Скритата камера остави Васа Ганчева без работа

Васа Ганчева остана без работа заради поискания от нея рушвет от 1000 лв. ТВ критичката вече няма да води редовната си рубрика в седмичника "Уикенд".

Обратно в новината

Коментари - Скритата камера остави Васа Ганчева без работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До сега, независимо, че мина толкова много време, само бях чувала за това интервю.Толкова ли ниско падат журналистите, та са готови на подобни гадости.Да правиш скечове за самото шоу-ОК, но да подвеждаш така, просто е некоректно. Тези момченца, Иван и Андрей, са толкова аругантни, безпардонни и на моменти безумно прости.Видно е,че с простотия и чалга най-много се печели. Не се ли гадят от себе си тези дребни душици.Не знам редно или не, но кой прави днес нещо без пари?/ в техните среди/

Тези палячовци от УЙкенд ще говорят за "морален въпрос". Смях.

Когато има "поръчка" и плащане, се води платена публикация, г-жо Васева. А над Вашите статии няма такова отбелязване и всички (до момента) ги взимаха за чиста монета. За съжаление надали някой вече ще Ви вземе насериозно. В края на краищата, ако искате да пишете хвалебствия за пари, станете пиар, а не журналист. За журналиста ценност е истината, не финансовата и измеримост.

Кой кого за какво моли? Едно подставено лице на една слаба продукция моли някого да напише хвалебствия.Къде пише какъв е таванът на хонорара?

Хахаха, тая комунистическа свиня се е издънила, колко весело! Хайде за утеха да си пусне някоя песен на Любз. :)))

Тоя комсомолец от НАП - другаря Стефанов що не и спретне една данъчна ревизия. Явно е вземала и преди пари ! Вижте и самодоволната физиономия какво излъчване има !

Ами защото преди това трябва да я спретне на предаването което раздава пари без документи. Юридическото лице носи отговорност за това че работи без документи - раздава пари които също е получило без документ.

чета, че Васа не е притеснена за имиджа си. Е, как ще е притеснена, като е гьонсурат? Не й дреме да окепази някого за сметка на друг, да каже на черното бяло срещу 1000 лв, пък сега очакваме да е притеснена. Хич даже!

Със същия успех можете да съдите всяка една рекламна агенция. Защото няма реклама в България, която да не е поне 80% лъжа и заблуждаване на клиента.

БАБО ВАСЕ, ЖАЛ МИ Е ТЕБ. ТАКЪВ ТАЛАНТ.

Лелееееееее! Каква тъпотия! Евала Васе- не 1000 , 100 хиляди е трябвало да поискаш! Жената е журналист и продуктът и си има цена! Закакъв рушвет става въпрос тук, за какви 5 стотинки!

То пък един продукт.... То пък едни,,произведения ,, ... за които си струва да пише...

Журналистът взима цената на продукта си от редакцията под форма на хонорар, а не от героите на същия този продукт. Когато си журналист и пишеш поръчкови статии, в които истината не е важната, вече продуктът ти е нискокачествен... А за нискокачествени продукти на кой му плащат в днешно време? :)

ХЕ! Вестник "Уикенд" ... как се връзва с високия морал... някак не се сещам!!! Освен това, доколкото ми е известно, вземащия има еднагви отговорности с даващия (предлагащия)! Поне в Наказателия Кодекс е така. А Васа не я ожалвайте. Тя е грамотна и няма да остане без работа. Ако имах вестник, мигом я бих взел. Ако не друго, поне някой ще пише грамотно и разбираемо. Защото, нали всички виждаме какви грамотни журналист(к)и се навъдиха последните години... До една с манталитета и грамотността на родното си място. Ако не от Чупърляне, то ще е от Сусурлево! Но важното е да у Софията и да пише, пише...........

До кога комунистически издънки като дъщерята /Васа/ на видния представител на висшия ешелон на "Партията - Лалю Ганчев и редца други, които сега ни учат на морал, етика и човещина, след като катастрофално ограбиха нещастния български народ. Загробили идейте в които са възпитани за борба срещу капитализма, сега са либерали, демократи радетели за демокрация, и човешки права. Великата "телевизионна критичка" /според Уикенд/ се занимаваше главно да се саморазправя с основните си противници -Иван и Андрей и Слави Трифонов /не че ги обичам/. Нито ред няма да прочетете за недъзите на програмите на кабеларките и националните програми, които тежат на зрителите с програмите си, прекалените сериали, малко стойностни филми в нормални часове, и много други.

