Британската полиция арестува Джулиан Асандж

Основателят на Уикилийкс Джулиан Асандж бе арестуван от британската полиция в изпълнение на европейска заповед за арест, издадена от Швеция.

Обратно в новината

Коментари - Британската полиция арестува Джулиан Асандж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,бе хане,голям късмет има човекът с този арест! Всекиму такъв късмет,особено на тебе...

Много малко са смелите хора като Асандж. Мисля, че ще почине от СПИН , който според чичо Сам ще да е бил прихванат в Швеция .

Защо е било нужно на ЦРУ да вербува шведски проститутки. В България цялата операция щеше да е много по-евтина : само срещу 50 Евро на парче можеха да се вербуват поне 20-30 магистрални нашенски мадами готови да докажат с перфектни оргинални документи заверени от Мин. на здравеопазването и подписани от Главния гинеколог и Сексолог на Републиката че са сексуално похитени от Асандж.

Вари го, печи го - все си е хан П..ку.

Ама много интересно. Когато се вадят кирливите ризи на едни страни, това е демокрация и гласност. Когато се вадят кирливите ризи на други страни, това е антиамериканизъм, комунизъм, зомбиране... едно и също действие, но двойни стандарти. Значи, ако се казват кривиците на САЩ, това не е гласност, а антиамериканизъм. Аз им знам името на тези двойни стандарти - лицемерна демокрация. Правилата се отнасят за всички, освен за световните жандарми от рода на САЩ и Грейт Британ.

И пак да попитам - Уикилийкс защо се занимават само със САЩ, ако са независими? Ами да извадят нещо и за другите велики сили. Защото сега от 100 км им личи, че са платена пощенска кутия, а не борци за свободата на словото.

Асандж е любимец на всички комуняги из българските форуми. За това те старателно избягват въпроса дали Китай, Русия, Иран, Япония или която и да е друга държава по света нямат дори още по-нелицеприятни държавни тайни. Защо ли пък Уикилийкс не се занимава с изнасяне на техни секретни документи? Ами вероятно защото хората зад този сайт не са борци за свобода, а пионки на антиамериканизма. Обаче нали знаете, че когато САЩ вече не са световен лидер ще ги замести Китай - ето тогава вече ще настане една такава свобода на словото, че просто свят ще ви се завие.

Асандж е дал съвсем точен отговор на Вашия въпрос в едно интервю публикувано в сп. "Focus" бр.49/10 от 06.12 т.г. Но инак дори всеки пиндос може да изказва свободно мнението на покровителите си, което също е демократично.

Тъй като не аз, а Джулиан Асандж е публична личност, имаща на всичко отгоре и нахалството да се зове "борец за свобода", то далеч по-интересно е кои са неговите покровители. Колкото и да ти е чудно, другарю, аз не съм на щатен форумен писач, за да имам покровители. Не съди по себе си.

Само разни военни и политици изразяват задоволство от ареста му, т.е най-болните мозъци на планетата!

300 000 гаранция по дело за изнасилване ? Питанка и още 300 въпросителни след нея. Ха-ха-ха! Щеше да е смешно ако не е тъжно.

Да, арестът на този човек е безобразие!Скоро ще започнат да ни имплантират и чипове и тогава вече непокорните направо ще ги изключват!Замислете се

Очаквам съвсем скоро нервите му да не издържат, и да се самоубие - два куршума в сърцето, и контролен - в главата.

бии магаре по магаре

"Арестът на Асандж е добра новина, каза американският министър на отбраната Робърт Гейтс"

Долу америка........

Гледайте сега как върви веригата: най-навътре в лайната са САЩ - Уикилийкс изважда наяве най-много техни насрани гащи. "Било проблем за администрацията на Обама"! А това ще рече: администрацията на Обама е оакана до мишниците, че и още по-нагоре. Редом до САЩ вътре мръсотията е Британия. (А ако се погледне по справедливост, би трябвало преди Асанж да осъдят дъртата кралица и английските тайни служби, които убиха принцеса Даяна!) Швеция - като част от заговора срещу Асанж. Забелязахте ли? Кой е срещу свободното слово? Кой задушава свободата на съвестта и словото? Само страни, където се говорят езици от семейството на германските езици. Носителите на тези езици са вековните агресори и интриганти. Не знам защо е така, но така е. Двете световни войни ги разпалва Германия. Британия е била на страната на турците, които са ни държали в робство. Дори е събирала войски, за да спре руските войски, за да не може България да се освободи. Британските военни са чакали само пролетта, като се надявали, че руснаците ще направят същото за похода си на Балканите. Да, имперски интереси и от двете страни. Обаче Британия е била срещу нас! Чудно ли е поведението и на жандарм в момента? Не. Британия следва същото си поведение на потисник. В момента задушава свободата на словото и то за целия свят! Няма да псувам германоидните мракобесници. Ще ги замеря с истината. А тя е - вие сте фашисти и потисници. Запушвате устата на Асанж, за да няма кой да казва истината. Има един, най-сигурен начин да не ти изваждат мръсните гащи. И този начин е да не сереш в гащите. Който иска да не говорят лоши неща за него, да не върши зло... Цензорите от Дир едва ли ще поместят този коментар. Но ще ви кажа - истина и пръдня трудно се крие. Все идва време да се размирише.

