и българите? Важното е Вуте(Русия) да е зле!

Едно не ми е ясно - докога този т.н. министър Митов ще се прави на българин. Не е ли много по-практично направо да си назначат на тази длъжност един американец и всичко да стане ясно.Защо само измъчват нещастните българи с подобни недоразумения-да се хванат за ръчичка с колегата от отбраната и да ходят на ... майната си !!! Срам и позор !

колко си прав БЪЛГАРИНО.

симо

Не било ,,,демократично,,!!!!!!Имали сме ,,,,,суверенитет,,,,, .

jizast

Набиване на русофилистични канчета....

А аз да ти го набия в гащите:)

че това шумкарко леке е било пратено изобщо....докато не направим лустрация и не се отървем от рушки мелези и местни петоколонници няма да се оправим

сaмо aко се вгледaш мaлко !

ко става бе.."Доналд Кук" с украинските остатъци от флотата и още 6-7 държави от ТАТО правят от вторник маневри в Чурно море. Какви ги дъвчеш, ко става...а Коцев? Виждаш ли колко е фалшиво да се изказва човек от свое име, а да му плаща държавата, чиито моряци и войници стоят заедно с Алианса.. А Коцев.

идвaт в Европaтa ще свършaт по добрa рaботa от всички руски ядрени рaкети взети зaедно ! Срещу тaзи нaпaст нямa откритa ПРО !

Ми то и аз искам обяснение за кадровото му досие в ЦРУ,ама той си мълчи нещо и дума не обелва. Не виждам нещо и голям наплив на читатели на "Козяшка правда".Що ли се загубиха под тази статия.

Mитoff e щатен служител на ЦРУ,назначен от същото ведомство на чужда държава за външен министър на България. По голямо падение от това - здраве. Сбогом на българският суверенитет.

сегa сме роби слугинaж !

Писанчев знае ли гръцки? Че от 2000 насам в Дипломатическото ни представителство в Солун, не знаят гръцки, нищо че си пуснаха децата да учат там.Какъвто Митов, такъв и Плевнята. Жалко за младите

Митов е парашутист, спуснат да изпълнява определени политически задачи! Ето му кариерата: "През 2002 г. започва работа в Политическата академия за Централна и Югоизточна Европа..През 2010 г. заминава в мисията на Националния демократически институт (НДИ) на САЩ в Ирак...През 2012 г. се завръща в България, но скоро след това е назначен за постоянен представител на НДИ в Брюксел. Като представител на НДИ, работи и в Либия, Конго, Украйна, Йемен, Тунис и др..."

Няма такава страна, като нашата мила Родина. Да си продаде интересите, да си загуби традиционните пазари, да изостане до степен най-бедната страна в Европа и да изпрати половината си население да чиракува на Европейци и Американци за мизерни грошове. Няколко продажни копелета, добрали се до властта, се продават като магистрални проститутки за няколко долара и обещание, че ще им дадат зелени карти, ако тук ги подгонят. Страна, в която нито един високопоставен крадец не е стигнал до подсъдимата скамейка, въпреки че всички им знаят далаверите. Страна, в която антикорупционен закон не е приет вече 25 години, и пак се отхвърля на първо четене. Страна, в която платени дебили се опитват денонощно да ни промиват мозъците, че, видите ли, сега сме живеели най-добре от всякога, защото преди това сме били роби на Русия, а сега сме дупелизци на Европа и Америка. Страна, която си подарява природните богатства, умовете, младежите и жените си на всеки, който ги поиска, а дава убежище на талибани и цигани.... Мисля, че няма смисъл да продължавам.....

Абсолютна истина! Къде е Фил Димитров? Къде е Петър Стоянов? Тоя Митов го спуснаха да довърши работата и после пак ще си го изтеглят в т.н. "Неправителствените организации" финансирани от Правителството на САЩ! Мъка!

симо

БРАВО.

Уникално си прав. Ужас

Той,писанчев ке им оправи и банките.На гърците де,като нашта КТБ.

Бау-бау Путлере. Бау-бау. Чекам да полудеем...:)))))))

То е очевидно, ами спри да пишеш, че всички те разбраха.

Ще използвам препратка към думите на Премиера, че който е залаял Москва е побеснявал. Това трябва непременно да се има пред вид и не пречи България да си е в Европа, където и е мястото, но руснаците имат особено място в сърцето на българите и едното не пречи на другото. Трябва деликатност и добра ориентация. Малкият се спасява не със сила, а с ум. Какво ни дели нас с руснаците????????????????

