Готвачки и миячка в училищен стол със стафилокок

Трима работници в стола на Основно училище "Петко Р. Славейков" в Ямбол са пренесли заразата, предизвикала хранително натравяне на деца.

Обратно в новината

Коментари - Готвачки и миячка в училищен стол със стафилокок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личната хигиена на персонала в детските градини май не е на ниво.

а по супермаркетите като сложат едни плътни ръкавици и абсолютно всичко правят с тях до края на работния ден, добре си предпазват ръцете няма съмнение за съмнение

Стафилококите са нормална флора по кожата на всички. Проблемът е, че не са носили ръкавици и не са мили ръцете. Виж ешерихиите... Ешерихии няма по кожата нормално. Има в изпражненията.

Истината не е в контрола. Този номер със стафилококите е стара практика на контролните органи. Стафилококи има във всяко гърло. Причините са системни. Колективното хранене е опасно.

Само по един стафилокок ли са имали и как точно ги преброиха?

Този персонал да се СЪДИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! И докато не се спрат ПРЕСТЪПНИТЕ ПРАКТИКИ за издаване и презаверяване на здравни книжки само с/у ЗАПЛАЩАНЕ, без да им видиш дори "очите" на тия МЪРЛЯЧИ, така ще е!!! Защо родителите си траят като целия ПРЕСТЪПНО ЗАСПАЛ с/у всякакви НЕДЪЗИ в обществото ни "балкански народ" е направо НЕОБЯСНИМО!!! РОДИТЕЛИ, утре може да е вашето дете, ДЕЙСТВАЙТЕ, ПРОТЕСТИРАЙТЕ, КОНТРОЛИРАЙТЕ, нещо напревете, за да не ТРОВЯТ ДЕЦАТА ВИ, някякви СЕЛЯНДУРКИ - НЕГРАМОТНИ , изхвърляйте ги или им режете ръчичките..., но защитете децата си, не виждате ли, че на никой НЕ МУ ПУКА ЗА НИЩО???

тези да крадат ще изтровят всичко живо

Пестят препарати, много ясно. Нямат ли миячни машини, та разчитат на миячки ? Един училищен стол трябва да разполага със съвременен инвентар, отговарящ на съвременните изисквания.

Не ги пестят, ами ги крадат.....

направо си ги носят в къщи, много пъти съм я засичала една не госпожа

Мърлячи с лопата да ги ринеш в хранителната система!! Контролът в България където и да се спреш е под нулата!! Безхаберие, мързел и надве, натри свършена работа, това е в измислената демокрация, която по нашите земи трябва да минат столетия, за да се получи евентуално.