Учен от Оксфорд: Разработването на ваксина срещу "Омикрон" може да е много бързо

Андрю Полард смята, че използваните в момента ваксини срещу Ковид-19 би трябвало да са ефективни и срещу новата разновидност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако човек си направи труда може да види за 5 минути търсене в интернет, че ваксините спасяват животи, напаляват товара на болниците и помагат за ограничаване на разпространението на вируса. Не разбирам какво е това его на българина да си мисли, че знае повече по медицина от най-видните международни експерти. Не разбирам и какъв е този егоизъм да не се ваксинира въпреки, че това активно убива хора всеки ден и предотвратява други хора да получат нормално лечение, образование и живот. Ако има някой с предрасъдаци срещу ваксините, който би искал да прочете повече: https://www.investor.bg/analizi/91/a/20-ot-novite-covid-sluchai-sa-v-iztochna-evropa-s-neinite-4-ot-globalnoto-naselenie-338215/ https://bntnews.bg/news/kakav-e-broyat-na-vaksiniranite-i-zabolelite-ot-covid-19-v-stranite-v-evropa-1174006news.html https://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2021/who-regional-office-for-europe-nearly-half-a-million-lives-saved-by-covid-19-vaccination-in-less-than-a-year https://www.unicef.org/bulgaria/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

Защо за китайски вирус използват гръцката азбука и защо пропуснаха Xi?

Гръцката азбука им омръзна , Сега ще започнат с наноботите Мегатрон и т.н.

Аз съм сигурен, че ще е бързо ... и ще станат и те задължителни. В смисъла, че ако не си я сложиш, няма да може да работиш и да ходиш където и да е. Бързо ще я разработят и бързо ще започнат да боцкат с нея (четвърта ваксинация за една година). Март месец ще има нова разновидност - и тогава ще има бърза ваксина и пета игла. Бъдете опитни зайчета на фармацевтичните компании. Който е дал да го боцнат веднъж, ще даде и втори и трети .. и десети път.

Или умри геройски като 27 годишния Крали Марко.

За всяка нова мутация на ковид нова ваксина и ежемесечна ваксинация...

Ма, аре бе, кво са туткате още! Утре искам новина, че е създадена ваксина срещу тита-666, който ще се появи на 6.6.2066-та. Действайте!

Има ли изненадани?

И съмнявам.То ги изкарват все едно са бонбонки за гърло

Не се надявйте на нови ваксини, никой няма да даде ваксини на страна, която хаби ваксините.

Не се притеснявайте гении, на нас не ни е нужно нещо за да изчезнем, това го правим от почти 40 години. Страната с най - висока смъртност, най - ниска раждаемост, толяма емиграция и поне 70 функционално неграмотно население. Тоест с този темп на прогрес до края на века югоизточта България ще е в пледелите на Турция, понеже там и сега живеят повече хора с турско самосъзнание. А другите останали мизерници, няма да имат нищо общо с българския етнос. Така, че спокойно няма да юВи чипират, направят безплодни и да юВи пуснат интернет. То за повечето от Вас и сега е по важно да щакат с пръсти по пропаднали кръчви от това да имат семейства, така, че сте практически безплодни.

толупчо ти си кретен, това че имаш семейство както виждам не те е облагоподило

Облагородило..исках да кажа

Разбира се, че ще е бързо, само ще смените етикета на сегашната измислена ваксина!

Не бързайте. Няма търсене.

Дайте ваксина. искам да се боцкам.

Че тя вече не е ли готова? Както и следващата за поредната буква от гръцката азбука?

Такава чутовна глупост не може да е казана от "учен", освен от някой от нашите баби, Радка, Мира, пенсионера Кантар и нелегалния Кунчо... Та така, значи, ваксина се прави от днес за утре, нали? Браво, ура, да живее!!! Боже, прибери си вересиите...

Е, какъв е проблема? От 30 години, ваксините за грип се правят за 2 месеца. Лятото започват и есента се поставят.

100% ваксиниране няма да помогне болниците да не се препълнят. Всички мерки са безмислени, вече! Природа, кой оцелее оцелее, вече нищо не може да се направи.

Пускат вирус и после вагсини ,но нищо не спряха.Две години смърт и страх.Искат още умрели

Така де, вече и от изпитания няма нужда, зомбитата сами ще скачат на спринцовките.

А за Омайко ще работи ли?

Че, тя не е ли готова вече. Нали ги правят преди вируса, иначе може да стане фал, и времето да направи скок с няколко милиони години назад.

