Ромео и Жулиета от Ниш се представили като бежанци от Иран

Влюбените сръбски тийнейджъри, които избягаха от родителите си в град Ниш, са се представили на българските власти като "бежанци от Иран".

Обратно в новината

Коментари - Ромео и Жулиета от Ниш се представили като бежанци от Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дир, тинейджъри така ли се пише бе!!! Децата - по - умни от вас !!! Пише се тийнейджъри

Младите. Някога, преди 1000 години, дъщерята на Цар Самуил - Косара се влюбва в пленения сръбски принц Иван-Владимир, като любовта им е една от най-романтичните в средновековието. Така тръгва сръбската династия на Неемия. Оставете децата да направят избор и когато искат да ходят в Ниш, когато искат да са в България. Имената им са повече от български.Ниш е забравена българска западна покрайнина. Нека тази чиста Любов е повод политиците да отворят границите между роднините сърби, македонци и българи а не да са затворени за тях и отворени за чужденци от далечни континенти. Къде са българските попове да венчаят тези чисти Души пред Бог? Трагедията е в служителите на "бежанските центрове", щом наши деца могат да им се представят за иранци. БМК (българският марсиански комитет) да направи внезапна проверка....дали сред "иранците" няма "бежанци" със зелена кожа и 3 антенки на главите.

Това за венчавката им е малко рано... Но иначе за другото имаш плюс от мен.

европа е упоена в будна кома-време е да се събуди и да си задейства инстинктите щото иначе със заучени фрази не става

Аз

Е ако има живец в тая работа, ще има да разправят на внуците...

И нашите умници в полицията как така не са се договедили, че сърби си говорят с тях, ами са ги приели за иранци?! Ей, не е за вярване! Та чак решили и да ги "връщат в родината" им - Иран?! Дори и някакъв англицки да са говорели децата - пак нямат нищо общо с иранци или араби - това се вижда от километър, каква е тая измислена история?! И сега още и формалности някакви ... за влизане - нищо, за излизане - цяла драма, аман вече от престараване с глупости!

Хахаха, тези са доказателство, че и в най-мрачните времена има светли и весели моменти :) Щеше да е голям майтап да ги върнат в Иран. Подозирам, че иранците също биха им се изкефили, кой знае, може пък там да биха намерили щастието си.

" ... тъй като има административни документи, които трябва да бъдат оформени, преди да им бъде разрешено да се завърнат в родината си. " - Значи за тарамбуките може всичко БЕЗ ДОКУМЕНТИ, но за европейските граждани - всичко трябва да е с документи?

... на какъв език са се разбрали с полицаите та са решили, че са иранци? Вероятно те на сръбски, наште на български и без акценти но са си направили извода, че са иранци? Кой знае дали и момичето не е било русо и дали не е имало съвсем синеоки сред тях ... иранци

Аз

1. Мислиш ли, че нашите са можели да ралзичат пущу от квото и да е мамбо-джамбо? 2. Виждал ли си иранци? Те са по-синеоки от европейците. Отделно сърбите също не са баш 100% славяни. Да не говорим, че щом са от Ниш, нищо чудно да са чисти Българчета, които пък изобщо не сме славяни.

zosha_@

:)

Готини. Абе ако са такива имигрантите дай да ги приемаме.

опел пита алфа ромео: каква кола да си купим, че да не ни имитирате? какво не харесвате, за да го вземем ние.

Пращайте ги в Иран. Може пък и да са иранци, а сега да се правят на сърби?

Либоф, либоф.... Ама като те завръщат у Иран и почваш да ревеш на тате да те прибере...

В немачко щеха да ги вземат одма и немаше да се чудат накаде да бегат . Щеше да има по телефона. Тате, ела да пиеш една бира у Франкфурт. Син ти черпи!

Деца-идиотчета!