Ето, още един отговор защо сме на последно място в Европа!? Щото разни издънки от соца със зомбирано соц мислене се мъчат да стават капиталисти!? И вече така ..20 години!? И другите го има.а тоя комунизъм, ама отдавна забравиха щото ги освободиха овреме!? На Васа Ганчевица не и пука, щото пенсията и от де-се е висока!!! Не е ли време да ги изгоним дружно и завинаги!?

Ако това е истина, хвала на новото ръководство на БНТ!

Специално за Васа не виждам къде е корупцията- тя е на свободния пазар и може да се пазари за всичко, свързано с професията и. Харесвам нейните критики и четях само това във вестника. Всичко, което е написала е напълно вярно. Българските телевизии са в основата на опростачването на българите.

Това само показва колко поръчкови са журналистите. Де да беше само Васа такава! Пък разните журналисти дето ги пращат по чужбина да отразяват министри и президенти, те пък какво лошо да кажат за властта?

Е точно пък Маргарита Михнева е доста поръчкова журналистка за да взима страна по този въпрос.

ТЕЗИ ,ТОВА МОГАТ ТОВА ПРАВЯТ. Г-ЖО ГАНЧЕВА ВИЕ СТЕ ПОЧТЕН ,УМЕН ,ОБРАЗОВАН ЧОВЕК. ТАКИВА ДНЕС НЕ СЕ УВАЖАВАТ И ИМ ТЪРСЯТ НАЧИН ДА ГИ ОМЪСКАРЯТ. НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ, ВСИЧКИ КОИТО ВИ ПОЗНАВАТ ИМ СЕ ПРЕСМИВАТ НА ДЕЯНИЯТА. ТЕ СЕ ИЗЛАГАТ, НО ДАНО ТОВА ДА Е ЗА КРАТКО ,ОщЕ МАЛКО щЕ ГИ ИЗДЪРЖИМ.

Неграмотнице, вън от форума! Научи се първо да пишеш, без да викаш, а после ела да постваш!

Вие на адна поръчкова драскачка почтен човек ли казвате??? Явно такъв ви е критерия за почтенност и морал.

Нито за момент не я защитавам, защото е виновна. Ако е наистина специалист и талант, ще се оправи и занапред, както Коритаров. Има обаче и друго - тя си спечели през годините много силни финансово и властово врагове, неспестявайки критики и разпилявайки нарочени звезделинчовци/звезделинки. Както обаче скандалът с изнудването на Валентин Златев от Коритаров беше потушен, така и този ще потъне в небитието. А и самата тя не е далеч от там. Журналистиката в България отдавна лъска ... имиджа на престъпни капиталисти, бивши партийни деятели и псевдо политици.

А кой си е позволил да поиска хвалебствена статия?

Да бе, опряхте до корупцията на Васа, че жената сама се издържа и гледа. За пикливи, няма 1000 лева. Що не оставите без работа или ОСЪДИТЕ Кобургчо, Костовчо, Първанчо, МилВелчов, ДоГанчо, серГейчо, Куневица, Овчовци, Седенчовци, Масларки, ПетКовци, Етемчета Емелки , Гагаузчета и прочие мръсна крадлива паплач?А, Васа ли ограби българите и измират хората без храна, лекарства, адекватна медицинска и социална помощ, а? Кой за 25 години е осъден, че ни ограби и съсипа народ и родина?КОЙ???Седнали сте да съдите ВАСА, пфу!

Ленче, то е повече от ОЧЕВАДНО защо е сама - защото е надменна, нагла и за нещастие на самата нея - много грозна и дебела! Това обаче не би било пречка за обективни журналистически изяви.

Боко Тиквата що не е в тоя велик прабългарски списък дето изреждаш?? той е много велик,най-великия,случайно няма как да го изтървеш,знаи е неслучйно,нали!! и кой не е осъдил..цял народ ги осъжда,ама съда,осъждането е под техен слугинаж!! хаха,колко сте жалки,ама за раята трябва да бъде хвърлен някой залък,трошичка медийн инак..току виж поискали да разръфат и Седефчо,и цяро,и Тикавата,и Станиша,И Ваньо,и Доганчо..бива ли така...как може да кара тая рая ако си разкъса любимите водачи,хахаааах! лапкайте им го до гроба!!