Крокодиле, ама и ти не схващаш! В. Левски го няма. Има го Тефтерчето му, а ние IPномер. Номерът на Асандж ни показва: СМЕЛО!!!!

опитах се да постна линк на сайта на wikileaks обаче от dir са решили че е спам или е извън темата и не са публикували коментара ми! Странна работа!!!

Друже, дори и не предполагаш колко много си прав...... Чудя се , защо не се появи и един Джулиан Асандж за сегашното правителство на Божко Борисов ... има много кирливи ризи заровени и вече за вадене ... откакто дождоха на власт ...... !

ЯВНО ЗДРАВО СА ТЕ ХАКНАЛИ АМЕ-ЦИТЕ И ТО НЕИЗЛЕЧИМО!!!

В сайта са публикувани секретни доклади и телеграми на различни посланници, които доказват пъклените планове на САЩ спрямо други държави. България не прави изключение.

Цитирай един такъв пъклен план. Поне един?!?!

Слава Богу, че има здрави сили в обществото като Асандж и неговите съмишленици!Успех на справедливата им кауза!

Джулиан, милиарди хора са с теб. Ти си героя на века. Подкрепям те изцяло, защото искам да знам в какъв свят живея. Мерси, че ми отвори очите! За всички, които искат да си издърпат филовете. Търсете wikileaks mirrrors.

Май голяма част от ЧЕТЯЩИТЕ не разбират "За какво иде реч"!!! Първо: Асанж показа мръсното, махленско лице на USA дипломацията. Второ: Показа, че когато се прави политика от страна на силния няма непозволени хватки. Трето: Дано не съм прав, но дава живота си за да ни покаже първите две!

Ти си най-правия тук! Асандж от там нема да си иде вече! Щото тези са надсвирили и комунистите (Бе и те не бяха цвете за мирисане, ама тези си повярваха, че са победили и имат безотговорното прово на победителя) Сигурно му е писнало на човека! Бог да е снего - щото друг там нема!

Абсолютно си прав!

Не можеш да се бориш за права кауза вършейки престъпления! Кражбата на документи е именно това!

Явно твоят идеал за борба за правда е лапането на мухи и чакането на някой да дари подобни документи на света, за да бъдат използвани срещу него!

DIR, не знаех, че САЩ са се превърнали в личност! Та да има личностни нападки! Защитавах този мъж, Асандж, и обяснявах защо сега ще му припишат всичко! Казах, че Гей-Люсак е неизвестен на цензорите в САЩ, но види се и на нашите (от DIR), нищо друго. Но вие знаете по-добре, щото сте учени!!! Предлагам ви да наемете по-просветени парчета за ментори и цензори...може и да ви потръгне!

В нито един портал не прочетох какво аджеба съдържа тоя сайт. В почти нито един включително и тук! Занимават ни само какви обвинения са повдигнати срещу една личност. Напишете нещо за материалите в самият сайт.

ми отвори сайта, бе жено и чети

Хакерчето много добре направи и даде доказателства за подозренията ни, че много хора са избити по света. Погазени са човешките права на много хора! Преди да пишете, вземете да се запознаете с материалите, които има в сайта! Много хора по света са против тези войни, които САЩ ни натресоха. Замислете се колко легиони има там, а не знаем защо се водят тези войни? Също така войната ли е единственият изход? Хората са гласували за правителство, а не за война. Асанж може и да е сгафил в отношенията си с тези жени, въпреки ,че се бори за една добра кауза.

Като си толкоз мъж- юклия, що не идеш да му го кажеш това дума по дума лично на Бойко, а? Все сте плямпачи... И вие с те в говната.. Ама тук иначе сте много смели.. Щото сте се скрили зад мониторите в мишите си дупки..

точно така, както те се крият зад имунитет и НСО...

