Мъж удари учителка, друга го напръска със спрей

60-годишен мъж от Кюстендил е арестуван за хулиганска проява пред училище миналата седмица. Той е нападнал две учителки, придружаващи деца.

Обратно в новината

Коментари - Мъж удари учителка, друга го напръска със спрей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напредваме! Скоро ще стигнем най-демократичната държава, за пример на целия свят - цивилизован и не толкова - просто трябва да се започне стрелба и в училищата.

Еха голям екшън

Еха голям екшън

TIREX

..а на много места освен дето ги шамаросват даскалиците ами и учениците ги мандръсат..за спорт...

Абе то хубаво скачате против човека, ама що не отидете да поживеете вие там, та да се насладите малко на съседството със зоологическата градина и непрестанната грач?

Виждам, че и на теб омразата ти е повече. Такова ти е възпитанието. Няма никакви проблеми да се живее с деца. Пенсионерът е изкукуригал, но това не го оневинява и оправдава. Ще трябва да въоръжат учителите със спрейове, добра идея!

Значи не е имало ромски деца, но се споменава, че той е имал лошо отношение към ромските деца ? Демек българските деца са потърпевши, но сме загрижени за ромските деца, дето никой не ги е заплашвал, та даже и не са присъствали ? Нали уж нямаше значение какви са децата, всички са български граждани ? Или само така - сеем етнически противоречия ?

По неофициална информация той може да се окаже със здравословни проблеми - т.е. очаква се някой татко или съпруг да го направи труден за рисуване ?!?!? Ми, да, може да се окаже със здравословни проблеми...

Бахти...Станахме като Франция през 90-те. Вече се говори за деца от определени ЕТНОСИ! А само преди 20 години, я имаше, я нямаше по едно цигане в цялото училище.

Едно време това го нямаше даже си спомням че учителката ми дърпаше ушите когато не слушам. Имаше респект както на децата към учителите така и на родителите към учителите! Тази демокрация ни докара до тук до никакво уважение към хората!

Браво на учителката хубаво че го е напръскала със спрей този малоумник.явно се налага в оборудването на учителите да влизат я спрей я електро шок освен за самозащита тези неща биха подобрили и дисциплината в час:-)

Губаво го е подредила втората учителка. Мисля, че на днешно време е крайно наложително всеки българин да премине кратък курс по самоотбрана

jingiby

Луд умора нема, само се поти...