умник мамин-селски пръдльо

Скандално - разбира се, и още как! Корупция - разбира се, и още как! Доскоро тази грандоманка се правеше на аристократка, ръсейки комунистическия си "морал" наляво и надясно. И какъв толкова професионализъм има в това да спрягаш десетина дежурни фрази от типа на "клетата водеща", "плиткоумният сюжет", "оскъдният декор", "отчаяните напъни на клетия водещ" и прочее... Освен това, за каква професионална критичка става въпрос, след като тази Васа цял живот е била режисьор на пулт в БНТ и се е издигнала с яките протекции на баща си Лалю Ганчев - виден комунистически дипломат. Цялата си прехвалена "ерудиция" тази комунистка дължи на комунистическия клан, към който принадлежи. Най-после истината лъсна - корумпирана, алчна ламя, като всички комунистки от нейния калибър. Била уволнена - леле-мале. Ами нека и тя да поживее с 200 лева пенсия, както живеят милиони хора. А не да се издокарва в скъпи тоалети, купени с парите от рушвети.

Всъщност най-дразнещата и банална реплика и беше: "О, спи ли СЕМ, о, СЕМ не види ли". Иначе това,че са снимали Васа как иска подкуп въобще не означава,че нещо се е променило. Някои журналисти взимат много повече пари за поръчки и никой не им пречи.

Много журналисти са поръчкови - това е факт. Скандалното при Васа е, че тя се правеше на голяма моралистка и аристократка, докато всъщност винаги е била алчна комунистическа ламя.

За сметка на това никакви скрити камери не са нужни за да показват от сутрин до мрак,години наред какви кретени са начело на властта и на медиите!! Хахаха Не скрито,всичко явно те си показват и се показват-явно пред народ и свят-какви висши престъпни диванета,поръчкови изпълнители за милиони-милиарди са-нищо скрито!! И какво?? Уволнение и ешафод за тях?? За бедния Левски е ешафода,нализапазено,винаги в Циганистан?! Пийте по една прокиснала бира на Мишо Бирата!

ахах,леля Васа-главния злосторник,виновник и гад на "нежния" преход булгаристано-цигански..хаха,безценно!! а пък другарА Боко Компиров и 100 скрити камери и записи да го хванат-Мишо-Бири и сто други-няма НИЩО! всичко е ок,няма си загуби великата работа на мин.пред. и вожд български,я?? вий за някой и друг милиард ли сте??? ама ха!! хаххаахКЛОАКА НЕЗЕМНА БЕЗЦЕННА!!

Платените подлеци на Кире Контрабандисто Добрев по повод друг мой пост ме питаха чии пари перат собствениците на Уикенд. Сега, след като уволниха баба Васа, мога да им отговоря - най-вероятно ничии. Най-вероятно разчитат да продават вестника и от това да печелят, затова уволняват автор, позволил си да се договаря за пари, като лъже читателите си. Така този автор КРАДЕ и от вестника. Та хич не ми е приятно, че Дилянчо и майка му Иренка се слагат на Борисов! Но не мога насила да ги накарам да са против. Тук малоумните комундета може би е време да си вземат поука, че щом техната кохорта ги напуска, значи им е спукана работата и трябва да сменят плочата! Но къде толко акъл в комуноидното съзн(д)ание...:о)))

хахах,рая,уволняват автор,дето лъжел читателите се,хахах! чисти чистофайнковци!! колко са и колко сте жалки!!всички лъжат и ви манипулират бе,идиоти-ТВ-та,вестници..като се луди да гледате и четете!! то вождовете ви политпартизански-бизнесмени ви лъжат и дерат с милиарди,покупко-продажби и пране,те тръгнали да...хахахахх!!едни лайнета замерят други и остават чисти..замеряния е най-мръсен,хахах,вервайте!

Ей, тъпанар смотан! Утре може да те хванат как изневеряваш на жена си или пиеш през работно време! Какво правиш тогава? Оставаш без работа! Това е нарушаване на личното пространство!

за подкуп и е наказуемо. Трябва да съдят тези, които предлагат подкуп.

Аз пък питам бате ви Бойко защо все още не е ДЕКРИМИНАЛИЗИРАНО предлагането на подкуп? Докога бе, Бойко? Америка как се бори с корупцията, поголовно се предлагат подкупи от длъжностни лица и полицаи, и който падне в капанчето, даже има и свидетел - предлагащия подкупа!

