По 18 г. затвор за гардове, пребили до смърт 16-годишен

Присъди по 18 години лишаване от свобода получиха трима охранители за убийството на 16-годишния Николай Димитров от Враца.

Обратно в новината

Коментари - По 18 г. затвор за гардове, пребили до смърт 16-годишен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано тези "хора" бъдат осъдени на най тежкото наказание предвидено в наказателния кодекс на Република България! Чрез техните действия те са причинили смъртта на човек! Това е ужасно нещо!

Гадна и долна подигравка от съдът с младото убито момче са тези 18 години.

на верига у некоя баба на село да я пазят от бандити.. ко ша ги издържаме. имаше тук една баба, има ли я още..?

Крайно време е ДА СЕ В Ъ Р Н Е "смъртното наказание"""!!!!! Извергите Н Я М А Т право на живот!!! Такива НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!!!!

е потенциален свидетел. ко искаш да скриеш?

Подкрепям!

като млади се биехме.. някой път сериозно, повечето пъти мерене. с сякви резултати и спомени. при сериозното, понякога някои прескачаха граница. за моя сметка. аз не я прескачах. гледах да се пазя научен вече, трениран и да не се бия. дори да бягам. защото границата не е една. и не се знае де ще стигнеш, ако увредиш човек до живот. камо ли да го утепеш. много лошо, не е бил един.. и виновния вероятно няма да е съден. което вече не е сбиване, а война. с други правила. просто пазете границите. първо във вас. и после заедно.

ела напиши минус на гроб на момче умряло от сбиване и счупена глава. 20 години му чета некролозите, помените и му гледам снимка и майка без дете.. хората от деца знаят, че има състезание и следващи, а не война. леко да не объркаш граница с линия, ..

Като им чета прякорите - какви гардове, те са си живи гамени-побойници-убийци. На тези такава присъда им е малко, линч за тях!

Ако ги бяха осъдили на доживотен затвор, без право на замяна, престъпноста в този град сигурно щеше да намалее. Тогава какво щяха да папкат разните съдии, адвокати и тем подобни. Ето защо българският съд с присъдите си стимулира престъпноста. Звучи абсурдно и в същото време логично.

Доживотната присъда е малка.

Проблема в Българие е че няма никакви СЕРТИФИКАТИ за ОБУЧЕНИЕ и секи сулю и пулю може да работи каквото си поиска, без да разполага със съответната квалификация! Тези кътили минали ли са някакъв курс на обучение като гардове? Завършили ли са го? Имат ли образование изобщо и могат ли да четат? Да въведе държавата правила: Работа само срещу съответното завършено образование, завършена квалификация или преквалификация, както е в цяла Европа!

Ти на някакъв курс ходил ли си изобщо??? Знаеш ли как се получава в голяма част от случаите сертификат за каквото и да било? Проблема не е липсата на сертификат, а липсата не дебела тояга в случай, че нарушиш правилата/закона!

Абе гледах на един по телевизията, място- Словакия, един фен замахна е греда от пеика към бодигарс от охраната и онзи с две движения му отне талпата.Фенчето така и не продължи с атаката,а бодигарда като го погледна и онзи подви опашка.А охраната и не го последна да го бие или рита....А и гарда не беше много як,просто притежаваше техника и тренинг как да се оправя в подобни ситуации....Евала му правя!

В тази държава ще има ли смелостта някой да въведе законите ми/Крумовите/ само за 5-6 години???

И тримката с прякори... Цофъра, Акулата и Скинаря. Предполагам, че не можеш да почнеш като охрана, ако нямаш такъв. С това доказваш, че си прото-мутра. В панделата едва ли ще са им от полза.

С тези възможности за обжалване до последно, може и да не влязат в затвора.

да продава или пази..знам ли кое.

Чудя се и немога да разбера,защо "справедливия,неподкупен и уважаван" български съд се излага?Трябваше заедно с адвокатите на подсъдимите да се "разберат и докажат",че детето се блъскало само в юмруците и краката им докато те кротко са пили"кола и са си охранявали" обекта!Какво ще се случи сега: -обжалват. -получават 10-12 г. -след максимум 7-8 г. са излезли. Обичам тази държава,да живее НЕЗАВИСИМИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД!

В България няма справедливост.

не думай

Очаква се и най-тежкото за Бг-престъпници наказание ,......УСЛОВНО. Практиката на прехода в Бг го доказва,след всяко знаково дело. Така ,че следва ,....СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ И ----УСЛОВНО.... А НА БАС!

практиката да се затварят по затворите, не работи! може да се намери начин на експлоатация чрез труд. така, че да са рентабилни за обществото и да могат да си изплащат сумите, които дължат. необходима е изцяло нова система, а не ремонт на парен двигател.

