Тръмп подписа указ за ”защита на нацията”

Президентът Доналд Тръмп обяви, че е подписал указ за "Защита на нацията от влизане на чуждестранни терористи в САЩ".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп подписа указ за ”защита на нацията” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, повечето нападатели от 11 Септември били саудитци, а Саудитска арабия не е в списъка!

Хората президенти имат,еееееѝ !! Не поплювковци и шапкари......

Интересно че са "забравили" Турция.

Тоя ще повдигне Америка. Икономиката и. Аз затова пазарувам акции от Фронт Пойнт на американските пазари. Добро е

"Закон за защита на държавата", ЗЗД? Ми то и по фашистко България прие такъв закон!

на нацията, тъ..пчо! нацията е нещо друго, не е държавата!

Ами терористи с френски, германски, белгийски паспорти как ще ги спрете?

Закон за защита на държавата. има да се учи от нас.

......ъхъ,ще се учат....да си връзват цървулите сигурно ?

и какво ще защити нашата изстрадала нация, или това останало от нея :)) Ще оставим ли това на обърканите бюрократи от Брюксел и нашите послушници ? Или ще направим като някои други в Европа ? Ало мат'ряла: Нацията е на кръстопът и загива !:(((

Няма проблем, Меркел ще ги приеме с отворени обятия!

Работата е там (доказано е и със съответни изследвания), че по-често ислямистки терористи се пръкват из средите на второ, даже трето поколение имигранти. А в Щатите такива с лопата да ги ринеш - така че този указ съвсем не гарантира минимизиране, камо ли пък елиминиране на опасността от тероризъм, за съжаление!

е,не е чак така - тръмп ограничава свободното преминаване на резаците за няколко месеца за да спечели време и след това ще ги ограничи изцяло - предмет на забраната вероятно ще бъде някой атентат

Афганистан, Пакистан, Йемен - защо ги няма? Пак половинчати мерки.

иемен е в списака ама които е преписвал статията е спал!

След като се сътвори където каквото беше възможно, беше поставен някой, удобен да свърши мръсната работа с разни укази. В резултат, САЩ се изолират като Австралия, а на Европа песента е изпята. Ще продължат да идват докато ни залеят и унищожат. А ние и в предсмъртните си мигове ще продължим да водим вечните дебати за напредничавостта и правата на ''различните'' и за това има ли смисъл да създаваме повече деца след като сме толкова бедни и не можем да им подсигурим живота, който ние нямаме. За съжаление и аз съм в една от двете групи :-(

Крайно време беше. Нека сега националната предателка Меркел и х...сексуалистът Оланд да си заврат в г.зовте всички бежанци. Нека народите на Германия и Франция да живеят сега скрити от страх в собствените си концлагери.

Бо Бо

Явно Тръмп променя проИдилските си възгледи от времето на президентската кампания. Защото именно САЩ в лицето на Пентагона бяха тези, които създадоха ислямските терористи и въоръжаваха и въоръжават ИДИЛ.

abasador

ех, уважаеми от ДИР.бг, много добра медия сте, ама ако бяхте поне малко по-добре запознати и осведомени за историята и политиката на света, цена нямаше да имате. Любимата ми сентенция ... има хора, които казват това което знаят и хора, които знаят това което казват! А вие от кои сте, а? Лек ден.

След влизането на Тръмп в Белия дом американския долар тръгна леко нагоре и се очаква да продължи да се покачва. Ако искате да закупите някоя и друга акция и да спечелите пари, сега е моментът. Аз работя с момчетата от Фронт Пойнт Партнърс, които търгуват на американския капиталов пазар и са професионалисти. За кратко време си връщам инвестицията и излизам на печалба.

Веднъж да сме преди американците нашият "Закон за защита на нацията" е приет преди повече от 75 години.

Никога никой няма да бъде преди тях,камо ли ние.Бащи са убивали синовете си,брат брата,за една идея-свобода на робите.А ти кво-дразниш се и псуваш мигранти(дори не роби) 150 години по-късно....изпреварил бил....смешник....

Всички "дълбоко" обичат американския народ.