ех,рая,рая!циганета,любимите ви батьовци-Батета,Боковци и др.-и сто пъти скрити камери да ги покажат-файда няма!! хаха.Мишовци Бири и мн.други..ама няма,велики са,няма уволнение ,няма бесилка за тях..за Левски има! А с баба Васа за 500-1000лв. ще се избърсват,мдааа..уж де! постановки,смехорийки..милионно по-мръсни и подкупни се правят на чисти и са на гребена на милионната вълна! плащай,рая,плащай и..вервай!!хахаха

Присъединявам се към питането

Много ми се иска Сашко Диков да го гепят със скрита камера, за да спре да се прави на честен и неподкупен. Васа Ганчева е класи над него, нещо повече - въобще не може да става дума за сравнение? Ама тя не е взела пари от Алексей Петров,а от някакъв си поплювко от Нова телевизия?!

Може ли да уволнят човек на свободна практика...Аман от неграмотници.

Въпросът е кой ще го наеме този, дето е на свободна практика, ако е сигурно, че за пари е готов да лъже и маже! Аз, не!

Какво правим с тези, дето правят скритите камери? Тяхното действие не е ли противозаконно?! Няма ли съд за тях? Те си правят сензациите, а утре тяхна жертва може да стане всеки от нас! Крайно време е СЕМ да обърне внимание на това явление?!

kgb777kgb

Голям си боклук бе ! Скритата камера показва ИСТИНАТА , ако не крадеш и не вземаш рушвети какво да ти покажат , как им казваш " айде бегай у лево " . Ти май от това живееш и те хвана шубето а ?? И твоят ред ще дойде , който и да си !!!

Скритите камери са чудесно средство за показване и изваждане на показ на кирливите ризи на високо стоящи и не толкова високо стоящи отговорни хора. Така, че не скритите камери са виновни, а алчността, аморалността, корумпираността и липсата на добра професионална практика при повечето от гражданите на отговорни и не чак толкова отговорни длъжности в БГ.

"видната тв критичка и режисьорка" всичките видни, пре-видни .... и за 2 лв. ще те възхвали или омаскари без и да е чувал за теб..."изкарвали си хляба"

ВАСА Я ВТАСА...

Ако се замислим реално Вася е направила същото, каквото правят всички т.нар. "звезди" в БГ - Васко кеца ми обяснява каква тънка лайсна е МТел, Мутафчийски ми обяснява, че Лев Инс ли какви бяха са железни и т.н. Т.е. всички за кинтачки рекламират (било то по вестник, радио или телевизия), а в действителност дали изобщо са ползвали рекламираните от тях продукти! Мен повече ме издразни реакцията й "К'во толкоз?!?" А уж се има за стожер на критиката! Същото като с Елена Петрова, която най-нагло и безпардонно заяви - "Хванаха ме пияна и к'во толкоз станало"!

Васко Кеца ти обяснява, ама в минутите за реклама. Аман от "разбирачи". Не може да вземаш хонорар от изданието и от поръчителя едновременно. Ако работата на Ганчева е да пише платени реклами, изданието трябва да взема процент, а не да й плаща. Тая най-добре да излезе в пенсия и да се скрие.

Никога не е късно човек да стане за резил!!!!!!Та така и наша Васа... Но тя такава продажна и сервилна е и цялата ни журналистика - виж само Диков, хлебарките Иван и Андрей, не научилия се учиндолски тъпанари и... така до края на света!!!!!! Посткомунистическа измет...

Ами то в Бълхария всичко се купува и продава-като се започне от политиците,полицаите,журналистите и т.н.!!! Тъжна е,че сме заприличали на една голяма сергия на която сме сложили всичко и продаваме без дори да се замислим!!!

Колко сте прав. И затова в България нищо не върви към добро.

Не, че тази ми е много приятна, но на онези смъркачи кога ще им скроят скрита камера как например си купуват амфета от дилъра... рано или късно ще изгорят, но естествено ще им се размине - нали вече са от голямото доброутро, оня пийняк Иван трябваше да лежи в пандиза, с 2 примила направи сериозно ПТП...

Хич не я мислете Василка , тя е оправна , ама ние да му мислим...

А "хлебарките" Иванчо и Андрейчо колко и от кого взеха, за поредното си гюведжийство. Аз изобщо не им гледам поръчковите просташки изтъпления. Интересно, ако ГЕРБ загуби властта на кого ли друг ще помиярстват тези двамцата.

много си тъп

Интересно, ако поискам да ми направят реклама с някакъв скеч в шоуто на Иван и Андрей, дали ще го направят без пари? А кажете де?

На Васа сега само й остава да гали стария котарак. Измекярска постъпка, Васе Васеееее - стана за резил.