Аз монитора го използвам по предназначение и не стоя ЗАД, а ПРЕД него, което не ми пречи да се съглася с изказаното мнение, за Цецка (не Цачева) :Р Ако дълбокият замисъл на тезата Ви е, че видите ли Бойка е 110 кг живо... айде не прасе, а тегло и няма да имам смелостта с моите 85 кг да й кажа в очите, че всеки фикус я превъзхожда интелектуално, то жестоко се лъжете. Мъжеството не е функция на размера на бицепса..., колкото и стйрно да Ви звучи. По никой начин не искам да Ви секвам лигоотделянето по Бойка. Продължавайте си на воля.

Че то най гнусната информация беше за Русия бе , товарищи. Май КГБ има най-много сметка от арестуването му...

А бе човек изтрезнайте най-накрая и спрете да обръщате толква внимание на "кутията за нищо", известна още като ТВ. Има една друга хипотеза която не се лансира достатъчно да не кажа почти не съществува а именно става дума за Асанж и дали не е поставено лице на тайните служби и сега като стана напечено да го гръмнат Мосад или други подобни го скриха. Всичко е прах в очите. Според наблюдатели данните които се подават на публиката са предимно за държави като Ирак, Афганистан сега Северна Корея. В Северна Корея според хората Американците направиха същото което направиха и на 11 септември като се самоатакуваха. Нали никой не вярва че някъв потен талибанин които спи в пещера някъде в планините на Афганистан може да пробие най-мощната система за отбрана в света. Хм Хмм... Кво направиха в Жълто море не се различава много потопили с ракета под водата една Южнокорейска Лодка, изнервиха северна корея те пратиха няколко ракети и убиха 6-7 човека. Слеващата седмица Американците първи напълниха морето там с крузери и дестроери (най мощните бойни единици в света са това) готови за воина. Документите които от централното разузнаване на щатите [CIA] пускат в неофициалния им интернет блог [Wikileaks], са насочени към държави, с които и без тва са в кофти отношения, също твърдят наблюдателите. Тоя шматарок може да си мисли че е някъв невероятен герой но всъшност е пионка на службите и им играе по свирката. Прах в очите на хората, които не гледат как всичко става от зле по зле и една шепа хора дърпат конците на цяла България а по големите на Цял свят. Погледни кво става на местна земя сасипа се здраве, пенсии, образование, наука, пари, кредити и т.н. а ни показват как няква Калинка неизвестно как и какво направила и по какъв начин и защо и глупости на търкалета. Заблуждават хората с помоща на подобни истории и прикриват голямата игра и наистина важните проблеми които стоят днес за разрешаване а управляващите не могат да се справят. Време е Българите да си избистрят мозъците. Стига прах в очите има и мислещи интелигетни хора в тая държава.

11 .09. беше планиран в Хамбург - не в пещера -германската полиция го разкри - понимаеш...? Към Магадан , бегооом марш !!!

Що ми хейтваш поста сега аиде няма нужда. Дай линк да видим кво са разкрили Германците или беж към Магадан пред мен да не те изтървам от поглед!

Има такава хипотеза и от разстояние на времето често се случва човек, който се изказва категорично по даден въпрос след това леееко да го е срам, но това е положението. Много по-романтично (не в ония смисъл ;) ) е да вярваме, че един човек се бори с цяла държавна машина, отколкото, че Асандж е нещо като световен вариант на Яне Янев :) И защо да не го вярваме? САЩ са дали хиляди поводи за това. Аз казвам дано е така. Колкото до обвиненията за сексуално насилие или неочакван секс (каквото и да значи това по дяволите!), ако хипотезата, че документите са наистина неразрешено пуснати се окаже вярна, то е ясно, че САЩ се опитват да му затворят устата, но по доста левашки начин мисля аз. Ся най-големия майтап ще е, ако Асандж каже, че е гей :)) (това в кръга на шегата, разбира се).

Именно Световния вариянт на Яне Янев това гласи хипотезата ако ще е по разбираемо да го кажем така. Естествено прав си че ако каже сега че е гей и ще направи скандала още по мощен и така ще хвърлят от ЦРУ още повече прах в очите на хората. От другата страна обаче Ционистите продължават да си правят каквото си искат.....

.....изнасилил американската "дипломация"....няколко пъти.

Мен ме кефеха материалите, които пускаше този. Виждаше се лицемерието просто. Всички го знаехме, ама друго е и да има доказателства.

постоянно ли мислиш за тройка с ББ и ЦЦ?

Кофтиии, много кофти. Лесно е да подслушваш, да следиш от позиция на правителството. Обаче е много кофти, когато ти отговорят със същото.

между другото, арест не е точна и е подвеждаща дума в заглавието. човекът се е предал сам, с ясното послание, че е невинен!