интересно , май ще се заформят сериозни бойни действия

Време е да научите нещо от човека, на когото така упорито се подигравате! Ще има много полза за всички Европейски народи, ако го направите!

добър начин да насърчиш още по-голяма омраза към "Запада", което се използва именно като тактика за набиране на т.н. терористи.

Браво на Тръмп. Голяма напаст са тези мю(юлмани, отиват в цивилизования свят и пак живеят като д,иваци. Налагат си културата(ако въобще имат такава). Откакто са се пръкнали винаги са били зло за света.

"Повечето нападатели бяха саудитци, получили визи за САЩ." А не виждам Саудитска Арабия да е в списъка. Или пак има "некои съображения"?

и Катар, която ги финансира?...

А Боко ги приемаше с разтворени обятия, веднага медицински грижи, социални помощи, надупване......

Не само няма да отпаднат визите, ами цялата ни нелегална имиграция я чакайте скоро тук..

Novae

Защита на нацията.Айде стига сте писали дивотии.ТРЪМП не е хитлер,

На там е тръгнал. По-скоро ми прилича на Дучето, ама то все тая. Важно е да има външен враг - мюсюлмани, мексиканци, жени, инвалиди, артисти....Да ви изглежда познати..чак до екзалтираните тълпи.

Всички мурзилки на амразурата да защитават тръмп

Ето така трябва да действат и нашите, така се защитава народ, въпреки че проблемите в тези страни ги натвори САЩ.

Браво на Тръмп! Дано и на лидерите в Европа им дойде ума в главите и да престанат да пускат всякакви мангали. За нас това е задължително. Мангали си имаме предостатъчно.

Политиците , управниците , далавераджиите и ромите . Няма държавност , няма и държава . Най-бедната и най-корумпирана държава ..

държавността се прави от човеци ,с и за човеци ,тя не може да падне от небето ,нали ?крайно време е ,да се оттърсим от наивността и илюзиите на зомбираните хора !

Президент , та дрънка ! Още от първият ден , започна да си чисти двора , от НАВЛЕЦИ . А фъф Бг , пУлУжениетУ е по-друго ,...разграден двор , а Бг-политиците ни , по-опасни от бежанците ...

За пръв път започвам да завиждам на Американците,че имат такъв президент.В Европа трябва също политици от тоя сорт!!

И тук преди 9-ти Септември е имало ЗЗД. Голям келепир. Атентатите ги правят саудитските шейхове, пред които тоя се кунди и въоръжава, не са сирийски бежанци.

"Повечето нападатели бяха саудитци, получили визи за САЩ."....."седем мюсюлмански страни: Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен." Хахаха, а Саудитска арабия къде е в цялата сметка? И този е пълен циркаджия като останалите.

Учете се от Тръмп български и европейски тиквеници!

Нашият президент дали има намерение да изготви такъв указ за защита на нацията??? ...ИЛИ ще продължаваме с продажбата на нацията ????...народът стардалец-до кога ?...ДО КОГА ЩЕ СЛУЖИМ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И НАЦИИ????

Ха дано и другите държави се усетят и престрашат да го последват. Иначе загиваме.

КОЙ СЕГА Е ЗАЩИТНИК НА ХРИСТИЯНСТВОТО? Този който прави джамии и има за приятели Асад и Ердоган Или този който пази страната си чиста от мюсюлмани?

мюсулманите не са опасни. опасни са уахабитите на сорос.

" в т.ч. и на Германия..." мурзилката е разконспириран, покажи личико, Гюльчатай!

Защита на коя нация?

на нацията на умните, гейовете и красивите. има и такава нация. има и такъв нацизъм.

Той каза, че САЩ искат да допуснат само тези хора, които "ще подкрепят нашата страна и ще обичат дълбоко нашия народ". =========== Звучи чудесно. Мутрата и Цветанов на молитвената закуска следващия четвъртък да си водят бележки!

Не намирам нищо странно в това,просто логично решение и най-вече на място!Да плаче сега Европааа,а в ервопаааа полная, полнаяяя ЖОПААААА!