Cърбите са пичове, а сръбкините - готини .....дами пики. Eх, къде си Bесна, да ми повтаряш ''Mиша, Mиша как те волим''. Bъпреки историческите напластявания никога не съм изпитвал злоба към сърбите и съм ги харесвал като хора. Tе ни бяха надеждата преди години и слушахме западна музика по техните станции. B сръбския селски магазин имаше всичко: от печено прасе до Mерцедес. Cамите сърби са много по-запазени като хора от нас. Hавсякъде чуваш ''Nзволите, изволите!''. Hе си промених отношението към тях, когато пак ни станаха врагове (този път на демократите, при комунистите те бяха винаги лошият пример). готини хора.

няма спор.и единствените дето се опънаха на САщ.не като роско,боко,ик,жельо и прочее демократи!

И аз не съм изпитвал злоба към сръбкините.

,,..Границата прекосили пеша, но объркали държавата, от която уж са избягали. След като се определили за иранци, нашите власти решили да ги върнат в родината им..,,??? ха сега някои да каже че иран не е ,,демократичен,, в сравнение с другите арабски страни!!! иранците ги връщаме , джихадистите остават!!!

Иранците са ПЕРСИ , НЕ Араби !!!Ако ги наречеш араби или няма да те пуснат да влезеш в Иран, или, ако си там ще ти хвърлят един бой, ако не ти резнат кратуната. Иначе сите са мусльмани ..

В Иран има всякакви: перси, евреи, араби. Има две дето работят при нас. Едната е еврейка, другата арабка. И са си приятели. Изобщо Иран имаше страшен късмет с изолацията, която им наложиха, защото ги изолираха и от кризите им и от влианието им и си останаха независими.

Трябваше да кажат,че са сирийци, и бягат от руските бомби, така ли?

Объркали държавата...дето питал един граничар свой колега "Абе как е правилно да се напише - Иран или Ирак?"

От ЦУМ до Лъвов мост е нещо страшно. Не останаха българи всичко почерня ...хиляди и хилдяи са натъпкани в околните кооперации , долнопробни хостели и т.н. Гетото на София.

Никога не е имало такава къща, но балъците-туристи се тълпят там като овце на водопой. Защо и ние да не си издигнем крепостите както си искаме, за да привличаме абдалите и им изтърсваме джобовете, както правят впрочем и турците?

ееее, какъв малшанс.... ако бяха казали, че са от Ирак, сега щяха да са в Берлин. Иначе трагедия по БГ границите. В София, на Мария Луиза арабелите си говорят от единия тротояр, на другия....това пред две министерства....алоооо, нема ли кой да ги озапти тия бре, а онова минаре защо още гърми...да си го имат, ама да не ни нарушават спокойствието. Глупава държава.

Представям си каква проверка правят на всички тарамбуки, дето се пишат бежанци, щом двама невръстни сърби са минали за иранци!!! След подобна простотия, не е зле цялата администрация да се смени.

да различиш сърби от иранци!? Браво Бате браво Бойко!

Няма особена разлика. Иранците за сведение са бели, европеидни са, иранциитее не са араби, иран значи държава на арийцзиите, ако не знаеш. Като видиш иранец, и видиш италианец, докато проговорят-няма как да ги различиш.

И българин също, само дето в Иран си нямат русички. Италианците без мешените са като нас, но много са шумни.

това е чиста маниполация, ние варненскя елит призоваваме да приемем 10 000 мигранти в варна до края на годината, нека да покажем че сме европеици !!!

Тебе май те манипОлират?

да се смееш ли да плачеш ли,кой знае колко главорези храним в бежанските лагери,излъгали ,че са бедни и нещастни...........затваряйте грАНИЦИТЕ И НЕ ПУСКАЙТЕ НИКАКВИ БЕЖАНЦИ БЕ ,ПРОСТАЦИ

Представете си какви кретени живеят в Европа,че вече и малките деца започнаха да си минават границите свободно и да се представят за бежанци.А според министрите на вътрешните работи всичко е под контрол е Европа.А най-лошото е че населението е толкова обезумяло,че живее в будна кома...

Шило

Леле, тия къв пердах ще ядат...

Анджела Стойнева май е българка и като такава има право на български паспорт.

а Александра ?

има право, ако поиска такъв. А тя е малка, и като стане пълнолетна ще решава, ,не сега. Вероятно е българка, да.

Тествали са ни.