Ако се ваксинирам сега, след 6 месеца ще ме обяват за неваксиниран.

Не ни трябват ваште отрови. Не работят.

Те ваксините отдавна са разработени само им търсеха вирус.

Естествено, че ще стане много бързо, я на колко фазер му изтече гаранционния срок, редно е да се реюзне!

Нямам търпение да се набода! Толкова е хубаво да усещаш как разни неща ти влизат!

Следващият щам ще се казва Тита и основен синдром ще бъде неконтролируем растеж на титите. Момичета, бъдете нащрек!

Поръчаните вече шеметни бройки ваксини за следващите години от старите ли ще са или от новите?

Бъди сигурен, че старите няма да ги изхвърлят. Пари са се давали. Някой ще ги отнесе. Като се има предвид ефективността им - се тая.

Естествено, като трета доза за ваксинираните и първа/втора за неваксинираните

И гледаш в Министерски съвет събрали се всите министри на вакси купон и си бият по една, втора, трета, 10-та, 50-та, докато започнат да повръщат. :)))

Духайте супата, изчадия адови. Даже на овцете ще им писне от вас и ще спрат да се редят в редичка за безсмислените ви и увреждащи ваксини.

Може ли една бърза ваксина срещу рак? А може ли и една бърза срещу диабет? Много бързи тия ваксини бе! Те като драйверите на Nvidia - докато изтеглиш един, следващият вече те е задминал...

След 70% ваксинирани се връшаме към нормалното След трета бустерна доза срещу Делта се връщаме към нормалното След 80% ваксинирани се връщаме към нормалното След 90% ваксинирани се връщаме към нормалното След 4та бустерна доза срещу Омикрон се връщаме към нормалното След 100% ваксинирани се връщаме към нормалното (нейде из Гибралтар) След 139.5% ваксинирани се връщаме към нормалното. Майтап бе, Уили! Вкарваме нови мерки и отменяме Коледа (https://uk.news.yahoo.com/gibraltar-cancels-official-christmas-celebrations-covid-coronavirus-163444274.html) . (5 години по-късно) . След 857% ваксинирани се връщаме към нормалното След .... се връщаме към нормалното След .... се връщаме към нормалното . АХАХАХАХАХА! Толкова яко се гаврят със стадонаселението, колкото не съм си представял и в най-смелите си мечти! Признавам ги!

Не бе… просто пуснете в употреба и ваксините, които са с изтекъл срок, както правим у нас. И без това качеството и резутата от употреба е еднакъв, не се хабете да измисляте нов боклук.

Явно вече това ще е любимата тема за човечеството- новите вируси- приложение и навици, и имат ли те почва у нас? С какво облекло е най-добре да се комбинират, ще се отразят ли на модните решения за абитуриентските балове следващата година и още.. с нас в студиото е поредния здравен министър, прясно ваксиниран

Ей, няма толкова малоумно животно като ваксъра... ще го лъжат до откат... даже вече няма нужда да му се обяснява защо го карат да се дупчи.. нов щамец - ваксьо е готов - дава раменцето..

- Защо антиваксъра не си заключва колата? - Защото имал приятел, който си я заключвал, но пак му я откраднали.

Се прави по друг начин. Сключваш Каско с Армеец и два часа след като изтече ти открадват колата. Каква случайност само, а? :)

поредният малоумен ганьо се изказва за неща които са много далеч от компетенцията му, която е да дъвче салата, да лющи ракия и да пърди. млъкни бе, ганьо. ходи да си сърбаш домашната и не се обаждай. жалко, че тоя вирус не избира по интелект. България щеше да се изчисти от тъпаци...

Защо не са откровени и си го кажат в прав текст - НекронОмик(р)он.

Ама един кафяв орнамент върху зеления картон може да се прави вече сега!!!

Разработване? Гшуоио, Пфайзер с изтекъл срок на годност работи безотказно! Даже срещу ревматизъм..и сексуална слабост..и каквото и да е там. Питайте политиците ако не вярвате, те най-добре разбират ;)

Даже най вероятно я имате готова преди да се е появил.

Според вас Путин ще се ваксинира ли и за този щам??????????

Хорицата дето са се ваксинирали за щама Делта сега и с/у новия вирус ли следва да се боцкат. Тя гръцката азбука е дълга.

Хорицата които са се ваксинирали вече трябва да спрат да се подават на манипулации и да не се ваксинират повече. Ако продължат да го правят ще се оправдаят очакванията, че само най големите олигофрени са се ваксинирали и не мислят. Другото е ,че вече имат контрол над тях.