С Васа добре, но се питам кога на някой ще му стигне куража да устрои подомен номер и на така наречените мастити жжурналисти, които бистрят политика от сутрин до вечер. Те да не би да действат различно? Същата работа е, само дето при тях сумите са многократно по-големи. Пълна порнография е нашата журналистика , всичко е поръчково

Прав сте. И аз съм за това да им спретнат такъв номер със скрита камера на всички. Имам предвид не само журналисти, ами политици, полицаи, съдии, кметове и т.н. Голям смях ще стане.

Това, което е най-тъжното в случая, са коментарите по повод на събитието и по-точно убеждението, на повечето форумци че ето, видите ли, тя искала заплащане за труда си. Ами нейното заплащане е нейният хонорар от вестника? Все едно аз да взимам заплата от дадена фирма и да работя същевременнов интерес на клиентите на фирмата, срещу заплащане от последните. И после да се оправдавам, че това било напълно редно, че всички правят така и.т.н. И вестник "Уикенд" постъпва много правилно, ако наистина спре нейната рубрика. В. Ганчева си изпати по същия начин, по който прецакаха и нейния кумир - Батето.

В голяма грешка си! Хонорарът от вестника е за това, че публикува в него статии. Т.е. запълва им страниците. А това какво ще напише и какви пари ще вземе за него от порачителите й, си е друг въпрос и си е лично нейно решение.

Е, ами това, което си написал/а означава, че вестниците откровенно лъжат читателите си, след като не ги интерисува кой и какво пише в рубриките си. Кой ще чете такива вестници ? АЗ НЕ !

Защо се коментират неща които не се разбират или по-точно не се знае технологията на работа. Неможе да се говори за двойно заплащане. Авторът си е автор и получава за това пари. Вестникът си запълва страниците и търси читатели за което плаща.

Технологията на работа ли? Ми да пимислим: На вестника му трябват писачи, значи търси писач и му плаща за това. Сега да помислим за тези дето са искали да им се напише една добра дума за предаването. Търсили са писач за това и да помислим, не трябвали да му платят на този писач? Или смяташ, че трябва да минат безплатно защото вестника щял да плати хонорар на писача. Ми да си пуснят безплатна обява в някой ежедневник тогава!

ами че тя е евтина стара .... (чанта) с тези 500 лв. Я да види колко взимат собствениците на вестници. От политиците напрамер. Или Мира Янова за да стъкми удобно социологическо изследване. Това се казва професионалисти.

така трябва да бъдат изловени и собствениците на вестници. Но за тази работа трябва дебели гащи. И истински журналисти, а не квакащи журналиски и кариеристи журналисти. Трябва ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМА МЕДИЯ. Така у нас няма. Но и това не е зле. То само извади на повърността НЕЩА ЗА КОЕТО ВСИЧКИ СЕ ДОСЕЩАХМЕ но нямахме доказателство. Другата нагла и видимо пристрастна драскачка, която трябва да бъде преслушана ЗА ПОРЪЧКОВА ЖУРНАЛИСТИКА е КУЛЕЗИЧ също ценен кадър на Уикенд.

Мисля, че никой в БГ не вярва на "журналистите". Г-жа Ганчева, с безупречната си репутация, прибира пари за да лъже на всеслушание. Със сигурност тя не е голм играч и за това я топнаха здраво.

Васа Ганчева прави страхотни ковентари в Уикенд. А Иван и Андрей са тъпи и нахални. С това уволнение на Васа, значи дават още по зелена светлина на хлебарките.

Аз пък си мисля, че точно "Уикенд" си е едно от най-подходящите места на поръчковата журналистика...То всички си го знаем, ама собствениците си въобразяват, че читателят трева пасе...Така, че върнете Васа, поне има перо!

Парадоксът е, че има нещо вярно и в двете страни. Тя е разкрила методите си на "изхранване", макар че сестра й "/проф. Вера Ганчева, скандинавист от СУ/ е далеч по-известна. Сеига калта полепва и върху всички наоколо. Същото съжаление може да изпитаме и към Андрей, чийто баща е незабравимият диригент Васил Арнаудов. Е, не е речено децата да са на висотата на родителите си, но все пак не биваше така елементарно, да не кажа нещо друго. А и те самите доста се поналапаха, та сега са се заяли за някакви си хиляда лева, които сигурно им се виждат трохи. Въобще, тъжна история, напомняща на Вазовия "Двубой"! И щом това е краят на кариерата на едната страна, защо да не е и за другата?

Ах, вярно! Изтъкнатата скандинавистка Вера Ганчева. Взима луди пари за преводите си, а всъщност дава на студентите си да ги превеждат срещу някой и друг лев и височайшата си благоскронност. Май и на двете им е в кръвчицата.