Ся ще видиш колко е невинен.. :)

Сега цялата "признателност" на САЩ, която е най-голямата "признателност", ще се изсипе на него! Бог да го пази! Ама не вервем!

Според текста от линка става ясно че въпросната жена е работила в група за Централното разузнаване на щатите [CIA] и не е точно изнасилване цялата работа. Също хората разбират че просто Англия е започнала да върши отново черната работа на САЩ.

CIA=ЦРУ. за да няма грешка. това е групичката, която се грижи за мърсотиите извън територията на САЩ.

ТИ НЕЩО СИ СЕ НАПУШИЛ БЛЕДОЛИКИ........

луд и бебе нямат умора.гербера може да пише-това значи че не е бебе а е............! горкя.намали малко дозата бе.

И ВСЕ ПО-ЯКИ СКАНДАЛИ ЩЕ ИМА И ВСЕ ПО-ТРУДНО ЩЕ СЕ ОПАЗВАТ ГНУСНИТЕ ТАЙНИ НА СВЕТА ХИ ХИ ХИ АЗ АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА АСАНДЖ ЩЕ ПУБЛИКУВАМ И ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ И ЗА КАРИБСКАТА КРИЗА И ЗА СТЪПВАНЕТО НА ЛУНАТА И КАКВО ЩЕ СТАНЕ - НИЩО ...... КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И ТОЧКА. СВИКВАЙТЕ

Що бе.. При нас дали не е било все така? За кервана викам... А и тоя.. какво си е мислел, че ще промени света ли? Само известност е търсел.. И ще си я намери.. В затворя... А да му е леко прекарването там... Цървул смотан...

...was not wanted for rape as has been reported, but for something called "sex by surprise" or "unexpected sex."... :))))) are nema nuzhda.

One of the women that is accusing WikiLeaks founder Julian Assange of sex crimes appears to have worked with a group that has connections to the US Central Intelligence Agency (CIA). James D. Catlin, a lawyer who recently represented Assange, said the sex assault investigation into the WikiLeaks founder is based on claims he didn't use condoms during sex with two Swedish women. Swedish prosecutors told AOL News last week that Assange was not wanted for rape as has been reported, but for something called "sex by surprise" or "unexpected sex." One accuser, Anna Ardin, may have "ties to the US-financed anti-Castro and anti-communist groups," according to Israel Shamir and Paul Bennett, writing for CounterPunch. While in Cuba, Ardin worked with the Las damas de blanco (the Ladies in White), a feminist anti-Castro group.

защо изтрихте линка на Коко? Даже без маркер че е изтрит????

Да Това е истинска полицейщина.ВИНОВЕН Е РАЗБИРА СЕ ЦВЕТАНОВ. А може би имат основания да го съдят за сексуално престъпление - така им го навря на американците, че няма забравяне.........

Я преди да се хилиш злорадо, пимисли дали тея американци няма да се оправят с тоя... Помисли и за себе си, че си някой си там незнаем дрисък, който само си подава мишата муцуна от дупката .. и църка ей така, за да вдига шум.. Няма полза от това... Само врява... Американците, ти не гимисли.. Помисли за оакания си за....ик :)

какво досаждате още те

Mръсника е арестуван за едно! 3апомнете-така ли ще "се оставите" да насили сестра ви, приятелката ви или детето ви??? Aко е виновен, ще го съдят и за друго! Dа си "лапа попарата" сега, пада му се!!!

има един проблем.... че това най-вероятно е нагласена история. пича отрича И САМ се е предал. иначе - си прав. по принцип. ама ... сега ходи доказвай че нема сестра. а и не е като да метнеш дете във фризера...

това за сестрата и доказвай че нямаш е много на място, ама не си се усетил. иначе, човека отрича и сам се е предал, защото е невинен. а ти сигурно си светил.

а ти знаеш ли, че не е незаконно? справи се с конституцията на САЩ, с изказванията на американските президенти, и със законите за държавната информация - там тя е обществена.

Няма по-добър начин да докажат, че е прав и документите са истински.

Втори опит, със същия текст, който незнаен модератор определи като "спам и не по темата" :( Интересно ми е, защо толкова време и шведите, но и самият Асандж не казаха, какво точно е "сексуалното престъпление"?!? Иначе, то се каза за какво става дума още преди няколко месеца - Асандж е ПЛАТИЛ на проститутка (ха, сега де!). Проблемът е, е според шведския закон по темата от 1999-та, проституцията е ЗАКОННА, ползването на услугите на "дама от професията", също не е проблем, но ЗАПЛАЩАНЕТО за тази услуга се счита за "незаконна сексуална експлоатация" и е наказуемо, като наказание отнася САМО клиента!