не се съмнява

То, вече всичко около Корона-та започва да звучи като в забързан анимационен филм... Има нова мутация,... и хоооп, веднага ваксинка... Излиза нов геном на вирусчето и айде..., бързо пускаме експерименталния препарат, и ви убеждаваме, че той има и ефект, а и е безопасен... Да, ама не, вече няма как да крием, че над половината от ваксинираните се инфектират и заболяват с новите щамове. И тази игра с 3, 4, 5 и т.н. игла, вече става нелепа и дразнеща... И както знаем още от Римската империя, "кой каквото ти говори, става дума за пари"...

Ами аз живея в страна с над 80%ваксинация за УК говоря. Живея на улица пълна с пенсионери! Двама почнаха преди ваксинациите от тогава слава богу никои над 86 годишни има всички са ваксинирани цялата ми фамилия е ваксиниран заедно с децата. Ако те слуша човек трябва да сме измрели а мина почти година!! В това време половината набори на баща ми които до живяха до тая пандемия си заминаха. Целия свят без България и Африка са ваксинирани трябва да има милиони милиони смъртни случай!!!! А то няма Китай е 100%ваксиниран ако измираха така ваксинирани вече Китай да е на половина няма как да скриеш 500 000 000 починали хора?! Замисли се малко защо всички са ваксинирани без Африка и Северна Африка ама там Путин се ваксинира първи

Ти пиян ли си, или си от мангалите от Столипиново, които напълниха Англия? Виж колко неграмотно пишеш и какви несвързани мисли си нахвърлил... Аман от такива като теб, и Слава Богу, че си освободил България от себе си. Стой се там, мий кенефи и чинии, и не припарвай насам!!!

Човечеството се е сблъсквало с много вируси, но до сега не бяхме виждали вирус с толкова добър маркетинг :)))

Маркетинга е само върха на подготовката. То не бяха САРС, МЪРС, Ебола, H1N1, Smallpox тия неща ги готвят като видяха, че номерата с терористите не са достатъчни. За кво ти е да даваш пари за някви продукции от Холивуда. Пускаш бацилите да джиткат и с един удар всичките таргети. Днес слушах хамерикански пазарен анализатор, който цитирам: Мно е хубаво 39 милярда на Пфайзър но кое ни гарантира дългосрочният растеж? Тъпак. Давос и правителствата. Как кой? FDA пък на запитване по Freedom of Information Act на учени от Харвард, MIT, и други унивеситети с въпроса: Искаме да видим договорите с Пфайзър публично, защо не са публични от самото начало? Отговаря с процедура, която дава възможност да се показва информацията на части на годишна база. Документите са 30 000 страници, които ще станат публични в цялост след 55 години. Е ако тия неща не са повод за пребиване с камъни, незнам вече. Толкова овце глобално си заслужават изтреблението май.

Г-н Зъл дух, аз умирам от рак,така че ако искаш се ваксинрай по три пъти месечно и живей 100 години.Желая ти го от все сърце!!!!

Ама разбира се....само и само кинти да има...

Спрете детските на неваксинираните и ще видите, как за нула време всички мангали ще се ваксинират и ще станем първенец по ваксинирани.

И по кой закон това? За " защита на държавата"? Първо трябва дебили като тебе да отменят Конституцията. А стане ли това, обещавам да ви изтребя до 9-то коляно, м. да е. фашистка!

Ами то кво толкова има ? Те така или иначе не работят по предназначение, оставт за спомен само страничните ефекти !

Падам вече с всеки тези глупости, нямам думи, дъх не ми остана...., "много бързо"- утре!- ще разрешим проблемът защото вече не е медицински и научен, а бизнес решение което се взима за 2-3 часа!

И като свърши гръцката азбука какво ще правите? Ще използвате кирилица или по-добре китайски йероглифи че там са няколко хиляди.

Ами ке започнем арменска, след туй македонcka! ;)

Давайте момчета, докато се отчетете ние ще държим фронта!

Значиосвен редовния имунизационен календар ще имаме и ковид имунизационен календар. После чащаме 5 валентна ваксина срещу китайския, английския, индийския, южноафриканския и оксиморонския. Средно има по две вълни на година, причинени от нов щам. Да очакваме смяна на сезоните - вече няма да са пролет, лято, есен, зима, а първа полугодишна вълна, отпускане на мерките и втора полугодишна вълна. Не се наядаха на кръв и пари бе!!!