Дир! Напишете истината и я напишете коректно! Съдът е преквалифицирал деянието на тримата УБИЙЦИ от "по особено жесток начин" в "по хулигански подбуди" и именно затова тези изроди не са получили до живот , а по 18, които след съответните пазарлъци ще бъдат сведени до към 10-12! Айде стига сме замазвали съдийската алчност! Тя е ФАКТ - така се търгува живота и здравето на децата ни!

Няма ли някой с болежки по зъбите,кариесче?

По 18 г. затвор за гардове, пребили до смърт 16-годишен А защо не по 180 г.Така би било по-справдливо.

Да,за да може след обжалването ,да се спадне ,поне до 1-2 години.

ДОЖИВОТЕН ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ!

Според мен най-справедливо ще бъде след обжалването да получат дожи- вотни присъди(поради липса на смър- тна) и да платят по 140 хиляди лева всеки един. За езвършеното деяние дадената им присъда е подигравка с близките на убитото момче. Това са изверги и те нямат място сред ществото!

дкми

Тия тримката са големи герои - трима по на 30 бият един на 16... големи са! Спор няма!

Прокуратурата задължително следва да обжалва присъдата и да настоява за наказание "доживотен затвор" . Това е необходимо за назидание на всички борчета и охранители които не считат, че човешкия живот е най - голямата ценност.

Ало съда става на въпрос за убйство да 16 год. дете тук или аз нещо се бъркам?

Ти даваш ли си сметка в коя държава живееш?

По 18 години затвор за предумишлено жестоко убийство???? И излизане след около 10 години???? И след това се сърдим за негативните доклади на ЕС за правосъдната система - е няма такъв резил.

На тия изроди които ходят по дискотеките да продават наркотици и да ни убиват тийновете да ги кастрират и доживотна присъда.Ще обжалват решението ще корумпират подкупните бандити адвокати и съдии ще ги пуснат и ще извършат още такива убийства.То е като циганите с косачките, които по време на дъжд между 2 и 4 часа без да се интересуват че нарушават обществения ред режат яко щото им се плаща?Или циганчета които просят в Студентски град под протекцията на полицията общината и търговците или циганите и циганките които проституират и крадат в района на Централна жп гара София долу в подлеза под протекцията на 2 ро РПУ СРАМ все едно не ги знайм тия неща?Ко се правят на ударени.

На отрепки с подобни прякори трябва от раз да им се дава минимум 30 години. Или в урановите мини, поне да има полза от тях.

Споко, сега между обжалванията тез сладури леееекинко ще се изпарят. Нейде там при останалит галевци, малевци ..

:) ония имат пари, тези не. Няма къде да ходят, ще лежат.

колко си наивен!Я поразпитай кой управлява Враца.....

Хмммм.... По тази тема други източници пишат, че "огромен скандал се е разразил във Врачанския съд, тъй като според съдия Петя еди коя си, НИСКИТЕ присъди на убийците са дадени след преквалифициране на убийството от "по особено жесток начин" в "по хулигански подбуди".

УБИЕЦ И ХУЛИГАНИН СА ДВЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!!!!!ТЕЗИ СА СИ УБИЙЦИ И ТОЧКА!

Именно затова е възникнал скандала - съдийката е преквалифицирала деянието от убийство по особено жесток начин в по хулигански подбуди и оттам идват и намалените присъди! Ти само си представи - 16 г. дете срещу 3 горили, които са го млатили без пощада!!!

В Америката тези трима убийци щяха да бъдат изпържени на електрически столове, в България ще бъдат хранени и обгрижвани цели 18 години от мизерствуващите българи. Ако бях баща на убитото дете щях да ги ощавя живи.

няма начин да останат в затвора повече от 10 години, освен ако не направят някой голям гаф, обикновено се лежи 50% от присъдата

Съдийте в България трябва да бъдат побити на колове, през няколко метра от Съдагоебната Палата до Плямпамента.

И други също!

Онзи ден четох някъде, че в САЩ за трета кражба на кутия цигари присъдата е . . . 25 години.

САЩ е държавата с най-много затворници на глава от населението. Присъда от 25 години за кражба на цигари е абсурдна та дори и при рецидив.

САЩ е държавата на ''ДЕМОКРАЦИЯТА'',затова там има най-много ------ГЕТА. Защо ли си БИЯТ НЕГРИТЕ?

Пуснете ги моля сега, а не след година. По-добре е приятели, роднини, семейство на убития да приключат тези 3-мата веднага. Ако знаете само колко убийци са помилвали президентите на РБ досега... Стават им верни главорези до гроб. В най-лош случай тези ще са на свобода до 10г. Такова зверско убийство... скинара, акулата, цофъра - нека други скинари акули и цофъри разберат какво ги чака ако си позволят да правят подобни бабаитщини.