За какво имат място в сърцата ни? За това че ни натресоха ПЕЩЕРНИЯ комунизъм ли?

Туй "пещерен комунизъм" откъде го прочете, а?? А що ли сега на младите им изглежда невероятно, едва ли не небивалица, че тогава образованието и то във всичките му форми и степени беше напълно безплатно, а народът с почти 100 % грамотност? И здравеопазването напълно безплатно!! Че детските дрехи и храни бяха на символични цени, а всичко, което се произвеждаше беше поначало и само по БДС, че в огромната си част народът беше средна класа и за един живот едно "средно" семейство можеше да си построи апартамент, вила, да си купи НОВА кола, два пъти в годината семейно да ходи на почивка, да си изучи децата и да се пенсионират на 55/60 г. Нямаше просяци и безработица, нямаше работа без трудов договор и фиктивни осигуровки, никой не би и допуснал, че би могло да работи, а да не му се плати. Имаше спокойствие, сигурност и ред, а сега, за същото половината ни народ се изнесе да слугува в чужди държави ... Във Финландия образованието било безплатно, а тук че беше?? И колко още, което имахме ... ще погледнеш ли статистически данни на световни организации, напр. на ООН, според които през 89-та година сме били средно развита европейска държава или публикувалите ги са комунисти/ДС/КГБ??:-)))

почти нищо не ни дели с народа им освен имперската им политика.

симо

БРАВО.Същото е и с АМЕРИКА.Имперската им политика е много по-отвратителна.

А позицията на мнозинството от българския народ не е ли също против тези санкции?

HE.

Ако САЩ и ЕС леко напудрят новините, в Русия се лъже поголовно! Свидетел съм! Сравнявал съм онова, което виждат очите ми с интерпретацията и голямата лъжа в руските медии. Изпаднах в почуда как е възможно, когато за пръв път видях това. Русия е провалена държава.

Ти , тази истина от кораба по бреговете на Беларус ли я видя :) А иначе, посланикът ни в Москва е един от малкото ни останали дипломати от кариерата. Плачевно е състоянието по консулства и посолства. Назначават се хора по лични връзки, нямащи и понятие от дипломатическа дейност. Лично съм виждал, как основният език в страната, където е назначен посланикът е ...проблем. Вопиюща некомпетентност от обработка на документи на български граждани в чужбина.

Не говоря за език. Говоря за стъкмени кадри и лъжи за брой хора, който са присъствали - скроено по поръчка. 30 човека на площад, които 30 души лично съм видял, ги изнасят като огромен протест на населението. Кадрите снимани отблизо в уж гъста тълпа, а то операторска манипулация. Но не само операторска, а и фактологична - в цяла Русия! А сбирката бе на 30-на души. Мои приятели руснаци ми се обаждат да споделят и да питат какво става, силно впечатлени. Не е до език, а е до начин на водене на политиката. Това е Русия. Русия е една мошечиеска държава, а честните хора в нея са гонени, преследвани. За това пък какви примери имам... как моя близка се оказва прибрана от спец службите... Просто да филмираш, ако можеш, става класически филм. Но не комедия. Който не е минал през това, само той не знае. Русия е упадъчна държава, която е в безпътица днес и начело с политически лилипут, който й разказва играта. Казвам го като русофил. Вероятно си личи, че правя разлика между руския народ и евреина Путин с олигархията?

aмa още мърсиш земятa с присъствието си !

Ако наричаш провал доход от над 300 хиляди годишно... добре. И то без да крада като гнидите, които ме изгониха навън от България. Т.е поради които си тръгнах за известно време от българия, не че са ме гонили, даже ме и искаха. Добре че са приятелите там, че има за какво да захождам. Ти се вгледай добре в написаното! За такива истини ми плащат пари. Разбира се, когато се интересуват от истината, а не от безплатните лъжи с кюфтета преди изборите. ;-)

"Целта на санкциите е намирането на мирно, трайно и демократично решение на кризата в югоизточна Украйна." Абе, този дипломат защо пропуска най- важното- анексията на част от Украйна, а именно Крим?

Много коментари.Аз няма да правя коментар.Казвам само че аз съм против санкциите за Русия.

То и позицията на външният ни министър "влиза в остро противоречие с обявената" позиция на българсият народ, ама карай да върви!Нещастници!И тези ни управляват, видите ли!

Щерев ме е прочел виждам....Абе Щерю, ако си обясняваш резултата от анкетата под статията?:)