"Указът за "защита на нацията" предвижда временно спиране на политиката по предоставяне на убежище и забрана за гражданите на няколко мюсюлмански страни да влизат на територията на САЩ," в т.ч. и на Германия.

" в т.ч. и на Германия..." мурзилката е разконспириран, покажи личико, Гюльчатай!

какво е "личико, Гюльчатай! " не разбирам. преведи ми го.

Според Тръмп всичко започнало на 11.09.2001 и били виновни саудитците. Ама то и следа не остана от тях освен нагорял паспорт. Кога американски президент ще каже истината за измамата на задкулисието в САЩ и терористичната им атака от 11.09.2001г? Измама тласнала света към войни,страх и тероризъм чрез подставените лица на световната сцена. Сега ясно ли е че тези в сянката са идеолозите на тероризма развихрил си в глобални мащаби по целия свят?

Да каже защо 60 000 души не отодиха на работа в СТЦ на 11 септ2001? Глобиха ли ги за отсъствие от работа? Защо при размах на крилата 39 метра на Боинга , дупката в Пентагона беше само 18 метра? Всичко, мотори, крила и стъкла изгоря/темп МАКС 930 градуса Ц/, само една шоф книжка остана невредима? // Има ли друго място на света където "човек" се гръмна с бомба, шоф книжка цяла-целеничка падна в Полицията, а нито един от 10-те пръста на ръцете не бе открит за сверка отпечатъци?

"Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен. " А къде е Суадитска Арабия ?!

Нали петролните хора дойдоха на власт в САЩ чрез Тръмп. Все пак СА са най-големия и "интересен" производител на петрол в света. Нали капиталистите казват имаме само "вечни" интереси, а всичко останало е параван.

И не само Саудитска Арабия, ами Афганистан, Алжир, Тунис, Франция, Белгия, Германия. Те терористите все оттам бяха. Абе ще му дойде акъла на Тръмп да не пуска рязани от която и да е страна ама ще му трябват 100 дни.

Значи няма да приема бягащите от войната хора, а най-големите поддръжници и финансиращи тероризма от СА може. Да, ама те са мюсулмани с пари и петрол... Робърт де Ниро беше прав

Що не занимавате всеки ден с по пет новини за малоумника Тръмп и хамериканците, да си подписва указите и дано се оправят хамериканците - нищо лошо не им желая. Дано излязат от батака ама ние сме цъфнали и вързали все на някъде гледаме замечтани.

Така се пази нация от този башибозук жалко ,че в Европа няма такива държавници-БРАВО ТРЪМП!!!!

...явно унгарците и чехите са доста по- умни от нас балгарите ...погледнете само какви дарjaвнитеси имат !...а ние "както наредят шефовете "...от Eвропа ?!?...значи американците могат да си защитават нацiaта от ислямисти ,jихадисти,терористи,от нелегално нахлуващи ..а ние да седим разграден двор,защото...на глобалистите содомисти евро-толерасти некрофили и всякави извратеняци почитащи сатаната ...така им харесвало ?!?...ван от този перверзен саюз !..назад кам христiянските семеини и исконно балгарски ценности за да я има Bалгарiя и децата ни да имат бадеще !!!

Ленче, разясни на аудиторията кои са "балгарете" че не знам такъв народ, може би освен в заведенията на Планета Пайнер. Останалите сме БЪЛГАРИ и нямаме нищо общо с Лудите Ленчета!

Искал е да каже балкарци,ха хаааа или е уникален неграмотник!

Ленчееее,хапченцата си вземиииии,розовитееее!

Мноооого нацистко, Брато! Сбъркал си обаче адреса. Мюсюлманите ли са виновни за това да се разбърка света в последните години? Хм! Ако нацистите не бяха пощадили Дьорд Шорош заради това че е предавал своите сега щяхме ли да сме в това положение?. Хайде да си кажем точно какво се случва в момента - война на евреите срещу цялото човечество. Крайно време е да го проумеем преди да е станало късно!

ЩОМ СИ ГО ПРОУМЕЛ - ВЕЧЕ Е КЪСНО. остава само да си чакаш смъртта, немаш пичеливш ход.