срещу 1 шестнадесетгодишно - тия са бетер мангалите, дебили мръсни. Пфуууууууу

трябва да бъде напълно премахната - на улицата, да си търсят работа! процесите да сепоемат от гражданси съдилища!!!

правото на живот , малко им е

ПРЕКАЛЕНО МАЛКО!!!!!!!!

не се научиха от дира да пишат заглавия, по-правилно е да се напише: "Присъда от 18 г. ....за всеки от тримата"

НА НАС ТОВА НИ Е ЯСНО!НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПРИСЪДА ОТ 18 ГОДИНИ Е МНОГО ,МНОГО,МНОГО МАЛКА ЗА УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕТО,ДЕТЕТО,ДЕТЕТО!!!!!!!!!!

Какви 18 години бе...Навремето имаше едни мини, където щяха да свършат за 2-3 години. Като по-ячки можеха да издържат и до 4-5. Така поне обществото имаше полза от такива боклуци.

Навремето също такива удобства имахме.. направо рай! Да не поискаш промяна, че и ти щеше да свършиш при тях.

Е дано тогава да се намерят трима да ти смачкат фасона и на теб.

На другите инстанции ще им дадат по 10, а ще излежат по 6 и ето го готови за нови подвизи

Моля ви, възпитавайте хора! Хо-ра, а не отличници, адвокати, лекари, IT специалисти, синове, които да са богати или дъщери, които да се омъжат за богати и прочие.

ХОРА МНОГО!ЧОВЕЦИ-МАЛКО!

След 90-та възпитанието на младежта бе оставено на произвола на съдбата и сега берем плодовете.

Стига бе.. Ако и това не е нарисувана доживотна присъда (поради липса на по-строго наказание), не зная кое е. 18 години е пълен смях, тези изроди ще са навън след максимум 10. За разстрел са тези съдии, за разстрел.

Позорна псевдодържава с корумпирани съдебни и държавни органи. Съдийте са били подкупени да дадат само 18 години на тези изверги, които заслужават само смърт. 18 години българите с мизерни доходи ще хрантутят убийци, вместо последните да нахранят червейте. Срам ме е, че съм българин. В Бнлгария се толерират престъпниците, а жертвите им се наказват, защото ни управляват разбойници. Затова 1/3 от българския народ избяга от България, останаха безгръбначните, страхливците, болните, възрастните и циганите.

тази, откровено корумпирана, скапана и нагла съдебна система??!! не с циганите - с тях първо трябва да се оправим!!!!!!

КАКВИ 18 ГОДИНИ ЗА УБИЙСТВО НА ДЕТЕ,ДЕТЕ ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!ДОЖИВОТНА ИМ Е МАЛКО!!!!!!!!!!!!! 180 ГОДИНИ ОТ МЕН!

НЯМА КОЙ ДА ИМ Я ПРИСЪДИ!!! ТОВА Е ПРОБЛЕМА!!! ТА....ДО КОГА, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ СЪДЯТ ХОРА, СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНОСТТА???!!!

Ще обжалват, а резултата е ясен. 18 години пак са им малко, 3 срещу 1 момче, трябва да си пълен изверг, за да го пребиеш до смърт. Хич не вярвам, че бг съд ще им даде справедлива присъда, вярвам, че ще намали тези 18г.

Духанто Мио....,поздрави от ЮАР.

тези селяни нямат два лева за билет до село - ти ЮАР!

И Чеци ,който уби момичето в парка е социално слаб ,НО КАРА МОЩНИ КОЛИ И ОБИКОЛИ СВЕТА ,...ЩО ЛИ,НАЛИ Е БЕДЕН?

Една част от българските майки отглеждат жертви, а другата - убийци!Толкова ли "излишни"деца имаме в България?! А в неделя е погребението на Георги - отива си поредното българско дете... с хиляди въпроси и нито един отговор!

Така ще е, докато не тръгнем всички със сопи и мотики да ги ометем тези "справедливи" съдии и техните покровители в Народното събрание. Днес е това момче, но утре може да е вашето, вашият брат, внук, любим, съсед и т. н. ДОКОГА ЩЕ СТОИМ И МЪЛЧИМ? ЗНАЧИ СМЕ СЪГЛАСНИ, КОЕТО ЗНАЧИ И СЪУЧАСТНИЦИ.....

Родителите да вземат правосъдито в свои ръце.Тук вече така ще става.

Натам отиват нещата, но нали се сещаш, какво ще се случи на този, който ще раздаде правосъдие със собствените си ръце.

пък в германия ако си обвинен в убииство стоиш в затвора,докато се произнесат всички възможни инстанции,ако те оправдаят те пускат...

Ама ,в Германия!Тук всичко е обратно на обратното...

18 години,...дрън, дрън! по един 9 мм. от упор в челото и готово,....и по ефтино ще излезе на данъкоплаците;)